Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, Thugking said:

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κύλιση στο screenshot. Δεν κυλάει προς το κάτω καθόλου... Αντιμετωπίζει κανείς αυτό το πρόβλημα;; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Μια χαρα τα λες .Η xiaomi υποστηριζει κυλιση παντου εκτος απο αλλους browsers .Υποστηριζει κυλιση  μονο στον δικο της (mi browser) .

Edited by s_nova

Σε ποια ακριβώς κύλιση αναφερόμαστε; δεν κατάλαβα.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

20 ώρες πριν, p_k said:

Σε ποια ακριβώς κύλιση αναφερόμαστε; δεν κατάλαβα.

Για το στιγμιοτυπο οθονης λεει ο φιλος για ζητηματα κυλισης.

On 31/5/2024 at 10:07 ΜΜ, Sotos86 said:

Το ρολογακι μετράει σωστά τα βήματα; Γιατί με το watch 2 pro Huawei συσκευή με ρολόι έχουν καμία 7000 βήματα απόκλιση.. 😂 

Μπας και μπερδευεσαι λιγο ? Σου βαζει στοχο πχ τα 6.000 μηπως βλεπεις το συνολο του στοχου και οχι  πχ. αναλυτικα ποσα  εκανα   .Μια χαρα δειχνει τα βηματα .

spacer.png

spacer.png

Edited by s_nova

ουτε και εμενα ακομα δεν εχει ερθει κατι..η θα περιμενω η λετε να το κατεβασω απο δω..?...

https://miuirom.org/phones/poco-x6-pro-5g#EEA

Version 1.0.8.0.UNLEUXM

File size  414.58 MB

το OTA update δεν κατεβαζουμε..?..και μια διευκρινηση..πωs το περναμε ρε παιδια..?

Τσάμπα θα το κατεβάσεις φίλε μου, δεν περνιέται με τίποτε.

Δυστυχώς το έχουν φτιάξει έτσι.

Εν τω μεταξύ στο αδελφό τηλέφωνο POCO X6, ακόμη να έρθει το HyperOS...

Tι γίνεται ρε παιδιά, θα το δώσετε επιτέλους;

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

18 minutes ago, p_k said:

Τσάμπα θα το κατεβάσεις φίλε μου, δεν περνιέται με τίποτε.

Δυστυχώς το έχουν φτιάξει έτσι.

..καταλαβα..δεν μπλεκω..οτι θελει αs ερθει μονο του...👍

3 minutes ago, Christos_Tz said:

..καταλαβα..δεν μπλεκω..οτι θελει αs ερθει μονο του...👍

Έτσι κι εγώ, πού θα πάει.

Κάποια στιγμή θα έρθει.

Παύλος Παυλίδης 

Έχουν κάνει δουλίτσα. Μέχρι στιγμής φαίνεται καλή και αισθάνομαι ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, το οποίο για εμένα ήταν το σοβαρότερο πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Έχει πάρει νέα baseband version. Δικτυακά φαίνεται άψογο. Θα δοκιμάσω και το ΒΤ το οποίο και αυτό φαίνεται να βελτιώθηκε σημαντικά τουλάχιστον στην εμβέλεια. Το GPS πλέον φαίνεται να κλειδώνει ακαριαία και η δικτύωση φαίνεται πιο σταθερή γενικά.

Το αργήσανε λίγο αλλά φαίνεται ότι μας το κάνανε πύραυλο.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μου έχει έρθει ακόμα, ελπίζω να διορθώσει, gps και κυρίως ένα θέμα με τις κλήσεις. Μου κόβεται η κλήση την ώρα που μιλάω. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από σήμα κλπ αλλά μου έχει συμβεί 4,5 φορές σε σημεία που δεν θα έπρεπε πχ γραφείο. 

19 ώρες πριν, p_k said:

Το ότι η poco είναι τα ζώα μου αργά γενικά στα updates, είναι κάτι που έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Edited by Fulgore1

10 ώρες πριν, nikotsal said:

Δεν μου έχει έρθει ακόμα, ελπίζω να διορθώσει, gps και κυρίως ένα θέμα με τις κλήσεις. Μου κόβεται η κλήση την ώρα που μιλάω. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από σήμα κλπ αλλά μου έχει συμβεί 4,5 φορές σε σημεία που δεν θα έπρεπε πχ γραφείο. 

Να καταστρεψεις την sim που εχεις και να ζητησεις καινουργια απο τον παροχο σου.

Και λεω να την καταστρεψεις γιατι θα σου πουνε οτι ειναι μια χαρα δεν θα στην αλλαξουν  ...Αλλα Δεν ειναι..Εδω και ενα χρονο σε samsung συσκευες που πηραμε εταιρικα  οταν παραταγες την συσκευη πχ. στο γραφειο και εσβηνε η οθονη οταν πηγαινες να το αναψεις ελεγε για δευτερολεπτα οτι ειναι εκτος δικτυου και επανερχοταν...

Περναμε τηλ. στην εξυπηρετηση λεγαν οτι ολα ειναι μια χαρα...Μπουρδες...Οταν απειλησα υπαλληλο εταιριας σε καταστημα κινητης αυτοπροσωπως μου ειπε οτι ερχονται παρτιδες με προβληματικες σιμ αλλα δεν γινεται να το πουνε αυτο σε πελατες .Με τις καινουργιες σιμ που πηραμε εξαφανιστηκαν ως διαμαγειας τα παντα.

Καθε 12 μηνες χαλαω την σιμ και παω παιρνω καινουργια.

Τελος:classic_tongue:

Edited by s_nova

Καλημέρα! Ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί.

Ο virtual proximity sensor λειτουργεί καλά;

Σε Poco F3 δεν λειτουργεί καλά, κάνει το γνωστό: κατά τη διάρκεια της κλήσης και ενώ έχεις το κινητό στο αυτί, ανάβει η οθόνη, σβήνει, ανάβει ξανά κλπ. Άλλες φορές βέβαια λειτουργεί καλά. Είναι ένα θέμα που φαίνεται ότι δεν μπορεί να λυθεί με software updates...
Βέβαια και σε συσκευές (π.χ. samsung) που μπορεί να διαθέτουν φυσικό proximity sensor, πάλι μπορεί να παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο, αλλά όχι τόσο συχνά.

Τέλειος δεν είναι, έχει τα θέματα του αλλά λειτουργεί αρκετά αξιοπρεπής.

Για τις κλήσεις αν έχω ξεκλείδωτη την συσκευή κατά 98% κλείνει απλά την οθόνη όπως θα έπρεπε αλλά όταν κλειδώνω την οθόνη, με μια κίνηση ανάβει και παραμένει ανοιχτή και διάφορα.

2 ώρες πριν, ParallelUniverse said:

Καλημέρα! Ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί.

Ο virtual proximity sensor λειτουργεί καλά;

Σε Poco F3 δεν λειτουργεί καλά, κάνει το γνωστό: κατά τη διάρκεια της κλήσης και ενώ έχεις το κινητό στο αυτί, ανάβει η οθόνη, σβήνει, ανάβει ξανά κλπ. Άλλες φορές βέβαια λειτουργεί καλά. Είναι ένα θέμα που φαίνεται ότι δεν μπορεί να λυθεί με software updates...
Βέβαια και σε συσκευές (π.χ. samsung) που μπορεί να διαθέτουν φυσικό proximity sensor, πάλι μπορεί να παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο, αλλά όχι τόσο συχνά.

Λειτουργεί καλύτερα από το f3 

No root->No problem

..ειναι για τον λουτσο Ντολτσε εντ Καβαλα παντωs η Poco στο θεμα updates..ακομα δεν μου εχει ερθει ενημερωση για την 1.0.8.0.UNLEUXM....ωρε που παμε ωρεεεεε...που παμεεεεεεεεεε..?

2 ώρες πριν, Christos_Tz said:

..ειναι για τον λουτσο Ντολτσε εντ Καβαλα παντωs η Poco στο θεμα updates..ακομα δεν μου εχει ερθει ενημερωση για την 1.0.8.0.UNLEUXM....ωρε που παμε ωρεεεεε...που παμεεεεεεεεεε..?

Θα ερθει χμμμ αλλα με την ενημερωση λογικα θα ζεσταθει ...Εχει παρει παραταση για Σεπτεμβριο...

Edited by s_nova

Εκανα και γω μια μικρη παρανομια:classic_tongue: το γυρισα Ιταλια εβγαλε το update το κατεβασα και στο τελος της οριστικοποιησης πριν το reboot το γυρισα Ελλαδα ειχα ανοιχτο το μενου να τρεχει ετοιμο να το γυρισω... εκανα reboot και ολα καλως αναβαθμιστικα Ζητωωω...:classic_laugh:

spacer.png

Edited by s_nova

Προηγουμένως σε ποια μηνιαία αναβάθμιση ήσουν;

Ποιου μήνα;

Παύλος Παυλίδης 

4 ώρες πριν, s_nova said:

Εκανα και γω μια μικρη παρανομια:classic_tongue: το γυρισα Ιταλια εβγαλε το update το κατεβασα και στο τελος της οριστικοποιησης πριν το reboot το γυρισα Ελλαδα ειχα ανοιχτο το μενου να τρεχει ετοιμο να το γυρισω... εκανα reboot και ολα καλως αναβαθμιστικα Ζητωωω...:classic_laugh:

spacer.png

Η αλλαγή σε Ελλάδα μπορεί να γίνει αμέσως με το που ξεκινήσει το download, δε χρειάζεται να περιμένεις άδικα.η διαδικασία συνεχίζει κανονικά. Όλο το ζήτημα είναι να εμφανιστεί η νέα έκδοση και να πατηθεί το κουμπί να ξεκινήσει το κατέβασμα.

5 ώρες πριν, s_nova said:

spacer.png

Ωραίος! 

No root->No problem

4 ώρες πριν, p_k said:

Προηγουμένως σε ποια μηνιαία αναβάθμιση ήσουν;

Ποιου μήνα;

Αν θυμαμαι καλα φλεβαρη η μαρτη μαλλον φλεβαρη...