Jump to content

sattack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sattack

  1. Κάθε χρόνο, μόλις περάσει ο Φεβρουάριος, περιμένοντας το επόμενο S ultra. 😅
  2. Το έπαθα κι εγώ, την ώρα που έκανα τη μεταφορά με το samsung smart switch θερμανθηκε υπερβολικά κάποια στιγμή. Και μετά σε κάποια άσχετη φάση, άλλη μια φορά επίσης. Στην πισω μερια, ψηλα, εκεί δίπλα από τις κάμερες. Εγώ υπέθεσα μήπως λόγω του καινούργιου vapor chamber και των νεων υλικων, κάνει πολύ καλή απαγωγή θερμότητας από τη cpu, κρατάει τη cpu σε καλή θερμοκρασία, αλλά νιώθουμε τη θερμότητα που διώχνει επιτυχημένα έξω.
  3. Θα πάει σε Sony αισθητήρα στο s25u. Όλοι αυτό έχουν γράψει. Το διάβαζα σε διάφορα sites και δεν ήξερα πως, τι και γιατι, αλλά τώρα που διαβάζω αυτά που γράφεις, μάλλον αυτός θα είναι ο λόγος που στο s25u θα αλλάξουν αισθητήρα.
  4. Εντάξει. Περίπου το ίδιο είπαμε και πιο πάνω. Έπρεπε να περιμένει καποιος το Σεπτέμβρη, για να πάρει το 512 στην καλύτερη στα 1060 από μια πολύ συγκεκριμένη προσφορά από ένα πολύ συγκεκριμένο κατάστημα. Πιθανότατα να ήταν 1100 ή και 1150 ή και 1200 σε κάποια άλλη μέρα, ή σε άλλο κατάστημα. Ο άλλος το ειχε απο Φεβρουάριο με 1200. Ακομα και να το πετυχε αυτος που περιμενε, γυρω στα 100Ε απο 1200Ε για μετα 7-8 μήνες δεν είναι άξιο λογου. Πιο πολύ το ευχαριστηθηκε ο άλλος που το είχε όλη τη χρονιά. (256 δεν μετράει λόγω double storage στο preorder. Black Friday από UK πάλι δεν μετράει, για τριπλό λόγο. Και BF που είναι ειδική περίπτωση, και που είναι 45 μέρες πριν το νέο μοντέλο, και απο UK, που κανονικά έχει δασμούς?). Να διευκρινησω, ότι όλα αυτά είναι μια συζήτηση που αφορά κάποιον που είναι διατεθειμένος να πάρει την Samsung ναυαρχιδα, και προσπαθούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα από το τι γίνεται τις τελευταίες χρονιές. 1000 τόσα ευρώ είναι πάρα πολλά λεφτά, και δεν θέλω να παρεξηγηθώ ότι προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον που δεν τα έχει, ότι αξίζει να τα δώσει. Η όλη συζήτηση είναι, αν κάποιος το σκεφτεται ότι κάποια στιγμή θα τα δωσει για να πάρει τη ναυαρχίδα καινουργιο, μήπως είναι καλύτερο να έχει προετοιμαστει να την πάρει στο preorder, παρά να περιμένει μετά? Εγώ αυτό πιστεύω, ότι είναι καλύτερο έτσι. Δηλαδή, αν είχα άλλο τηλέφωνο που με κάλυπτε και δεν έπαιρνα τώρα το s24u, θα το ξέχναγα μετά τελείως όλη τη χρονιά για καινουργιο, (δεν θα ασχολιομουν Σεπτεμβριους και BF) και θα προετοιμαζομουν για το s25u. Εκτός αν το έπαιρνα πολύ φτηνότερα μεταχειρισμένο.
  5. Εντάξει! Οποτε, πρωτον, σε ποια χρονική στιγμή επεσε στο ιδιο ποσό το 23u 512? Από ότι βλέπω στο skroutz, από το καλοκαίρι και μετά. Και τώρα είναι στα 1100Ε. Οι άλλοι το έχουν 12 ολόκληρους μήνες. Δεύτερον, νομίζω ότι φέτος οι εκπτώσεις για το s24u είναι πολύ πιο έντονες. Διάβασα πιο πάνω πολλά ποστ από φίλους που πέτυχαν πολύ χαμηλότερες τιμές.
  6. Μισό λεπτό. Ας προσπαθήσουμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, για να δούμε τι ισχύει. Κατ' αρχήν, να πούμε ότι μιλάμε για το 512GB και για το 1TB s23u. Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε για το 256GB, γιατί στο preorder με το double storage αυτό δεν υπήρχε. Ή 512GB θα έπαιρνες ή 1T. Επειδή εγώ μένω Bελγιο, ίσως δεν τα ξέρω καλά τα της Ελλάδας, οπότε διαφώτισε με όπου κάνω κάποιο λάθος. Εγώ πέρυσι πήρα το s23u 512GB στα 1180Ε με δωρο 1 Samsung Smartwatch 5. Στην Ελλάδα πόσο το πήρατε πέρυσι το 512GB? Τώρα στο skroutz βλέπω γράφημα με χαμηλοτερη τιμή 1100Ε σήμερα και αλλη μια φορά τον Οκτώβριο και όλο τον υπόλοιπο καιρό 1255Ε. Στο δε bestprice, υπάρχουν τα 2 διαβοητα: το JMC και το Perishop που τώρα διαφημίζουν τιμή 920Ε και 1040Ε και τα επόμενα καταστήματα ξεκινάνε από 1090Ε και πάνω. Αυτό το 920Ε φυσικά επηρεάζει όλο το γράφημα. Και κατά τη γνώμη μου δεν μετράει γιατί σίγουρα κάποια "λαδιά" παίζει εκεί. Είτε με το ΦΠΑ είτα με κάτι άλλο. Οπότε ποια είναι η φθηνότερη τιμή που θα μπορούσε να πάρει κάποιος το 512GB μέσα στη χρονιά, που θα ήταν πιο καλά από το preorder? Να το παρει 100Ε φθηνοτερα, χωρίς smart watch5, και τωρα που βγαινει το s24u, ενώ ο άλλος το είχε 1 ολόκληρο χρόνο? Κάνω κάποιο λάθος? αν είναι πες μου συγκεκριμένες τιμές. Και οπως ξεκινησα να λεω, να μην ξεχνάμε ότι αν κάποιος έδωσε χ λεφτά (1000 και πανω παντως) τον Φεβρουάριο του 2023, και καποιος αλλος εδωσε χ συν/πλην κανα κατοσταρικο (μικρή διαφορά δηλαδή όταν μιλάμε για χιλιάρικο τιμής), ο πρωτος είχε το τελευταιο μοντελο για 1 ολόκληρο χρόνο, ενώ ο άλλος το είχε για μερικούς μήνες και μετά βγήκε νέο. Τέλος, φέτος οι προσφορές για το s24u που μου βγήκαν εμένα από τη Samsung ήταν 985Ε για το 512GB και 1090Ε για το 1Τ, με 10% εκπτωσης μελους συν 50+150Ε εκπτωση preorder συν 90Ε εκπτωση "παλιου κινητου χωρις να στειλεις τιποτα" (αντιστοιχο με τα 100Ε που παιρνεις για να στειλεις ενα νοκια, αλλα χωρις ολο το μπλεξιμο). Και πηρα το 1Τ, όχι γιατί το χρειαζόμουν, αλλά γιατί 1Τ σε τέτοια τιμή μου φανηκε απίστευτο και ανεπανάληπτο. Από ότι διαβάζω πιο πάνω στα ποστ, και στην Ελλάδα κάποιοι φίλοι εδώ βρήκαν παρόμοιες τιμές, με όλους αυτούς τους εκπτωτικους κωδικους. Πιστεύεις ότι θα μπορέσει να αγοράσει κάποιος το s24u 512GB μεσα στη χρονιά με κάτω από 1000? Ισως να πλησιασει εκει μετα το καλοκαιρι, οταν θα κoντευει το s25u. Και ακόμα περισσότερο το 1Τ με 1090? Αυτό νομιζω αποκλείεται. Αν θες, πες μου με συγκεκριμένα νουμερα που κάνω λάθος.
  7. Smart switch, κανενα πρόβλημα εδώ. Κάθε χρόνο με το smart switch κάνουμε απροβληματιστα όλες τις αλλαγες μεταξύ μας, καθ φέτος το ίδιο.
  8. Εγώ πάντως preorder πήρα το s22u (τωρα θα το παρει ο γιος), το s23u (τωρα θα το παρει η γυναικα) και τωρα το s24u. Θέλω να πω, πλέον οποίος ενδιαφέρεται για σειρά Samsung S, είναι λάθος να το αγοράζει μέσα στη χρονιά. Πρέπει να προγραμματίσει να το αγοράζει πάντα preorder τον Ιανουαριο κατά την παρουσίαση του νέου μοντέλου. Αποκλείεται μέσα στην χρονια να πέσει τόσο χαμηλά όσο το παίρνουμε τώρα.
  9. Αναλόγως τα χρήματα. Αν είναι να σκοτώσεις το s23u φυσικα και δεν αξίζει. Εκτός αν δε σε νοιάζει αυτο, αλλά τότε δεν θα έγραφες εδώ. Προσωπικά εγώ παίρνω το καινούργιο μόνο και μόνο γιατί κάνω ανακύκλωση προς τα κάτω το περυσινό στη γυναίκα μου, αυτή δίνει το προπέρσινο στο γιο μας κοκ 😅
  10. Aυτο που λεει μωβ πήρα εγώ, ηταν το λιγοτερο ασχημο απο τα υπολοιπα, περυσι και πρόπερσι ειχε καλυτερα χρωματα. Πιο πολύ σαν navy blue θα το έλεγα, αλλά πάλι δεν είμαι ειδικός και στις ονομασιες των χρωμάτων.
  11. εβαλα το whitestone dome glass σε 2 s23u και μπορω να πω οτι με ταλαιπωρησε λιγακι η κολλα που ηταν πολυ ρευστή. Ειχα βαλει 4 whitestone dome glass σε s21u kai s22u και τα ειχα βαλει στο πι και φι, δεν θυμαμαι να ειχα κανενα προβλημα, και ξαφνιαστηκα που για το s23u μου φανηκε καπως διαφορετικη.
  12. 2 φωτος με ενα παλιο κινητο που ειχα προχειρο, μια με φλας και μια χωρις. Αριστερα s23u , δεξια s22u με tempered glass. Ισως το s22 να ειναι λιγο πιο "θερμο" white?
  13. ειναι προσφορα απο την εταιρεια Telenet. Εχει συνεχως εκπτωτικες προσφορες σε συσκευες (οχι μονο κινητα), ειτε αν εισαι ηδη πελατης ή αν εγγραφεις τωρα, αρκει να μεινεις για 12 μηνες. Αν φυγεις νωριτερα, εισαι υποχρεωμενος να επιστρεψεις πισω την εκπτωση απο την κανονικη τιμη, αναλογικα με το ποσους μηνες καθισες/εφυγες.
  14. ειναι οπως το πηρα και το ανοιξα, με τη φωτεινοτητα σχεδον στο μηδεν, δεν το εχω ρυθμισει οπως το s22.
  15. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται s21 ultra 12GB/128GB phantom black, σε άριστη κατάσταση, στο κουτί του, με απόδειξη ευρωπαικου καταστήματος, αγορά 21/11/ 21, οπότε έχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας Samsung εως 21 Νοεμβρίου 2023. Δίνεται μαζί με θήκη και stylus. YΓ. αναγκαστηκα να κανω νεο λογαριασμο γιατι το email του παλιου δεν λειτουργει πλεον και δεν μπορω να κανω ανακτηση κωδικου τωρα. 😞 Eχω την ιδια αγγελια και στο insomnia οπου μπορει καποιος να δει τον λογαριασμο μου απο το 2001 και οτι ειμαι εμπιστος χρηστης. Ευχαριστω.

    500 €

    Athens - GR

  16. Το παρελαβα κι εγω σημερα το s23 ultra. Εχω το s22 ultra και τωρα κανω την μεταφορα. Ο μονος λογος που το πηρα ηταν οτι εδω που μενω (Βελγιο) ο παροχος τηλεφωνιας εκανε μια τρελη προσφορα που δεν μπορουσα να αντισταθω. Αλλιως, με την απλη προσφορορα της Samsung, και ακομα περισσοτερο με τις ελαχιστες προσφορες της Samsung στην Ελλαδα, δεν θα πηγαινα απο το 22 στο 23 σε καμμια περιπτωση.
  17. εχω βαλει whitestone dome σε 1 s22 ultra και σε 3 s21 ultra. στα 3 απο τα 4 εχει κανει ραγισματακια σε καποια ακρη. Νομιζω παντως οτι το δακτυλικο αποτυπωμα δεν εχει επηρρεαστει. Παντως προτιμω την προστασια του Tempered glass αντι για απλη μεμβρανη. Σκεφτομαι οτι ισως περιμενω μετα τις καλοκαιρινες διακοπες για να βγαλω το παλιο tempered glass και να βαλω ενα νεο.
×
×
  • Create New...