Jump to content

kimi_4ever

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kimi_4ever

  • Ημ. Γέννησης 12/11/1986

Συσκευή

  • Συσκευή
    Google Pixel 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

kimi_4ever's Achievements

  1. kimi_4ever

    Pixel Buds

    https://www.amazon.de/kwmobile-Strap-Compatible-Google-Headphones-White/dp/B0BN3GPH1V/ref=mp_s_a_1_18?crid=K5OQRDVOJZ5L&keywords=pixel+buds+pro+silikon&qid=1699199311&sprefix=pixel+buds+pro+si%2Caps%2C241&sr=8-18 Τσεκάρετε και αυτό για τον λαιμό για να μην πέσουν!
  2. Καλορίζικο! Να το χαρείτε όσοι τα καταφέρατε! Που καταντήσαμε, να το θεωρούμε τύχη αν το παραλάβουμε σωστά... Δυστυχώς δεν είχα ψαχτεί τόσο πολύ και δεν πήγε το μυαλό μου... Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ... Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους όντως... Εν τω μεταξύ με refund λογικά θα σου επιστρέψουν την αξία του κινητού με την έκπτωση? Αλλα αν πρέπει να το αγοράσεις ξανά θα πρέπει να πληρώσεις full price... Άρα χαμένος θα είσαι... Σωστά?
  3. Κλειστό το κουτί/πακέτο της amazon. Η παραγγελία ήταν Pixel 8 και Pixel Buds Pro (δώρο) μαζί στην ίδια αποστολή και τα δύο, με ένα tracking number, σε ένα πακέτο. Μάλιστα πήρα και τηλέφωνο στην UPS για επιβεβαίωση ότι είναι και τα δύο σε ένα πακέτο και όντως ήταν ένα πακέτο μου είπανε. Οπότε άνοιξα το πακέτο της amazon και μέσα είχε μόνο τα Buds. Ενώ θα έπρεπε να είναι και το Pixel 8. Άρα αφού δεν ανοίχτηκε το πακέτο της amazon από την Ιταλία ως εδώ, δεν στέκει να είναι κλοπή μετα την αποστολή. Προφανώς το κινητό δεν μπήκε καν στο πακέτο. Αν έγινε κλοπή θα έγινε πριν την αποστολή, στις αποθήκες τις amazon. Αν μη τι άλλο αυτοί θα πρέπει να δηλώσουν κλοπή στην αποθήκη τους, όχι εγώ εδώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν ήταν μέσα στο πακέτο το κινητό. Και αυτοί μπορούν να νομίζουν ότι ήταν μέσα και λέω ψέματα. Αν ήταν κάτι φθηνό δεν θα με ένοιαζε (τότε μπορεί και η amazon να έκανε refund χωρίς ψάξιμο, μου έχει συμβεί παλιά) αλλά τώρα είναι πολλά λεφτά και είναι κρίμα. Και την είχα ψηλά την amazon στην εξυπηρέτηση, έπεσε απότομα.
  4. Λίγο που ψάχνω στο ίντερνετ για παρόμοιες περιπτώσεις, πολλοί χάνουν τα λεφτά τους γιατί δεν πιστεύει η amazon. Τι να πω, εσείς θα πάτε δηλαδή στην αστυνομία ρε παιδιά? Η οποία βέβαια δεν μπορεί να κάνει και τίποτα. Αφού το πακέτο παραδόθηκε κλειστό σε μένα, απλά έλειπε από μεσα το κινητό. Άρα η δήλωση κλοπής είναι άτοπη. Απορώ με την amazon που υποτίθεται ότι είναι και εξυπηρετική. Με βάζει σε δεύτερες σκέψεις... Είναι δυνατόν να μην μπορούν να εντοπίσουν το κινητό στην αποθήκη τους? Με το serial number ή κάτι τέτοιο? Θα μου πεις αν το έκλεψε ο υπάλληλος της amazon πριν το στείλει, δεν θα μπορούν να το εντοπίσουν... Σωστό και αυτό. Κρίμα, βλέπω να τα χάνουμε τα λεφτά.
  5. Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! Ξαναμίλησα στο chat, τους ξαναείπα ότι δεν παίζει να είναι κλοπή και λέει προωθώ την συζήτησή μας στην ομάδα των email! Περιμένω απάντησή τους στο email... Άντε να δούμε... Χωρίς πλάκα, από δω και πέρα αυτό θα κάνω! Είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξεις ότι δεν ήταν μέσα... Γιατί τώρα μπορούν να ισχυριστούν ότι το παρέλαβα και λέω ψέματα...
  6. Αν ειναι δυνατόν ρε παιδιά, τι γίνεται? Από Ιταλία όλοι εν τω μεταξύ? Εγώ τους μίλησα στο chat, μου λέει θα σου στείλω email. Και στο email λέει να πάω στην αστυνομία για δήλωση κλοπής γιατί απ'οτι καταλαβαν εκλάπη! Από την στιγμή που ήταν σε ένα πακέτο και τα δύο και παρέλαβα το πακέτο κλειστό, είναι δυνατόν να έγινε κλοπή στην μεταφορά? Προφανώς δεν μπήκε καν στο κουτί! Έχουν μπλέξει με την ιταλική μαφία μου φαίνεται στην amazon και μας λένε εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα? Αν είχε κανένας παρόμοια εμπειρία ας μας πει πώς τους έπεισε... Είναι δυνατόν να τρέχω στην αστυνομία?
  7. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Κι εγώ business account είμαι... Ας ελπίσουμε να το στείλουν!
  8. Α είναι γενικό το πρόβλημα! Τουλάχιστον δέχονται το claim έτσι απλά? Ή δεν το πιστεύουν πάντα? Γιατί σε μένα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το σύστημα ότι παραδόθηκε για να κάνω claim, λογικά εντός της μέρας... Παίζει οι ιταλοί υπάλληλοι του amazon να τα παίρνουν οι ίδιοι τα κινητά!!
  9. Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα από ιταλικό amazon (UPS - Γενική Ταχυδρομική) μόνο τα buds και όχι το κινητό! Ενώ στην παραγγελία φαίνονται και τα δυο μαζί, στο invoice είναι και τα δύο μαζί, και έχουν ένα tracking number! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πιθανότητα να τα στείλανε σε δύο πακέτα με το ίδιο tracking number? Μόλις μίλησα και με τη amazon στο chat και μου είπε ότι είναι λίγο δύσκολο να τα στείλανε ξεχωριστά... Αν και δεν ήταν σίγουρη... Ελπίζω τουλάχιστον να με πιστέψουν αν δεν έρθει και να το στείλουν...
  10. Από του χρόνου οι φήμες λένε ότι θα ξεκινήσει και μικρό Pro... BTW, σήμερα μου στείλανε και μένα το μικρό 8 μαζί με τα buds από το ιταλικό amazon (το στείλανε από Ιταλία)
  11. https://www.dxomark.com/smartphones/Google/Pixel-8-Pro Έτσι για την ιστορία, βγήκε 4ο στην camera (3ο στην ουσία αφού στην δεύτερη θέση είναι τα 15 Pro & 15 Pro Max) και 2ο στην selfie... Δεν το λες και άσχημα! BTW, ίσως θα ήταν καλύτερα να ενωθούν τα θέματα Pixel 8 & Pixel 8 Pro. Βλέπω το θέμα Pixel 7 (απλό) δεν είχε καθόλου κίνηση έτσι κι αλλιώς κι απ'ότι φαίνεται ούτε το 8 το απλό. (Just saying)
  12. Καλορίζικο! Το περιμένω κι εγώ από ιταλικό Amazon, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν στείλει ακόμα...
  13. Ναι μόνο για buds, όχι ρολόι, τουλάχιστον στο ιταλικό που παρήγγειλα κιόλας... Μόλις στείλει ενημερώνω, δεν τα στείλανε ακόμα... Ναι σωστά
  14. https://www.dxomark.com/google-pixel-8-pro-display-test/ Τα Pixel 8 & 8 Pro βγήκανε πρώτα στα τεστ οθόνης! Επιτέλους πρωτιές και στο hardware!
  15. https://www.dxomark.com/google-pixel-8-display-test/ Τα Pixel 8 & 8 Pro βγήκανε πρώτα στα τεστ οθόνης! Εξαιρετικά νέα!
×
×
  • Create New...