geoav Δημ. Τρίτη στις 01:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:07 μμ 1 hour ago, geoav said: Έκατσα σήμερα να διαγράψω μερικά από τα bloatware από αυτό το λινκ και ξαφνικά σε σβηστή οθόνη δεν παίζει το fingerprint. Δεν ανάβει καν όπως άναβε πριν. Αν πατήσω το power ανάβει η οθόνη και ξεκλειδώνει κανονικά με το fingerprint στο ίδιο σημείο. Έχει συναντήσει κάνεις ξανά κάτι τέτοιο; σκέφτομαι να ξαναβάλω σε λίγο όσα έβγαλα να δω τι θα κάνει. Καμία άλλη είδα εκτός από επαναφορά εργοστασιακων; Τα εκανα restore ολα και μετα απο restart δουλεψε. Δεν εχω υπομονη να τα ξανακανω ενα ενα να δω ποιο ηταν το θεμα. Πφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τρίτη στις 01:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:08 μμ 29 minutes ago, geoliol said: μια ερωτηση γτ σπαω το κεφαλι μου και δεν το βρισκω. πως μπορω να επαναφερω την παλια μπαρα ειδοποιησεων που ηταν απο κατω και οχι αριστερα; https://el.movilforum.com/Οι-ειδοποιήσεις-της-Xiaomi-θα-αλλάξουν-με-τα-νέα-hyperos/ Δες εδω αν μπορεις να βρεις λυση στο προβλημα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. Τρίτη στις 01:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:24 μμ 15 minutes ago, specguard said: https://el.movilforum.com/Οι-ειδοποιήσεις-της-Xiaomi-θα-αλλάξουν-με-τα-νέα-hyperos/ Δες εδω αν μπορεις να βρεις λυση στο προβλημα σου! λιγο που το εψαξα δεν γινεται πλεον σε αυτο να εχουμε το παλιο τροπο που εμφανιζονται οι ειδοποιησεις δλδ κατω απο τα εικονιδια της μπαρας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. Χθες στς 09:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:03 πμ On 25/11/2024 at 12:01 ΜΜ, Arinos said: Βγήκε η 1.0.14.0.UNLEUXM, μάλλον παρέλειψαν σαν ονομασία το 13 στην Ευρωπαϊκή. Εγώ με την 11 είμαι, δεν μου βγάζει κάτι. ΟΤΑ ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:56 πμ (edited) Τελικά πρέπει να τον "Τινάζουμε" πολλοί εδώ μέσα!!! Και για να μην παρεξηγηθω στον φίλο μας όπως είχα πει η Xiaomi στέλνει τις αναβαθμίσεις κατά κύματα, την μια την βλέπεις, πας να τον τιναξεις και η αναβάθμιση χάνεται. Θα έρθει κάποια στιγμή. Edited Χθες στς 10:58 πμ by specguard 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Χθες στς 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:26 μμ Κατ΄εμέ το θέμα είναι η νέα version να διορθώνει τυχόν bugs και να βελτιώνει την λειτουργία της συσκευής. Γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που η νέα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από την προηγούμενη και αν είναι έτσι ποτέ να μην έλθει. Γιατί η 13 δεν φάνηκε καθόλου στην Ευρώπη?? Καλύτερα να περιμένουμε με την 14 κοιτώντας σε άλλες χώρες που υπάρχει η 14 τι γίνεται και αν είναι ΟΚ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Χθες στς 04:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:51 μμ Απορώ πως ορισμένοι περιμένετε γρήγορα updates από Poco μεριά που ανέκαθεν ήταν από τις τελευταίες εταιρείες σε αυτές. Θέλετε μήπως να σας θυμήσω τι χαμός έγινε φετος τους πρώτους μήνες με την αναβάθμιση των συσκευών MiUiσε HyperOS(γνωστός μου με Poco F5 μέχρι τον Μάρτιο/Απριλιο δεν του είχε ερθει αναβαθμιση χωρις να άλλαζε χώρα) που πέραν του πόσο πολύ άργησαν πολλές συσκευές να πάρουν την αναβάθμιση, είχαμε πάλι πάρα πολλά προβλήματα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:00 μμ 7 minutes ago, Fulgore1 said: Απορώ πως ορισμένοι περιμένετε γρήγορα updates από Poco μεριά που ανέκαθεν ήταν από τις τελευταίες εταιρείες σε αυτές. Θέλετε μήπως να σας θυμήσω τι χαμός έγινε φετος τους πρώτους μήνες με την αναβάθμιση των συσκευών MiUiσε HyperOS(γνωστός μου με Poco F5 μέχρι τον Μάρτιο/Απριλιο δεν του είχε ερθει αναβαθμιση χωρις να άλλαζε χώρα) που πέραν του πόσο πολύ άργησαν πολλές συσκευές να πάρουν την αναβάθμιση, είχαμε πάλι πάρα πολλά προβλήματα? Στο Χ6 πάντως το απλό, με snap, οι αναβαθμίσεις είναι σχεδόν μηνιαίες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Χθες στς 05:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:04 μμ 8 ώρες πριν, nikotsal said: Εγώ με την 11 είμαι, δεν μου βγάζει κάτι. ΟΤΑ ήρθε; Με Ελλάδα όχι, με άλλη χώρα την δείχνει διαθέσιμη. Κι εγώ το άφησα με την 11, θα περιμένω οοοοοοταν βγει η επόμενη με Ελλάδα θα την βάλω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Χθες στς 05:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:24 μμ 20 minutes ago, p_k said: Στο Χ6 πάντως το απλό, με snap, οι αναβαθμίσεις είναι σχεδόν μηνιαίες. Εγώ άλλα διάβαζα πάντως στο θέμα του τον Μάιο. Μάιο μήνα και ακόμα δεν σας είχε έρθει η αναβάθμιση σε HyperOS. Ο άλλος συμφορουμίτης μάλιστα τέλος Μαίου και ήταν με security Γενάρη, και μιλάμε για συσκευή του 2024.... Στο δίπλα θέμα του F5 Pro(η περσινή τους ναυαρχίδα), γράφτηκε αυτό πριν λίγες ημέρες. Θέλω να πω καλώς ή κακώς σε poco μεριά, το κομμάτι των updates γενικότερα είναι της υπομονής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 05:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:25 μμ Πράγματι έτσι ήταν στην αρχή, εδώ και λίγο καιρό όμως ξεκόλλησε το πράγμα και έρχονται συχνά updates. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 07:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:26 μμ Και για να περάσουμε στα καθημερινά μια από τις τελευταίες μετρήσεις σήμερα...Αφήνω τα μαθηματικά για εσάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Τροφή για σκέψη....2 φορτίσεις 27% η μία με φορτιστή 18W σε 26 λεπτά Battery wear 0.06 cycles και η άλλη με τον μάνα φορτιστή 67W διάρκειας 11 λεπτών με Battery wear 0.11 cycles. Γιατί Μαμά???🧐 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts