Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστηχως δεν εβαλαν στο δαχτυλικο αποτυπωμα αυτη την επιλογη Improve accuracy και ελεγαν οτι θα την βαλουν οπως την εχουν στα s26...

Μόλις την κατέβασα. Παρατήρησα ότι έγινε πιο smooth σε σχέση με πρίν. Είχε συνέχεια μικρό bugs και glitches μετά το προηγούμενο update του Απρίλη. Τώρα έστρωσε μέχρι στιγμής. 

Αρκετές μικροδοαφορές προς το θετικότερο αλλά σίγουρα η συσκευή δίνει την αίσθηση πιο ταχύτερης και μου έδωσε προσωπικά μια αισθηση ανωτερώτητας στην γραφική απεικόνιση της  οθόνης...κάτι σαν 3D....σαν να πήρα άλλη  συσκευή.

Πολύ καλή.

Edited by makouin

Είμαι μια βδομάδα με το κουμπί στο update και περιμένω την 8.5 One Ui. Μπαίνω τώρα  να ρωτήσω πότε έρχεται και βλέπω ότι λέτε ότι σας ήρθε. Ξανακάνω τσεκ στο update και ήρθε τώρα και σε μένα 😅

Για Android 17 έχουμε κάποια ημερομηνία?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

1 hour ago, therock said:

Είμαι μια βδομάδα με το κουμπί στο update και περιμένω την 8.5 One Ui. Μπαίνω τώρα  να ρωτήσω πότε έρχεται και βλέπω ότι λέτε ότι σας ήρθε. Ξανακάνω τσεκ στο update και ήρθε τώρα και σε μένα 😅

Για Android 17 έχουμε κάποια ημερομηνία?

Κάτσε ρε μάστορα! Ακόμα δεν έβαλες την πρώτη και ρωτάς για την επόμενη; 😂😂😂😂 Βιάζεσαι μου φαίνεται. Για ρώτα και την Samsung εάν Βιάζεται.....

Άρα είστε όλοι ok με το update? Ευχαριστημένοι; Πέρασε το crash test; Να προχωρήσω άφοβα; 😅😎💪 

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

41 minutes ago, UNEXPECTEDGR said:

Άρα είστε όλοι ok με το update? Ευχαριστημένοι; Πέρασε το crash test; Να προχωρήσω άφοβα; 😅😎💪 

Πρόεδρε Έλα με φορά 

Όλα καλά !
..... και επιτέλους έχουμε τις 'αγαπημένες επαφές' σε πλέγμα και όχι σε λίστα. Σε μεγάλο εικονίδιο, με τη φωτογραφία τους, μια χαρά ! 

Τα redmi το είχαν αυτό εδώ και 10 χρόνια  ...

past --> Nokia 6110, 6310 & 8850 silver, Sony Ericsson K750i & W810i, Samsung DUAL B7722 & Samsung DUAL GRAND NEO, Samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, Redmi note 11 pro 5G
current --> Samsung S24 Ultra,  , Samsung Tab A9+ 11' , Samsung TabA T585 4G -->

6 minutes ago, ilka71 said:

κάπου διάβασα ότι με την 8.5 θα έχουμε live wallpaper καιρό στην lack screen αλλα αυτο το ambient mode στην ρύθμιση labs δεν  το βλέπω

Μήπως εννοείς αυτό ? 

image.jpeg

Εγω γιατι το ειχα αυτο παλιοτερα; στο 24 και καποια στιγμη χαθηκε. Και τωρα το πουλανε ξανα; τι φαση;

2 ώρες πριν, Gorge said:

Εγω γιατι το ειχα αυτο παλιοτερα; στο 24 και καποια στιγμη χαθηκε. Και τωρα το πουλανε ξανα; τι φαση;

Νομίζω ότι το είχε στο oneui7. Το έχουν κάνει συχνά αυτό. Να βγάζουν και ξανά βάζουν features με τα updates

2 ώρες πριν, thalassi said:

Καλησπερα! Σας ηρθε ενημερωση ασφαλειας Μαιου?

Οχι φιλε μου....μιλαω για τα ευρωπαικα...

Βλεπω αυτα τωρα και προχωραω και γω στο update πιο μετα!!

Edited by Geo_F1

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

Ολα καλα με τη νεα εκδοση.Εχει  φτιάξει η μπαταρία αλλά στην αναμονή ,όταν δηλαδή δε το χρησιμοποιω.Αλλιως με το ζόρι 3 ωρες οθόνη...

Επίσης πως γινετε το εικονίδιο του Google calendar να δειχνει την ημερομηνια καθημερινά και οχι να ειναι κολλημένο στο 31?

Για όσους ενδιαφέρονται εδώ είναι το changelog της ενημέρωσης ασφαλείας... https://security.samsungmobile.com/securityUpdate.smsb

Αν δεν φοράς γυαλι προστασίας στις κάμερες, καθάρισε τους φακούς καλά με καθαρό στεγνό πανί καθαρισμού γυαλιών, ίσως στρώσει το πιθανότερο 

Konakis.

Μετα την αναβαθμιση στην 8,5 εχω παρατηρησει μεγαλη μείωση της μέγιστης φωτεινοτητας κατω απο τον ηλιο.

Εχω εγκαταστησει και το display assistant και στο brightness limit profile εχω επιλεξει το Light χωρις ομως αποτελεσμα.

Πριν την αναβαθμιση δεν υπηρχε αυτο το προβλημα, ακομα και κατω απο τον ηλιο η φωτεινοτητα ηταν πολυ μεγαλη και μπουρουσες ανετα να δεις κατι στιγμιαια πεντακαθαρα. Δεν εχει να κανει με τη θερμοκρασια γιατι ακομα και με το τηλεφωνο κρυο το προβλημα ειναι το το ιδιο. Υπαρχει καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα? Και σε καποια ξενα forum βλεπω αναφορες.