Jump to content

dimitrisarta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitrisarta

  1. Απαράδεκτη εικόνα αυτό που βλέπω. Τόσο χάλια δεν το περίμενα.
  2. Δεν κοίταξα τούς χάρτες τους. Πήρα τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα και μου το είπαν. Εκτός αν και το τεχνικό τμήμα κοιτάει και αυτό τους χάρτες και μου είπαν την ταχύτητα.
  3. Θέλω για την περιοχή απέναντι από τα ΚΤΕΛ, 2 στενά πάνω από την πλατεία Κρυστάλλη, Βουλγαροκτονου λέγετε η οδός. Το σπίτι μου βλέπει ΚΤΕΛ, παραλίμνιο κλπ. Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση διότι πέρυσι είχα wind και κλειδωνα περίπου στα 50, τώρα με Cosmote που έχω κλειδώνω από 40 έως 120. Πήρα τηλ την Vodafone και μου είπαν ότι για την συγκεκριμένη περιοχή η κάλυψη είναι χάλια, περίπου 10 με 20 το πολύ. Και μου κάνει πολύ εντύπωση τόση διαφορά με της άλλες 2 εταιρίες.
  4. Καλησπέρα και από εμένα. Να σας ρωτήσω, στην Άρτα περιοχή κοντά στα ΚΤΕΛ, ξέρει κάποιος πόσο είναι η ταχύτητα του ίντερνετ της Vodafone; Τώρα έχω cosmote και θέλω να πάω Vodafone αλλά δεν ξέρω τι ταχύτητες θα έχω στο κινητό μου.
  5. Παιδιά άσχετο με το θέμα αλλά εσείς ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται για dialer και sms, της google η της samsung και γιατί τον καθένα;
  6. Παιδιά απο που κατεβάζετε το firmware της συσκευής για να την περάσετε με odin; Απο sammobile η απο samfw; Έχει κάποια διαφορά; Πάντως το sammobile την έχει την τελευταία, το samfw όχι.
  7. Μήπως εννοείς: Ρυθμίσεις - Κλείδωμα οθόνης - Alwayw On Display - Εμφάνιση για νέες ειδοποιήσεις;
  8. Από πριν απενεργοποίησε την αυτόματη επιλογή φωτεινοτητας, μετά πας ρυθμίσεις - εφαρμογές-και εκεί που λέει οι εφαρμογές σας, δεξιά εχει επιλογή ταξινομησεις, το πατάς και μετα επελέγης να εμφανιστούν εφαρμογές συστήματος - οκ - βρίσκεις την εφαρμογή συστήματος με όνομα "Brightness BNR" κάνεις εκει μεσα κάνεις επιβολή διακοπής και εκκαθάριση cache.
  9. Άψογα, τώρα δουλεύει μια χαρά. Σε ευχαριστώ.
  10. Ρε παιδιά μετα την αναβάθμιση σας δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα; Εμένα μετα την αναβάθμιση η αυτόματη φωτεινότητα τέρμα σκοτάδι να είναι κάτω απο την μεση δεν πέφτει.
  11. Και εγω με wind ειμαι και μολις εκανα καθαρη εγκατασταση με την Γαλλικη μου εξαφανίστηκε η επιλογη volte. Βέβαια την βλέπω κανονικά στο τηλέφωνο διπλά στο σημα.
  12. Kαλημερα. Να ρωτήσω οποιον γνωρίζει. Έβαλα στο κινητο με καθαρη εγκατασταση την Γαλλικη ΧΕF με android 12 οταν πρωτοβγήκε. Κατα την εγκατάσταση ειχα την καρτα σιμ μεσα της Wind και πηρε αυτοματα EUR. Τωρα που βγηκε η κανονικη ελληνικη EUR αν την κατεβάσω και την περασω θα δω κάποια διαφορά στο τηλέφωνο οσον αφορα σταθεροτητα, αναβαθμισης κλπ; Παντως συμφωνα με το samfw.com η 2 rom δεν εχουν καμία διαφορά οσον αφορα build date, ap και csc version.
  13. Να σε ρωτήσω, ποια ROM πέρασες; Έκανες καθαρή εγκατάσταση η αναβάθμιση;
  14. Ναι με την sim μεσα εκανα την αναβάθμιση. Δεν ξερω αν παιζει ρολο και δεν μου αλλαξε το csc, αλλα οταν εκανα το φλας με odin δεν εκανα καθαρη εγκατασταση αλλα να μου κρατησει τα υπάρχων δεδομενα. Πιθανος και με την καθαρή εγκατάσταση να μου διατηρούσε το EUR.
  15. Όχι είχα ΕUR. Έκανα λάθος πριν που έγραψα ότι είχα COS. Μπέρδεψα της ελληνικές.
  16. Η έκδοση βασικού φάσματος είναι A528BXXU1BUL5 Και SAOMC_SM-A528B_OXM_EUR_12_0004 EUR/EUR,EUR/EUX/EUR Αν δεν είναι αυτά πες μου ποια.
  17. Ναι την 3.14.4 χρησιμοποιώ. Λοιπόν τα κατάφερα έβαλα την 12. Το μόνο που έκανα έβαλα στον ίδιο φάκελο το Odin με την Γαλλική 12 και έκανα drag and drop και όχι επιλογή μέσα από το Odin, και έτσι μου δούλεψε. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Θα δούμε στην πορεία και θα ενημερώσω.
  18. Λοιπον επειδη με τρωει το χερι ειπα να κανω την αναβαθμιση σε android 12 με την Γαλλικη XEF. Για καποιο λογω το odin δεν μου την αναγνωριζει, οταν παταω να επιλεξω BL η ΑΡ μου πεταει μυνημα "md5 error! Binary is invalid" Οταν βαζω ελληνικη EUR με android 11 ολα καλα. Ισως εχει καποιο θεμα το odin με την 12;
  19. Παιδια να ρωτησω, εχω το a52s ελληνικο COS. Μπορω να βαλω με odin την Γαλλικη XEF με android 12 που βγηκε τωρα, αλλα οχι να διαγραφουν ολα τα δεδομενα, απλως να γινει αναβαθμιση και οταν βγει η ελληνικη να κανω με odin μια καθαρη εγκατασταση; Θα υπαρχει κανενα προβλημα αν κανω τωρα αναβαθμιση την Γαλλικη;
  20. Τόσο απλο. Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ.
  21. Παιδιά καλημέρα σε ολους. Θα ήθελα την βοηθεια σας. Εχω ενα redmi note 8 pro και θελω να το πουλησω. Γνωριζω οτι το τηλεφωνο ειναι "κλειδωμενο" στο δικο μου mi account. Τι διαδικασίες πρεπει να κανω στο τηλεφωνο ωστε οταν το πουλήσω και ο αγοραστης βαλει το δικο του account μην του γραψει οτι το συγκεκριμένο account δεν αντιστιχει σε αυτο το τηλεφωνο; Δηλαδη το τηλεφωνο να ειναι "καθαρο" απο τον λογαριασμο μου και ο αγοραστης να ξεκινήσει το στήσιμο σαν να αγοράζει καινούργιο τηλέφωνο.
  22. Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 12 στην Κορέα. Για να δούμε και σε εμάς πότε θα έρθει. https://www.rmupdate.com/2022/01/11/samsung-rolls-out-the-latest-android-12-one-ui-4-0-update-for-galaxy-series/
  23. Συμφωνω και εγω να λεμε τι θελουμε να κανουμε.
  24. Βρε παιδιά έχετε κανένα πρόβλημα με το AOD; Συγκεκριμένα όταν έχω κλειστό το τηλέφωνο μου αναβοσβηνει στιγμιαία πολλές φορές η οθόνη του AOD, μπορεί ανά 2 δευτερόλεπτα μπορεί αν 1 λεπτό, μπορεί καθόλου για μισή μέρα, δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;
×
×
  • Create New...