Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mιλατε για την Ευρωπαϊκή Rom φτου φτου...

είχα διαβάσει κάπου κάποτε ότι παίζει μεγάλο ρόλο ο browser (για αυτό και σας ρωτούσα τι έκδοση φοράτε). Εγώ με την Global θα σας ενημερώσω εν ευθέτω χρόνο.

Τι φορτιστή χρησιμοποιείται?

Screenshot_2025-07-09-12-07-58-855_com.digibites.accubattery.jpg

Screenshot_2025-07-09-12-09-46-026_com.miui.securitycenter.jpg

Edited by specguard

Καλά γιατί στο δικό (Ελληνικο) μου εφτασε η

2.0201.0VNLEUXM

ενω στο φίλο η 200?

Όχι οτι με χαλάει, απλα απο περιέργεια ρωτάω.

Η πρώτη είναι EEA Global ενώ του φίλου σου είναι αυτή που κατέβασα εγώ εχτές (χειροκίνητη) που είναι η 200 άρα Global!

Screenshot_2025-07-08-19-43-24-302_com.android.settings.jpg

Edited by specguard

On 6/7/2025 at 7:24 ΜΜ, panos9553 said:

Να κάνω και μια συγκριση το x6 pro της συζύγου με το poco F5 το δικο μου...Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι και απο τα δυο..Ειναι πολυ κοντα γενικα...Η οθονη του x6 pro ομως ειναι λιγο πιο φωτεινη γενικα και λογω μεγαλυτερης αναλυσης ειναι ενα τσικ καλυτερη..Καμερες ενα τσικ καλυτερο το F5...Θεωρω πως σε σημα και σε συνδεσιμοτητα με Bluetooth το F5 ειναι ξεκαθαρα καλυτερο παντως αν και περιμενα το αντιθετο...

Και αυτο που μου εκανε εντυπωση...πως ειναι και πιο smooth και σπιρτοζικο γενικα το F5 αν και πιο <<φορτωμενο>> απο εφαρμογες κλπ κινητο... 

Προφανως κατι δεν παει καλα με την συσκευη σου...Δεν μπορω να καταλαβω τι ομως...

Της συζύγου εδω και κανα 6 ημηνο ειναι εξαιρετικη συσκευη και εχω βρει την ηρεμια μου.. με τα γνωστα οτι κολλησε...αργησε να ανοιξει κατι...Ολα γινονται σταθερα και γρηγορα..

Είναι καθαρά θέμα λογισμικού και ο τρόπος που χτίζουν τα APIs.

Αυτό είναι και το κακό με το Android.

Επί της συσκευής δεν έχω θέμα με την ταχύτητά της. Γρήγορη είναι, smooth είναι. Αλλά έχει τόσα bugs που κάθε φορά που την θέλω για να κάνω μια δουλειά μου σπάει τα νεύρα. Προσπάθησα της προάλλες να ανεβάσω 50GB videos στο cloud. Τα επέλεξα όλα και μόλις πατάω upload κόλλησε η εφαρμογή. Εκεί φαίνεται το πόσο καλή διαχείριση μνήμης εφαρμογής κάνει το firmware.

Επιπλέον δεν υποστηρίζει 60fps video με 0.5 zoom. Ωχ αμάν...

Παιδιά σταματάω να κλαίγομαι πραγματικά. Ήταν τραγική επιλογή δική μου. Κανένας δε με πίεζε να δοκιμάσω chinese για επαγγελματική χρήση. Καλά να πάθω.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε εγώ προσωπικά και για τα χρήματα που πλήρωσα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Ας έπαιρνες ακριβότερο στη 5χ τιμή αν ήθελες να σου κάνει παπάδες..

13 ώρες πριν, mixtri said:

Είναι καθαρά θέμα λογισμικού και ο τρόπος που χτίζουν τα APIs.

Αυτό είναι και το κακό με το Android.

Επί της συσκευής δεν έχω θέμα με την ταχύτητά της. Γρήγορη είναι, smooth είναι. Αλλά έχει τόσα bugs που κάθε φορά που την θέλω για να κάνω μια δουλειά μου σπάει τα νεύρα. Προσπάθησα της προάλλες να ανεβάσω 50GB videos στο cloud. Τα επέλεξα όλα και μόλις πατάω upload κόλλησε η εφαρμογή. Εκεί φαίνεται το πόσο καλή διαχείριση μνήμης εφαρμογής κάνει το firmware.

Επιπλέον δεν υποστηρίζει 60fps video με 0.5 zoom. Ωχ αμάν...

Παιδιά σταματάω να κλαίγομαι πραγματικά. Ήταν τραγική επιλογή δική μου. Κανένας δε με πίεζε να δοκιμάσω chinese για επαγγελματική χρήση. Καλά να πάθω.

Αν θέλεις κάτι για επαγγελματική χρήση,φυσικά και δεν πας σε κινητό με 300€.Παίρνεις συσκευή 800€-1000€+ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε όλα τα επίπεδα,hardware και κυρίως software!Κατά τα άλλα το συγκεκριμένο κινητό για έναν μέσο χρήστη είναι υπεραρκετό και κάνει τη δουλειά του καλά σχεδόν σε όλα τα επίπεδα.Δεν φταίει το κινητό επειδή κάποιος το θέλει για επαγγελματική χρήση...

Ρε παιδιά εμένα όταν το φορτίζω ζεσταίνεται.ειναι φυσιολογικό αυτό; 

Και κάτι άλλο μην με δείρετε η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα αλλά τα έχω όλα ανοιχτά.

Ποιος να σε δειρει και γιατί;😂Είναι καλοκαίρι και είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται παραπάνω λόγω υψηλών θερμοκρασιών.

Και εγώ 2-3 φορές τη μέρα θα το πετάξω για φόρτιση ,αλλά συνέχεια με δεδομένα ανοιχτά είναι και αρκετά hotspot.

10 ώρες πριν, tasos_v said:

Φίλε εγώ προσωπικά και για τα χρήματα που πλήρωσα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Ας έπαιρνες ακριβότερο στη 5χ τιμή αν ήθελες να σου κάνει παπάδες..

490E εδωσα. Όχι και λίγα. Η συσκευή σαν υλικό είναι άψογη. Το λογισμικό είναι άστα...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

13 ώρες πριν, MCGITYS said:

Ρε παιδιά εμένα όταν το φορτίζω ζεσταίνεται.ειναι φυσιολογικό αυτό; 

Και κάτι άλλο μην με δείρετε η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα αλλά τα έχω όλα ανοιχτά.

Αν το φορτίζεις με τον μαμά φορτιστή 67 W Ε ναι... ζεσταίνεται. Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό εκδόσης Poco launcher και Security APK για μέγιστα αποτελέσματα για την διάρκεια της μπαταρίας! Mε τον συγκεκριμένο συνδυασμό εγώ έχω κατανάλωση γύρω στο 1.5% ανά ώρα με τον τρόπο χρήσης που του κάνω.

Screenshot_2025-07-13-09-16-15-801_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2025-07-13-09-16-31-018_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2025-07-13-09-17-20-977_com.digibites.accubattery.jpg

Edited by specguard

Διαβάζοντας για την καινούργια ρομ.οτι θα εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας,, ειπα να το δω 2-3 μερες και δυστυχώς ειναι χειρότερη και απο πριν.

Σε ολα τα αλλα υπάρχει αισθητή αναβάθμιση και ολα γίνονται πιο γρηγορα ,ακόμη και στην επανεκκίνηση. 

Εχω global rom.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

9 ώρες πριν, aristidis540 said:

Διαβάζοντας για την καινούργια ρομ.οτι θα εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας,, ειπα να το δω 2-3 μερες και δυστυχώς ειναι χειρότερη και απο πριν.

Σε ολα τα αλλα υπάρχει αισθητή αναβάθμιση και ολα γίνονται πιο γρηγορα ,ακόμη και στην επανεκκίνηση. 

Εχω global rom.

Μήπως εχεις φορτώσει αρκετά ?

On 13/7/2025 at 9:15 ΠΜ, specguard said:

Αν το φορτίζεις με τον μαμά φορτιστή 67 W Ε ναι... ζεσταίνεται. Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό εκδόσης Poco launcher και Security APK για μέγιστα αποτελέσματα για την διάρκεια της μπαταρίας! Mε τον συγκεκριμένο συνδυασμό εγώ έχω κατανάλωση γύρω στο 1.5% ανά ώρα με τον τρόπο χρήσης που του κάνω.

Screenshot_2025-07-13-09-16-15-801_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2025-07-13-09-16-31-018_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2025-07-13-09-17-20-977_com.digibites.accubattery.jpg

Κάθε μέρα το φορτίζεις;

Πάρε ένα δείγμα φορτίσεων.. Στο 19 του μηνός κλείνω χρόνο....το κοντέρ γράφει 138 κύκλους φόρτισης 

Screenshot_2025-07-15-22-56-36-831_com.digibites.accubattery.jpg

Screenshot_2025-07-15-22-56-52-853_com.digibites.accubattery.jpg

Screenshot_2025-07-15-22-57-00-261_com.digibites.accubattery.jpg

Άρα σύμφωνα με τα στατιστικά κάνεις περίπου έναν πλήρη κυκλο φορτισης ((0-100%) κάθε 3 ημέρες.Ενα screenshot για τους 138 κύκλους φόρτισης θα βοηθούσε!Σε εμένα συμβαίνει το αντίθετο...

Edited by highland1

Η τελευταία φωτό είναι από αλλη εφαρμογή...εμένα λέει 486 κύκλους φόρτισης,αλλά το χρησιμοποιώ πάρα πολύ...

Edited by highland1

6 ώρες πριν, highland1 said:

Η τελευταία φωτό είναι από αλλη εφαρμογή...εμένα λέει 486 κύκλους φόρτισης,αλλά το χρησιμοποιώ πάρα πολύ...

Όταν λες πάρα πολύ; Δηλαδή πες ρίχνει 12-14% μπαταρία την ώρα και το φορτίζεις παραπάνω από 1 φορές την ημέρα;

Εγώ είμαι στους 412 κύκλους το έχω από 5 Απρίλη 2024

14 ώρες πριν, Arinos said:

Όταν λες πάρα πολύ; Δηλαδή πες ρίχνει 12-14% μπαταρία την ώρα και το φορτίζεις παραπάνω από 1 φορές την ημέρα;

Εγώ είμαι στους 412 κύκλους το έχω από 5 Απρίλη 2024

Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ είμαι με δεδομένα και γίνονται τα πάντα μεσω του κινητού.Συνήθως θα γίνουν 2 φορτίσεις,ίσως και 3 καμιά φορά...δεν το αφήνω να πάει 0%.Έχω ανοιχτή οθόνη 10-12 ώρες ανάλογα την ημέρα με αρκετή χρήση σε όλα εκτός από games!Έχεις 412 κύκλους και οι περισσότεροι εδώ μέσα σίγουρα έχουν αρκετούς κυκλους.Το νούμερο 138 για έναν χρόνο χρήσης μου φαίνεται υπερβολικά μικρό,εκτός αν δεν χρησιμοποιείται πολύ και το έχει σαν δεύτερο κινητο ή απλά μόνο για τηλέφωνα και βασική χρήση,δεν ξερω...γιατι ακόμα και με μέτρια-μικρή χρήση δεν γίνεται να σου βγάζει μια πλήρης φόρτιση σχεδόν 3 ημέρες,δεν μου έχει τύχει ποτέ!Έχω 487 κύκλους από Ιουνιο 2024!

Edited by highland1

Έκανα παρόμοια χρήση με εσένα όλο το 2024, χωρίς παιχνίδια. Βέβαια το πολύ που το έβαζα 2η φορά να φορτίσει. 

Φυσιολογικό νούμερο οι κύκλοι μας με τέτοια χρήση για την συγκεκριμένη συσκευή, έτσι φαίνεται.

Συνήθως 20-30-40% το βάζω για φόρτιση.Ακόμα και με μέτρια χρήση, δηλαδή τα μισά από αυτα που ανέφερα πριν,μια φόρτιση την ημέρα την θέλει.Στον χρόνο με μέτρια χρήση,θεωρώ οτι 300-400 τουλάχιστον κύκλους θα τους κάνει.

Εγώ από το κινητό είμαι υπέρ ευχαριστημένος ,περιμένω όμως να πέσει η τιμή του f7 και θα πάω εκεί.

Καλημέρα στην παρέα, όπως το είχα αναφέρει και παλιότερα η χρήση που κάνω είναι απλά για κλήσεις και σερφαρισμα . Φυσικό είναι με την χρήση που εσείς κάνετε να έχετε τους τριπλασιους κύκλους φόρτισης.

Εγώ το έχω σκίσει παίζω Age of Empires και το φορτίζω σίγουρα 3 φορές την ημέρα.