Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Ετσι ακριβώς.

Δεν βλέπω πάντως αρνητικές αντιδράσεις στο ότι πρέπει να κάνουμε format μετά από... security patch για να στρώσει η συσκευή. (Σε άλλα θέματα κινητών στο παρελθόν, εχει πέσει το κράξιμο της αρκούδας σε τέτοια περιστατικά).

Εγώ ακόμα έχω κολλήσει στην 13(Σεπτέμβριος),και σε tablet μεριά(Xiaomi Pad 6)ακόμα χειρότερα(Αύγουστος).

Δεν κάνω ποτέ format γιατί είναι μεγάλος μπελάς για εμένα.

Πρέπει να θυμηθώ όλους τους κωδικούς από κάθε εφαρμογή και κυρίως των τραπεζών λόγω ότι τις δουλεύω όλες με αποτύπωμα,οπότε καταλαβαίνεις σε τί διαδικασία πρέπει να μπώ μετά,με επαληθεύσεις και αριθμούς καρτών και τηλέφωνα...μόνο που το σκέφτομαι κουράστηκα!

Έχεις μείνει λίγο πίσω...ενημερωτικά εμένα μου ήρθε με περιοχή Ελβετία η 14.

Επαναμβανω για να μη γίνομαι κουραστικός έκανα μια αναφορά παραπανω για χρήστες που κόβουν -ραβουν κτλ  πλέον δεν είναι πρόβλημα . Δεν θα δουν περίεργες απώλειες μπαταρίας κτλ. Δεν αναφέρομαι για κάποιον που έχει σεταρει τη συσκευή του και δεν έχει περίεργες συμπεριφορές.Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι εφόσον είναι Οκ.

Αυτά ..😚✌️

pan widget

Πάντως έχοντας  δοκιμάσει κάποιες gcam νομίζω ότι η στοκ βγάζει καλύτερα !!

1 hour ago, gjimmys said:

Πάντως έχοντας  δοκιμάσει κάποιες gcam νομίζω ότι η στοκ βγάζει καλύτερα !!

Ναι πολύ καλύτερα και με την λειτουργία Pro.

Με την sim τοποθετημένη, όταν κάνω boot ζητάει το pin.
Ερώτηση:

Πώς μπορώ να παρακάμπτω την  sim στο bootάρισμα και να λειτουργήσει μόνο η συσκευή με την sim μέσα αλλά απενεργοποιημένη;

Με τα TCL γίνεται.

Πρέπει απλά να βγάλεις το πιν, πήγαινε ρυθμίσεις και πάτα στην αναζήτηση την λέξη pin και θα στο βγάλει.

11 ώρες πριν, Arinos said:

Πρέπει απλά να βγάλεις το πιν, πήγαινε ρυθμίσεις και πάτα στην αναζήτηση την λέξη pin και θα στο βγάλει.

Κατ αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δεν θέλω να απενεργοποιήσω το πίν.
Απλά όταν ξεκινάει το κινητό εκει που ζητάει πίν ,να μπορώ να το παρακάμπτω ώστε να ανοίγει το κινητό χωρίς σύνδεση με την κοσμοτέ.

Με τα TCL πχ γίνεται υπάρχει στην αρχή επιλογή που παρακάμτει την σίμ.

Για δοκίμασε αυτό, *#*#4636#*#*, μπαίνεις στο μενού της κάρτας που θέλεις και απενεργοποιήσεις εκεί που λέει mobile radio power .Υπόψιν να μην έχεις ενεργοποιήσει την δυνατότητα wifi calling γιατί θα μπορείς να δέχεσαι κλήσεις πάλι.

Screenshot_2024-12-20-22-42-32-812_com.android.settings.jpg

IMG_20241220_224402.jpg

Edited by specguard

1 hour ago, tasos_v said:

Κατ αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δεν θέλω να απενεργοποιήσω το πίν.
Απλά όταν ξεκινάει το κινητό εκει που ζητάει πίν ,να μπορώ να το παρακάμπτω ώστε να ανοίγει το κινητό χωρίς σύνδεση με την κοσμοτέ.

Με τα TCL πχ γίνεται υπάρχει στην αρχή επιλογή που παρακάμτει την σίμ.

Γίνεται και αυτό που θες να κάνεις πάλι εκεί,

Screenshot-2024-12-20-22-48-35-100-com-a

On 19/12/2024 at 8:55 ΜΜ, highland1 said:

Έχεις μείνει λίγο πίσω...ενημερωτικά εμένα μου ήρθε με περιοχή Ελβετία η 14.

Εχω μείνει λίγο πίσω(καλά σε tablet μεριά, απλά απαράδεκτη), γιατί δεν έχω αλλάξει χώρα,είτε σε κινητό, είτε σε tablet.

On 20/12/2024 at 10:40 ΜΜ, specguard said:

Για δοκίμασε αυτό, *#*#4636#*#*, μπαίνεις στο μενού της κάρτας που θέλεις και απενεργοποιήσεις εκεί που λέει mobile radio power .Υπόψιν να μην έχεις ενεργοποιήσει την δυνατότητα wifi calling γιατί θα μπορείς να δέχεσαι κλήσεις πάλι.

Screenshot_2024-12-20-22-42-32-812_com.android.settings.jpg

IMG_20241220_224402.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, λειτουργεί μια χαρά.

Άρα να συμπεράνω ότι στο bootαρισμα

όταν υπάρχει sim βάζεις pin θέλεις δεν θέλεις για να μπεις στο κινητό.

Όχι δεν είναι απαραίτητο για να μπεις.Απλα αν το χάσεις ή στο κλέψουν τότε βοηθάει να έχεις ενεργοποιημένο το PIN.

.σε γκρουπ στο FB ποσταρανε αυτο..Σε Poco X6 Pro μόλις έσκασε σε region Ινδία...

470498700_8849823181763270_3966249865531670571_n.jpg

2 ώρες πριν, Christos_Tz said:

.σε γκρουπ στο FB ποσταρανε αυτο..Σε Poco X6 Pro μόλις έσκασε σε region Ινδία...

470498700_8849823181763270_3966249865531670571_n.jpg

Ισχύει,με αλλαγή σε περιοχή Ινδία μου την εμφάνισε,αλλά δεν την κατέβασα.Υπομονή και θα έρθει και πρός τα εδώ!

Screenshot_2024-12-23-10-45-55-514_com.android.updater.jpg

12 minutes ago, highland1 said:

Ισχύει,με αλλαγή σε περιοχή Ινδία μου την εμφάνισε,αλλά δεν την κατέβασα.Υπομονή και θα έρθει και πρός τα εδώ!

Screenshot_2024-12-23-10-45-55-514_com.android.updater.jpg

Γιατί δεν την κατέβασες;

Android 15.  HyperOs 2.02 ! 😎😮

Εχει κανει καταπληκτικη δουλεια η Xiaomi update σε ολα τα μερη του λειτουργικου , φοβερη συνδεσιμοτητα  , οι core  δουλευουν σφαιρα μπραβο αψογα !

spacer.png 

Edited by s_nova

1 ώρα πριν, s_nova said:

Εχει κανει καταπληκτικη δουλεια η Xiaomi update σε ολα τα μερη του λειτουργικου , φοβερη συνδεσιμοτητα  , οι core  δουλευουν σφαιρα μπραβο αψογα !

spacer.png 

s_nova σε σενα και τα λεγομενα σου εχω εμπιστοσυνη..οποτε......προχωρω αφοβα στην αναβαθμιση..?..σε τι region στο εμφανισε..?..σιγουρα ολα ειναι οκ..??..λετουργουν ολα ομορφα απροβληματιστα...?..μετα κανω factory reset..η το αφηνω ωs εχει..?..youtube χωριs..και γενικα modded apks..παιζουν κανονικα..η στο 15 δεν αφηνει τιποτα απο αυτα να λειτουργουν..?

Edited by Christos_Tz

1 hour ago, s_nova said:

spacer.png 

Με περιοχή Ινδία την πέρασες η άλλη χώρα;

Με ινδια οταν κατεβηκε  στο τελος ζητηθηκε reboot το γυρισα Ελλαδα και μετα εκανα .....  ολα κομπλε.

Εφοσον εγκατασταθηκε στη συνεχεια εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μια το HyperOs 2 ηρθε με Android 15  ετσι ωστε να αποφυγω οσο το δυνατον λιγοτερα  τυχον σφαλματα Ξαναεστησα το λειτουργικο απο την αρχη .

Κατα την διαρκεια του σετσρισματος δεχθηκα τα παντα αλλα δεν εβαλα το λογαριασμο στο google play μονο εκει εκανα παραλειψη. Σε ολα ταλλα ειπα ναι.

Εβαλα default browser το chrome.

Οταν μπηκα στην κεντρικη επιφανεια εργασιας πηγα ρυθμισεις και εβαλα dns.adguard.com για τις διαφημισεις .

Πηγα επιλογες προγραμματιστη και εβαλα τα δυο πρωτα animarion 0.5 το τριτο το αφησα 1.0

Μετα εσβησα τα παιχνιδια .

Δεν εκανα καμια απενεργοποιηση σε τιποτα ολα τρεχουν  αδιακοπα.

Τελος εβαλα τον λογαριασμο στο google play.

Τωρα...

Για τυχον Bugs  δεν γνωριζω θα δειξει τις επομενες μερες .

Αυτα...🥸😮👌

Edited by s_nova

Όποιος βιάζεται (σκοντάφτει) ας κατεβάσει από το play store την εφαρμογή meme os enhancer και ας την κατεβάσει από εκεί.

Screenshot_2024-12-23-21-38-56-593_en.hyperosdownloader.jpg

Screenshot_2024-12-23-21-44-17-816_en.hyperosdownloader.jpg

Screenshot_2024-12-23-21-44-32-194_en.hyperosdownloader.jpg

Edited by specguard

20 minutes ago, specguard said:

Όποιος βιάζεται (σκοντάφτει) ας κατεβάσει από το play store την εφαρμογή meme os enhancer και ας την κατεβάσει από εκεί.

Screenshot_2024-12-23-21-38-56-593_en.hyperosdownloader.jpg

Screenshot_2024-12-23-21-44-17-816_en.hyperosdownloader.jpg

Screenshot_2024-12-23-21-44-32-194_en.hyperosdownloader.jpg

Κάτι λέει για πληρωμή 

On 21/12/2024 at 11:46 ΠΜ, Fulgore1 said:

Εχω μείνει λίγο πίσω(καλά σε tablet μεριά, απλά απαράδεκτη), γιατί δεν έχω αλλάξει χώρα,είτε σε κινητό, είτε σε tablet.

Είναι θέμα χρόνου να έρθει και με Ελλάδα, οπότε αν δεν βιάζεσαι περιμένεις.Άν όμως βιάζεσαι η θέλεις να δεις κάτι νέο, βάζεις άλλη χώρα από τις "ασφαλείς" αν μπορώ να πω επιλογές και κατεβάζεις.

Edited by highland1