doganos Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 Εγώ είμαι ειμαι με τιμολόγιο από γερμανικό. Έχω φιλο Γερμανία. Θα ενημερώσω εν τέλη αν μπορώ να το πάρω. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emp87 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 ισχυει μονο για τα buds στο ιταλικο και στο ισπανικο και οχι για το ρολοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 το τηλεφωνο ερχεται με stable 14 ετσι? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_4ever Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 2 ώρες πριν, emp87 said: ισχυει μονο για τα buds στο ιταλικο και στο ισπανικο και οχι για το ρολοι? Ναι μόνο για buds, όχι ρολόι, τουλάχιστον στο ιταλικό που παρήγγειλα κιόλας... Μόλις στείλει ενημερώνω, δεν τα στείλανε ακόμα... 2 ώρες πριν, nikolasn80 said: το τηλεφωνο ερχεται με stable 14 ετσι? Ναι σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emp87 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 αν καποιος το παρει μεσω του αγγλικου αμαζον απο ελλαδα ειναι δυνατον να κανει claim για το ρολοι αργοτερα για παραλαβη σε αγγλικη διευθυνση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 δεν εχει τελωνειο απο αγγλια; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emp87 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 (edited) απο το αγγλικο αμαζον παντως και αν πληρωσεις σε αγγλικες λιρες και συμπεριλαμβανομενων των import fees βγαινει 100 ευρω σχεδον φθηνοτερο απο τα υπολοιπα αμαζον και αμα εχεις ατομο αγγλια για να κανεις claim το ρολοι συν λογιαριασμο revolut παιρνεις και 1% επιστροφη στην παραγγελια βγαινει ακομη φθηνοτερο ως αγορα αμα κανεις και ενα λογαριασμο free trial 30 ημερων amazon premium δεν πληρωνεις και μεταφορικα αν δεν κανω λαθος Edited October 14, 2023 by emp87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 απο το αγγλικο αμαζον παντως και αν πληρωσεις σε αγγλικες λιρες και συμπεριλαμβανομενων των import fees βγαινει 100 ευρω σχεδον φθηνοτερο απο τα υπολοιπα αμαζον και αμα εχεις ατομο αγγλια για να κανεις claim το ρολοι συν λογιαριασμο revolut παιρνεις και 1% επιστροφη στην παραγγελια βγαινει ακομη φθηνοτερο ως αγορα αμα κανεις και ενα λογαριασμο free trial 30 ημερων amazon premium δεν πληρωνεις και μεταφορικα αν δεν κανω λαθοςΠως ακριβώς το βγάζεις αυτό? Πληρώνεις σε λίρες και το συγκρίνεις με την τιμή σε ευρώ?Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emp87 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 (edited) αν γινει πληρωμη σε λιρες βγαινει 1031 ευρω αν γινει σε ευρω 1055 αμα εχεις revolut και γνωστο στην αγγλια αξιζει Edited October 14, 2023 by emp87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 αν γινει πληρωμη σε λιρες βγαινει 1031 ευρω αν γινει σε ευρω 1055 αμα εχεις revolut και γνωστο στην αγγλια αξιζειΟκ. Βγάζει το VAT για αυτό βγαίνει φθηνότερα. Με βάση την ονομαστική που έχει 999 λίρες= 1.175 ευρώ eurgbp= 0.85. Δεν ξέρω αν αξίζει το μπλέξιμο γιατί αν χρειαστεί να το επιστρέψεις ή αν αποφασίσεις να το επιστρέψεις, ξέρεις τι γίνεται με τελωνεια; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 Μόλις μου στείλανε το κινητό και εμειλ με promo κωδικό Και εδώ το ίδιο.Sent from my Pixel 5 using Tapatalk 1 Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 8 ώρες πριν, Shuffle said: Και εδώ το ίδιο. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Πότε παραλαμβάνεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Πότε παραλαμβάνεις;Αύριο, 16Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Ωραία. Περιμένουμε εντυπώσεις. Τι πάροχο κινητής έχεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 9 minutes ago, doganos said: Ωραία. Περιμένουμε εντυπώσεις. Τι πάροχο κινητής έχεις; Παιδιά όσοι το πάρετε να μας ενημερώσετε αν παίζει 5g. Και αν υποστηρίζει wifi calling. Cosmote. Το 7 pro γιαυτό το έδωσα μένω σε υπόγειο και χωρίς wifi calling δεν είχα σήμα πουθενά ευχαριστώ. Και καλορίζικο σε όσους το πάρουν. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Παιδιά όσοι το πάρετε να μας ενημερώσετε αν παίζει 5g. Και αν υποστηρίζει wifi calling. Cosmote. Το 7 pro γιαυτό το έδωσα μένω σε υπόγειο και χωρίς wifi calling δεν είχα σήμα πουθενά ευχαριστώ. Και καλορίζικο σε όσους το πάρουν.Με QPR1 beta 2, παίζουν VoLTE και 5G σε Cosmote σίγουρα.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 12 minutes ago, baiosss said: Με QPR1 beta 2, παίζουν VoLTE και 5G σε Cosmote σίγουρα. Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Μόνο με ρουτ παιζει; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Μόνο με ρουτ παιζει; Με την beta μαμά τα έχεις και τα δύο. 5G και VoLTE, χωρίς root. Με root 5G στην σταθερή Α14.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Κάθε πότε βγαίνει νέα beta? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Κάθε πότε βγαίνει νέα beta?Δεν θυμάμαι. Η μηνιαία η λιγότερο Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 1 ώρα πριν, nikosz75013 said: Παιδιά όσοι το πάρετε να μας ενημερώσετε αν παίζει 5g. Και αν υποστηρίζει wifi calling. Cosmote. Το 7 pro γιαυτό το έδωσα μένω σε υπόγειο και χωρίς wifi calling δεν είχα σήμα πουθενά ευχαριστώ. Και καλορίζικο σε όσους το πάρουν. Μπορείς να έχεις Wifi calling από το P6 και μετά, χωρίς root. Με τη χρήση δύο εφαρμογών. Είναι πολύ απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 20 minutes ago, Sotnem said: Μπορείς να έχεις Wifi calling από το P6 και μετά, χωρίς root. Με τη χρήση δύο εφαρμογών. Είναι πολύ απλό. Το 7 pro είχα και δεν μπόρεσα να βρω άκρη πάντως .και το έδωσα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Πειράζει να σας θυμίσω ότι αν στην cosmote έχετε ανοιχτούς τους διακόπτες του volte και wifi calling δε θα δέχεστε κλήσεις από τα παλιά forthnet; Ξέρω κουράζω που το λέω συνέχεια αλλά για κάποιους δεν είναι αμελητέα παρατήρηση. Εγώ άλλαξα δίκτυο γι αυτό το λόγω. Μιλάω πάντα για τα τωρινά δεδομένα (ακόμα και για την beta που έχω περάσει ήδη στην συσκευη μου pixel 7 Pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emp87 Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 (edited) απο amazon uk παντως φαινεται να τα στελνουν και τα δυο μαζι εφοσον τα βαλεις και τα δυο ξεχωριστα στο καλαθι αγορων (κινητο και ρολοι) αφαιρωντας το ποσο της εκπτωσης χωρις να χρειαστει να μπλεξεις με κωδικους και αγγλικες διευθυνσεις και τα import fees καταβαλλονται προτακαταβολικα χωρις επιπλεον χρεωσεις (στελνονται απο amazon eu sarl) Edited October 15, 2023 by emp87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 2 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Πειράζει να σας θυμίσω ότι αν στην cosmote έχετε ανοιχτούς τους διακόπτες του volte και wifi calling δε θα δέχεστε κλήσεις από τα παλιά forthnet; Ξέρω κουράζω που το λέω συνέχεια αλλά για κάποιους δεν είναι αμελητέα παρατήρηση. Εγώ άλλαξα δίκτυο γι αυτό το λόγω. Μιλάω πάντα για τα τωρινά δεδομένα (ακόμα και για την beta που έχω περάσει ήδη στην συσκευη μου pixel 7 Pro) γιατί δεν το γράφεις στην υπογραφή σου? Ετσιθα το βλέπουν όλοι χωρίς να επαναλαμβάνεσαι :) 1 3 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts