Jump to content

Nsf3rtU

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nsf3rtU

  • Ημ. Γέννησης 25/04/1992

Nsf3rtU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κλασικος μαθητης. Οταν παιρνεις >10 ΠΕΡΑΣΑ ΠΕΡΑΣΑ!! (1o προσωπο) <10 ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΓΑΜ*** (3ο προσωπο) :lol: :lol: :p
  2. Ειναι πλεον βαρετος. περασε η μπογια του
  3. Βασικα ναι. Να ερθεις αντιμετωπος με αυτες. Και να τις υπερνικησεις. ωρε τι λεω βραδυατικα
  4. Και η απιστευτη αβαντα της κοναμι στον Αντριανο συνεχιζεται!!
  5. Τοτε κανε τις εργασιες σου στο word του ps3,εκτυπωσε τις στον εκτυπωτη που του συνδεεις. Επειτα μπες ιντερνετ να σερφαρεις,κατεβασε κανα τραγουδι, και αποθηκευσε το στον γιγαντιαιο δισκο του. Εσυ τι περιμενες να ειναι καλυτερο απο του pc το oblivion?? Κυκλοφορησε ενα χρονο ακριβως αργοτερα. Χειροτερο θα ταν??? Με την ιδια λογικη, προσπαθω εδω και χρονια να παιξω ενα παιχνιδι τυποπυ στρατηγικης ή manager σε κονσολα αλλα δνε τα καταφερνω... by the way ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει αναλογα με τις αναγκες του.
  6. ena kalo paixnidi pige na bgali h EA kai to akirose!:( :mad: :( :mad: :mad:
  7. με την ηχογράφηση που εχει απο μονος του ο υπολογιστης ειναι 1 λεπτο δεν αλλαζει!
  8. υπαρχει κανενα προγραμα για απεριοριστο χρονο ηχογράφησης στο pc?
  9. Ένα χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση της Ubisoft, ότι προτίθεται να μεταφέρει στον κόσμο των videogames την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία Lost, έφτασε η στιγμή να ανακοινωθούν και οι πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει το εν λόγω παιχνίδι. Όπως ανέφεραν οι παραγωγοί της σειράς, Damon Lindelof και Carlton Cuse, στο επίσημο podcast, το παιχνίδι της Ubisoft θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις PC, PlayStation 3 και Xbox 360. O Cuse ανέφερε ότι το στούντιο Ubisoft Montreal, το οποίο έχει αναλάβει τα ηνία της ανάπτυξης του παιχνιδιού, πρόσφατα έδειξε στους παραγωγούς της σειράς ένα demo, ενώ ο Lindelof προσέθεσε ότι αυτό το demo που είδαν "ήταν πολύ εντυπωσιακό". Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του αναμενόμενου αυτού παιχνιδιού, ωστόσο, το γεγονός πως, εκτός των υπολογιστών, θα κυκλοφορήσει στα συστήματα νέας γενιάς, αυξάνει ακόμα περισσότερο την αδημονία του κοινού. Ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού να αγγίζει, έστω και λίγο, τη συναρπαστική ατμόσφαιρα της σειράς.
  10. Bluetooth!! Πω πω, τρομερή τεχνολογία. Ούτε το enterprise να ήταν!!! Bluetooth!!! Τις προάλλες στο ΠΛΑΙΣΙΟ διαδραματιστηκε το εξης... Το XBOX να πάιζει NFS Carbon και ΔΙΠΛΑ ακριβώς το PS3 να παίζει τον ίδιο τίτλο. Με μια διαφορά... Στο PS3 έπαιζε με την μισή ταχύτητα ενώ στο XBOX360 πετούσε!!!!!!! Και το χαζό παιδάκι που έπαιζε στο PS3 να εκθειάζει την χαζοκονσόλα της Sony ενώ δίπλα ακριβώς (στους 30 ποντους) το XBOX "έσπερνε" παίζοντας με 60-70fps τον ίδιο τίτλο ενώ το PS3 πάσχιζε να παίξει με 30! Θα γελάσουμε πολύ όταν προσπαθήσουνε να βγούνε παιχνίδια σε HD 1080p για το PS3. Ω ναι θα γελάνε και τα τσιμέντα!!!! Και όταν μετά λέω για θύματα του μάρκετινγκ της Sony, με κράζουνε!!!!!!
  11. Οι οπτικοί δίσκοι Βlu-ray θα αντικαταστήσουν τα συμβατικά DVD μέσα στα τρία επόμενα χρόνια καθώς αναμένεται η επικράτησή τους απέναντι στα "αντίπαλα" HD DVDs στην ερχόμενη έκθεση CeBIT στη Γερμανία. Ο πρόεδρος της ένωσης δίσκων Blu-ray, δήλωσε ότι το πολύ σε τρία χρόνια οι δίσκοι blu-ray θα θα είναι τα μόνα οπτικά αποθηκευτικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας. Συνέδεσε επίσης το γεγονός της επικράτησης αυτής, με την ύπαρξη Blu-ray disc player στο PlayStation 3 και συμπλήρωσε πως: "Το γεγονόες ότι το Playstation 3 έχει προεγκατεστιμένη συσκυή Blu-ray, δηλώνει την υπεροχή του". Περισσότερα από 1.8 εκατομμύρια PS3 έχουν σταλεί στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία και στην Ευρώπη την προσεχή εβδομάδα θα σταλούν περίπου 1 εκατομμύριο κονσόλες διαθέσιμες προς πώληση, ενώ οι υπέυθυνοι διαχείρισης των HD DVD έχουν παραδεχθεί ότι τα αποθέματά τους έχουν εξαντληθεί. Εντούτοις, ο πρόεδρος αμφισβητεί τις δηλώσεις του BDA ότι χάνει τη μάχη στο λογισμικό, λέγοντας ότι οι πωλήσεις δίσκων είναι ήδη αρκετές. Επίσης, ενδέχεται οι πωλήσεις blu-ray να αυξηθούν, αφού κατά πάσα πιθανότητα, τα PS3 θα πωλούνται μαζί με έναν ελεύθερο δίσκο blu-ray. Τα HD DVD φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι στην Ευρώπη, αν και η Sony το αμφισβητέι. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα βασίζεται στο γεγονός ότι διαθεσιμότητα ότι υλικού στην περιοχή εμποδίζεται από το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο δύο μόνο blu-ray player διαθέσιμα στην Ευρώπη. Πηγή: http://www.away.gr/news.php?act=news&read=565
×
×
  • Create New...