Jump to content

Katzenjammer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    243
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Katzenjammer's Achievements

  1. Δεν αντιλέγω όμως κάνοντας βαριά χρήση των maps με ένα op9 pro αλλά και με το a52s που έχεις και εσύ δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα (τα οποία μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια αν είσαι πχ. σε κανένα δακτυλίδι Α.Ο. και να μπερδευτείς στις εισόδους-εξόδους λόγω του έστω απειροελάχιστου lag) τεσπά το πρόβλημα δεν είναι σημαντικό και μπορεί να μην υπάρχει σε όλες τις συσκευές και επίσης μπορει να λυθεί είτε από επόμενη αναβάθμιση του hyperos είτε από την google!
  2. H αλήθεια είναι ότι και εμένα που χρησιμοποίω πολύ το maps μου κάνει λίγα νερά κυρίως σε πυκνή δόμηση (μπορεί για sec να σε βάλει σε άλλο δρόμο) και θυμάμαι πως και ένα poco x3 pro είχε αντίστοιχο πρόβλημα, είναι ουσιαστικά το μόνο θεματάκι που έχω βρει σε αυτό το κινητό! Επίσης ψάχνω θήκες σαν την εργοστασιακή με το μεγάλο άνοιγμα και δεν έχω βρει πουθενά!!
  3. Έκανα τη δεύτερη σου ρύθμιση (και την γραμματοσειρά) και τρελάθηκα, παιδιά κάντε το, άλλο κινητό, απογειώνει την ήδη φοβερή οθόνη! Ευχαριστώ s_nova και αναμένουμε και άλλα τρικς και χακς!
  4. Καλημέρα, το κινητό είναι όντως καταπληκτικό, προερχόμενος από OnePlus 9 pro φοβόμουν μήπως χάσω περισσότερα από αυτά που θα κερδίσω αλλά το κινητό φυσάει παντού. Ελαφρύ, υπέροχη οθόνη, αστραπιαία γρήγορο, καλή φωτογραφία και βράδυ, επαρκής μπαταρία. Το σήμα του όπως έγραψε και ο συμφορουμίτης παραπάνω είναι εκπληκτικό κάτι που το χρειαζομουν πολύ εκεί που δουλεύω! Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει επιλογή αλλαγής ανάλυσης της οθόνης από qhd σε 2400 γιατί δεν το έχω βρει.
  5. Πάντως εγώ,που έβαλα πριν 3-4 μέρες την 13 θα κάνω καθαρή εγκατάσταση, αν και βαριέμαι τραγικά,μπας και δω καμία βελτίωση με την 🔋!! Κατά τα άλλα μια χαρά μου φαίνεται η αναβάθμιση!
  6. Να ρωτήσω κάτι άλλο? Σε vodafone με την τελευταία έκδοση (c.65) ενώ έχω κανονικά 5g και εικονίδιο vowifi, δεν έχω αντίστοιχο volte και μέσα στις ρυθμίσεις στο δίκτυο κινητής ενώ έχει επιλογή ''χρήση δεδομένων κατά τις κλήσεις'' δεν με αφήνει να επιλέξω!
  7. Εγώ βλέπω πολύ drain (στο κατά τα άλλα πολύ καλό κινητό). 6 ώρες ενδεχομένως να έβγαζα, αλλά μέσα στην ημέρα. Ακόμα και με ελάχιστη χρήση (3 ώρες +- sot) 2 μέρες δεν μου βγάζει!
  8. Πραγματικά και εγώ σαν νέος κάτοχος είμαι εντυπωσιασμένος από το πόσο κακή είναι η μπαταρία του τηλεφώνου! Νόμιζα πως με τις τελευταίες αναβαθμίσεις κάτι θα βελτιωνόταν αλλά δυστυχώς τίποτα! Υπάρχει κανένας οδηγός για το πώς μπορούμε κάπως να βελτιώσουμε την κατάσταση?
  9. Θα συγκρίνω ταχύτητες με ένα a52s με 5g Vodafone που έχω και θα σας πω. Το volte - vowifi αποκλείεται να έρθει σε επόμενη ενημέρωση?
  10. Ωραίο τηλέφωνο, πολύ ποιοτικό, αλλά το μόνο που με ξενέρωσε είναι η έλλειψη 5g, volte και vowifi σε vodafone! Ελπίζω με την 12 που θα έρθει σύντομα, να να λυθεί!
  11. Παιδιά ευχαριστούμε όλους που μας βοηθάτε να κάνουμε ακόμα καλύτερη την συσκευή μας και κάθε συσκευή που αγοράζουμε. Εγώ βοηθήθηκα αρκετά από τον s_wind να σετάρω ακόμη καλύτερα αυτό το τηλέφωνο. Ο Αντρέας όμως είναι αξία για αυτό το site, έχοντας απογειώσει φωτογραφικά πολλές συσκευές εδώ και χρόνια. Πραγματικά πιστεύω για πολλούς συμφορουμιτες (εμού συμπεριλαμβανομένου) είναι λόγος αγοράς κινητού αν με το συγκεκριμένο έχει ασχοληθεί ο Αντρέας μαζί του μέσω των xml του! Γι' αυτό ας μη κριτικάρουμε όντως κάποιον που απλά βοηθάει αφιλοκερδώς τους υπόλοιπους!
  12. Και εγώ πιστεύω πως με το τελευταίο update έχει βελτιωθεί η μπαταρία συν του ότι μου φαίνεται και λίγο πιο σμουθ γενικά! Μπράβο Sammy γιατί το 4.0 δεν είχε βοηθήσει την συσκευή, τώρα είναι ίσως καλύτερο από ποτέ!
  13. Ευχαριστούμε για τα τιπς όσον αφορά το δακτυλικό, όντως βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο! Υπάρχει μήπως και κάτι αντίστοιχο για να βελτιωθεί η απαράδεκτη αναγνώριση προσώπου, που είναι και το μοναδικό ψεγάδι που έχω βρει στο κινητό! Ερχόμενος από OP 7t, που σε έβρισκε και στο σκοτάδι, μου έκανε κακή εντύπωση πόσο άσχημα δουλεύει στο a52s και ενώ σε όλα μου τα τηλέφωνα την χρησιμοποίουσα σε αυτό την έχω απενεργοποιήσει δυστυχώς!
  14. Εμένα πάντως το πρόβλημα την περιστροφή οθόνης λύθηκε. Μου το ξαναέκανε μια φορά μετά την επαναφορά και ευτυχώς τέλος εδώ και δύο βδομάδες!
  15. Και εμένα μου κάνει το ίδιο εδώ και 10 μέρες, λύνεται μόνο προσωρινά με restart, δοκίμασα μέχρι και hard reset (αλλά και άλλες λύσεις, καλιμπραρισματα, κλπ.) αλλά τζιφος, είμαι σίγουρος πως είναι πρόβλημα rom!
×
×
  • Create New...