Jump to content

alelo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    303
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alelo

  • Ημ. Γέννησης 07/12/1978

Συσκευή

  • Συσκευή
    iphone 15 pro m

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

alelo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Πολύ καλό αυτό με την αρχική . Ευχαριστούμε για το τιπς
  2. Αφού δεν βολεύει το τηλέφωνο για αυτό που το θέλει κάποιος γιαπί το κραταει ? αυτο που με εκνευρίζει στα android ειναι που οταν κλείνεις ολες τις εφαρμογές κλείνει ο dealer του κινητού και πατώντας να παρεις τηλ φορτώνει την εφαρμογή εξαρχής . Παρεμπιπτόντως μόνιμα με 5g cosmote ποτε μα ποτε δεν μου εχει κωλύσει ο dealer του κινητοί ( δεν είμαι επαγγελματίας για να κανω πολλες κλείσεις )
  3. Φιλε μου δεν πιστεύω πως δικαιολογιέται τέτοια συμπεριφορά. Εχω το 15ρι pro max 3 μήνες και ούτε μια φορα δεν παρατήρησα αυτά τα φαινόμενα που περιγράφεις . Βέβαια δεν έχω τόσες κλήσεις αλλα και πάλι δεν έχει κολλήσει ουτε μια φορα ο dialer.
  4. Για δώσε πληροφορίες για τα forum που λες
  5. νταξ όχι και υποτιθέμενο . Η κίνηση των animation στο άνοιγμα κλείσιμο των εφαρμογών είναι σε άλλο level
  6. Θα πω την εμπειρία μου απο pixel 8 pro (1200e η 256 έκδοση ) σε iphone 15 pro max ( 1420e η 256 έκδοση ) - αίσθηση ότι κρατας μια ακριβή συσκευή. - δεν ακους καθόλου τον μηχανισμό των καμερών , στο pixel εκαναν σαν κουδουνίστρα ( ακομα και όταν μιλούσες στο δρόμο και περπατούσες ακους κτακ κτακ στο αυτί σου) - απίστευτο Video , cinematic mode τρομερό ( στο pixel εκτός οτι ειναι σε χαμηλότερη ανάλυση δεν εχει καλή εστίαση ) - φωτογραφίες άψογες με πολυ γρήγορο κλείστρο και στα 24mp ( στο Pixel τι να το έκανα τα 50mp όταν κανει 1-2 δευτερόλεπτα να την βγάλει , για τοπία και σταθερο χερι μόνο ) - μόνιμα με 5G ανοιχτό ( σερφάρω στο μεγαλύτερο ποσοστό σε wifi αλλα 5G ανοιχτό για ομιλία ) και η μπαταρα βράχος ( στο pixel κατανάλωνε περισσότερο με 5G και ήταν και ποιο αργό - τωρα το ios με το android. ξεκινάω να στήνω το κινητό , δεν κρασαρε πουθενά δεν κόλλησε πουθενά καμία εφαρμογή δεν έκλεισε μονη της .δεν ένιωσα ουτε στιγμή που να πω χαλάρωσε το ζόρισες . - και τώρα θα πω για την αίσθηση που σου δίνει το ios. Τα animation όταν ανοίγεις τις εφαρμογές , όταν μπαίνεις στα menu και μεσα στις εφαρμογές ειναι τοσο ομαλό , τόσο βελούδινο , τοσο μελωδικό στα ματια σου . Δεν χρησιμοποιώ το κινητό για επαγγελματική χρήση οπότε αν δεν εχω και κάποιες εφαρμογές απο android οκ θα το κάνω στο pc. Ναι με android μπορείς να κανεις κάποια πράγματα πιο εύκολα , έχεις περισσότερες επιλογές αλλά την ευχαρίστηση που μου δίνει στην χρήση του αυτο το κινητό δεν μου την εχει δώσει κανένα android
  7. Παιδιά τους κωδικούς που αποθηκεύει απο ενα login σε μια σελίδα απο το safari τους αποθηκεύει στο icloud το iphone? αν αλλάξω συσκευή και μπώ με το ίδιο account τα εχω πάλι ? και αν θελω να βρω τους κώδικους που είχα βαλει ( έστω ότι ειμαι σε άλλο υπολογιστή ) τους βλεπω κάπου μεσα στο τηλέφωνο ? Συγνώμη για το offtopic χρόνια χρήστης android ( τελευταίο PIXEL 8 PRO ) και τώρα πηγα σε 15 pro max και δεν περιγράφετε αυτό που νοιώθω . δεν υπαρχει επιστροφή (τελευταια επαφή με iphone ήταν το 4 που είχα για 1 χρόνο )
  8. Παιδιά καλημέρα. Πλέων δεν εχω το κινητό (pixel 8 pro) και πουλάω τις θήκες που εχω. Μια γνήσια γαλάζια και μια μαυρη spigen. Περιοχή ειμαι Αγρινιο. 6971636198. συγνώμη για το off topic
  9. Το εκανα refund γιατι ναι μεν η καμερα ειναι πολυ καλη ειναι αργη στην λήψη ( ιδικά με φλας) .Επίσης ήταν εκνευριστικό να ακουω καθε φορα που άλλαζα φακό στο ζουμ όταν τραβούσα βίντεο το θόριβο απο τους μηχανισμούς .. Ακόμα και το πάτημα πάνω στην οθόνη όταν ακουμπουσα το δάχτυλό μου ακούγονταν στο βίντεο.
  10. Το εστειλα για refund αλλα στο chat ειπαν για ολο το ποσο. Βέβαια δεν ρωτησα και γω γιατι ειχα το νου μου στο τι να κανω με το τηλέφωνο . Το ρολόι στάλθηκε ξεχωριστά απο το τηλέφωνο απο την google.
  11. Παιδιά εχει κανείς εμπειρία τι γίνεται αμα επιστρέψουμε το κινητό ( αγορα απο amazon ) με το δώρο που πήραμε στην αρχή της αγορα? είχα πάρει το ρολόι μαζί με το pixel 8 pro .
  12. Παιδιά εχει κανείς εμπειρία τι γίνεται αμα επιστρέψουμε το κινητό ( αγορα απο amazon ) με το δώρο που πήραμε στην αρχή της αγορα? είχα πάρει το ρολόι μαζί με το pixel 8 pro .
  13. Ευχαριστώ φίλε μου. Εντάξει ήμουν σίγουρος πως μάλλον φταίει το hardware γιατί όσα κινητά είχα pixel αλλά και αλλά δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά. Θα το στείλω για αντικατάσταση amazon. Θα πάρω καινούριο και ελπίζω να μην πέσω πάλι σε ελαττωματικό κομμάτι.
  14. Παιδιά το έχω ξανά γράψει. Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά την κάμερα μετά από κάποιο διάστημα μη χρήσης εστιάζει γρήγορα ? Πολλές φορές σε εμένα κάνα αρκετά δευτερόλεπτα 3-7. Δεν συμβαίνει συνέχεια και ρωτάω σε εσάς που έχετε το 8 pro τη συμπεριφορά έχει? Βάζω και βίντεο για να δείτε τι εννοώ. PIXEL 8 PRO slow focus on camera.mp4
×
×
  • Create New...