Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, bathan said:

Καλησπέρα

η κόρη μου ψάχνει νέο κινητό να αντικαταστήσει το RN9 Pro που πάλιωσε και το Χ6 Pro είναι υποψήφιο

Να ρωτήσω κάτι βασικό εσάς τους κατόχους :

Είναι σταθερό το κινητό;

Βιώνετε τίποτε περίεργα κολλήματα ή reboots ;

Ευχαριστώ

Μία χαρά είναι γενικά το τηλέφωνο, δεν θα έχεις τέτοια θέματα 

5 ώρες πριν, bathan said:

Καλησπέρα

η κόρη μου ψάχνει νέο κινητό να αντικαταστήσει το RN9 Pro που πάλιωσε και το Χ6 Pro είναι υποψήφιο

Είναι σταθερό το κινητό;

Ευχαριστώ

Τα μικρο θέματα που έχω πετύχει ως τώρα με το κινητό.

πχ ανοίγω τις προάλλες ένα παιχνίδι, και είχε πολύ χαμηλή απόδοση/fps και έπρεπε να κλεισω και να ξαναανοιξω το παιχνιδι για να φτιάξει. Μου έχει τύχει 2-3 φορές αυτό.

Αλλο περίεργο πχ είναι μεταφορά χρημάτων/πληρωμή μέσω Εθνικής τράπεζας.

Μου έχει τύχει πάλι 2-3 φορές μόλις πάω να κάνω μεταφορά χρημάτων/πληρωμή και στο τέλος μου ζητάει το δακτυλικό για επιβεβαίωση, να μην προχωράει την συναλλαγή, και να πρέπει να κλείσω και να ξανακάνω την διαδικασία για να προχωρήσει.

Με Samsung που είχα πιο πριν, δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα από τα παραπάνω.

Reboot δεν έχω πετύχει ως τώρα αν και εχουν αναφερθεί 1-2 περιστατικά παλιότερα στο εδώ θέμα.

Προσωπικά πάντως από γνωστούς μου για κόρη/γυναίκα , πήγαν σε Redmi note 13 pro+ λόγω καλύτερων καμερών και πιο all around συσκευής, μιας και δεν τους ενδιέφεραν τοσο πολύ οι επιδόσεις.

6 ώρες πριν, bathan said:

Καλησπέρα

Είναι σταθερό το κινητό;

Ευχαριστώ

Κάπου στους 47 βαθμούς απ' ότι έχω δει που έχει πιάσει η μπαταρία αρχίζει να κολλάει. Τους πιάνει αν τρέχουν χίλιες δυο εφαρμογές από πίσω, με την οθόνη ανοιχτή και αν είναι κάμποση ώρα στον ήλιο.

Ευχαριστώ για το feedback

Μαλλον θα παει σε RN13 Pro γιατι το Χ6 δεν εχει υποδοχή για ακουστικά

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Το 13 pro είναι ένα σκέτο Χ6 με διαφορετική κάμερα

Καλησπέρα και από εμένα και Χρόνια Πολλά.

Να σας ρωτήσω για το τηλέφωνο, αξίζει η μετάβαση από το Samsung A52s που έχω; Γενικά έχει κάποιος και τα 2 να μου πει που υπερτερεί και που υστερεί το καθένα;

2 ώρες πριν, dimitrisarta said:

Να σας ρωτήσω για το τηλέφωνο, αξίζει η μετάβαση από το Samsung A52s που έχω; Γενικά έχει κάποιος και τα 2 να μου πει που υπερτερεί και που υστερεί το καθένα;

ο 778G ακόμη και τώρα είναι μια χαρά (αν δεν παίζεις πολύ απαιτητικά games) και σε καταναλωση,

Η sony που φοράει είναι καλύτερη κάμερα....σου χρειάζεσαι η περισσότερη δύναμη του x6 pro?

η σε τι θέλεις να δεις βελτίωση?

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

3 ώρες πριν, dimitrisarta said:

Το X6 Pro ειναι παντου καλυτερο κυριως εαν τρεξεις πολλα μαζι τα τρεχει πολυ ανετα.Νταξει για καποιον gamer  ειναι μανουλα γιατι εχει 6πυρινη καρτα γραφικων κατα ταλλα θελει σεταρισμα .Το OneUi της sammy ειναι ποιο βελτιστοποιημενο σε σχεση με το HyperOs  ο launcher της sammy ειναι καλυτερος απο το poco-launcher.

Ομως ...

Καποιος που τρεχει πολλα μαζι οπως ειπα παραπανω ειναι πολυ καλυτερο το X6 Pro Επισης προσφερει τρομερο Hot-spot με υποστηριξη wifi 6 Στα 1.2Mhz ενω το A52s στα 600Mhz.

Το δε σημα του X6 Pro ειναι ανικητο ισως το καλυτερο απο ολες τις συσκευες της αγορας.

Οι core του πυρηνα του Dimensity 8300 ultra δουλευουν ακαταπαυστα κατι το οποιο ειναι πολυ θετικο εχει ομως και τα αρνητικα του δεν κανουν ευκολα οικονομια  μπορει να πεσει σε εφαρμογη που τρωει περισσοτερο απ το κανονικο μπαταρια.Βεβαια με τον 67 watt ειναι μια χαρα και σφαιρα φορτιση.

Η καμερα ειναι καλη σε καποια σεναρια σε αλλα ειναι μετρια την σωζει Η pro ρυθμιση αλλα και η λειτουργια "Νυχτα" που βγαζει πολυ καλες φωτο την....Μερα:classic_laugh:

Οι οθονη εχει καταπληκτικες ρυθμισεις να την φερεις στα μετρα σου ερχετσι με "ξεπλυμενη" ρυθμιση αλλα διορθωνεται απο τιςσυνθετες  ρυθμισεις.... Και ο ηχος τουμπανο.

Το Χ6 Pro ειναι καλυτερο απ το A52s αρκει να σεταρεις καλα το hyperos το οποιο ειναι πολυ καλο αλλα λιγοτερο βελτιστοποιημενο απ το oneUi

Edited by s_nova

7 ώρες πριν, aristidis540 said:

ο 778G ακόμη και τώρα είναι μια χαρά (αν δεν παίζεις πολύ απαιτητικά games) και σε καταναλωση,

Η sony που φοράει είναι καλύτερη κάμερα....σου χρειάζεσαι η περισσότερη δύναμη του x6 pro?

η σε τι θέλεις να δεις βελτίωση?

Έχω το A52s 3 χρόνια τώρα, δεν είχα κανένα πρόβλημα, μέχρι που μου ξεκίνησε το γνωστό πρόβλημα με την οθόνη, σε σημείο εκνευριστικο. Δεν ξέρω αν αξίζει να φτιάξω το Samsung η να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω το poco. Πάντως δεν ξέρω σε αυτά που κάνω εγώ στο κινητό αν θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω το poco, πέρα από το καλύτερο σήμα όπως διαβάζω εδώ και που το χρειάζομαι.

6 ώρες πριν, s_nova said:

Το X6 Pro ειναι παντου καλυτερο κυριως εαν τρεξεις πολλα μαζι τα τρεχει πολυ ανετα.Νταξει για καποιον gamer  ειναι μανουλα γιατι εχει 6πυρινη καρτα γραφικων κατα ταλλα θελει σεταρισμα .Το OneUi της sammy ειναι ποιο βελτιστοποιημενο σε σχεση με το HyperOs  ο launcher της sammy ειναι καλυτερος απο το poco-launcher.

Ομως ...

Καποιος που τρεχει πολλα μαζι οπως ειπα παραπανω ειναι πολυ καλυτερο το X6 Pro Επισης προσφερει τρομερο Hot-spot με υποστηριξη wifi 6 Στα 1.2Mhz ενω το A52s στα 600Mhz.

Το δε σημα του X6 Pro ειναι ανικητο ισως το καλυτερο απο ολες τις συσκευες της αγορας.

Οι core του πυρηνα του Dimensity 8300 ultra δουλευουν ακαταπαυστα κατι το οποιο ειναι πολυ θετικο εχει ομως και τα αρνητικα του δεν κανουν ευκολα οικονομια  μπορει να πεσει σε εφαρμογη που τρωει περισσοτερο απ το κανονικο μπαταρια.Βεβαια με τον 67 watt ειναι μια χαρα και σφαιρα φορτιση.

Η καμερα ειναι καλη σε καποια σεναρια σε αλλα ειναι μετρια την σωζει Η pro ρυθμιση αλλα και η λειτουργια "Νυχτα" που βγαζει πολυ καλες φωτο την....Μερα:classic_laugh:

Οι οθονη εχει καταπληκτικες ρυθμισεις να την φερεις στα μετρα σου ερχετσι με "ξεπλυμενη" ρυθμιση αλλα διορθωνεται απο τιςσυνθετες  ρυθμισεις.... Και ο ηχος τουμπανο.

Το Χ6 Pro ειναι καλυτερο απ το A52s αρκει να σεταρεις καλα το hyperos το οποιο ειναι πολυ καλο αλλα λιγοτερο βελτιστοποιημενο απ το oneUi

Έχεις δοκιμάσει το poco να συνδεθεί με αυτοκίνητο μέσω android auto; Λόγο δουλειάς συνδέω συνέχεια το a52s με το αυτοκίνητό μου, με android auto και δεν έχω κανένα πρόβλημα και θέλω να δω πως συμπεριφέρεται το poco με σύνδεση με android auto.

Στην θέση σου θα κοιτούσα και το Α55 το έχουμε στην οικογένεια και είναι πάρα πολύ καλό. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Να σας ρωτήσω, πείτε ότι το παίρνω το τηλέφωνο,

1. Ποια έκδοση παίρνω, την Global η την EU; Ποια είναι η καλύτερη;

2. Από πού το παίρνω, από Ελλάδα η από το εξωτερικό, και αν από εξωτερικό από πιο αξιόπιστο sait; Τι να προσέξω στην αγορά του;

On 16/8/2024 at 11:04 ΜΜ, dimitrisarta said:

Να σας ρωτήσω, πείτε ότι το παίρνω το τηλέφωνο,

1. Ποια έκδοση παίρνω, την Global η την EU; Ποια είναι η καλύτερη;

2. Από πού το παίρνω, από Ελλάδα η από το εξωτερικό, και αν από εξωτερικό από πιο αξιόπιστο sait; Τι να προσέξω στην αγορά του;

Παιδιά καμιά γνώμη;

2 ώρες πριν, dimitrisarta said:

Παιδιά καμιά γνώμη;

Αναλογα τι μπατζετ εχεις και ποσο καιρο θες να το κρατησεις.Πχ.φιλος στην εργασια μου το πηρε απο επισημο καταστημα στα 400+ ευρω την εκδοση 12/512 με "3" χρονια εγγυηση και δωρεαν τα 2 πρωτα χρονια αλλαγη μπαταριας.  (Αυτα στο xiaomi-store  στο κολωνακι-Αθηνα)

Αλλη εκδοχη ειναι να το παρεις απο σκρουτζομαγαζο εννοειται φθηνοτερα  καπου 60-80ε με 2ετη εγγυηση χωρις δωρεαν αλλαγη μπαταριας .

Αλλα τα θεματα εγγυησης ειναι λιγο περιεργα απο σκρουτζομαγαζα η Ινφοκουεστ δεν καλυπτει και στελνονται η φτιαχνονται αγνωστο που εαν παθουν κατι.

Οσο για τις εκδοσεις ιδια ειναι πανω κατω δεν υπαρχουν καποια ιδιαιτερα θεματα προς επισημανση.

Απο επισημο καταστημα ειναι EU .

Απο σκρουτζομαγαζα κυριως global.

Edited by s_nova

6 ώρες πριν, s_nova said:

Αναλογα τι μπατζετ εχεις και ποσο καιρο θες να το κρατησεις.Πχ.φιλος στην εργασια μου το πηρε απο επισημο καταστημα στα 400+ ευρω την εκδοση 12/512 με "3" χρονια εγγυηση και δωρεαν τα 2 πρωτα χρονια αλλαγη μπαταριας.  (Αυτα στο xiaomi-store  στο κολωνακι-Αθηνα)

Αλλη εκδοχη ειναι να το παρεις απο σκρουτζομαγαζο εννοειται φθηνοτερα  καπου 60-80ε με 2ετη εγγυηση χωρις δωρεαν αλλαγη μπαταριας .

Αλλα τα θεματα εγγυησης ειναι λιγο περιεργα απο σκρουτζομαγαζα η Ινφοκουεστ δεν καλυπτει και στελνονται η φτιαχνονται αγνωστο που εαν παθουν κατι.

Οσο για τις εκδοσεις ιδια ειναι πανω κατω δεν υπαρχουν καποια ιδιαιτερα θεματα προς επισημανση.

Απο επισημο καταστημα ειναι EU .

Απο σκρουτζομαγαζα κυριως global.

s_nova να σε ρωτησω..δηλαδη μεχρι τα πρωτα δυο χρονια οποτε θελησω το παω xiaomi-store με την αποδειξη αγοραs στο κολωνακι-Αθηνα για αλλαγη μπαταριαs ετσι γιατι θελω και αs μην εχει θεμα η μπαταρια..?..και προβλημα πτωσηs αποδοσηs να μην εχει η μπαταρια στα δυο χρονια..(που χλωμο το βλεπω..γιατι αδειασε φορτισε λογικα θα πεσει..) εχω δικαιωμα αλλαγηs ετσι γιατι ετσι θελω..?..η πρεπει σωνει και καλα ντε να το τσεκαρουν και να πουνε ναι εχει πεσει η αποδοση τηs θα στην αλλαξουμε..?..αγορασμενο το εχω απο επισημη αλυσιδα...(κωτσοβολοs..)

Edited by Christos_Tz

On 18/8/2024 at 8:48 ΠΜ, Christos_Tz said:

s_nova να σε ρωτησω..δηλαδη μεχρι τα πρωτα δυο χρονια οποτε θελησω το παω xiaomi-store με την αποδειξη αγοραs στο κολωνακι-Αθηνα για αλλαγη μπαταριαs ετσι γιατι θελω και αs μην εχει θεμα η μπαταρια..?..και προβλημα πτωσηs αποδοσηs να μην εχει η μπαταρια στα δυο χρονια..(που χλωμο το βλεπω..γιατι αδειασε φορτισε λογικα θα πεσει..) εχω δικαιωμα αλλαγηs ετσι γιατι ετσι θελω..?..η πρεπει σωνει και καλα ντε να το τσεκαρουν και να πουνε ναι εχει πεσει η αποδοση τηs θα στην αλλαξουμε..?..αγορασμενο το εχω απο επισημη αλυσιδα...(κωτσοβολοs..)

Σορυ φιλε δεν γνωριζω για αγορα απο κωτσοβολο...Δεν χανεις τιποτα βεβαια να παρεις ενα τηλεφωνο στο xiaomi-store στο κολωνακι να ρωτησεις τι παιζει για μπαταρια επειδη το πηρες απο κωτσοβολο.

Επισης να το ξανα-αναφερω γιαυτους που "κρατανε" τις συσκευες και δεν τις αλλαζουν γρηγορα σε ενα καταστημα xiaomi-store εαν πληρωσεις 15 ευρω παραπανω  εχεις 3 χρονια εργοστασιακη εγγυηση κσι οχι 2 .

Αυτα γιαυτους που θελουν να ειναι 1 χρονο παραπανω καλλυμενοι.

Edited by s_nova

Λιστα αναβαθμισης σε Android 15 -HyperOs 2.0 !

Η αναβαθμιση σε Android 15  θα δωσει εμφαση   στη δορυφορική συνδεσιμότητα, βελτιωμένη παρακολούθηση της υγείας της μπαταρίας, μερική κοινή χρήση οθόνης, εύρεση συσκευών εκτός σύνδεσης, και λειτουργία κάμερας web υψηλής ποιότητας. Επίσης, αναμένονται βελτιώσεις στις επιδόσεις και αλλα...

• Xiaomi 12
  • Xiaomi 12 Lite 5G
  • Xiaomi 12 Pro
  • Xiaomi 13
  • Xiaomi 13 Lite
  • Xiaomi 13 Pro
  • Xiaomi 13 Ultra
  • Xiaomi 13T
  • Xiaomi 13T Pro
  • Xiaomi 14
  • Xiaomi 14 Ultra
  • Xiaomi Mix Flip
  • Xiaomi Mix Fold 4
  •  
  • Poco X6 Pro
  • Poco X6
  • Poco F5
  • Poco F5 Pro
  • Poco F6
  • Poco F6 Pro
  • Poco M6 (4G)
  • Poco M6 (5G)
  • Poco M6 Plus
  • Poco M6 Pro
  •  
  • Redmi 12
  • Redmi 13 (5G)
  • Redmi 13 (4G)
  • Redmi A3
  •  
  • Redmi Note 12 (4G)
  • Redmi Note 12 Pro (4G)
  • Redmi Note 12 Turbo
  • Redmi Note 12S
  • Redmi Note 12T Pro
  • Redmi Note 13 (4G)
  • Redmi Note 13 (5G)
  • Redmi Note 13 Pro (4G)
  • Redmi Note 13 Pro (5G)
  • Redmi Note 13 Pro+
Edited by s_nova

15 ώρες πριν, s_nova said:

Λιστα αναβαθμισης σε Android 15 -HyperOs 2.0 !

Η αναβαθμιση σε Android 15  θα δωσει εμφαση   στη δορυφορική συνδεσιμότητα

Ας ελπίσουμε να φτιάξουν κ την πυξίδα γιατί είναι απαράδεκτη. Αν σας χρεαστεί πλοήγηση πεζού, καλή τύχη! Εγω ήμουν σε ξένη πόλη και είδα κι αποείδα να βρω ενα workaround όταν εδειχνε λάθος κατεύθυνση η πυξίδα αλλά και πάλι δεν δουλευει παντα και συμβαίνει συχνά 🤬(ανοιγω την εφαρμογή gps-test για λιγο)

1 ώρα πριν, geopapa123 said:

Ας ελπίσουμε να φτιάξουν κ την πυξίδα γιατί είναι απαράδεκτη. Αν σας χρεαστεί πλοήγηση πεζού, καλή τύχη! Εγω ήμουν σε ξένη πόλη και είδα κι αποείδα να βρω ενα workaround όταν εδειχνε λάθος κατεύθυνση η πυξίδα αλλά και πάλι δεν δουλευει παντα και συμβαίνει συχνά 🤬(ανοιγω την εφαρμογή gps-test για λιγο)

Ακριβώς αυτό, και σε εμένα από την αρχή συμβαίνει αυτό. Εγώ κάνω πρώτα ένα καλιμπραρισμα με την εφαρμογή gps status και μετά πλοήγηση πεζού. 

8 ώρες πριν, nikotsal said:

Ακριβώς αυτό, και σε εμένα από την αρχή συμβαίνει αυτό. Εγώ κάνω πρώτα ένα καλιμπραρισμα με την εφαρμογή gps status και μετά πλοήγηση πεζού. 

Πραγματικά αν το ήξερα δεν θα το αγοραζα. Και αμφιβάλλω αν θα το φτιάξουν . Τωρα αν παίζει ολα τα παιχνίδια με 1000fps και δεν μπορει να κάνει μια πλοήγηση τι να το κανω;

Ισχύει... Δουλεύω ντελιβερι όλη μέρα και πραγματικά θέλω να το σπάσω. Θα ξαναφτιάξω το P30 Pro που είχα δεν κολλούσε ποτέ και τα έκανε όλα τέλεια. 

Στην οδηγηση εμενα αψογο δεν εχω παρατηρησει ποτε προβλημα για πεζοπορια δεν εχω δοκιμασει.

Και στο Google Earth το στιγμα Καρφι....

spacer.png

spacer.png

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω και κορυφαια πλεον αυτονομια μια και φορτιζω τη συσκευη με 33αρη Φορτιστη και εχοντας βαλει μερικες εφαρμογες σε περιορισμο παρασκηνιου.

spacer.png

spacer.png

Edited by s_nova

Βγήκε και η 1.0.10.0.UNLMIXM που είναι η Global, τα ίδια Updated the security patch to July 2024. Increased system security με την 1.0.9.0.UNLEUXM.

Κάτι κουλό, είχα την 1.0.8 γιατί περίμενα χωρίς αλλαγή χώρας να μου έρθει η 1.0.9, πήγα χθες να δείξω σε έναν φίλο ότι με αλλαγή χώρας έρχεται το update, κατά λάθος πάτησα Afghanistan επειδή ήταν πάνω πάνω και αμέσως ήρθε ειδοποίηση ότι καινούργια ενημέρωση ήταν διαθέσιμη. Την έβαλα γιατί yolo και τελικά δουλεύουν όλα... VoLTE, VoWiFi, 5g. Nova & Cosmote.

18 ώρες πριν, Sotos86 said:

Ισχύει... Δουλεύω ντελιβερι όλη μέρα και πραγματικά θέλω να το σπάσω. Θα ξαναφτιάξω το P30 Pro που είχα δεν κολλούσε ποτέ και τα έκανε όλα τέλεια. 

Δυστυχώς και εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω μετο κινητό είναι τα μικροκολλήματα που τρώει στο gmaps! Επίσης (άσχετο) μου έχουν γίνει πολύ μικρά σημαδάκια-αραχνιές στην πλάτη παρότι φοράω θήκη ίσως λόγω της άμμου!

2 ώρες πριν, Katzenjammer said:

Δυστυχώς και εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω μετο κινητό είναι τα μικροκολλήματα που τρώει στο gmaps! Επίσης (άσχετο) μου έχουν γίνει πολύ μικρά σημαδάκια-αραχνιές στην πλάτη παρότι φοράω θήκη ίσως λόγω της άμμου!

πριν το βαλουμε σε μια θηκη καλο θα ηταν να καθαρισουμε το εσωτερικο της θηκης αλλα και την πλατη της συσκευης με πινελο κατω απο λευκο φως εγω ετσι κανω εδω και χρονια με αποτελεσμα να ειναι κομπλε !

Edited by s_nova

18 ώρες πριν, s_nova said:

Στην οδηγηση εμενα αψογο δεν εχω παρατηρησει ποτε προβλημα για πεζοπορια δεν εχω δοκιμασει.

Και στο Google Earth το στιγμα Καρφι....

spacer.png

spacer.png

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω και κορυφαια πλεον αυτονομια μια και φορτιζω τη συσκευη με 33αρη Φορτιστη και εχοντας βαλει μερικες εφαρμογες σε περιορισμο παρασκηνιου.

spacer.png

spacer.png

Από τα εικονίδια να υποθέσω ότι δουλεύεις Nova launcher;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης