ilka71 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου έχει σημασία από που θα ενημερώνονται οι εφαρμογές play store η galaxy store; γιατί συνήθως τις κάνω από play store αλλά μου βγάζει και ενημερώσεις από galaxy store για τις ίδιες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα . Επειδή βρέθηκα με ενα S24 ultra και μου αρέσει πολύ, υπάρχει τζαμάκι που να δουλεύει καλά το δακτυλικό αποτύπωμα; Ή είναι όπως τύχει στον καθένα; Ευχαριστώ! Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 2 minutes ago, eklipsi said: Καλησπέρα . Επειδή βρέθηκα με ενα S24 ultra και μου αρέσει πολύ, υπάρχει τζαμάκι που να δουλεύει καλά το δακτυλικό αποτύπωμα; Ή είναι όπως τύχει στον καθένα; Ευχαριστώ! Ρυθμίσεις, οθόνη, κατεβαίνεις κάτω και ενεργοποιείς την ευαισθησία αφής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 5 ώρες πριν, oregon said: Ρυθμίσεις, οθόνη, κατεβαίνεις κάτω και ενεργοποιείς την ευαισθησία αφής Εννοείται αυτό. Απλά με αυτό που έβαλα (δεν ξέρω καν ονομα) δεν έπαιξε με τίποτα... Ευχαριστώ πάντως Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου (edited) On 31/7/2026 at 7:00 ΜΜ, eklipsi said: Καλησπέρα . Επειδή βρέθηκα με ενα S24 ultra και μου αρέσει πολύ, υπάρχει τζαμάκι που να δουλεύει καλά το δακτυλικό αποτύπωμα; Ή είναι όπως τύχει στον καθένα; Ευχαριστώ! Καλημέρα. Προσωπικά έχω tempered glass της Ringke εδώ και 2 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το δακτυλικο αποτύπωμα δουλεύει απροβληματιστα. Έχει 2 τζαμακια μέσα η συσκευασια και ακόμα είμαι με το 1ο...Μαλιστα πήρα 2 ακόμα για backup όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξω τζαμακι. Η τοποθέτηση είναι πάρα πολύ εύκολη, υπάρχουν και video στο youtube που δείχνουν την διαδικασία αναλυτικά. Η Ringke βγάζει ένα απλό tempered glass και βγάζει και το Privacy κάτι σαν αυτό που δώσανε στο s26u με "αποκρυψη" της οθόνης. https://www.bestprice.gr/item/2160186474/ringke-easy-slide-tempered-glass-2-pack-clear.html?qo=samsung+s24+ultra&from=cat https://www.bestprice.gr/item/2164084897/ringke-easy-slide-privacy-tempered-glass-2-pack.html Edited 2 Αυγούστου by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου (edited) Κενό... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Παρήγγειλα της j tech από Amazon και θα ενημερώσω... Edited 1 Αυγούστου by eklipsi Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου 15 ώρες πριν, eklipsi said: Καλησπέρα . Επειδή βρέθηκα με ενα S24 ultra και μου αρέσει πολύ, υπάρχει τζαμάκι που να δουλεύει καλά το δακτυλικό αποτύπωμα; Ή είναι όπως τύχει στον καθένα; Ευχαριστώ! Δοκίμασες να περάσεις τα αποτυπώματα από την αρχή; Σε εμένα δουλεύει άψογα αλλά πέρασα τα αποτυπώματα από την αρχή αφού έβαλα το τζαμακι. Να ξέρεις όμως ότι στις τράπεζες θα πρέπει να ξανά ενεργοποιήσεις απο την αρχή το δαχ. Αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Καλησπέρα. Επανέρχομαι στο θέμα τζαμάκι... J tech από γερμανικό Amazon. 15,65 συνολική τιμή. Υπάρχουν 2 μέσα στη συσκευασία και δουλεύουν πολυ ικανοποιητικά με το δακτυλικό αποτύπωμα. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Μήπως γνωρίζει κάποιος αν στη smartek αλλάζουν τζαμακι στην κάμερα? Έχω μια βαθιά γρατσουνια στην κάτω κάτω κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 1 hour ago, lefteris112 said: Μήπως γνωρίζει κάποιος αν στη smartek αλλάζουν τζαμακι στην κάμερα? Έχω μια βαθιά γρατσουνια στην κάτω κάτω Πάρε ενα τηλέφωνο αύριο το πρωί και ρώτα τους. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Έχω προσπαθήσει παλιότερα για άλλο θέμα και δεν το σήκωνε κανείς. Θα δοκιμάσω την τύχη μου κ αύριο... Αλλιώς θα πάω από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 2 ώρες πριν, lefteris112 said: Έχω προσπαθήσει παλιότερα για άλλο θέμα και δεν το σήκωνε κανείς. Θα δοκιμάσω την τύχη μου κ αύριο... Αλλιώς θα πάω από εκεί Στείλε mail απαντάνε αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου (edited) 9 ώρες πριν, dimitris1090T said: Στείλε mail απαντάνε αμέσως. Είναι κλειστά αυτή τη βδομάδα. Από Δευτέρα ανοίγουν. Ευχαριστώ πάντως. Edited 18 Αυγούστου by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. Πέμπτη στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:58 μμ Εχουμε τροπο να μεγαλωσει ο αριθμος του ποσοστου της μπαταριας πανω δεξια ?🥸 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. Πέμπτη στις 03:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:17 μμ Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αν βάλεις να μην φαίνεται το φόντο της μπαταρίας... 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. Πέμπτη στις 04:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:26 μμ Ευχαριστω,κατι εκανε οντως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν On 17/8/2026 at 6:45 ΜΜ, lefteris112 said: Μήπως γνωρίζει κάποιος αν στη smartek αλλάζουν τζαμακι στην κάμερα? Έχω μια βαθιά γρατσουνια στην κάτω κάτω κάμερα. Μίλησα σήμερα με τη smartec. Απλά το αναφέρω να υπάρχει μήπως το χρειαστεί κ κάποιος άλλος. Αλλάζει όλη η πλάτη όχι μόνο το τζαμακι της κάμερας. Προφανώς και δεν θα το κάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts