Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

21 minutes ago, George6633 said:

Να ρωτήσω κάτι από περιέργεια.. Στους πόσους κύκλους φόρτισης αρχίζουμε και βλέπουμε μια αισθητή διαφορά πτώσης στην μπαταρία; 

Πολύ υποκειμενικό. Παίζουν πολλά ρόλο όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος, περιβάλλον φόρτισης, φορτιστής, καλώδιο φόρτισης.

Γυρω στους 1200 κύκλους με li polymer πέφτει. Αλλά την αλλάζεις με 55€ και τέλος.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

11 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Αυτά ισχύαν πριν μήνες όταν πρωτο κυκλοφόρησε το Poco συμφορουμίτη χωρίς ανταγωνισμό.

Πλέον μέχρι τα 400 με 500ευρώ υπάρχουν πόσες επιλογές, από τα φθηνότερα Nothing Phone 2A και Samsung A55(αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν οι καλύτερες επιδόσεις προφανώς) μέχρι στο Oneplus Nord 4 και Realme 6T ή και το Poco F6 της ιδιας εταιρειας.

Και πλησιάζουμε και σε περίοδο εκπτώσεων/black friday, άρα πιθανως να πέσουν σε τιμή και μοντέλα των 550ευρώ πχ Realme GT 6/Oneplus 12R κλπ σε αυτά τα χρήματα.

Γιαυτό και στο εδώ θέμα έπεσε και η συμμετοχή τον τελευταίο καιρό.

Από εκεί και πέρα, δεν ισχύουν αυτά που γράφονται πιο πάνω περί προτίμησης Android Skin.

Κανένας δεν αγοράζει Poco συσκευή αποκλειστικά γιατί γουστάρει Miui/HyperOS.

Οπως κανένας δεν αγοράζει ναυαρχίδα Xiaomi με κύριο παράγοντα το HyperOS σε σχέση με Stock Android, Samsung one ui, Iphone, Oneplus κλπ.

Ολοι αγοράζουν Poco σε mid range μεριά για τις καλύτερες επιδόσεις στα χρήματα τους και τίποτα άλλo.

Και όταν λέμε στα χρήματα τους, προφανώς εννοούμε σε καλή έκπτωση(bestprice/Black Friday) ή από εξωτερικό πχ Aliexpress.

Ποιος κάθεται να δώσει πχ 430+ευρώ να το αγοράσει από Infoquest??

Όπως είπα μέχρι 400€ αντικειμενικά ΔΕΝ υπάρχει τιποτα εκτός από xiaomi!Υπάρχει δηλαδή αλλά δεν μπορουν να ανταγωνιστούν τα μοντέλα της σε hardware,πάνω από αυτά τα χρήματα είναι μια άλλη συζήτηση που δεν είναι του παρόντος.

Βρές μου δυνατότερη  συσκευή μέχρι 300€ από το poco x6 pro που έχει 285€ και από poco f6 μέχρι 400€ και θα αναθεωρήσω.Ποιό το Nord ce 4 lite με.sd695;Υποδεέστερο αρκετά,εξού και το lite.Το 6t είναι καλό,αλλά και πάλι είναι πιο αργό ,οπότε κάνεις και εκεί μια υποχώρηση,άρα πάλι είναι θέμα επιλογης.Η στα μέχρι 400€ είναι καλύτερο,το A55 με τον Exynos 1480;Δεν λέω καλό τηλέφωνο ,αλλά 400€ και exymos 1480;Πάλι τσιγκουνιες η Σάμυ...

ΔΕΝ είμαι οπαδός μάρκας ,αν υπήρχε σαμσουγκ ,OnePlus,Huawei, η οτιδήποτε καλύτερο από το x6 pro σε αυτή την κατηγορία θα το έπαιρνα και τώρα θα σχολίαζα σε άλλο νήμα,αλλά δεν υπάρχει,(η να το θέσω αλλιώς σύμφωνα με τα κριτήρια μου) αυτό δεν αλλάζει ότι και να πούμε εμείς.

Προσωπικά το τηλέφωνό με καλύπτει υπερπλήρως σε όλα τα επίπεδα ,αν ήθελα καλύτερη κάμερα (που με καλύπτει και αυτή )θα πήγαινα κάπου αλλού με την προϋπόθεση ότι θα έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά και θα εσκαγα πάνω απο 500-600€ ,αλλά εγώ έχω ένα κουσούρι, κάθε χρόνο αλλάζω και συσκευή και καμια φορά και πιο σύντομα,οπότε όπως προείπα είναι θέμα επιλογών.

Edited by highland1

Ποιο είναι το πρόβλημα με την κάμερα;

Εντάξει νυχτερινές είναι μέτριες αλλά στη μέρα είναι πολύ καλό.

Για εμένα μόνο η μπαταρία ήταν μέτρια αλλά θα δω μετά την επαναφορά. 

Πάντως στα 60hz η οθόνη είναι απάλευτη. Καμία σχέση iPhone 60hz με poco. Να τα λέμε κι αυτά.

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 ώρα πριν, mixtri said:

Ποιο είναι το πρόβλημα με την κάμερα;

Εντάξει νυχτερινές είναι μέτριες αλλά στη μέρα είναι πολύ καλό.

Για εμένα μόνο η μπαταρία ήταν μέτρια αλλά θα δω μετά την επαναφορά. 

Πάντως στα 60hz η οθόνη είναι απάλευτη. Καμία σχέση iPhone 60hz με poco. Να τα λέμε κι αυτά.

Με gcam δεν είναι καλύτερη;

Για την μπαταρία κοίταξε μήπως παίζει καμιά εφαρμογή στο παρασκήνιο.

Εννοείς ότι του iPhone είναι καλύτερη προφανώς.Ποσο όμως κοστίζει το ένα και πόσο το άλλο;.

Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα μου φαίνεται.

Edited by highland1

2 ώρες πριν, highland1 said:

Όπως είπα μέχρι 400€ αντικειμενικά ΔΕΝ υπάρχει τιποτα εκτός από xiaomi!Υπάρχει δηλαδή αλλά δεν μπορουν να ανταγωνιστούν τα μοντέλα της σε hardware,πάνω από αυτά τα χρήματα είναι μια άλλη συζήτηση που δεν είναι του παρόντος.

Βρές μου δυνατότερη  συσκευή μέχρι 300€ από το poco x6 pro που έχει 285€ και από poco f6 μέχρι 400€ και θα αναθεωρήσω.

Ημουν πολύ συγκεκριμένος στο post που μου κάνεις παράθεση και στα χρήματα που αναφέρομαι και στα μοντέλα(δεν ανέφερα πουθενα το Nord CE πχ..).

Τέλος να σου θυμήσω για άλλη μια φορά ότι σε Xiaomi/Poco μεριά, υπάρχει θέμα με την εγγύηση ανάλογα από που αγοραστεί η συσκευή. Αν αγοράσεις από Skroutz/Bestprice/ Κίνα, δεν αναλαμβάνει κάποιο επίσημο service την επισκευή αλλά το κατάστημα αγοράς.

Και επειδή το κοιτάνε πάρα πολλοί αυτό, αλλάζουν τα δεδομένα στην τιμή(γιαυτό συνήθως περιμένουν black friday να αγοράσουν από μεγάλη αλυσίδα).

Στις αλλες εταιρείες αναφέρουμε τιμές skroutz/bestprice, γιατι δεν παίζει ρολο το κατάστημα αγοράς λόγω επίσημου service/αντιπροσωπείας.

Edited by Fulgore1

56 minutes ago, highland1 said:

Εννοείς ότι του iPhone είναι καλύτερη προφανώς.Ποσο όμως κοστίζει το ένα και πόσο το άλλο;.

Αυτό για το iphone το ανέφερα για να μη νομίζουν ότι 60hz iphone = 60hz Android. 

Όχι η οθόνη κατανάλωνε παραπάνω. Και καταναλώνει. Αλλά οκ μπορώ να φορτίζω συχνά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

17 minutes ago, Fulgore1 said:

Ημουν πολύ συγκεκριμένος στο post που μου κάνεις παράθεση και στα χρήματα που αναφέρομαι και στα μοντέλα(δεν ανέφερα πουθενα το Nord CE πχ..).

Τέλος να σου θυμήσω για άλλη μια φορά ότι σε Xiaomi/Poco μεριά, υπάρχει θέμα με την εγγύηση ανάλογα από που αγοραστεί η συσκευή. Αν αγοράσεις από Skroutz/Bestprice/ Κίνα, δεν αναλαμβάνει κάποιο επίσημο service την επισκευή αλλά το κατάστημα αγοράς.

Και επειδή το κοιτάνε πάρα πολλοί αυτό, αλλάζουν τα δεδομένα στην τιμή(γιαυτό συνήθως περιμένουν black friday να αγοράσουν από μεγάλη αλυσίδα).

Στις αλλες εταιρείες αναφέρουμε τιμές skroutz/bestprice, γιατι δεν παίζει ρολο το κατάστημα αγοράς λόγω επίσημου service/αντιπροσωπείας.

Έχεις δίκιο,δεν είπες για τον Nord ce 4 lite,κεκτημένη ταχύτητα.Ανέφερες το nord4 το οποίο όμως ξεφεύγει από τις τιμές που είχα αναφέρει στο αμέσως προηγούμενο ποστ μου,μίλησα συγκεκριμένα για εύρος τιμών  300-400€ .Το nord4  κοστίζει παραπάνω.

Σε αυτή την κατηγορία τιμής η πόκο έχει το f6 pro πχ ,αλλά το αφήνω αυτό.

Με την εγγύηση δεν είχα ποτέ θέμα πάντως σε xiaomi.Αν το πάρεις από σκρουτζομαγαζο και το καλάθι της Σκρουτζ,  αναλαμβάνει η Σκρουτζ πλέον  οτιδήποτε και μέχρι δύο χρόνια.

Το μόνο που θεωρώ καλο επιχείρημα είναι ότι τα xiaomi χάνουν εύκολα τιμή ,δηλαδή σήμερα παίρνεις πχ το πόκο 360 και σε δύο μήνες έχει 290,αλλά από την άλλη έχει και το καλό  οτι βρίσκεις φτηνά μοντέλα όταν θέλεις να κάνεις αγορά.

2 ώρες πριν, highland1 said:

GCAM πως μπαίνει στο ποκο; Έχουμε έκδοση που παίζει;

Ειλικρινά δε ξέρω τι κόλλημα είχε φάει το πατσαβούρι μου αλλά τώρα μετά το reset φαίνεται οκ το τηλέφωνο. Τι να πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

12 minutes ago, drdedus said:

Καλησπέρα 2 ερωτήσεις.

Το συγκεκριμένο τραβάει 4κ60fps ?

Εχει wifi 6e?

4K 60fps δεν τραβάει όχι.

Ούτε Wifi 6e έχει.

8 minutes ago, Fulgore1 said:

4K 60fps δεν τραβάει όχι.

Ούτε Wifi 6e έχει.

ευχαριστώ έλεγα μήπως είναι λάθος οι πληροφορίες στο gsmarena η το έχουν ενεργοποιήσει αργότερα.

46 minutes ago, drdedus said:

ευχαριστώ έλεγα μήπως είναι λάθος οι πληροφορίες στο gsmarena η το έχουν ενεργοποιήσει αργότερα.

Εχεις συσκευες με wifi 6e σπιτι σου γιατι εαν δεν εχεις δεν λειτουργει. Κατα ταλλα τα wifi ειναι γενικα με τα παλιοτερα προτυπα 2.4 αντε βαρια 5 τα πιο συχνα που συναντας και σχεδον ελαχιστα 6 -6e για 7 δεν το συζητω ειναι ανυπαρκτα ακομα...

Edited by s_nova

Αν και δεν έχω δει προβλήματα, όσοι κάνατε επαναφορά μετά κάνατε χρήση κάποιου μπακαπ ή όλα στήσιμο από την αρχή;

Σχετικά με το Wi-Fi και ταχύτητες, με WiFi 5 έχω δει μαξ 550 με 600 Mbps και με WiFi 6 μαξ 1100 με 1200 Mbps.

7 ώρες πριν, highland1 said:

2)Με την εγγύηση δεν είχα ποτέ θέμα πάντως σε xiaomi.Αν το πάρεις από σκρουτζομαγαζο και το καλάθι της Σκρουτζ,  αναλαμβάνει η Σκρουτζ πλέον  οτιδήποτε και μέχρι δύο χρόνια.

Spoiler

450ευρώ βλέπω και παίζει το Nord4. Δεν το λές ότι ξεφεύγει από τα 400ευρώ, και είναι μοντέλο Αυγούστου, άρα θα πέσει και άλλο η τιμή του, γιαυτό και το ανέφερα.

Μην εισαι 100% σίγουρος για το παραπάνω.

Στο δίπλα forum υπήρχε κόσμος που έκανε παράπονα για το skroutz, οτι τον έκανε μπαλάκι με τον πωλητή/κατάστημα σε περίπτωση βλάβης.

Το skroutz δεν ειναι πωλητής αλα amazon αλλά μεσάζοντας. Ειναι να μην σου τύχει δυστηχώς.

Edited by Fulgore1

1 hour ago, Arinos said:

Αν και δεν έχω δει προβλήματα, όσοι κάνατε επαναφορά μετά κάνατε χρήση κάποιου μπακαπ ή όλα στήσιμο από την αρχή;

Σχετικά με το Wi-Fi και ταχύτητες, με WiFi 5 έχω δει μαξ 550 με 600 Mbps και με WiFi 6 μαξ 1100 με 1200 Mbps.

Από την αρχή όλα αυτή τη φορά. Πιο καθαρό installation δε γίνεται. Ταλαιπωρία βέβαια αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά άξιζε... Το θέμα είναι γιατί; Πρέπει να κάνουν κάτι με τα upgrades στο Android...

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 minutes ago, mixtri said:

Πρέπει να κάνουν κάτι με τα upgrades στο Android...

Επειδή θυμάμαι πως ρωτήθηκε καμιά δυο σελίδες πίσω διαφορές hyperos και ios, αυτά δεν θα έπρεπε να γίνονται ή έστω πολύ σπάνια. Όχι να χρειάζεται να κάνεις ρισετ σε κάθε μεγάλο update για να μπορέσει να δώσει τις μέγιστες δυνατότητες της η συσκευή.

Πρέπει πραγματικά να μην χρειάζονται αυτά.

4 ώρες πριν, Arinos said:

Επειδή θυμάμαι πως ρωτήθηκε καμιά δυο σελίδες πίσω διαφορές hyperos και ios, αυτά δεν θα έπρεπε να γίνονται ή έστω πολύ σπάνια. Όχι να χρειάζεται να κάνεις ρισετ σε κάθε μεγάλο update για να μπορέσει να δώσει τις μέγιστες δυνατότητες της η συσκευή.

Πρέπει πραγματικά να μην χρειάζονται αυτά.

Το hard reset γινεται σε τετοιες περιπτωσεις γιατι η αντικατασταση αρχειων με τα καινουργια -ενημερωμενα βγαζουν καποιες φορες οχι παντα σφαλματα κυριως σε ενα μερος του λειτουργικου που λεγεται framework. Αυτο γινεται χρονια και ζαμανια απο ολες τις εταιριες αντιστοιχα και στα Windows  στο ios  κτλ.

Δεν εμφανιστηκε τωρα.Ουτε προκειται να τελιωσει ποτε .

Βεβαια στο μελλον θα υπαρξουν αλλαγες αλλα στο ...Μελλον...

spacer.png

Edited by s_nova

Όταν παίρνεις φτηνά μια συσκευή ρισκάρεις με την εγγύηση,εδώ και 20+ χρόνια που παίρνω κινητά δεν μου χρειάστηκε ποτέ,εννοείται αν παίρνεις συσκευές των 1000 και + ευρώ πάμε αλλού (εγώ δεν δίνω τόσα χρήματα για κινητό,ειδικά όταν μου έχει φύγει κινητό μια μέρας στην θάλασσα 🙂)  Μπαταρίες αλλάζω μόνος μ (και σε κατάστημα δεν είναι ακριβά)

Όσο για το hard reset από τον χειμώνα που το πήρα δεν το έχω κάνει τπτ,κάνει κάνα κόλλημα πολύ αραιά ,δεν με ενοχλεί τόσο ώστε να μπω στην διαδικασία .

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

13 ώρες πριν, s_nova said:

Εχεις συσκευες με wifi 6e σπιτι σου γιατι εαν δεν εχεις δεν λειτουργει. Κατα ταλλα τα wifi ειναι γενικα με τα παλιοτερα προτυπα 2.4 αντε βαρια 5 τα πιο συχνα που συναντας και σχεδον ελαχιστα 6 -6e για 7 δεν το συζητω ειναι ανυπαρκτα ακομα...

τώρα αυτή ειναι απάντηση η εξυπνάδα ?

Αν εχω συσκευές?

φριτεζα η κάποιο Ap εννοεις

2.4  και βαριά 5 λες.

το σωστό ειναι 5 και βαριά 2.4

ήμαρτον.

12 ώρες πριν, s_nova said:

Το hard reset γινεται σε τετοιες περιπτωσεις γιατι η αντικατασταση αρχειων με τα καινουργια -ενημερωμενα βγαζουν καποιες φορες οχι παντα σφαλματα κυριως σε ενα μερος του λειτουργικου που λεγεται framework. Αυτο γινεται χρονια και ζαμανια απο ολες τις εταιριες αντιστοιχα και στα Windows  στο ios  κτλ.

Δεν εμφανιστηκε τωρα.Ουτε προκειται να τελιωσει ποτε .

Βεβαια στο μελλον θα υπαρξουν αλλαγες αλλα στο ...Μελλον...

spacer.png

Στο iOS δεν είχα κάνει reset δύο χρόνια και ήταν τζάμι. Το ίδιο και στο iPad. Το ίδιο και στο Mac.

Με windows δεν ασχολούμαι καν πλέον. Στον υπολογιστή της δουλειάς και αυτό μέχρι να κάνω ανανέωση και να πάρω mac και εκεί... Καμμένη πλατφόρμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 2/10/2024 at 5:20 ΜΜ, drdedus said:

Ειναι πολύ μεγάλο fail που το κινητό δεν τραβάει 4Κ 60fps video,γιατί το Xiaomi 14T με το ίδιο τσιπάκι μια χαρά τραβάει.

Προφανώς έχει κλειδώσει αυτή την επιλογή η Pocο....

εκει πονταρα μπας και..

αλλα πολλές φορές που έβαλαν παρόμοιες λειτουργίες τις αφαίρεσαν μετά.

δεν ξέρω αν με αλλη rom ενεργοποιείται .

9 minutes ago, drdedus said:

εκει πονταρα μπας και..

αλλα πολλές φορές που έβαλαν παρόμοιες λειτουργίες τις αφαίρεσαν μετά.

δεν ξέρω αν με αλλη rom ενεργοποιείται .

viber_image_2024-10-03_18-29-20-578.jpg

viber_image_2024-10-03_18-29-20-705.jpg