Johnny_Johnny Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Σαρκασμό έκανα. Αν πρόσβαλα κάποιον τότε ζητώ συγνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 15 ώρες πριν, EricssonyFan said: Μέχρι πόσο ζουμ; Αν έκανε το iphone 3X τότε φυσικά δεν θα άλλαζε ο φωτισμός γιατί ο τηλεφακός είναι 5Χ. Στο galaxy θα αλλάζε δύο φορές, και στο 3χ και στο 5χ. Αδυνατω να πιστέψω ότι τα iphone είναι καλύτερα και σε αυτόν τον τομέα, αν μιλάμε για 5/10χ ζουμ όσον αφορά τον φωτισμό σε σχέση με τη βασική κάμερα. ο γιος που σου ανέφερα μέχρι 9 το πήγε το ζουμ στο 15 pro και ούτε καν σκοτείνιασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Καλημερα παιδες, το ψαχνω και δεν βρισκω λυση με τιποτα, λογω δουλειας θελω να βαλω call recording, βλεπω παντου οτι λογο ευρωπαικης νομοθεσιας δεν το εμφανιζει σαν επιλογη, υπαρχει τροπος να μπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 7 minutes ago, theoalex50 said: Καλημερα παιδες, το ψαχνω και δεν βρισκω λυση με τιποτα, λογω δουλειας θελω να βαλω call recording, βλεπω παντου οτι λογο ευρωπαικης νομοθεσιας δεν το εμφανιζει σαν επιλογη, υπαρχει τροπος να μπει? Δοκίμασε το Cube ACR απο το play. Η αλλιώς πας για αλλαγή csc. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Κατέβασε το cube απ το galaxy store. Έχει παραπάνω λειτουργίες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 1 hour ago, Johnny_Johnny said: Κατέβασε το cube απ το galaxy store. Έχει παραπάνω λειτουργίες Το έβαλα σε zfold5 μαζι με το cube helper και δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 23 minutes ago, pchrono said: Το έβαλα σε zfold5 μαζι με το cube helper και δουλεύει μια χαρά Κατέβασες και τις 2 εφαρμογές απ το galaxy store? Εγώ το έκανα αλλά το helper δεν αναγνωρίζει την main εφαρμογή. Ζητάει να την κατεβάσω απ το google store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 1 ώρα πριν, Johnny_Johnny said: Κατέβασε το cube απ το galaxy store. Έχει παραπάνω λειτουργίες Σωστός δεν το γνώριζα. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Κατέβασες και τις 2 εφαρμογές απ το galaxy store? Εγώ το έκανα αλλά το helper δεν αναγνωρίζει την main εφαρμογή. Ζητάει να την κατεβάσω απ το google store Του έκοψες κάποιο δικαίωμα? Εγώ είπα σε ολα ναι.... χαχα ποιος ξέρει τι θα ακούνε στην Κίνα... Γιατί δεν το ξανακάνεις όλο από την αρχή και ναι σε όλα? Την helper με πηγε σε σελίδα, όχι από το playstore. Επίσης να θυμίσω εχω το zfold5 δηλαδή 2 γενιές πίσω κινητο. Εάν εχεις το s25 δεν ξέρω εάν ειναι το ίδιο Edited July 20, 2025 by pchrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 18 ώρες πριν, theoalex50 said: Καλημερα παιδες, το ψαχνω και δεν βρισκω λυση με τιποτα, λογω δουλειας θελω να βαλω call recording, βλεπω παντου οτι λογο ευρωπαικης νομοθεσιας δεν το εμφανιζει σαν επιλογη, υπαρχει τροπος να μπει? Φίλε μου γιατί δεν αλλάζεις το CSC σε THL να είσαι κομπλέ... Προσωπικά είναι η πρώτη κίνηση που κάνω όταν αγοράζω Samsung συσκευή... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 Συμφωνώ απόλυτα 1 Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Το cube όντως είναι μία λύση ανάγκης για όσους δεν θέλουμε να αλλάξουμε το CSC... Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Το μόνο αρνητικό που έχω διαπιστώσει είναι ότι δεν δουλεύει η ηχογράφηση με ακουστικά (ασύρματα και ενσύρματα). Εκτός δεν ξέρω αν έχει βρει κάποιος κάποια άλλη λύση; Edited July 21, 2025 by UNEXPECTEDGR 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 3 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Καλησπέρα στην παρέα. Το cube όντως είναι μία λύση ανάγκης για όσους δεν θέλουμε να αλλάξουμε το CSC... Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Το μόνο αρνητικό που έχω διαπιστώσει είναι ότι δεν δουλεύει η ηχογράφηση με ακουστικά (ασύρματα και ενσύρματα). Εκτός δεν ξέρω αν έχει βρει κάποιος κάποια άλλη λύση; Για δοκίμασε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 22 minutes ago, Johnny_Johnny said: Για δοκίμασε αυτο Ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια. Το δοκίμασα αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Για κάποιον λόγο δεν λειτουργεί η ηχογράφηση στο 100% όταν συνδέω ακουστικά ενσυρματα ή ασύρματα... Ενώ ακούγομαι εγώ κανονικά στης ηχογραφημένες κλήσεις αυτός που με καλεί δεν τον ακούω καθόλου... Το είχα ψάξει και παλαιότερα αλλά το παράτησα να ασχολούμαι γιατί δεν έβγαζα άκρη... Οποτε έχω συμβιβαστεί οταν είναι να κάνω ή να δεχτώ κάποια σημαντική κλήση απλά δεν χρησιμοποιώ ακουστικά... 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Θα ήθελα να παραθέσω την πρόσφατη έμπειρα του γαμπρού μου με την Smartec. Εννοείται ανέλαβαν όλη την ευθύνη ΑΛΛΑ λόγω κακής πρώτης επισκευής έχασε όλα τα δεδομένα που δεν είχε κάνει πρόσφατα backup. Το πήγε για αλλαγή θύρας φόρτισης και του άλλαξαν και κάτι ακόμα, δε θυμάμαι. Ανοίχτηκε η συσκευή όμως. Πέμπτη του πέφτει νερό στη συσκευή από ένα μπουκάλι, γλυκό νερό. Δε το βούτηξε σε νερό. Απλά έπεσε επάνω. Το κινητό μπλακαουτ. Μαύρο παντού. Στεγανοποίηση μηδέν.. Τους το πάει, αναλαμβάνουν προφανώς την πλήρη επισκευή, πλακέτες μπαταρίες οθόνες ολα ολα θα γίνει καινούριο. Εγώ βέβαια αναρωτιέμαι γιατί δε δίνουν νέα συσκευή αλλά τέλος πάντων. Τι φάση όμως να φεύγει κινητό χωρίς σωστή Στεγανοποίηση από το εργαστήριο τους; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Ξέρουμε αν η Samsung έχει κάποιο πρόγραμμα που γυρνάς το παλιό κινητό και σου κόβει κάτι γερό από το νέο? Πχ να δώσουμε το S24u για κάνα z fold Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 https://samsungonline-gr.foxway.tech/ Μήπως σ αυτό αναφέρεσαι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 19 minutes ago, Johnny_Johnny said: https://samsungonline-gr.foxway.tech/ Μήπως σ αυτό αναφέρεσαι? Κοψοχρονιά τις παίρνουν.... Σε ιδιώτη στα διπλά λεφτά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 23 minutes ago, Johnny_Johnny said: https://samsungonline-gr.foxway.tech/ Μήπως σ αυτό αναφέρεσαι? Δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένα απλά ξέρω ότι στην Αμερική τα κάνουν αυτά πολύ. Κάνουν trade τις παλιές συσκευές και έχουν μεγάλες εκπτώσεις στα τελευταία μοντέλα Στο λινκ πάντως λέει η αγορά να έχει γίνει μέσω του samsung.com οπότε αν το χούμε πάρει εμείς από έμπορο δε θα μας πιάνει 5 minutes ago, pchrono said: Κοψοχρονιά τις παίρνουν.... Σε ιδιώτη στα διπλά λεφτά. Τι εννοείς σε ιδιωτη? Ξέρεις τι ποσό σου δίνουν γενικά όταν γυρνάς παλιές συσκευές Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 1 hour ago, therock said: Δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένα απλά ξέρω ότι στην Αμερική τα κάνουν αυτά πολύ. Κάνουν trade τις παλιές συσκευές και έχουν μεγάλες εκπτώσεις στα τελευταία μοντέλα Στο λινκ πάντως λέει η αγορά να έχει γίνει μέσω του samsung.com οπότε αν το χούμε πάρει εμείς από έμπορο δε θα μας πιάνει Τι εννοείς σε ιδιωτη? Ξέρεις τι ποσό σου δίνουν γενικά όταν γυρνάς παλιές συσκευές Έβαλα στο link το zfold5 1tb και μου έβγαλε 380€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Οκ το δοκίμασα και εγώ. 475 λέει για το 24 Ultra 512. skroutz έχει 1130 καινούριο. Αγγελίες δεν έχω δει, φαντάζομαι κάπου στο ενδιάμεσο από ότι δίνει η Samsung και όσο έχει καινούριο.. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 10 ώρες πριν, therock said: Οκ το δοκίμασα και εγώ. 475 λέει για το 24 Ultra 512. skroutz έχει 1130 καινούριο. Αγγελίες δεν έχω δει, φαντάζομαι κάπου στο ενδιάμεσο από ότι δίνει η Samsung και όσο έχει καινούριο.. Σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 1 hour ago, pchrono said: Σωστά Πραγματικά θεωρώ οτι κοροϊδεύουν με αυτές τις εκτιμήσεις σε σχέση με το τι δινουν στο εξωτερικό (τα διπλάσια +/-). Τα 400 δεν ειναι ούτε 40% τις αξίας του. Μόνο σε ιδιώτη αν ειναι, θεωρω (που και πάλι...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι ανάμεσα στα s24 ultra και s25 ultra αλλά από εμφάνιση μου αρέσει περισσότερο το s24 ultra και επίσης μου φαίνονται τα χρώματα πιο ζωντανά στο s24. Ισχύει αυτό με τα χρώματα για όσους έχετε και τα δύο ή είναι η ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 2 ώρες πριν, arasparadiser said: Καλησπέρα παιδιά. Είμαι ανάμεσα στα s24 ultra και s25 ultra αλλά από εμφάνιση μου αρέσει περισσότερο το s24 ultra και επίσης μου φαίνονται τα χρώματα πιο ζωντανά στο s24. Ισχύει αυτό με τα χρώματα για όσους έχετε και τα δύο ή είναι η ιδέα μου; σε ποια χρώματα αναφέρεσαι? στην οθόνη ή στην κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts