diamantis_ Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 Εμένα μου άρεσε η πυκνή διάταξη οθόνης, αν και δεν καταλαβαίνω το λόγο που οι μαμά launchers δεν επιτρέπουν να ορίσεις εσύ το πλήθος γραμμών και στηλών. Μου άρεσαν αρκετά και τα νέα animations, τα εφέ του αποτυπώματος όχι τόσο. Και το πλαίσιο με τις μπάρες για τη ρύθμιση ήχου είναι πιο ωραίο από το θόλωμα που είχε πριν, γενικά μου άρεσαν οι αισθητικές παρεμβάσεις. Τώρα, under the hood που λένε και στο χωριό μου, δεν ξέρω τι δουλειά έχει γίνει, πάντως όλα δείχνουν να λειτουργούν πολύ ομαλά. Λίγες οι εμφανείς αλλαγές, όπως και λίγες ήταν οι αλλαγές από android 14 σε 15, μάλλον πάνε οι καιροί που κάναμε μεγάλη αναβάθμιση και νιώθαμε λες και αλλάξαμε κινητό. Γενικά, θετική εντύπωση μου άφησε, αν είχε και κάποια από τα καλούδια της κινέζικης (πχ ο ΑΙ μεταφραστής) και αν έφτιαχναν και εκείνη τη ριμάδα τη ρύθμιση για να σταματάει στο Χ ποσοστό η φόρτιση, θα ήταν ακόμα καλύτερη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Ένα άλλο που παρατήρησα στο HyperOS 2.0 είναι ότι η φόρτιση έχει γίνει πιο αργή. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Καθαρά ενημερωτικά, μιας και είναι κόσμος στο περίμενε για HyperOS 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) Εεεε να , δες τώρα πως μ@μ@ς την συζήτηση....Εδώ ακόμη δεν πήραμε την 2.0 εσύ με ονειρεύεσαι Poco X7 Pro!!!😂😛 Btw https://myphone.gr/min-kanete-alles-eikasies-gia-ta-poco-x7-kai-poco-x7-pro-xeroume-tis-prodiagrafes-tous https://corp.mediatek.com/news-events/press-releases/mediatek-unveils-the-dimensity-8400-the-first-all-big-core-chip-for-premium-smartphones Edited December 30, 2024 by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Καθαρά για την ημερομηνία το ανέφερα που είναι επίσημη. Ξέρω ότι προφανώς το ενδιαφέρον εδώ είναι τι θα γίνει με hyperOS 2 στο X6 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 5 ώρες πριν, Fulgore1 said: Καθαρά για την ημερομηνία το ανέφερα που είναι επίσημη. Ξέρω ότι προφανώς το ενδιαφέρον εδώ είναι τι θα γίνει με hyperOS 2 στο X6 pro. Μα φυσικα, και συγνωμη για αν παρεξηγηθηκαn τα λεγομενα μου, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Edited December 31, 2024 by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Έρχεται το επόμενο θηρίο...ελπίζω μόνο να μην φεύγει μόνο του από τα χέρια και τις τσέπες.. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 minutes ago, George6633 said: Έρχεται το επόμενο θηρίο...ελπίζω μόνο να μην φεύγει μόνο του από τα χέρια και τις τσέπες.. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους παιδιά!! Αυτο δειχνει πιο αγριο, εισαι σιγουρος οτι θα μπορεις να το "συγκρατησεις" 😝 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 6 minutes ago, geoav said: Αυτο δειχνει πιο αγριο, εισαι σιγουρος οτι θα μπορεις να το "συγκρατησεις" 😝 Αν έρθει με 6500mAh μπαταρία που λέει και πάρει και 3-4 χρόνια αναβαθμίσεις θα το βάλω εκτός από τη θήκη μέσα σε ένα τσαντάκι και άστο να φεύγει μαζί με το τσαντάκι... Θα το κάνω αρνάκι..Οτι δεν μπορώ να κάνω με το άλλο το αγρίμι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 9 minutes ago, George6633 said: Αν έρθει με 6500mAh μπαταρία που λέει και πάρει και 3-4 χρόνια αναβαθμίσεις θα το βάλω εκτός από τη θήκη μέσα σε ένα τσαντάκι και άστο να φεύγει μαζί με το τσαντάκι... Θα το κάνω αρνάκι..Οτι δεν μπορώ να κάνω με το άλλο το αγρίμι. Φροντισε να ειναι αδιαβροχο το τσαντακι γιατι το βλεπω να σου πεφτει σε ποταμι απο σπασιμο και μονο ε. Για να μη σου πω δεμενο πανω σου κιολας 😝 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 10 minutes ago, geoav said: Φροντισε να ειναι αδιαβροχο το τσαντακι γιατι το βλεπω να σου πεφτει σε ποταμι απο σπασιμο και μονο ε. Για να μη σου πω δεμενο πανω σου κιολας 😝 Θα βρω τον τρόπο 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ζεις επικίνδυνα, με τσιγκλας και θα αρχίσω το τρολαρισμα.😜 Μην ανησυχείτε, εδώ είναι s_nova που θα άνοιξει νέο σεντόνι!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 16 minutes ago, specguard said: Ζεις επικίνδυνα, με τσιγκλας και θα αρχίσω το τρολαρισμα.😜 Μην ανησυχείτε, εδώ είναι s_nova που θα άνοιξει νέο σεντόνι!!! Έρχεται νέα χρονιά,θα τα αλλάξω όλα 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. December 30, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Οταν εχουμε πχ. Μια συσκευη που βγαζει Εναμιση μυριο στο Αντουτου( X6 Pro) και η μεγαλη κατηγορια αυτη τη στιγμη ειναι στα 3200 μυρια για την επομενη αγορα δεν κοιταμε δεν κοιταμε συσκευη κατω απο τουλαχιστον τα Δυο μυρια. Ειναι σαν να πιαστηκες κοροιδο και πηρες συσκευη με παρομοιες επιδοσεις . Επομενη αγορα ειναι το ελαχιστο 2-200 μυρια το λιγοτερο επαναλαμβανω και προς τα πανω . Για την ωρα το X6 Pro παει παρα πολυ καλα με Android 15 . 😂😮😲😇🙃 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ο μόνος λόγος που θα άλλαζα το Poco X6 Pro αυτή τη στιγμή με παρόμοιο antutu είναι για μια αρκετά καλύτερη μπαταρία αν αξίζει η τιμή.. Κατά τα άλλα προσωπικά η αλήθεια είναι δεν θέλω να το αλλάξω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Τώρα κατεβάζω 2.0.2 από Αγία Ελένη. Τις προηγούμενες μέρες δεν μου έβγαζε τίποτα. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει. Καλή χρονιά να έχουμε 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) 1 ώρα πριν, SERS1612 said: Τώρα κατεβάζω 2.0.2 από Αγία Ελένη. Τις προηγούμενες μέρες δεν μου έβγαζε τίποτα. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει. Καλή χρονιά να έχουμε 😉 ..μολιs το ειδα μπηκα τσεκαρα..επιβεβαιωνω..την κατεβαζω και εγω τωρα... ..s_nova ακυρο το pm..ολα καλα..Αγια Ελενη..μεγαλη η χαρη τηs.. On 28/12/2024 at 1:17 ΠΜ, specguard said: Η διάταξη καταργήθηκε με τον καινούργιο Poco launcher,τον δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου και τον γύρισα σε αυτόν που είχα. Ο καινούργιος έχει ένα τρικ σχετικά με την διάταξη κανονική και πυκνή.Στην κανονική προσομοιάζει την διάταξη 4Χ6 Να ζήσετε να την θυμοσαστε την 5Χ6😂 ..πωs γυρισεs στον προηγουμενο Poco launcher..για 5Χ6..?..και μενα δεν μου αρεσει η καινουργια διαταξη...θελω πισω την παλια... Edited December 31, 2024 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) 14 ώρες πριν, specguard said: Μα φυσικα, και συγνωμη για αν παρεξηγηθηκαn τα λεγομενα μου, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Το λέω υπο την έννοια ότι το X7 pro(αν ισχύουν οι φήμες),φαίνεται βελτιωμένο σχεδον σε όλους τους τομείς(ακόμα και στον πίσω μαζεμένο σχεδιασμό καμερών), και αν πιάσουμε σύγκριση με το X6 pro του θέματος, ίσως ξενερώσουν κάτοχοι. Καλή χρονιά. Edited December 31, 2024 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, Christos_Tz said: ..μολιs το ειδα μπηκα τσεκαρα..επιβεβαιωνω..την κατεβαζω και εγω τωρα... ..s_nova ακυρο το pm..ολα καλα..Αγια Ελενη..μεγαλη η χαρη τηs.. ..πωs γυρισεs στον προηγουμενο Poco launcher..για 5Χ6..?..και μενα δεν μου αρεσει η καινουργια διαταξη...θελω πισω την παλια... Γειά χαρά...εγώ είμαι στην 1.0.17.0 , απλά κατέβασα τον νέο Poco launcher για δοκιμή ,δεν μου άρεσε, και έκανα απεγκατασταση ενημέρωσης. Αν ενημέρωσες την 2.0 δεν υπάρχει γυρισμος, ή βάζεις Νova launcher. Update**** https://www.miuithemer.com/themes/mayzhe-stock-hyperos-and-miui-theme-for-xiaomi-and-redmi-phones/. Για δοκιμάστε αυτό! 2 ώρες πριν, Fulgore1 said: Το λέω υπο την έννοια ότι το X7 pro(αν ισχύουν οι φήμες),φαίνεται βελτιωμένο σχεδον σε όλους τους τομείς(ακόμα και στον πίσω μαζεμένο σχεδιασμό καμερών), και αν πιάσουμε σύγκριση με το X6 pro του θέματος, ίσως ξενερώσουν κάτοχοι. Καλή χρονιά. Σε σχέση με τον επεξεργαστή τα λεγόμενα αναφέρουν 41% περισσότερη ισχύ σε σχέση με το μοντέλο μας...Ιts something but....Άστο να προχωρήσει λίγο στην πιάτσα....Καλό καλοκαίρι δηλαδή! Edited December 31, 2024 by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 1 ώρα πριν, specguard said: Σε σχέση με τον επεξεργαστή τα λεγόμενα αναφέρουν 41% περισσότερη ισχύ σε σχέση με το μοντέλο μας... Ναι αλλά το Antutu λέει η ίδια η εταιρεία ότι ειναι πολύ πιο χαμηλό από 2M Spoiler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Πίσω στο θέμα μας.... Περασμένη η τελευταία έκδοση Poco launcher....Πυκνή vs Κανονική διάταξη. Μέγεθος εικονιδίων στο μάξιμουμ. Και όπως είναι τώρα 5Χ6... Specguard μέσα στην κρίση είναι η λύση!!!!🤪 Καλή χρονιά με υγεία ευτυχισμένο το 2025 σε εσάς και την οικογένειας σας!!! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. December 31, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 💥Χρονια Πολλα Καλη Χρονια 💥 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 21 ώρες πριν, Fulgore1 said: Το λέω υπο την έννοια ότι το X7 pro(αν ισχύουν οι φήμες),φαίνεται βελτιωμένο σχεδον σε όλους τους τομείς(ακόμα και στον πίσω μαζεμένο σχεδιασμό καμερών), και αν πιάσουμε σύγκριση με το X6 pro του θέματος, ίσως ξενερώσουν κάτοχοι. Καλή χρονιά. Ποιοι κάτοχοι να ξενερώσουν δεν κατάλαβα? -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ- Edited 8 ώρες πριν by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Καλή Χρονιά σε όλους σας. Εκτός από την μπαταρία που υπόσχεται μεγαλύτερη αυτονομία +25% κατά τα λοιπά από φωνή κορμάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 ώρες πριν, tasos_v said: Καλή Χρονιά σε όλους σας. Εκτός από την μπαταρία που υπόσχεται μεγαλύτερη αυτονομία +25% κατά τα λοιπά από φωνή κορμάρα. Το ότι δεν έχει προστασία Anti-slip που το βάζεις? Γειά σου Γιωργαρε6633 με τα ωραία σου!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts