specguard Δημ. October 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2024 32 minutes ago, Arinos said: Θα σου έλεγα να μην τα πειράξεις. Αν η χρήση σου είναι όπως του Γιώργου από πάνω, δες με ποια από όλες τις μπάντες έχεις καλύτερο σήμα και να αφήσεις μόνο αυτή ενεργή. Βέβαια όταν ξεκινάς να χρησιμοποιείς κανονικά την συσκευή να βγάζεις αυτή την ρύθμιση. Θα δοκιμάσω τις επόμενες μέρες αν υπάρχει διαφορά σε εμένα γιατί είτε σπίτι είτε γραφείο είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi. Θέλω να του κάνω ένα reset όμως μήπως και καλυτερέψει η κατανάλωση. Εχω αφησει μονο τις μπαντες τις οποιες διαθετει μονο η vodafone...Σε αυτην η περιπτωση η κεραια του κινητου μας θα ψαχνει για σημα μονο σε αυτες τις μπαντες και οχι σε αλλες που ουτε χρησιμοποιουμε στην Ελλαδα. Αν παρ'ελπιδα γινει καμια 21 τα γυριζω ολα στο default. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 Βγήκε η 1.0.12.0.UNLEUXM με security patch Σεπτεμβρίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 24 minutes ago, Arinos said: Βγήκε η 1.0.12.0.UNLEUXM με security patch Σεπτεμβρίου. Kαλημερα, αυτήν έχω εγκαταστημένη σε global φυσικά...Μια χαρά πάει σε σχέση με την 1.0.11.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 1 hour ago, specguard said: Kαλημερα, αυτήν έχω εγκαταστημένη σε global φυσικά...Μια χαρά πάει σε σχέση με την 1.0.11.0 Καλημέρα, αν λες για την 1.0.12.0.UNLMIXM διαφέρει. Έχει το security patch Αυγούστου. Λογικά αυτές τις μέρες θα βγει η 13 για τις global με security patch Σεπτέμβρη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 5 minutes ago, Arinos said: Καλημέρα, αν λες για την 1.0.12.0.UNLMIXM διαφέρει. Έχει το security patch Αυγούστου. Λογικά αυτές τις μέρες θα βγει η 13 για τις global με security patch Σεπτέμβρη. Δεν την παθαινω αυτη την φορα....Οτι δουλευει δεν το πειραζουμε!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 Το γύρισα σε region Italy και κατέβασα την 1.0.12.0 UNLEUXM με patch Σεπτεμβρίου,την πέρασα και όλα δείχνουν καλά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 Το γυρισα σε Ιταλία και δε βγάζει τίποτα. Την πήραν πίσω μάλλον 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 1 ώρα πριν, minotavros said: Το γυρισα σε Ιταλία και δε βγάζει τίποτα. Την πήραν πίσω μάλλον Και γω το ίδιο δοκίμασα αλλά δεν.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 On 15/10/2024 at 10:53 ΠΜ, George6633 said: Ακύρωσα και γω το Iphone γιατί μετά από σχεδόν ένα μήνα κανείς δεν ξέρει τίποτα στο πλαίσιο και είναι αρκετά τα χρήματα για να μην ενδιαφέρεται κανείς και να μην δίνει έναν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και να μιλανε με ένα ρομποτικό στυλ και ύφος του τύπου μην μας ενοχλείτε άλλο όταν έρθει θα σου ρθει email.. Τέλος πάντων μένω προς το παρόν με το poco x6 pro,κανένα θέμα με επανεκκίνηση προς το παρόν μετά την επαναφορά,μπαταρία δυστυχώς δεν έχω δει μεγάλη βελτίωση αλλά το δουλεύω σε δύσκολες συνθήκες.. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν να το γυρίσω σε πιο φυσιολογικες συνθήκες με Wifi και χαμηλότερη φωτεινότητα να ηρεμήσει και αυτό και γω μαζί. Αρχίζω να πιστεύω ότι η ΧΙΑΟΜΙ έκανε σαμποταζ στις παραγγελίες μας χαχα! Εντάξει, εμένα έστρωσε μετά την επαναφορά. Επιτέλους έχω τηλέφωνο. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 19 minutes ago, mixtri said: Εντάξει, εμένα έστρωσε μετά την επαναφορά. Επιτέλους έχω τηλέφωνο. Η μπαταρία πόσο κρατάει; Έχεις τίποτα θέματα όπως ο Γιώργος με battery drain? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 3 ώρες πριν, minotavros said: Το γυρισα σε Ιταλία και δε βγάζει τίποτα. Την πήραν πίσω μάλλον 1 ώρα πριν, George6633 said: Και γω το ίδιο δοκίμασα αλλά δεν.. Δοκιμάστε και με region Αγγλία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 6 minutes ago, highland1 said: Δοκιμάστε και με region Αγγλία. Ωραίος! Εμφανίστηκε Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. October 16, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 O server ηταν κλειστος για εργασιες τωρα μπορειτε με ιταλια η ενωμενο βασιλειο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 33 minutes ago, Arinos said: Η μπαταρία πόσο κρατάει; Έχεις τίποτα θέματα όπως ο Γιώργος με battery drain? Όσο η οθόνη είναι κλειστή καλά είμαι. Μια μέρα άνετα πλέον. Βέβαια χρησιμοποιώ αρκετά και το iphone 13 αλλά σε σχέση με παλιά είμαι οκ... 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 βαζω το στικακι μου το οποιο ειναι και της HIAOMI στο τηλεφωνο αλλα δεν το βλεπει μηπως θελει καμια ρυθμηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 11 minutes ago, lalatoel said: βαζω το στικακι μου το οποιο ειναι και της HIAOMI στο τηλεφωνο αλλα δεν το βλεπει μηπως θελει καμια ρυθμηση; Settings -> additional settings -> OTG το θέλει ενεργό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. October 16, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 Καλό είναι προληπτικά να γίνεται και ένα φορμάτ στα στικάκια μέσα από τη συσκευή . Πάμε στην εφαρμογή διαχείριση αρχειων μπαίνουμε και / τρεις παύλες πάνω δεξιά / χώρος αποθηκευσης / πάμε κατω-κατω και πατάμε διαμόρφωση της συσκευής usb. Θα δουλεύει αρκετά καλύτερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, mixtri said: Αρχίζω να πιστεύω ότι η ΧΙΑΟΜΙ έκανε σαμποταζ στις παραγγελίες μας χαχα! Εντάξει, εμένα έστρωσε μετά την επαναφορά. Επιτέλους έχω τηλέφωνο. Χαχα λες;Δεν ξέρω μπορεί αλλά τα έχουν κάνει μαντάρα αυτοί είτε εσκεμμένα είτε κατάλαθος αλλά όπως και να χει δεν θα τους περίμενα μια ζωή... Στα του κινητού μετά από την επαναφορά και μένα έφυγαν τα άκυρα ρισταρτ και τα σχετικά και μένει η μπαταρία που από ότι καταλαβαίνω είναι απλά επειδή όσο δουλεύει είναι στα τέρματα (φωτεινότητα,4G κλπ),σε πιο νορμάλ συνθήκες είναι κομπλέ... Αναρωτιέμαι όμως και θέλω την βοήθεια του φίλου @s_nova γιατί βγήκε και η νέα ενημέρωση τώρα,θέλει επαναφορά μετά από κάθε τέτοιου είδους ενημέρωση;Και αν ναι,πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο να τα κάνουμε όλα από την αρχή; Edited October 16, 2024 by George6633 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. October 17, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2024 (edited) Οσο λιγοτερα Mb ειναι η ενημερωση συνηθως ειναι πιο ασφαλης. Και αυτο γιατι δεν εχει επηρεασει κατα πασα πιθανοτητα το κυριως μερος του λειτουργικου το Framework . Εαν αντιθετα ειναι μια ενημερωση μεγαλη αυτο σημαινει οτι αλλαζουν πολλα στοιχεια μεσα στο συστημα απο τις μαμα-εφαρμογες αλλα και επιμερους στοιχεια που υπαρχουν για να τρεχουν αυτες. Καμια εταιρια δεν βγαινει να πει οτι υπαρχουν bugs σε μια ενημερωση γιατι θεωρει το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοχων μιας.συσκευης οτι Δεν καταλαβαινουν καν τι ειναι τα σφαλματα. Σιγουρο Φορματ(Προληπτικα οχι απαραιτητα για τον ασχετο χρηστη που δεν καταλαβαινει τα Bugs) θα χρειαστει οταν θα ερθει και θα εγκατασταθει μελλοντικα το καινουργιο Hyper-Os 2.0 . Edited October 17, 2024 by s_nova 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2024 (edited) Είναι σωστό (για εξοικονόμηση μπαταρίας) να βάλουμε περιορισμό παρασκηνίου σε όλες τις εφαρμογές που δε χρησιμοποιούμε συχνά και σε αυτές που έχουμε απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις; Κερδίζουμε κάτι ή δεν αξίζει; Edited October 17, 2024 by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. October 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2024 https://myphone.gr/forum/topic/200889/page/44/?tab=comments#comment-7304092 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. October 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2024 Καλησπέρα. Εχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα τα φώτα σας αν κάποιος ξέρει. Συνδέοντας το Χ6 μου στο αυτοκίνητο (Αndroid auto), κατά τη χρήση των google maps οι φωνητικές οδηγίες κόβουν το τέλος κάθε πρότασης. Πχ. Αντι για «μείνετε αριστερά» ακούγεται «μείνετε αριστερ», το «Πάρτε την δεύτερη έξοδο» ακούγεται «πάρτε τη δεύτερη έξοδ» Με άλλα κινητά στο ίδιο αυτοκίνητο δεν έχω πρόβλημα. Οπότε υποθέτω ότι κάποια ρύθμιση πρέπει να παίζει, είτε με το κινητό, είτε με το android 14 (τα άλλα κινητά έχουν 12 και 13) Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. October 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2024 https://support.google.com/maps/answer/11523237?hl=en&co=GENIE.Platform=Android Δες το 5.... μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να καθαρίσεις την cache, να απεγκαταστησεις τυχόν updates....κλπ (Λέω εγώ τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2024 4 ώρες πριν, Yoda said: Καλησπέρα. Εχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα τα φώτα σας αν κάποιος ξέρει. Συνδέοντας το Χ6 μου στο αυτοκίνητο (Αndroid auto), κατά τη χρήση των google maps οι φωνητικές οδηγίες κόβουν το τέλος κάθε πρότασης. Πχ. Αντι για «μείνετε αριστερά» ακούγεται «μείνετε αριστερ», το «Πάρτε την δεύτερη έξοδο» ακούγεται «πάρτε τη δεύτερη έξοδ» Με άλλα κινητά στο ίδιο αυτοκίνητο δεν έχω πρόβλημα. Οπότε υποθέτω ότι κάποια ρύθμιση πρέπει να παίζει, είτε με το κινητό, είτε με το android 14 (τα άλλα κινητά έχουν 12 και 13) Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ... Είναι από τη Λάρισα,τα ίδια είχα πάθει παλιά με μια από εκεί που μου φώναζε πρόσεχ το σκλί πρόσεχ το σκλί,δεν κατάλαβα κάτι μέχρι που με άρπαξε ένα μαντρόσκυλο...πέρα από τη πλάκα απεγκατασταση και επανεγκατάσταση ίσως σου λύσει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2024 Εδώ όμως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι καμία εταιρεία (συμπεριλαμβανομένης και της xiaomi) δεν προτείνει σε καμία αναβάθμιση, είτε μεγάλη είτε μικρή, επαναφορά εργοστασιακών. Αυτή είναι συμβουλή προερχόμενη από εμπειρία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts