Jump to content

Google Pixel 8 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

40 minutes ago, guy_fawkes said:

γιατί δεν το γράφεις στην υπογραφή σου? Ετσιθα το βλέπουν όλοι χωρίς να επαναλαμβάνεσαι :)

Εγώ λέω να βρούμε όλους αυτούς που έδιναν παραπληροφόριση, να τους βγάλουμε το μάτι τέτοιο κακό που μας έκαμαν.. Μόνον τότε θα έρθει εξιλέωση και θα βρούμε ψυχική γαλήνη..

Edited by ChrisNikol

2 ώρες πριν, guy_fawkes said:

γιατί δεν το γράφεις στην υπογραφή σου? Ετσιθα το βλέπουν όλοι χωρίς να επαναλαμβάνεσαι 🙂

Και πάλι θα πρέπει να απαντήσω κάτι. Χαχαχα. Συν ότι κάποιοι (όπως εγώ) δε διαβάζω ποτέ υπογραφές. Πάντως καλό 😂😂😂😂😂😂😂

1 ώρα πριν, ChrisNikol said:

Εγώ λέω να βρούμε όλους αυτούς που έδιναν παραπληροφόριση, να τους βγάλουμε το μάτι τέτοιο κακό που μας έκαμαν.. Μόνον τότε θα έρθει εξιλέωση και θα βρούμε ψυχική γαλήνη..

Σωστό! Στην πυρά 😂😂😂😂

Υπέκυψα στον πειρασμό κι εγώ και παρήγγειλα το κινητό μαζί με ασορτί γαλάζια buds (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά παντού βλέπω ότι η αποστολή γίνεται από την ίδια την Amazon, δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε promo codes ή τρίτο site).

Τέλος μήνα ημερομηνία για κινητό, λίγο πιο μετά τα ακουστικά.

1 hour ago, Sotnem said:

Υπέκυψα στον πειρασμό κι εγώ και παρήγγειλα το κινητό μαζί με ασορτί γαλάζια buds (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά παντού βλέπω ότι η αποστολή γίνεται από την ίδια την Amazon, δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε promo codes ή τρίτο site).

Τέλος μήνα ημερομηνία για κινητό, λίγο πιο μετά τα ακουστικά.

ωραια, αντε με γεια... 

Samsung S21 Ultra

1 hour ago, marlboro man said:

Μεχρι ποτε ειναι η προσφορα στο ιταλικο αμαζον;

Μέχρι σήμερα είναι η προσφορά.

Αυριο το εχω στα χερια μου και εγω 😉

Θα δω πως θα παει και θα βαλω απευεθειας την beta εκδοση μαζι με shizuku για wifi calling (cosmote) και ολα οκ 🙂

Samsung S21 Ultra

On 15/10/2023 at 10:25 ΠΜ, nikosz75013 said:

Παιδιά όσοι το πάρετε να μας ενημερώσετε αν παίζει 5g. Και αν υποστηρίζει wifi calling. Cosmote. Το 7 pro γιαυτό το έδωσα μένω σε υπόγειο και χωρίς wifi calling δεν είχα σήμα πουθενά ευχαριστώ. Και καλορίζικο σε όσους το πάρουν.

Το ἐχω απὀ τη Πἐμπτη. Με stock ROM, σχετικἀ με 5G, VOLTE και WiFi calling, íδια κατáσταση με το Pixel 7 Pro, δηλαδἠ μονο VOLTE. Ειμαι σε Cosmote. Μετἀ απο root με Magisk, 5G, VOLTE και WiFi calling, ολα δουλεὐουν κανονικἀ.

18 minutes ago, klik said:

Το ἐχω απὀ τη Πἐμπτη. Με stock ROM, σχετικἀ με 5G, VOLTE και WiFi calling, íδια κατáσταση με το Pixel 7 Pro, δηλαδἠ μονο VOLTE. Ειμαι σε Cosmote. Μετἀ απο root με Magisk, 5G, VOLTE και WiFi calling, ολα δουλεὐουν κανονικἀ.

γιατι δεν βαζεις την beta?

Samsung S21 Ultra

3 minutes ago, doganos said:

Πἀντα ρουρἀρω, οπὀτε δἐν μου κἀνει διαφορἀ. Ξἐρω οτι το 5G ειναι ενεργὀ στη beta.

4 minutes ago, doganos said:

Beta 14 εννοεις ? Δηλαδή το κινητ;o θα έρθει με stable 14 και έχεις επιλογή   να βάλεις beta ? 

Google Pixel 8 pro

1 minute ago, alelo said:

Beta 14 εννοεις ? Δηλαδή το κινητ;o θα έρθει με stable 14 και έχεις επιλογή   να βάλεις beta ? 

Ναι, Μπορεἰς να βἀλεις QPR1 Beta.

13 minutes ago, alelo said:

Ναι και θα εχεις 5G, VoLTE Και νομιζω μονο για Wificalling βαζεις Shizuku (cosmote)

Οπότε δεν θα πρεπει να κανεις ρουτ

40 minutes ago, klik said:

Μπορεις να βαλεις το netmonster και να μου στειλεις ενα screenshot, να δω τι πληροφοριες βγαζει σε συνεργασια με tensor?

Samsung S21 Ultra

10 minutes ago, doganos said:

Ναι και θα εχεις 5G, VoLTE Και νομιζω μονο για Wificalling βαζεις Shizuku (cosmote)

Οπότε δεν θα πρεπει να κανεις ρουτ

Μπορεις να βαλεις το netmonster και να μου στειλεις ενα screenshot, να δω τι πληροφοριες βγαζει σε συνεργασια με tensor?

Screenshot_20231016-133930.png

Edited by klik

6 minutes ago, klik said:

Screenshot_20231016-133105.png

Αν σου είναι εύκολο να κάνεις μια δοκιμή θα σου είμαι υπόχρεος. Χωρίς ρουτ να φανταστώ..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

8 minutes ago, doganos said:

δεν ανοιγει η φωτογραφια

Δοκἰμασε τὠρα.

7 minutes ago, nikosz75013 said:

Αν σου είναι εύκολο να κάνεις μια δοκιμή θα σου είμαι υπόχρεος. Χωρίς ρουτ να φανταστώ..

Με Root.

Screenshot_20231016-133930.png

Edited by klik

1 hour ago, alelo said:

Nαι, δηλώνεις συμμετοχή στο beta πρόγραμμα. Προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί συχνά πυκνά υπάρχουν προβλήματα. Το 5G μου είναι αδιάφορο και έτσι κι αλλιώς θα έρθει κάποια στιγμή όπως φαίνεται.

17 minutes ago, eddiedimitris said:

Παιδια google pay παιζει κανονικα?

Ναι παίζει κανονικά.

@klik δεν μας λες και άποψη γενικά για τη συσκευή; Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε για VoLTE κτλ σε κάθε τόπικ.

Edited by Sotnem

17 minutes ago, Sotnem said:

Nαι, δηλώνεις συμμετοχή στο beta πρόγραμμα. Προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί συχνά πυκνά υπάρχουν προβλήματα. Το 5G μου είναι αδιάφορο και έτσι κι αλλιώς θα έρθει κάποια στιγμή όπως φαίνεται.

Ναι παίζει κανονικά.

@klik δεν μας λες και άποψη γενικά για τη συσκευή; Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε για VoLTE κτλ σε κάθε τόπικ.

Αριστη οθὀνη και καλλὐτερη μπαταρἰα απὀ το P7P. Το WiFi σἠμα στα ιδια σημεἰα πολὐ καλλὐτερo απ' το P7P ομορφὀτερο λὀγω μἀτ πλἀτης. Γιἀ ταχὐτητες δεν μπορω να πω οτι η διαφορα ειναι μεγαλη αλλα σἰγουρα αισθητη. Το screen scrolling με ενργὀ το smooth display, τἐλειο.  Δἐν θερμαἰνεται οσο το P7P. Πἠρα θἠκη Spigen slim fit η οποἰα δἐν μου αρἐσει πολυ. Τα πλαινἀ της θἠκης ειναι τὀσο ψηλἀ οσο να δυσκολεὐουν τα gesture. Περιμἐνω απὀ Αμερικἠ Whitestone dome tempered glass και πιστεὐω να διευκολἠνουν τα gesture.

Καλησπέρα. 

Επειδή διάβασα όλες τις αναρτήσεις, ώστε να μην επαναλάβω κάτι που ειπώθηκε, θέλω να ρωτήσω το εξής: 

Για να παραγγείλω το κινητό από εξωτερικό (Γερμανία ή Ιταλία, έχω φίλους), να γλιτώσω το ΦΠΑ και να πάρω και το δώρο, θα πρέπει να γίνει η παραγγελία από εταιρικό ΑΦΜ του εξωτερικού μαζί με τη διεύθυνση παράδοσής του ή μπορώ να το παραγγείλω σε ελληνικό εταιρικό ΑΦΜ με διεύθυνση παράδοσης του γνωστού μου που μένει εκεί? 

Ελέγχουν αντιστοιχία εταιρικών στοιχείων - διεύθυνσης? 

8 minutes ago, alexmp10 said:

Καλησπέρα. 

Επειδή διάβασα όλες τις αναρτήσεις, ώστε να μην επαναλάβω κάτι που ειπώθηκε, θέλω να ρωτήσω το εξής: 

Για να παραγγείλω το κινητό από εξωτερικό (Γερμανία ή Ιταλία, έχω φίλους), να γλιτώσω το ΦΠΑ και να πάρω και το δώρο, θα πρέπει να γίνει η παραγγελία από εταιρικό ΑΦΜ του εξωτερικού μαζί με τη διεύθυνση παράδοσής του ή μπορώ να το παραγγείλω σε ελληνικό εταιρικό ΑΦΜ με διεύθυνση παράδοσης του γνωστού μου που μένει εκεί? 

Ελέγχουν αντιστοιχία εταιρικών στοιχείων - διεύθυνσης? 

Θα προσπαθήσω να τα πω σύντομα και ξεκάθαρα. Έτσι κι αλλιώς λήγει η προσφορά σήμερα.

1. Δεν είναι όλες οι χώρες ίδιες. Αλλού δίνεται το ρολόι στο Pro, αλλού τα ακουστικά. Οπότε ψάξε σε κάθε χώρα να δεις.

2. Για το ΦΠΑ το γλιτώνεις και από εδώ αν το πάρεις. Δεν χρειάζεται να μπλέξεις (εκτός αν σου είναι ευκολότερο) όπως θα δεις παρακάτω:

3. Για το δώρο: Σε κάποιες χώρες το αναλαμβάνει η Amazon (τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε Ισπανία-Ιταλία), αλλού πρέπει αφού αγοράσεις να κάνεις claim σε ένα site της Google (Γαλλία-Γερμανία).  Στο πρώτο ΛΟΓΙΚΑ (γιατί είναι καινούριο φέτος) δεν έχεις κανένα θέμα. Θα στο στείλει η Amazon σπίτι σου. Στο δεύτερο (ξεχωριστό site και αποστολή από την Google) τα πραγματα είναι αλλιώς. Εκεί το πιο κρίσιμο είναι η διεύθυνση ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Πρέπει να είναι στην ίδια χώρα με τη χώρα από την οποία το αγόρασες. ΛΟΓΙΚΑ δεν παίζει ρόλο το ΑΦΜ σου ή κάτι τέτοιο. Θέλουν απλά επιβεβαίωση της αγοράς (προσωπική εμπειρία γιατι το έκανα στο Ρ6) και μετά μια διεύθυνση στη χώρα. Δεν είναι 1000% σίγουρο αυτό, αλλά στο παρελθόν το έκανα. Λογικά αν έχεις φίλο στη Γερμανία αγόρασέ το χωρίς ΦΠΑ κανονικά και μετά το δώρο το στέλνεις εκεί.

γιατι να μην το παρει απο αγγλια που θα του βγει και λιγο φθηνοτερο και θα ερθει μαζι με το ρολοι (αν τα βαλεις ξεχωριστα στο καλαθι) απο το να παρει το κινητο μαζι με τα buds απο το ιταλικο η ισπανικο η με το γερμανικο που ουτως η αλλως δεν βγαινει φθηνοτερα (μαζι με το ρολοι)

εκτος αν θελει τα buds σε καθε περιπτωση η δεν τον ενδιαφερει τα πουλησει το δωρο

Edited by emp87