Gorge Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 20 ώρες πριν, OverClocker said: Κάτι πάει λάθος, δεν είναι νορμαλ ακόμα και με πεσμένη μπαταρία. Ναι το ξερω... ειχα κανει μια φορα επαναφορα και ζοριστικα απιστευτα να το ξανα στησω. πχ το messenger δεν ανοιγε καν και ξανα εκανα επαναφορα και δουλεψε. και παρολα αυτα δεν εφτιαξε η καταναλωση. Αντε να δουμε μηπως και αλλαξουν μπαταριες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου παιδιά κατι άσχετο αν μπορείτε να βοηθήσετε . Άλλαξα στην γυναίκα μου παροχο και την πήγα στην nova και απο απο εκείνη την ώρα στο Google massage δεν μπορεί να συνδεθεί με τα μηνύματα rcs. Γνωρίζουμε αν μπορώ να της κάνω κάτι; εχω δοκιμάσει 2 συσκευές και το 24υ και το 21υ και κάνει το ίδιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Θέλει μερικές ώρες για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία τών μηνυμάτων αν έκανες την μεταφορά σήμερα το απόγευμα 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Παιδιά το τηλέφωνο της γυναίκας μου όταν το φορτίζω κάνει κολάζ (τρέχει συνεχόμενα τις εικόνες από την έκθεση) ξέρει κανείς τι είναι αυτό; και πως απενεργοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 42 minutes ago, PIT said: Παιδιά το τηλέφωνο της γυναίκας μου όταν το φορτίζω κάνει κολάζ (τρέχει συνεχόμενα τις εικόνες από την έκθεση) ξέρει κανείς τι είναι αυτό; και πως απενεργοποιείτε; Πρέπει να είναι το Screen saver, μπορείς να το απενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Ευχαριστώ πολύ φίλε θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Όπως ειχα ξαναγράψει παλιοτερα ,ειχα θορυβηθει πολυ εντονα με το τηλεφωνο το τελευταιο χρόνο γιατι εβλεπα υπερβολικά πολλές διαφημίσεις απο προιοντα τα οποία δεν ειχα ψαξει καν ,αλλά ειχε αναφερθει το ονομα τους ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και από τη δικιά μου φωνή συγκεκριμένα .Το αποκορυφωμα ήταν πρίν απο 3 βδομάδες περίπου που πετυχαίνουμε ενα pick up ISUZU στο δρόμο και με ρωτάει ο γιος μου "τι μάρκα ειναι αυτο?¨¨ και εγω απαντάω ISUZU. Ε την επόμενη μέρα σκάει διαφημηση ISUZU στο Instagram....Απο τότε εχω απενεργοποιήσει την προσβαση της Google στο μικροφωνο δηλαδή ουσιαστικά εχω απενεργοποιήσει το Hey Google ...Kαι ως δια μαγείας σταματησε το pattern αυτο των διαφημίσεων ....Προφανώς μας παρακολουθούν λοιπόν και ειλικρινα λυπάμαι που η Samsung μας αφήνει ετσι απροστατευτους ενω δίνουμε τα ωραια μας λεφτάκια.... Αυτα λοιπόν και προσοχή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 11 minutes ago, kostis2001 said: Όπως ειχα ξαναγράψει παλιοτερα ,ειχα θορυβηθει πολυ εντονα με το τηλεφωνο το τελευταιο χρόνο γιατι εβλεπα υπερβολικά πολλές διαφημίσεις απο προιοντα τα οποία δεν ειχα ψαξει καν ,αλλά ειχε αναφερθει το ονομα τους ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και από τη δικιά μου φωνή συγκεκριμένα .Το αποκορυφωμα ήταν πρίν απο 3 βδομάδες περίπου που πετυχαίνουμε ενα pick up ISUZU στο δρόμο και με ρωτάει ο γιος μου "τι μάρκα ειναι αυτο?¨¨ και εγω απαντάω ISUZU. Ε την επόμενη μέρα σκάει διαφημηση ISUZU στο Instagram....Απο τότε εχω απενεργοποιήσει την προσβαση της Google στο μικροφωνο δηλαδή ουσιαστικά εχω απενεργοποιήσει το Hey Google ...Kαι ως δια μαγείας σταματησε το pattern αυτο των διαφημίσεων ....Προφανώς μας παρακολουθούν λοιπόν και ειλικρινα λυπάμαι που η Samsung μας αφήνει ετσι απροστατευτους ενω δίνουμε τα ωραια μας λεφτάκια.... Αυτα λοιπόν και προσοχή. Καλημέρα και καλό μήνα.. πώς το απενεργοποίησες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου On 1/5/2026 at 11:11 ΠΜ, LELELO said: Καλημέρα και καλό μήνα.. πώς το απενεργοποίησες; Ρυθμίσεις - εφαρμογές-Google. Το ίδιο έκανα και με το chromeκαι φυσικά απενεργοποιησα τη χρήση μικροφώνου από instagram και fb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Μου συμβαινει και μενα πολυ καιρο αλλα δεν ειχα χρονο να ασχοληθω πως να το καταργησω με καποιο τροπο, εκανα τα παραπανω και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Καλησπέρα στην παρέα. Ενημέρωση συστήματος google play 1 Απριλίου 10Mb. 2 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 1 hour ago, UNEXPECTEDGR said: Καλησπέρα στην παρέα. Ενημέρωση συστήματος google play 1 Απριλίου 10Mb. Τι γινεται παλι ρε παιδια το δικο μου αλλα και στα κινητα των αδερφων μου (ολοι εχουμε s24 ultra απο την προσφορα του κωτσοβολου)...δεν την βλεπουν αυτη την ενημερωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) 19 ώρες πριν, MAFAdo said: Τι γινεται παλι ρε παιδια το δικο μου αλλα και στα κινητα των αδερφων μου (ολοι εχουμε s24 ultra απο την προσφορα του κωτσοβολου)...δεν την βλεπουν αυτη την ενημερωση.... Έχω διαφορετικό CSC οπότε μάλλον παίζει ρόλο και αυτό... Edited 6 Μαΐου by UNEXPECTEDGR 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 10 minutes ago, UNEXPECTEDGR said: Έχω διαφορετικό CSC οπότε μάλλον παίζει ρόλο και αυτό... Τι csc εχεις...εγω παλι μπηκα στο προγραμμα beta της google που ειναι 8 εφαρμογες της και της ενημερωνει με την μορφη beta...λες να παιζει ρολο αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 1 hour ago, MAFAdo said: Τι csc εχεις...εγω παλι μπηκα στο προγραμμα beta της google που ειναι 8 εφαρμογες της και της ενημερωνει με την μορφη beta...λες να παιζει ρολο αυτο.... Έχω βάλει ILO ( Ισραήλ). Βλέπω ότι παίρνει ποιο γρήγορα ενημερώσεις ενώ με εξυπηρετεί και η ηχογράφηση κλήσης που έχει εργοστασιακά το κινητό χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσω κάποια έξτρα εφαρμογή. Τώρα για αυτό που λες με google δεν έχω ασχοληθεί να σου πω... 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου On 6/5/2026 at 1:37 ΜΜ, UNEXPECTEDGR said: Έχω βάλει ILO ( Ισραήλ). Βλέπω ότι παίρνει ποιο γρήγορα ενημερώσεις ενώ με εξυπηρετεί και η ηχογράφηση κλήσης που έχει εργοστασιακά το κινητό χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσω κάποια έξτρα εφαρμογή. Τώρα για αυτό που λες με google δεν έχω ασχοληθεί να σου πω... Κάλλιο αργά παρά ποτέ....μολις την ελαβα και εγω....χαχαχα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 hour ago, MAFAdo said: Κάλλιο αργά παρά ποτέ....μολις την ελαβα και εγω....χαχαχα Αναμένουμε και ONE UI 8.5... Για να δούμε τι θα δούμε... 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 4 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Αναμένουμε και ONE UI 8.5... Για να δούμε τι θα δούμε... για ποτε μας έχουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 2 ώρες πριν, mger said: για ποτε μας έχουν ; Ξεκίνησε στα s25 προς Ν. Κορέα μεριά πρώτα και μετά θα επεκταθεί στον υπόλοιπο κόσμο. Μετά τα s25 είμαστε εμείς, λογικά σε 2-3 βδομάδες και βλέπουμε εκτός αν έρθει και ποιο νωρίς... Όποτε έρθει ευπρόσδεκτη η αναβάθμιση... 😎 2 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 8 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Ξεκίνησε στα s25 προς Ν. Κορέα μεριά πρώτα και μετά θα επεκταθεί στον υπόλοιπο κόσμο. Μετά τα s25 είμαστε εμείς, λογικά σε 2-3 βδομάδες και βλέπουμε εκτός αν έρθει και ποιο νωρίς... Όποτε έρθει ευπρόσδεκτη η αναβάθμιση... 😎 Στο reddit εχει ανεβει ενα post το οποιο λεει οτι στην ινδια το διαστημα 12-16 μαιου θα ξεκινησει...το ιδιο λενε και στον καναδα απο οτι ειδα...και λεω στο s25 χρειαστηκαν 10 beta σε μας που ειμαστε συμφωνα με την κορεα στην 3 beta..μαλλον μας ξεπετανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts