Fulgore1 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου On 22/9/2024 at 1:23 ΠΜ, mixtri said: Μακάρι γιατί δε βλέπω να καταφέρω να το πουλήσω. Θα πρέπει να πέσει αρκετά χρηματικά από όσο το αγόρασες για να το πουλήσεις. Και αυτό γιατί πλέον υπάρχουν πολλές προτάσεις μέχρι τα 450ευρώ(ένας από τους λόγους που αποφεύγουμε να αγοράζουμε σχεδόν full price Xiaomi συσκευή). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Εδώ και πάνω από μια ώρα δεν μ αφήνει να μπω στο ίντερνετ μέσω wifi με την αιτιολογία ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον ιδιωτικό διακομιστή DNS... Έχω αυτό για τις διαφημίσεις το adguard που έχετε προτείνει εδώ και δεν είχα ποτέ θέμα.. Αν το απενεργοποιώ μπαίνει κανονικά αλλά φαντάζομαι μετά θα ξεκινήσει τις διαφημίσεις.. Τι μπορεί να φταίει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 40 minutes ago, George6633 said: Εδώ και πάνω από μια ώρα δεν μ αφήνει να μπω στο ίντερνετ μέσω wifi με την αιτιολογία ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον ιδιωτικό διακομιστή DNS... Έχω αυτό για τις διαφημίσεις το adguard που έχετε προτείνει εδώ και δεν είχα ποτέ θέμα.. Αν το απενεργοποιώ μπαίνει κανονικά αλλά φαντάζομαι μετά θα ξεκινήσει τις διαφημίσεις.. Τι μπορεί να φταίει; Οταν εχει προβλημα το dns.adguard.com γραψε dnsforge.de και εισαι κομπλε. Προς το βραδυ ξαναγυρνατο παλι σε dns.adguard.com Προφανως κανουν εργασιες στο server γιαυτο δεν λειτουργει.Συμβαινει 1-2 φορες το μηνα . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Με την αναβάθμιση ΒΤ λύθηκε το θέμα με ΒΤ HD+ streaming με JBL. Επιτέλους!!!!! 7 ώρες πριν, Fulgore1 said: Θα πρέπει να πέσει αρκετά χρηματικά από όσο το αγόρασες για να το πουλήσεις. Και αυτό γιατί πλέον υπάρχουν πολλές προτάσεις μέχρι τα 450ευρώ(ένας από τους λόγους που αποφεύγουμε να αγοράζουμε σχεδόν full price Xiaomi συσκευή). Ούτε 280€ δεν το παίρνουν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου (edited) 2 ώρες πριν, mixtri said: Με την αναβάθμιση ΒΤ λύθηκε το θέμα με ΒΤ HD+ streaming με JBL. Επιτέλους!!!!! Ούτε 280€ δεν το παίρνουν. Μα στο skroutz ξεκινανε Καινουργια απο 278ε το 256 και 330ε το 512 . Edited 23 Σεπτεμβρίου by s_nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Εγώ το έδωσα στην γυναίκα μου επέστρεψα στο P30pro και ηρέμησε το κεφάλι μου. Είχα βαρεθεί να βλέπω 150 φορές την ημέρα το μήνυμα welcome to alliexpress.... 🤣 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, Sotos86 said: Εγώ το έδωσα στην γυναίκα μου επέστρεψα στο P30pro και ηρέμησε το κεφάλι μου. Είχα βαρεθεί να βλέπω 150 φορές την ημέρα το μήνυμα welcome to alliexpress.... 🤣 Πού έβγαινε το μήνυμα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Στα notifications. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, Sotos86 said: Στα notifications. Πρώτη φορά ακούω φίλε μου κάτι τέτοιο, διαφημίσεις υπάρχουν σε άλλα σημεία όμως και αυτές απενεργοποιούνται πανεύκολα με ένα κλικ. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 36 minutes ago, s_nova said: Μα στο skroutz ξεκινανε Καινουργια απο 278ε το 256 και 330ε το 512 . Α μάλιστα. Γιατί το είχα πάρει 400€. Λογικό φαίνεται να έχει πέσει τόσο ωστόσο... Παιδιά το λιγότερο που με ενδιαφέρει είναι να το πουλήσω. Είναι φθηνό τηλέφωνο. Αρκεί να βρω κάποια χρήση. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, p_k said: Πρώτη φορά ακούω φίλε μου κάτι τέτοιο, διαφημίσεις υπάρχουν σε άλλα σημεία όμως και αυτές απενεργοποιούνται πανεύκολα με ένα κλικ. Δεν γνωριζε ο φορουμιτης οτι μπορεις να εξαφανισεις πασης φυσεως διαφημιση... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου (edited) Λάθος άμα τις απενεργοποιησεις δεν έρχονται καθόλου από την εφαρμογή. 😉 Edited 23 Σεπτεμβρίου by Sotos86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 30 minutes ago, Sotos86 said: Στα notifications. Από που το αγόρασες; Είναι επίσημη εισαγωγή; Δεν έχω καμία διαφήμιση πουθενά. Όπως και σε κανένα xiaomi - redmi - poco που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 53 minutes ago, s_nova said: Δεν γνωριζε ο φορουμιτης οτι μπορεις να εξαφανισεις πασης φυσεως διαφημιση... Επίσης λάθος. 35 minutes ago, SERS1612 said: Από που το αγόρασες; Είναι επίσημη εισαγωγή; Δεν έχω καμία διαφήμιση πουθενά. Όπως και σε κανένα xiaomi - redmi - poco που είχα. Global firmware φοράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά! Μόλις ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση σε 1.0.11 UNLEUXM απο την 1.0.9.0 UNLEUXM Μάλλον την προσπέρασαν την 1.0.10... 🤔 3 2 Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, minotavros said: μολιs το τσεκαρα..και μενα μου βγηκε..(χωριs αλλαγη region..)..την κατεβαζω... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aksyros Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Μερικές απορίες για την καμερα πριν το αγοράσω. Η νυχτερινή λειτουργία της κάμερας είναι αξιόλογη; Και όσον αφορά την ανάλυση με 64mp αν βγαίνουν καλύτερες από την προεπιλεγμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 31 minutes ago, Aksyros said: Μερικές απορίες για την καμερα πριν το αγοράσω. Η νυχτερινή λειτουργία της κάμερας είναι αξιόλογη; Και όσον αφορά την ανάλυση με 64mp αν βγαίνουν καλύτερες από την προεπιλεγμένη Kαι να μην ειναι,πετάς μια Gcam πανω και καθαρισες...Ο επεξεργαστης να σε νοιαζει πρωταρχικα σε ενα κινητο..... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aksyros Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Η αλήθεια είναι ότι αυτό κοιτάω κυρίως. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το gcam. Είναι στο play store; Μπορώ να απενεργοποιήσω επιλεκτικά από κάποιες εφαρμογές τις πολλές διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου (edited) 2 ώρες πριν, Aksyros said: Απενεργοποιουνται οι διαφημισεις. ----------------------------- "Νεα γραμματοσειρα" βελτιστοποιημενη για hyper-os. Χωρις σφαλματα με πολυ καλη διαυγεια και σε L και σε XL μεγεθος. Edited 24 Σεπτεμβρίου by s_nova 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Επιτέλους! 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Σήμερα στη δουλειά για 20-25 λεπτά μου έκανε τρελά πράγματα...Το είχα στην τσέπη με ανοιχτή εφαρμογή για ράδιο και δούλευα και μόλις το έβγαλα έκανε επανεκκίνηση,μου έβγαζε μόνο το logo poco και ξαναεσβηνε και έκανε τα ίδια..μολις άνοιξε εκανε διάφορες ενέργειες μόνο του και μου έβγαζε την επιλογή για επανεκκίνηση,κλείσιμο κλπ και μετά έκλεινε ξανά...Μόλις το έβγαλα από την τσέπη έκαιγε αρκετά,δουλεύω σε εξωτερικό χώρο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει αυτό,κάθε μέρα στην ίδια φάση είμαι.Το πήρε ένας φίλος το έβαλε σε λειτουργία Fastboot αλλά τα ίδια..μετα το ένιωσα λίγο πιο κρύο και ηρέμησε..Εκτός ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω κάποια στιγμή που χρειάστηκα,αναρωτιέμαι αν πρέπει να ανησυχώ με κάτι (πχ θερμοκρασία κλπ). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κάτι παρόμοιο είχα πάθει με άλλο κινητό, μια μέρα σχεδόν έκαιγε και δεν ανταποκρινόταν. Τελικά ήταν από κάποια εφαρμογή που είχε σκαλώσει και τα έδινε όλα στο παρασκήνιο... Το έκλεισα με παρατεταμένο πάτημα, το άφησα να κρυώσει, μετά το άνοιξα και μπήκα στα στατιστικά της μπαταρίας και βρήκα την ένοχη εφαρμογή. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 31 minutes ago, diamantis_ said: Κάτι παρόμοιο είχα πάθει με άλλο κινητό, μια μέρα σχεδόν έκαιγε και δεν ανταποκρινόταν. Τελικά ήταν από κάποια εφαρμογή που είχε σκαλώσει και τα έδινε όλα στο παρασκήνιο... Το έκλεισα με παρατεταμένο πάτημα, το άφησα να κρυώσει, μετά το άνοιξα και μπήκα στα στατιστικά της μπαταρίας και βρήκα την ένοχη εφαρμογή. Δεν βρήκα κάτι περίεργο,πάνω κάτω τις ίδιες εφαρμογές χρησιμοποιώ κάθε μέρα..Μακάρι να ήταν αυτό και να μην το ξανακάνει γιατί έχω ένα θέμα με την επανεκκίνηση αυτού του κινητού αλλά είχε πολύ καιρό να μου το κάνει (και ποτέ σε τέτοιο βαθμό). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts