Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω παραγγείλει πολλές θήκες και tempered glass για το s25 ultra και ήμουν σίγουρος πως θα το πάρω day one. Και ξαφνικά πέφτω επάνω σε αυτό το άρθρο που λέει πως θα χαθούν όλα τα απομακρυσμενα features που έχει το s pen που τα χρησιμοποιώ πολύ συχνά (κυρίως για φώτο) . Άμα αληθεύει κάτι τέτοιο πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το πενάκι και θα μείνω για καιρό με το s24u από τι φαίνεται 

https://myphone.gr/gia-fetos-provlepetai-na-chathei-i-leitourgikotita-bluetooth-tou-s-pen-sto-samsung-galaxy-s25-ultra/

20 minutes ago, Fulgore1 said:

Εγώ πάντως συμφορουμίτη, πιο πολύ θα με προβλημάτιζε που το S25U φαίνεται περισσότερο σαν ένα S24U +, παρά τα νέα χρώματα.

Ειδικά αν η συσκευή επιβεβαιωθεί και έχει και 5000 μπαταρία όταν όλες οι άλλες εταιρείες έχουν ανέβει στα 6000 και πάνω, βλέπω να πέφτουν όλοι με τα μούτρα στο S24U, που ειναι πλέον αρκετά φθηνότερο.

Ναι, οκ, πολλές επιλογές να υπάρχουν και ο καθένας ας παιρνει ότι του αρέσει! 

Εγώ βλέπω ότι σε όλες τις ώριμες τεχνολογίες, (τι να πουμε, 4g, pcie4.0, usb3.2, wifi 5/6/7, facelift αθτοκινητων, κλπ κλπ κλπ), το κάθε νεο μοντελο ελαχιστα παραπάνω προσφέρει απο το αμέσως προηγούμενο, οπότε μετά αναλογα και την τιμη αποφασίζει κανεις. 

Μήπως και με το s23u/s24u το ίδιο δεν ήταν?

Εγώ πήρα το s24u και έδωσα το s23u που ειχα στη γυναίκα μου, και αυτή έδωσε το s22u στον γιο μας που είχε το s21u. 😆

Αλλά όμως έλεγα εδω, ότι σιγά τη διαφορά 24 με 23, και άμα βρεις το 23 αρκετά φτηνότερα παρε αυτό! 

Το ίδιο λοιπόν και τωρα!

5 minutes ago, Leongr188 said:

Έχω παραγγείλει πολλές θήκες και tempered glass για το s25 ultra και ήμουν σίγουρος πως θα το πάρω day one. Και ξαφνικά πέφτω επάνω σε αυτό το άρθρο που λέει πως θα χαθούν όλα τα απομακρυσμενα features που έχει το s pen που τα χρησιμοποιώ πολύ συχνά (κυρίως για φώτο) . Άμα αληθεύει κάτι τέτοιο πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το πενάκι και θα μείνω για καιρό με το s24u από τι φαίνεται 

https://myphone.gr/gia-fetos-provlepetai-na-chathei-i-leitourgikotita-bluetooth-tou-s-pen-sto-samsung-galaxy-s25-ultra/

Αν είναι οντως έτσι, άραγε με πενάκι του 24 θα δουλεύουν τα απομακρυσνενα στο 25? 

Αν, ναι, μπορείς να κρατησεις το παλιό πενάκι, να ανταλλαξεις τα δυο πενακια με κάποιον που δεν τον νοιάζει, ή να αγοράσεις ένα τέτοιο εξτρα. 

12 minutes ago, Leongr188 said:  Έχω παραγγείλει πολλές θήκες και tempered glass για το s25 ultra και ήμουν σίγουρος πως θα το πάρω day one. Και ξαφνικά πέφτω επάνω σε αυτό το άρθρο που λέει πως θα χαθούν όλα τα απομακρυσμενα features που έχει το s pen που τα χρησιμοποιώ πολύ συχνά (κυρίως για φώτο) . Άμα αληθεύει κάτι τέτοιο πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το πενάκι και θα μείνω για καιρό με το s24u από τι φαίνεται  https://myphone.gr/gia-fetos-provlepetai-na-chathei-i-leitourgikotita-bluetooth-tou-s-pen-sto-samsung-galaxy-s25-ultra/

Ελπίζω να μην καταργήσουν αυτές τις λειτουργίες στο s24 με το oneui7 

5 ώρες πριν, sattack said:

Τις προηγούμενες φορές είχα πάρει το επίσημο launch χρώμα: το s22u burgundy,  το s23u πράσινο, το s24u μωβ. 

Εκτός που μου άρεσαν κι εμένα περισσότερο,  πρέπει καθε φορά να ρωτάω και τη γυναίκα και τα παιδιά, γιατί του χρόνου τους το πασάρω σε εκείνους για να πάρω εγώ το νέο. 😆

Φέτος να δούμε...

Μπορείς να με υιοθετήσεις? 🤣

Edited by Johnny_Johnny

42 minutes ago, sattack said:

Μήπως και με το s23u/s24u το ίδιο δεν ήταν?

Προφανως, γιαυτό αν έβλεπες στο εδώ θέμα στις αρχές υπήρχε μεγάλη απογοήτευση σε αυτό το κομμάτι(ειδικά μιας και μειώθηκε και το Zoom στην telephoto καμερα αποο 10X σε 5X), και πολλοί γιαυτό έμειναν στο S23U.

Το S24U είχε ομως 1 αλλαγή από το S23U που έκανε τεράστια διαφορά στην καθημερινότητα πολλών. Επίπεδη οθόνη, αριστη στις αντανακλάσεις.

Αυτό από μόνο του(όπως και η μεγαλύτερη software υποστήριξη και 12gb ram στην βασική έκδοση),έδωσαν το κατι παραπάνω στο S24U.

Δεν βλέπουμε κάτι αντίστοιχο με το S25U πέραν της διαφορετική σχεδίασης στο γύρω γύρω της συσκευής, σύμφωνα πάντα με τα ως τώρα leaks.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν κράζω αν κάποιος θέλει να κάνει μετάβαση από S24U σε αυτό. 

Σχολιάζω τις ως τώρα φήμες.

Edited by Fulgore1

30 minutes ago, Fulgore1 said:

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν κράζω αν κάποιος θέλει να κάνει μετάβαση από S24U σε αυτό. 

Σχολιάζω τις ως τώρα φήμες.

Φυσικά! Το ίδιο λέμε! Ότι έτσι να πάει κάποιος να τα σκάσει για την επόμενη γενιά, χάνοντας πολλά χρήματα από την αλλαγη, δεν συμφέρει σχεδόν ποτέ! 

Μόνο αν με κάποιο τρόπο δεν χάσεις πολλά χρήματα (που και πάλι, γιατί να τα χάσεις?...), ή γιατί κάποιος απλά έχει αυτο το κολλημα. (Ας πούμε άλλοι αγοράζουν κάθε τόσο πανάκριβα ρούχα....)

Εγώ το μόνο που λέω πάντα είναι ότι όποιος θέλει Samsung σειρά S, καλό είναι να το έχει προγραμματίσει και να περιμένει τα preorders και τότε να συγκρίνει αν θέλει το νέο με προσφορα ή το παλιό αν είναι πολύ φθηνότερο. Αυτό, σε αντίθεση με το να αγοράζει το νέο μετά τα preoders, μέσα στη χρονιά, που πιστεύω πάνε και δίνουν πολλά λεφτά για το μικρότερο μοντέλο, το 256GB...

Η μεγαλύτερη βελτίωση / διαφορά θα είναι πάλι στην οθόνη… πιο φωτεινό με καλύτερη επίστρωση για αντανακλάσεις.. εδώ κάθε χρόνο παίζουν μόνοι τους 

Samsung και οθόνη πάει πακέτο ότι και να λέμε.. Ότι κινητό και να έχω ανά εποχή  πάντα μου λείπει αυτή η χορταστική και με πολύ ωραία χρώματα οθόνη των Ultra.

Καλημέρα με χιονάκι!! Ξαναζεσταμένο φαγητό η Samsung όπως η Apple με τα Iphone, για έναν που έχει το 24Ultra δεν αξίζει να δώσει λεφτά να το πάρει άποψη μου, βέβαια ο καθένας κάνει ότι θέλει στην τσέπη του να τα λέμε και αυτά.

α) Οι κάμερες ακριβώς ίδιες μόνο η ευρυγώνια αλλάζει στα 50mp που η διαφορά θα είναι ελάχιστη έως και χειρότερη από ότι λένε κάποια τεχνολογικά sites.

β) ίδια φόρτιση στα 45w δεν αλλάζει τπτ

γ) Οθόνη είναι ακριβώς η ίδια στην ίδια φωτεινότητα 2600 nits (peak)

δ) Μπαταρία ίδια 5000mAh.

ε) Το S-PEN δεν θα έχει Bluetooth οπότε τα Gestures ξεχάστε τα στο νέο μοντέλο.

Σου πετάνε ένα ONEUI με βελτιωμένα ΑΙ στο καινούριο τηλέφωνο και καλύτερο επεξεργαστή που ο SNAP GEN 3 πάει σφαίρα και στο πουλάνε 1689ευρώ. Ευχαριστώ Sammy δεν θα πάρω να μου λυπεί. 

Επόμενο S28Ultra ή S29Ultra που θα έχει πραγματικές βελτιώσεις. 

Ήρθε σε e-mail από την Sammy κουπόνι 50ευρώ έκπτωση να πάρω το νέο μοντέλο καταξοδεύτηκε η Sammy Hellas 😄😀

Οι μικρές βελτιώσεις εδώ θα τις βρείτε αν και Rumored το GSMARENA είναι αρκετά αξιόπιστο αυτές θα είναι εξάλλου λίγες μέρες έμειναν να μάθουμε: 

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13322&idPhone2=12771

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Εγώ μαζί με το 24 πήρα και 2 έξτρα χρόνια εγγύηση δλδ μετά το s27,28 θα αρχίσω να σκέφτομαι. Μέχρι τότε θα έχουν κάνει καμία καλή βελτίωση. 

Γιατί το να ψάχνουμε διάφορες gen3 με gen4 snapdragon είναι τουλάχιστον κοροϊδία...

Καλές οι οθόνες της Sammy αλλά μην κάνουμε γαργάρα το θέμα με τις grainy οθόνες του 24 Ultra. 2 συσκευές άλλαξα, κ οι δύο το είχαν το πρόβλημα οπότε κ ξαναγύρισα στο 23 Ultra. Πριν λίγες μέρες το πήρε κ συνάδελφος, 3η συσκευή που έπεσε στα χέρια μου με grainy οθόνη. 

Προσωπικά το είχα δεδομένο πως θα έπαιρνα το 25 Ultra αλλά μάλλον βλέπω να πηγαίνω προς OnePlus 13 φέτος. 

1 minute ago, Lorgan21 said:

Προσωπικά το είχα δεδομένο πως θα έπαιρνα το 25 Ultra αλλά μάλλον βλέπω να πηγαίνω προς OnePlus 13 φέτος. 

Απ' την άλλη και αυτό σε σχέση με το περσυνο 12, δεν φαίνεται καλύτερο..πχ η τελεφωτο απο 64 πηγε 50, αντί να πάει 200 πχ όπως στο vivo, η στο Xiaomi 15 ultra..

2 minutes ago, Lorgan21 said:

Καλές οι οθόνες της Sammy αλλά μην κάνουμε γαργάρα το θέμα με τις grainy οθόνες του 24 Ultra. 2 συσκευές άλλαξα, κ οι δύο το είχαν το πρόβλημα οπότε κ ξαναγύρισα στο 23 Ultra. Πριν λίγες μέρες το πήρε κ συνάδελφος, 3η συσκευή που έπεσε στα χέρια μου με grainy οθόνη. 

Grainy οθόνη αυτό το πρόβλημα που πρέπει να βάλεις τη φωτεινότητα κάτω από 10% και να το δεις με μικροσκόπιο? Δεν ειρωνεύομαι απλά ρωτάω γιατί έχω τη συσκευή από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και δεν έχω παρατηρήσει κάτι ευτυχώς

39 minutes ago, dkon84 said:

Grainy οθόνη αυτό το πρόβλημα που πρέπει να βάλεις τη φωτεινότητα κάτω από 10% και να το δεις με μικροσκόπιο? Δεν ειρωνεύομαι απλά ρωτάω γιατί έχω τη συσκευή από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και δεν έχω παρατηρήσει κάτι ευτυχώς

Θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω σχετικά με αυτό το "πρόβλημα" που έγινε γαργαρα. Σε εμένα τουλάχιστον δεν ήταν μόνο κάτω από το 10% και γι'αυτό το έδωσα.

5 ώρες πριν, Lorgan21 said:

Καλές οι οθόνες της Sammy αλλά μην κάνουμε γαργάρα το θέμα με τις grainy οθόνες του 24 Ultra.

Τα τελευταία χρόνια προσωπικά διαβάζω κάθε χρόνοο θέματα σε οθόνες είτε σε Samsung μεριά, είτε σε Apple, μιας και αυτά πουλάνε περισσότερο, και άρα ειναι πιο συχνό να βρεις κόσμο με προβλήματα, γιαυτό δεν μου προκαλούν εντύπωση.

Σε Αμερική πχ θα διαβάσεις θέματα σε οθόνες και για Pixel.

Οπως θυμάμαι παλιότερα στην Huawei με τα τότε mate 20 pro, που εκεί ήταν μαζικό και έντονο το θέμα με πράσινες οθόνες.

It is what it is.

Edited by Fulgore1

Εμείς με S22U να παμε 24 ή 25?

Γιατι για 25 παω αλλα διαβαζω διαφορά εδώ. Όντως δείχνει το 24U απο το 25 πιο ολοκληρωμένο εκτος CPU σχεδιασμο και οθονη. Ισως η μεταβαση απο 24 σε 25 να μην αξιζει αλλα απο 22U σε 25U?

36 minutes ago, johnmakro said:

Εμείς με S22U να παμε 24 ή 25?

Γιατι για 25 παω αλλα διαβαζω διαφορά εδώ. Όντως δείχνει το 24U απο το 25 πιο ολοκληρωμένο εκτος CPU σχεδιασμο και οθονη. Ισως η μεταβαση απο 24 σε 25 να μην αξιζει αλλα απο 22U σε 25U?

Και εγώ με s22u είμαι, αφού δεν πήγαμε σε s24u όταν βγήκε (προφανώς κάτι είδαμε που δεεεν μας άρεσε) τιιιιι νόημα έχει να πάω σε s24u τώρα και όχι σε s25u??? Ρε παιδιά μεταξύ μας, τόσα λεφτά για αναβάθμιση του AI αντε και του επεξεργαστή μόνον, προσωπικά, ΔΕΝ τα δίνω. Γνώμη μου πάντα, θα μείνω με s22u και θα δω για s26u (περιμένω αύξηση μπαταρίας, ταχύτητα φόρτισης, μνήμη και ίσως λίγο ίντσες οθόνης). Τιιιιι λέτε εσείς??? 

Μνημη θα βάλουν τώρα 16GB στο 1ΤΒ μοντελο, και ίσως και στο 512GB μοντελο? Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι στο preorder όλοι θα πάρουν 16GB RAM. Καλό αυτό. 

Οθόνη, λένε ότι θα είναι λίγο (ελάχιστα βέβαια) πιο μεγάλη , παρόλο που το πλάτος μειώνεται (ελάχιστα βέβαια). Λόγω πολύ λεπτότερων bezels. Καλό και αυτό. 

On 12/1/2025 at 8:38 ΠΜ, xabos said:

Η μεγαλύτερη βελτίωση / διαφορά θα είναι πάλι στην οθόνη… πιο φωτεινό με καλύτερη επίστρωση για αντανακλάσεις.. εδώ κάθε χρόνο παίζουν μόνοι τους 

Για PWM γαργάρα όμως…όπως και για το touch sampling rate…

On 12/1/2025 at 9:34 ΠΜ, vwbestakos said:

Καλημέρα με χιονάκι!! Ξαναζεσταμένο φαγητό η Samsung όπως η Apple με τα Iphone, για έναν που έχει το 24Ultra δεν αξίζει να δώσει λεφτά να το πάρει άποψη μου, βέβαια ο καθένας κάνει ότι θέλει στην τσέπη του να τα λέμε και αυτά.

α) Οι κάμερες ακριβώς ίδιες μόνο η ευρυγώνια αλλάζει στα 50mp που η διαφορά θα είναι ελάχιστη έως και χειρότερη από ότι λένε κάποια τεχνολογικά sites.

β) ίδια φόρτιση στα 45w δεν αλλάζει τπτ

γ) Οθόνη είναι ακριβώς η ίδια στην ίδια φωτεινότητα 2600 nits (peak)

δ) Μπαταρία ίδια 5000mAh.

ε) Το S-PEN δεν θα έχει Bluetooth οπότε τα Gestures ξεχάστε τα στο νέο μοντέλο.

Σου πετάνε ένα ONEUI με βελτιωμένα ΑΙ στο καινούριο τηλέφωνο και καλύτερο επεξεργαστή που ο SNAP GEN 3 πάει σφαίρα και στο πουλάνε 1689ευρώ. Ευχαριστώ Sammy δεν θα πάρω να μου λυπεί. 

Επόμενο S28Ultra ή S29Ultra που θα έχει πραγματικές βελτιώσεις. 

Ήρθε σε e-mail από την Sammy κουπόνι 50ευρώ έκπτωση να πάρω το νέο μοντέλο καταξοδεύτηκε η Sammy Hellas 😄😀

Οι μικρές βελτιώσεις εδώ θα τις βρείτε αν και Rumored το GSMARENA είναι αρκετά αξιόπιστο αυτές θα είναι εξάλλου λίγες μέρες έμειναν να μάθουμε: 

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13322&idPhone2=12771

σωστοτατος,μ αλλα λογια τι; η samsung κανει την τριχα τριχια,θα κανει και μια εκδηλωση ουαου και θα παρουσιασει στην ουσια ενα ιδιο τηλ...η samsung εγινε apple 100%...κριμα

5 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Το galaxy ai ήταν ένα απ τα selling point features της σειράς. Δεν το χρησιμοποιώ αλλά καλό ήταν να υπάρχει

2 ώρες πριν, vasilis69 said:

σωστοτατος,μ αλλα λογια τι; η samsung κανει την τριχα τριχια,θα κανει και μια εκδηλωση ουαου και θα παρουσιασει στην ουσια ενα ιδιο τηλ...η samsung εγινε apple 100%...κριμα

Οι μεγάλοι αθλητές δεν κάνουν με τη μία το αστρονομικό ρεκόρ. Το πάνε πόντο πόντο για να σπάνε κάθε χρόνο το ρεκόρ, το δικό τους, και να κονομάνε 😂😂😂

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζει ταχύτερη φόρτιση και μην ακούσω πως δεν έχει την τεχνογνωσία... 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Με το s22u μια χαρά είμαι, μπαταρία πρέπει να δώσει τουλάχιστον 6κ, γρήγορη φόρτιση για μένα δεν είναι τόσο απαραίτητη με 18w φορτίζω πάντα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

S23u η καλύτερη μέση λύση δίχως προβλήματα ποτέ εξαρχής. Σκέφτηκα να το δώσω για να πάω στο 25u όμως θα παραμείνω και φέτος με το 23αρι το οποίο δεν με έχει εκθέσει ποτέ έχει μια μπαταρία βράχο μετά από ενάμιση χρόνο χρήσης με το 90 τοις εκατό των φορτισεων ασύρματα...μια εξαιρετική καλοφτιαγμένη συσκευή δίχως το παραμικρό παραμένει στιβαρή δίχως το παραμικρό θέμα...το καλύτερο τηλέφωνο που έβγαλε ποτέ η Samsung. 

Συσκευή που δουλεύει απροβλημάτιστα  όπως την πρώτη μέρα, απλά δεν την αλλάζεις! 

*Το βράδυ η συσκευή παραμένει στο γραφείο, το πρωί μπαίνει ασύρματη φόρτιση γύρω στις 7 η ώρα βγαίνει μετά από μιάμιση ώρα με ένα 80 κάτι τοις εκατό και συνήθως το βραδάκι πάλι επιστρέφει ανάλογα την χρήση της ημέρας με ποσοστό από 45 μέχρι 60 τοις εκατό...έχει τουλάχιστον αλλα δύο χρόνια να δώσει αυτό το κινητάκι με αυτή την μπαταρία....

Konakis.