p_k Δημ. March 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2024 Τα dp δεν θέλω να τα πειράξω. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. March 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2024 s_nova εκανα οτι ρυθμιση εχειs βαλει απο επανω.....πραγματικα τα σεβη μου...η γραμματοσειρα ειναι μια ομορφια σε συνδιασμο με τα 411dp..ΕΥΓΕ!!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2024 Τι διαφορά κάνει η αλλαγή σε 411 dp ; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 7, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2024 1 hour ago, p_k said: Τι διαφορά κάνει η αλλαγή σε 411 dp ; Δεν ειναι κατι , Αλλαγη μεγεθους οθονης ειναι.Οπως ειναι η στανταρ επιλογη στις ρυθμισεις μικρη-μεσαια-μεγαλη εδω μπορεις να παιξεις μεσα στις κυμαινομενες τιμες των παραπανω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2024 13 minutes ago, s_nova said: Δεν ειναι κατι , Αλλαγη μεγεθους οθονης ειναι.Οπως ειναι η στανταρ επιλογη στις ρυθμισεις μικρη-μεσαια-μεγαλη εδω μπορεις να παιξεις μεσα στις κυμαινομενες τιμες των παραπανω. Πού ακριβώς βρίσκεται αυτή η ρύθμιση φίλε μου; Μικρή - μεσαία - μεγάλη οθόνη εννοώ. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 7, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2024 (edited) On 7/3/2024 at 10:43 ΜΜ, p_k said: Πού ακριβώς βρίσκεται αυτή η ρύθμιση φίλε μου; Μικρή - μεσαία - μεγάλη οθόνη εννοώ. Στο Hyper-Os οι τυπικες ρυθμισεις μεγεθους προβολης οθονης βρισκονται ρυθμισεις / προσθετες ρυθμισεις / προσβασιμοτητα / οραση / μεγεθος προβολης μπαινεις και διαλεγεις απο τρεις επιλογες που βλεπεις στα παρακατω βελακια που εχω . Extra small --- small ---Large. Edited March 22, 2024 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. March 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2024 Παίδες είναι ιδέα μου ή με την 1.0.6 έχει φτιάξει πολύ η μπαταρία; 1 Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 (edited) s_nova ποσο τα 100 το αφηνειs εσυ το τηλεφωνο να ξεφορτισει μεχρι να το βαλειs παλι μπριζα..?..να ακολουθησουμε το παραδειγμα σου.... 7 ώρες πριν, glynos said: Παίδες είναι ιδέα μου ή με την 1.0.6 έχει φτιάξει πολύ η μπαταρία; ..διακρινω και μια αλλαγη θερμοκρασιαs πισω στην πλατη...ποιο δροσερα νορμαλ σε σχεση με μαμα απο το κουτι του που ενοιωθεs μια ελαφρια ζεστη κατα την εργασια του...μακαρι οι κινεζοι να ασχολουνται με τα βελτιωτικα updates γενικα στο μελλον ωστε να εχουμε μια συσκευη που να φυσαει...οχι οτι δεν το κανει και τωρα σε επιδοσειs...αλλα στην αναβαθμισμενη σταθεροτητα του λογισμικου λεμε παντα ναι....απο windows στο pc μαs..μεχρι τα παντα ολα... Edited March 8, 2024 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 8, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 (edited) Το φορτίζω από όπου ναναι κάπου στο 40% και πάντα απενεργοποιημένο μια και στο 100% φτάνει πολυ γρήγορα. Όσο για θερμοκρασίες εμένα είναι συνέχεια ψυγείο γιατί από την στιγμή που το έβγαλα πρώτη φορά απ' το κουτί στο σεταρισμα αλλά και στην πορεία ,στην άδεια τελικου χρήστη δεν επέτρεψα να δεχτω να τρέχουν στο παρασκήνιο προαιρετικές λειτουργίες της Google, επίσης δεν χρησιμοποιώ Chrome αλλά Samsung browser ο οποίος τσιμπάει λίγο μπαταρία αλλά είναι βουτυρο στην πλοήγηση γενικά δεν χρησιμοποιώ Google εφαρμογες αλλά άλλες διαφορες τρίτων κατασκευαστών .Μόνο το Google maps χρησιμοποιώ από Google ..και φυσικά δεν επιτρέπω ενεργές τοποθεσίες από άλλες εφαρμογές παρά μόνο στην πλοήγηση . Ότι ζεστή αισθάνεστε δεν είναι τίποτε άλλο από παρασκηνιακά κόλπα της Google. σε ανύποπτο χρόνο ..Πιστέψτε με δεν φταίνε όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να νομίζετε... Edited March 8, 2024 by s_nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 Το κινητό έχει κάποιο screen protector όπως συνηθίζει η Xiaomi τουλάχιστον στα περισσότερα κινητά της (δεν ξέρω αν έχει σε όλα)?Αν ναι είναι αρκετό για να μπει πχ σε τσέπη με κάποια κλειδιά κλπ ή να παραγγείλω και ένα τζαμακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 8, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 (edited) On 8/3/2024 at 9:17 ΠΜ, George6633 said: Το κινητό έχει κάποιο screen protector όπως συνηθίζει η Xiaomi τουλάχιστον στα περισσότερα κινητά της (δεν ξέρω αν έχει σε όλα)?Αν ναι είναι αρκετό για να μπει πχ σε τσέπη με κάποια κλειδιά κλπ ή να παραγγείλω και ένα τζαμακι; Έρχεται με εργοστασιακή μεμβρανη και στο κουτί του έχει θήκη και φορτιστή 67W.Τζαμι δεν μπορώ να σου προτείνω γιατί δεν βαζω ποτέ παρά μόνο μεμβρανη και θήκη πίσω .Για επικίνδυνες περιπτώσεις όπως μαζί με κλειδιά η αλλά αντικείμενα έχω πολύ ωραία θηκουλα-πουγκι πάντα τα 5 τελευταία χρόνια και το βάζω μέσα . Edited March 22, 2024 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 (edited) Πολύ σωστός. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω πάψει να χρησιμοποιώ μεμβράνες, τζαμάκια και λοιπά και χρησιμοποιώ ένα υγρό νανοτεχνολογίας της Spigen. Πραγματικά με έχει σώσει, δεν έχω δει το παραμικρό στα κινητά μου (βέβαια τα προσέχω είναι η αλήθεια και πάρα πολύ) και δεν έχω εδώ τα αρνητικά των μεμβρανών, τζαμιών κλπ, όπως λάθος τοποθέτηση, rainbow effect, σκόνες να κολλάνε στις γωνίες, μείωση της θέασης, πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει Edited March 8, 2024 by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 (edited) 13 minutes ago, s_nova said: Έρχεται με εργοστασιακή μεμβρανη και στο κουτί του έχει θήκη και φορτιστή 67W.Τζαμι δεν μπορώ να σου προτείνω γιατί δεν βαζω ποτέ παρά μόνο μεμβρανη και θήκη πίσω .Για επικίνδυνες περιπτώσεις όπως μαζί με κλειδιά η αλλά αντικείμενα έχω πολύ ωραία θηκουλα-πουγκι πάντα τα 5 τελευταία χρόνια και το βάζω μέσα . Πολύ ωραία λύση,ευχαριστώ πολύ!! Edited March 8, 2024 by George6633 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 (edited) 12 ώρες πριν, s_nova said: Το φορτίζω από όπου ναναι κάπου στο 40% και πάντα απενεργοποιημένο μια και στο 100% φτάνει πολυ γρήγορα. Όσο για θερμοκρασίες εμένα είναι συνέχεια ψυγείο γιατί από την στιγμή που το έβγαλα πρώτη φορά απ' το κουτί στο σεταρισμα αλλά και στην πορεία ,στην άδεια τελικου χρήστη δεν επέτρεψα να δεχτω να τρέχουν στο παρασκήνιο προαιρετικές λειτουργίες της Google, επίσης δεν χρησιμοποιώ Chrome αλλά Samsung browser ο οποίος τσιμπάει λίγο μπαταρία αλλά είναι βουτυρο στην πλοήγηση γενικά δεν χρησιμοποιώ Google εφαρμογες αλλά άλλες διαφορες τρίτων κατασκευαστών .Μόνο το Google maps χρησιμοποιώ από Google ..και φυσικά δεν επιτρέπω ενεργές τοποθεσίες από άλλες εφαρμογές παρά μόνο στην πλοήγηση . Ότι ζεστή αισθάνεστε δεν είναι τίποτε άλλο από παρασκηνιακά κόλπα της Google. σε ανύποπτο χρόνο ..Πιστέψτε με δεν φταίνε όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να νομίζετε... ...ακυρο βρηκα αυτο που ειθελα... Edited March 8, 2024 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 11 ώρες πριν, p_k said: Πολύ σωστός. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω πάψει να χρησιμοποιώ μεμβράνες, τζαμάκια και λοιπά και χρησιμοποιώ ένα υγρό νανοτεχνολογίας της Spigen. Πραγματικά με έχει σώσει, δεν έχω δει το παραμικρό στα κινητά μου (βέβαια τα προσέχω είναι η αλήθεια και πάρα πολύ) και δεν έχω εδώ τα αρνητικά των μεμβρανών, τζαμιών κλπ, όπως λάθος τοποθέτηση, rainbow effect, σκόνες να κολλάνε στις γωνίες, μείωση της θέασης, πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει Παντελή υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες στα τζαμάκια. Η τοποθέτηση σε τηλέφωνα τα οποία έχουν επίπεδη οθόνη δεν είναι τίποτα. Και το κινητό διατηρείται σαν νέο. Εχοντας χαλάσει πάνω από 3 οθόνες ιστορικά, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω τηλέφωνο χωρίς τζαμί. Στο θέμα μας, το έχω βρει καινούριο στη Σουηδία στα 350€ 12/512 (με τον 8200). Είναι πολύ ωραίο τηλέφωνο η αλήθεια και αν ήθελα κάτι νέο θα το έπαιρνα. 3 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 (edited) Πριν λίγο το σεταρα,να πω την γνώμη μου αν μου επιτρέπετε,το κινητό για τα χρήματα του φαίνεται πολύ δυνατό,εξαιρετική οθόνη,ωραίο ηχείο,γρήγορο,ξεκλείδωμα με δαχτυλικο ακαριαίο.Προφανως δεν το συγκρίνω με το S24 ultra που έχω,ξέρω τι πήρα και είναι πολύ πολύ καλύτερο σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει. Μόνο αρνητικό για μένα το HyperOs..Προσπαθώ να το συνηθίσω (παρόλο που είχα μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι Xiaomi miui).Κατεβάζω την μπάρα από πάνω,μετά θέλει από δεξιά αντί για αριστερά,προσπαθώ να μαντέψω ποιο εικονίδιο μπορεί να είναι πχ για την αυτόματη περιστροφή οθόνης κλπ.. Δεν πρόλαβα να καθίσω να τα ψάξω αν μπορώ να τα αλλάξω αυτά αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να το συνηθίσω.Κατά τα άλλα φοβερό τηλέφωνο. Edited March 8, 2024 by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 (edited) George τι να πω και εγω που το προηγουμενο σμαρτφοουν που ειχα ειταν ενα coolpad f1..και μετα εκανα αποχη συνειδητα απο αυτα και ειχα nokia με κουμπια..χαχα.εχω παθει πολιτισμικο σοκ..😂 Edited March 8, 2024 by Christos_Tz 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 1 hour ago, Christos_Tz said: George τι να πω και εγω που το προηγουμενο σμαρτφοουν που ειχα ειταν ενα coolpad f1..και μετα εκανα αποχη συνειδητα απο αυτα και ειχα nokia με κουμπια..χαχα.εχω παθει πολιτισμικο σοκ..😂 Εντάξει το καταλαβαίνω απόλυτα και είναι λογικό.. Ειδικά μετά από όλα αυτά πήγες σε τρομερό τηλέφωνο!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 9, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, George6633 said: Πριν λίγο το σεταρα,να πω την γνώμη μου αν μου επιτρέπετε,το κινητό για τα χρήματα του φαίνεται πολύ δυνατό,εξαιρετική οθόνη,ωραίο ηχείο,γρήγορο,ξεκλείδωμα με δαχτυλικο ακαριαίο.Προφανως δεν το συγκρίνω με το S24 ultra που έχω,ξέρω τι πήρα και είναι πολύ πολύ καλύτερο σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει. Μόνο αρνητικό για μένα το HyperOs..Προσπαθώ να το συνηθίσω (παρόλο που είχα μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι Xiaomi miui).Κατεβάζω την μπάρα από πάνω,μετά θέλει από δεξιά αντί για αριστερά,προσπαθώ να μαντέψω ποιο εικονίδιο μπορεί να είναι πχ για την αυτόματη περιστροφή οθόνης κλπ.. Δεν πρόλαβα να καθίσω να τα ψάξω αν μπορώ να τα αλλάξω αυτά αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να το συνηθίσω.Κατά τα άλλα φοβερό τηλέφωνο. Καλη συμβιωση ναχεις με το X6 Pro ! Καταλαβαινω ειναι η αρχη αλλωστε εχεις και το s24 με αλλο περιβαλλον εγω ειχα την τυχη ενω ειχα samsung συσκευη πηρα μηνες πριν ενα ταμπλετ της Xiaomi με αποτελεσμα να το μαθω και τωρα που πηρα και το X6 Pro μου φαινεται πολυ ευκολο.Οσο για τα εικονιδια στην κουρτινα ενας απλος τροπος να τα μαθεις ειναι να τραβηξεις κατω την κουρτινα και οταν θα φτασει τερμα κατω σηκωσε τη ενα κλικ επανω να φανει η λεξη επεξεργασια μπες και βαλτα με την σειρα που θες εσυ ωστε να τα πατας μετα ευκολα . Ξεκινα απο πανω αριστερα βαλε αυτα που λειτουργεις πολυ συχνα και οσο πας δεξια βαλε αυτα που λειτουργεις πιο σπανια. Edited March 9, 2024 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2024 5 ώρες πριν, s_nova said: Καλη συμβιωση ναχεις με το X6 Pro ! Καταλαβαινω ειναι η αρχη αλλωστε εχεις και το s24 με αλλο περιβαλλον εγω ειχα την τυχη ενω ειχα samsung συσκευη πηρα μηνες πριν ενα ταμπλετ της Xiaomi με αποτελεσμα να το μαθω και τωρα που πηρα και το X6 Pro μου φαινεται πολυ ευκολο.Οσο για τα εικονιδια στην κουρτινα ενας απλος τροπος να τα μαθεις ειναι να τραβηξεις κατω την κουρτινα και οταν θα φτασει τερμα κατω σηκωσε τη ενα κλικ επανω να φανει η λεξη επεξεργασια μπες και βαλτα με την σειρα που θες εσυ ωστε να τα πατας μετα ευκολα . Ξεκινα απο πανω αριστερα βαλε αυτα που λειτουργεις πολυ συχνα και οσο πας δεξια βαλε αυτα που λειτουργεις πιο σπανια. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,το δοκίμασα και τουλάχιστον έτσι τα είδα ώστε να πάρω μια ιδέα τι σημαίνει το καθένα από τα εικονίδια (εντάξει τα πολύ βασικά τα καταλαβαίνω).Ειναι δύσκολο στην αρχή μέχρι να το συνηθίσω,σίγουρα δεν το θεωρώ κακό απλά στα μάτια μου το one ui μου αρέσει και με βολεύει περισσότερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2024 Η επίσημη τιμή του poco x6 pro είναι τα 350ευρώ για την έκδοση 8/256 και 420ευρώ για την έκδοση 12/512gb, όπως βλέπουμε σε όλα τα Ευρωπαικά amazon. Στην Ελλάδα δυστηχώς λόγω infoquest, έφεραν μόνο την μεγαλύτερη έκδοση με 50ευρώ καπέλο. Πολλά τα 470ευρώ και χάνει το value του, όπως πολλά ήταν και τα 500 για το poco F5 πέρυσι. Αυτή η συσκευή αξίζει για κάτω των 400ευρώ. Επίσης για όποιον ρώτησε για αξεσουάρ και θήκες, δυστηχώς μόνο σε amazon/Aliexpress μεριά υπάρχει μια ποικιλία. Ελλάδα δυστηχώς ψόφια πράγματα, και φυσικά οι πιο γνωστές εταιρείες τύπου Spigen, Nomad, UAG κλπ δεν ασχολούνται γενικά με poco. Κατα τα άλλα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οποιον τον ενδιαφέρει πολύ η κάμερα η ποιότητα κατασκευής το Android skin(δεν θέλει miui με τίποτα) η θύρα ακουστικών/microSD οι γρήγορες αναβαθμίσεις, δεν είναι για αυτόν το κινητό. Το κινητό αυτό είναι για όσους τους ενδιαφέρουν πάνω από όλα οι επιδόσεις, γιαυτό και στο εξωτερικό οι περισσότεροι το θεωρούν σαν ''gaming''κινητό. Δεν υπάρχει άλλη συσκευή στα χρήματα αυτά που να έχει UFS 4.0 ειδικά 512gb, αυτή την οθόνη, αυτο τον επεξεργαστή. Κρίμα που δεν έχει και notification led , αλλά και το IR blaster καλοδεχούμενο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. March 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2024 Δεν θα το κρύψω, με το που ανακοινώθηκε η συσκευή και είχα δει τις αντίστοιχες τιμές στο εξωτερικό, σκέφτηκα ότι αν καταφθάσει στα μέρη μας με αντίστοιχη τιμή, ήταν instant buy, πραγματικά είχα ενθουσιαστεί. Βέβαια, όταν είχα δει τα 469, ξενέρωσα ευθύς αμέσως. Βέβαια, βλέποντας το εκ των υστέρων, είναι λογικό αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για τα 512GB και επίσης, θα ήταν κανιβαλισμός για το Χ5 Pro αν η τιμή δεν είχε μεγάλη διαφορά, προφανώς όλοι θα πήγαιναν στο Χ6 Pro. Και επίσης, επειδή είχα περιεργαστεί από κοντά το POCO F5 ψάχνοντας για συσκευή midrange, μου είχε κάνει το κλικ με το που ήρθα σε επαφή και το δοκίμασα, η ποιότητα κατασκευής του όμως, με ξενερωσε απίστευτα επομένως, επειδή είχα δει κάποια βίντεο και μου έδωσε αντίστοιχη εικόνα το Χ6 Pro, απευθείας το απέρριψα επειδή σε αυτά τα χρήματα, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι καλύτερο σε θέμα κατασκευής ΑΝ ΚΑΙ, σε γκρι χρώμα που το έβαλε ένας συνάδελφος πιο πάνω, πραγματικά είναι όμορφο και φαίνεται ποιοτικό. Είχα βάλει στο μάτι το κλασικό κίτρινο της Poco, επειδή δεν έχει τη γυαλιστερή υφή που μαζεύει δαχτυλιες αλλά, το ότι είναι σκέτη πλαστικούρα και απλά η πλάτη έχει την δερμάτινη υφή, με απώθησε επίσης. Για να μην παρεξηγηθω, το Χ5 Pro που το είχα δει από κοντά σε γκρι χρώμα, μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση σε θέμα κατασκευής και αίσθησης και τολμώ να πω ότι μου φάνηκε προτιμότερο από το F5. Στα της κάμερας τώρα, ξέρω ότι τα Poco δεν φημίζονται για τις ικανότητες τους σε αυτό τον τομέα, παρόλα αυτά όμως, βλέποντας αντίστοιχες δοκιμές, δεν μου φάνηκε καθόλου κακό και επειδή είναι στις προτεραιότητες μου η κάμερα, αν η τιμή του ήταν πιο ελκυστική, πιθανόν θα είχα στραφεί στο Χ6 Pro αλλά απο τη στιγμή όπου με λίγα παραπάνω χρήματα, έπαιρνα Redmi Note 13 Pro Plus το οποίο υπερέχει σε τομείς που με ενδιέφεραν, με έκανε να στραφω σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2024 Για την ποιότητα κατασκευής, λύνεται με την αγορά/χρήση μιας θήκης Για το Redmi note 13 pro + με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι υπερέχει από το Poco +σε πιο φωτεινή και καλύτερη οθόνη και γενικά ειναι πιο όμορφο +σε ταχυφόρτιση +Ip68 +σε κάμερες Εκεί που χάνει είναι -δεν έχει επίπεδη οθόνη -έρχεται με Android 13 out of the box, απαράδεκτο για συσκευή των 500ευρώ -χειρότερη αυτονομία αν και 5000 μπαταρία -χαμηλότερη ένταση ηχείων - αδύναμος επεξεργαστής για τα χρήματα -ακριβότερο με χειρότερη μνημη(500ευρώ η έκδοση 8/256 UFS 3.1) Γενικά πάρα πολύ ακριβό για redmi συσκευή και υστερεί και σε κάποιους τομείς πολύ έντονα για τα χρήματα του, αλλά σίγουρα πιο όμορφο και καλύτερο στο κομμάτι φωτογραφιών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 9, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2024 (edited) 1 hour ago, Fulgore1 said: Η επίσημη τιμή του poco x6 pro είναι τα 350ευρώ για την έκδοση 8/256 και 420ευρώ για την έκδοση 12/512gb, όπως βλέπουμε σε όλα τα Ευρωπαικά amazon. Στην Ελλάδα δυστηχώς λόγω infoquest, έφεραν μόνο την μεγαλύτερη έκδοση με 50ευρώ καπέλο. Πολλά τα 470ευρώ και χάνει το value του, όπως πολλά ήταν και τα 500 για το poco F5 πέρυσι. Αυτή η συσκευή αξίζει για κάτω των 400ευρώ. Επίσης για όποιον ρώτησε για αξεσουάρ και θήκες, δυστηχώς μόνο σε amazon/Aliexpress μεριά υπάρχει μια ποικιλία. Ελλάδα δυστηχώς ψόφια πράγματα, και φυσικά οι πιο γνωστές εταιρείες τύπου Spigen, Nomad, UAG κλπ δεν ασχολούνται γενικά με poco. Κατα τα άλλα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οποιον τον ενδιαφέρει πολύ η κάμερα η ποιότητα κατασκευής το Android skin(δεν θέλει miui με τίποτα) η θύρα ακουστικών/microSD οι γρήγορες αναβαθμίσεις, δεν είναι για αυτόν το κινητό. Το κινητό αυτό είναι για όσους τους ενδιαφέρουν πάνω από όλα οι επιδόσεις, γιαυτό και στο εξωτερικό οι περισσότεροι το θεωρούν σαν ''gaming''κινητό. Δεν υπάρχει άλλη συσκευή στα χρήματα αυτά που να έχει UFS 4.0 ειδικά 512gb, αυτή την οθόνη, αυτο τον επεξεργαστή. Κρίμα που δεν έχει και notification led , αλλά και το IR blaster καλοδεχούμενο. Εχει μια πολυ καλη καμερα με ελαχιστες διαφορες σε σχεση με τις ναυαρχιδες των 1500ε. Το τελικο αποτελεσμα να κοιταμε και οχι τις φανφαρες που λενε οι τηλεκατευθυνομενοι youtubers... Η ποιοτητα κατασκευης ειναι απο πολυανθρακικο πλαστικο οπως εβαζε παλια η sansung τοτε που τα γραμμαρια δεν ξεφευγαν οπως τωρα που νομιζεις οτι πιανεις....αστο ....Αλλωστε το τονισε η Poco δεν θα βγαλει συσκευη βαρια και καλα εκανε.Η συσκευη θυμιζει το απιστευτο S10-Λαιτ σε φορητοτητα...Αρκετα ελαφρια θα ηθελα ακομα ποιο πολυ ελαφρια αν γινοταν χεχε... Το Hyper-Os αναβαθμιζετε διαρκως δεν ξερεις ποσο καλα θα παει. Για τα ακουστικα ελεος πια οταν υπαρχουν Bt που ξεκινανε απο 10ε.. Για τις γρηγορες αναβαθμισεις αστο εχω εδω και ενα χρονο ταμπλετ- xiaomi και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με αξιολογη σταθεροτητα και αξιοπιστια δεν ασχοληθηκα ποτε με καποιο σφαλμα Bug...Το ιδο συμβαινει τωρα και με το X6 Pro...Ολα ησυχα χωρις περιεργα προβληματα!! Ρωτα τους πωλητες στα γνωστα επισημα καταστηματα γιατι εχουν κρυψει το X6 Pro και δεν το βγαζουν στα Σταν της βιτρινας σου λενε οτι θα το βγαλουν στο μελλον ε...πρεπει να πουλησουν και απ ταλλα..... Οπως ειπες που θα βρεις συσκευη σαυτα τα χρηματα με τετοιο flagship επεξεργαστη ,storage 4.0 και ραμ 4266...Απ οτι καταλαβες ουτε του Χρονου. . Edited March 9, 2024 by s_nova 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2024 3 minutes ago, s_nova said: Εχει μια πολυ καλη καμερα με ελαχιστες διαφορες σε σχεση με τις ναυαρχιδες των 1500ε. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι απο πολυανθρακικο πλαστικο οπως εβαζε παλια η sansung τοτε που τα γραμμαρια δεν ξεφευγαν οπως τωρα που νομιζεις οτι πιανεις....αστο ....Αλλωστε το τονισε η Poco δεν θα βγαλει συσκευη βαρια και καλα εκανε. Το Hyper-Os αναβαθμιζετε διαρκως δεν ξερεις ποσο καλα θα παει. Για τα ακουστικα ελεος πια οταν υπαρχουν Bt που ξεκινανε απο 10ε.. Για τις γρηγορες αναβαθμισεις αστο εχω εδω και ενα χρονο ταμπλετ- xiaomi και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με αξιολογη σταθεροτητα και αξιοπιστια δεν ασχοληθηκα ποτε με καποιο σφαλμα Bug...Το ιδο συμβαινει τωρα και με το X6 Pro...Ολα ησυχα χωρις περιεργα προβληματα!! Οχι συμφορουμίτη, η κάμερα του poco x6 pro δεν έχει ελάχιστες διαφορές σε σχέση με ναυαρχίδες των 1500ευρώ, μην αρχίσουμε τις υπερβολές. Η ποιότητα κατσκευής είναι η αναμενόμενη σε αυτά τα χρήματα δηλαδή πλαστικό,τιποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το hyperOS είναι μια από τα ίδια με το miui σαν skin, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και καλώς ή κακώς σε πολλούς δεν άρεσε το miui. Μια από τα ίδια και με τα ακουστικά και την MicroSD. Υπάρχει κόσμος(λίγοι,πολλοί δεν έχει σημασία),που τα κοιτάζει αυτά στην μεσαία κατηγορία, ασχέτως τι χρησιμοποιεί ο καθένας μας. Οσο για τις γρήγορες αναβαθμίσεις και εγώ έχω Xiaomi tablet συμφορουμίτη το Xiaomi pad 6. Μέχρι και τον Γενάρη ήμουν με Security Patch Σεπτεμβρίου. Και εγώ ευχαριστημένος είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts