HEO Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να πάρει μια τοπική σιμ για Ιταλία και Πολωνία και.να μην χρησιμοποιεί το ελληνικό του νούμερο αν έχει απεριόριστα που πλέον όλοι έχουν Για χώρες εκτός ΕΕ είναι αλλιώς εννοείται 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 (edited) Ρώτησα σε ένα τυχαίο κατάστημα για την αλλαγή της απλής κάρτας σε e-sim, πόσο χρόνο θα χρειαστεί. 4 ώρες. ## Διαβάζω ότι υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία για την κατάργηση της απλής κάρτας, σταδιακά. Edited September 10, 2025 by hercoulis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 On 24/8/2025 at 3:08 ΜΜ, HEO said: Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να πάρει μια τοπική σιμ για Ιταλία και Πολωνία και.να μην χρησιμοποιεί το ελληνικό του νούμερο αν έχει απεριόριστα που πλέον όλοι έχουν Για χώρες εκτός ΕΕ είναι αλλιώς εννοείται Το Q VIP έχει απεριόριστα GB στην Ελλάδα, αλλά 0 GB για roaming στην ΕΕ... Η καλύτερη λύση είναι το WiFi εφόσον υπάρχει. ΥΓ: Κάτι που διαπίστωσα με την Q είναι ότι στο roaming πότε βγάζει Nova και πότε Wind GR, με εντελώς άλλη εταιρεία εξωτερικού να δίνει δίκτυο. On 10/9/2025 at 8:08 ΜΜ, hercoulis said: Διαβάζω ότι υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία για την κατάργηση της απλής κάρτας, σταδιακά. Οικολογικές @@ριές... Όσοι έχουμε κινητό χωρίς eSIM υποστήριξη, τι θα κάνουμε; Εγώ είμαι με ένα Poco X7 Pro και αλλάζω κινητό κάθε 5-6 χρόνια. Μπορεί να πάρει software/Android update για eSIM support ή δεν γίνεται; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2025 Την Τρίτη πήγα σε κατάστημα NOVA και έκανα αίτημα για esim. Μου είπαν σε 2 μέρες θα με καλέσουν για να κάνω την ενεργοποίηση. Είναι Σάββατο σήμερα και τίποτε ακόμη. Εχετε παρόμοια εμπειρία; Πόσο καιρό πήρε η ενεργοποίηση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 On 27/9/2025 at 2:30 ΜΜ, conan1 said: Την Τρίτη πήγα σε κατάστημα NOVA και έκανα αίτημα για esim. Μου είπαν σε 2 μέρες θα με καλέσουν για να κάνω την ενεργοποίηση. Είναι Σάββατο σήμερα και τίποτε ακόμη. Εχετε παρόμοια εμπειρία; Πόσο καιρό πήρε η ενεργοποίηση; Ξαναπήγα στο κατάστημα. Το είδαν το θέμα, έπρεπε να σκαναριστεί η φυσική sim σε ξεχωριστό αρχείο στο σύστημα. Εγινε και περιμένω.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 23 ώρες πριν, conan1 said: Ξαναπήγα στο κατάστημα. Το είδαν το θέμα, έπρεπε να σκαναριστεί η φυσική sim σε ξεχωριστό αρχείο στο σύστημα. Εγινε και περιμένω.... μου ήρθε sms σήμερα πως ολοκληρώθηκε και μετά από λίγο εξαφανίστηκε το σήμα στη φυσική sim. Σκανάρισα την καινούρια και σε λίγα λεπτά ήταν όλα έτοιμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Ξέρουμε αν η esim της Nova μεταφέρεται από συσκευή σε συσκευή ξανασκανάροντας το ίδιο QR (όπως στην Vodafone), ή αν χρειάζεται νέο QR (όπως στην Cosmote); 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 11 ώρες πριν, wayfunbug said: Ξέρουμε αν η esim της Nova μεταφέρεται από συσκευή σε συσκευή ξανασκανάροντας το ίδιο QR (όπως στην Vodafone), ή αν χρειάζεται νέο QR (όπως στην Cosmote); Κάπου εδώ πιο μπροστά, έχει γραφτεί ότι μεταφέρεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 On 8/10/2025 at 10:08 ΠΜ, wayfunbug said: Ξέρουμε αν η esim της Nova μεταφέρεται από συσκευή σε συσκευή ξανασκανάροντας το ίδιο QR (όπως στην Vodafone), ή αν χρειάζεται νέο QR (όπως στην Cosmote); Επειδή ήταν από τα ερωτήματα που είχα όταν πήγα στο κατάστημα, μου είπαν πως μεταφέρεται, αρκεί να αφαιρεθεί από την παλιά συσκευή πρώτα. Αν δεν αφαιρεθεί, τότε πηγαίνεις σε κατάστημα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Σε συσκευές που θεωρητικά δεν υποστηρίζοντα (π.χ. motorola), έχει δοκιμασει κανείς; Εσείς που την κάνατε την e-sim, σας ρώτησαν τι συσκευή έχετε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Για τους συνδρομητές της Q θα έρθει αυτή δυνατότητα της ESIM ? 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Ελα ντε... σε αυτή την περίπτωση πολλές sim είναι παλιές και δουλεύουν με περιαγωγη και διαφορετικο apn σε σχέση με τις νέες. Δεν ξέρω μήπως εκεί έγκειται το πρόβλημα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Το roaming στην Q είναι λίγο περίεργο... Αλλού σε δείχνει ως Nova, αλλού ως Telestet και βγάζει και διαφορετικό ξένο πάροχο σε κάθε περίπτωση (εντός της ίδιας χώρας). Με SIM του 2025 αυτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 (edited) σε σιμ του 2025 δεν υπαρχει roaming. Εκτος αν εννοεις για το εξωτερικο. Εγω αναφέρθηκα σε national roaming που υπήρχε στις σιμ απο εποχης infoquest μεχρι την εξαγορα της wind το 2023. Απο εκει και περα οι νεοτερες σιμ δεν δουλευουν με καθεστως national roaming. Τωρα στο εξωτερικο δεν ξερω τι γινεται, εντος της ιδιας χωρας μπορει να εχει συνεργασια με πανω απο ενα δικτυα και να σε εγγραφει αυτοματα σε αυτο με το καλυτερο σημα κατα περιπτωση. Οσον αφορα την εναλλαγή nova / telestet αν εννοεις εντος Ελλάδος δεν το εχω δει ποτε με καρτα q, παντα γραφει q telecom, εκτος αν εχεις πεσει σε περιπτωσεις παλιας κεραιας και εχει ξεμεινει κανενα telestet. Edited October 17, 2025 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 Και μένα με κάρτα της Q Q Telecom μου λέει τώρα κάρτα του 2025 σε Samsung galaxy A15 4G 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 23 ώρες πριν, kmpatra said: Σε συσκευές που θεωρητικά δεν υποστηρίζοντα (π.χ. motorola), έχει δοκιμασει κανείς; Εσείς που την κάνατε την e-sim, σας ρώτησαν τι συσκευή έχετε; Στο κατάστημα που πήγα και ζήτησα esim με ρώτησε η κοπελα, αν η συσκευή μου το υποστηρίζει. Της είπα ναι, χωρίς να με ρωτήσει τί συσκευή έχω. (Realme 14 pro+). Σε Motorola, αν η συσκευή το υποστηρίζει, δουλεύει κανονικά. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Έκανα την κάρτα eSIM, θέλει 5 ώρες λέει. Ελπίζω να μη φάω καμία ήττα αύριο που είναι αργία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου # # τελικά αφού πέρασαν 2 ημέρες, τους έστειλα μνμ. Ξανά ζήτησαν τα στοιχεία, και απότομα διέκοψαν τη σύνδεση. Την 3η ημέρα έχασε το σήμα. Κόστος 0,7 € για την ενεργοποίηση του FaceTime. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, hercoulis said: Κόστος 0,7 € Όχι 0,07, όσο ένα sms εντός εε; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Ούπς λάθος , είχα 0,15 & έχω 0.08€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Καλημερα. Ξερει κανεις αν το qr της esim για nova συμβόλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλες φορες οπως της βονταφον η μια οπως της κοσμοτε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 7 ώρες πριν, spoukos said: Καλημερα. Ξερει κανεις αν το qr της esim για nova συμβόλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλες φορες οπως της βονταφον η μια οπως της κοσμοτε; Μπορείς να το ξανά χρησιμοποιείς αρκεί να γίνει διαγραφή από την συσκευή που το είδες πρίν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts