Jump to content

Poco F5 / F5 pro

fufutos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 8/8/2025 at 10:34 ΠΜ, stavai said:

Καλημέρα  στο f5 pro ποια  είναι η τελευταία ενημέρωση η  2.0.201.0.  ?

Γειά σου φίλε εγώ είμαι ακόμα στην 2.0.7.0

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• Απαντήσεις 732
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα το γύρισα από περιέργεια σε Ελλάδα γιατί το είχα Ελβετία και μόλις ήρθε και κατεβαίνει 

Screenshot_2025-08-11-08-48-06-762_com.android.updater.jpg

Screenshot_2025-08-11-08-48-10-157_com.android.updater.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

33 minutes ago, KIRIS said:

Καλημέρα το γύρισα από περιέργεια σε Ελλάδα γιατί το είχα Ελβετία και μόλις ήρθε και κατεβαίνει 

Screenshot_2025-08-11-08-48-06-762_com.android.updater.jpg

Screenshot_2025-08-11-08-48-10-157_com.android.updater.jpg

Όλα καλά με αυτήν εκτός από τη μπαταρία που κατεβαίνει σαν νεράκι .

9 minutes ago, stavai said:

Όλα καλά με αυτήν εκτός από τη μπαταρία που κατεβαίνει σαν νεράκι .

Η μπαταρία θέλει λίγες μέρες για να φανεί θα δω και θα σου πω, αλλά αλήθεια είδες καμία αλλαγή? Υποτίθεται είναι η 2.2 που θα έφερνε χίλια δυο πράγματα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 ώρες πριν, KIRIS said:

Η μπαταρία θέλει λίγες μέρες για να φανεί θα δω και θα σου πω, αλλά αλήθεια είδες καμία αλλαγή? Υποτίθεται είναι η 2.2 που θα έφερνε χίλια δυο πράγματα....

Όχι καμία αλλαγή προς το καλύτερο !

Και η μπαταριά σε σχέση με τη 2.0.9.0   που είχα και ήταν ΟΚ τώρα κατεβαίνει σαν νεράκι .! ! ! 

36 minutes ago, stavai said:

Και η μπαταριά σε σχέση με τη 2.0.9.0   που είχα και ήταν ΟΚ τώρα κατεβαίνει σαν νεράκι .! ! ! 

Το κανουν επιτηδες. Ειμαι σιγουρος πια.

Μαρεσει που έλεγαν θα έμπαιναν extra επιλογές στο μενού της μπαταρίας, μονο στην εφαρμογή της κάμερας προστέθηκαν πράγματα, μεγάλη απογοήτευση, έβγαλαν ένα hyperos ντεμεκ εντελώς διαφορετικό και ουαου και είναι μια Παπα.......α και μισή!! Το επόμενο τηλ θα είναι one plus τελείωσα δεν δαύτους 

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 minutes ago, KIRIS said:

Το επόμενο τηλ θα είναι one plus τελείωσα δεν δαύτους 

ή samsung ή iphone. Εγω βαρεθηκα να ασχολουμαι με την Xiaomi.

On 11/8/2025 at 6:49 ΜΜ, KIRIS said:

Μαρεσει που έλεγαν θα έμπαιναν extra επιλογές στο μενού της μπαταρίας, μονο στην εφαρμογή της κάμερας προστέθηκαν πράγματα, μεγάλη απογοήτευση, έβγαλαν ένα hyperos ντεμεκ εντελώς διαφορετικό και ουαου και είναι μια Παπα.......α και μισή!! Το επόμενο τηλ θα είναι one plus τελείωσα δεν δαύτους 

Πλέον το έχω μόνο για την δουλειά 

έχω πάρει το 16 pro γύρισα στην apple μετά από μια 10ετια κ λυπάμαι τα χρόνια που έχασα στο android ειδικά αν μπεις στο οικοσύστημα της με AirPods και Apple Watch δεν ξανά φεύγεις εγώ τουλάχιστο 

τίμιο το poco όμως αλλά για δεύτερο τηλέφωνο 

11 ώρες πριν, valantis_8 said:

έχω πάρει το 16 pro γύρισα στην apple μετά από μια 10ετια κ λυπάμαι τα χρόνια που έχασα στο android ειδικά αν μπεις στο οικοσύστημα της με AirPods και Apple Watch δεν ξανά φεύγεις εγώ τουλάχιστο 

Είχα πάρει δώρο από giveway το Apple iPhone 15 plus 256 και αγόρασα apple watch 9 45mm και μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα που γύρισα στα android..έχεις δίκιο αν πας στο οικοσύστημα της apple δύσκολα γυρνάς στα android..γνώμη μου πάντα .

Τι καλυτερα ειναι με iphone εαν πατε στην ενοτητα του iphone 16  pro/max  ο ενας διαγραφει το youtube ο αλλος το facebook και παει λεγοντας γιατι καταπινει την μπαταρια σαν νεροφιδα λενε οι κατοχοι  αλλος μαλιστα λεει οτι το καινουργιο Cosmote-SA  τρωει την μπαταρια εχουν μεινει μονο με το  safari εγκατεστημενο γιατι ολα τρωνε την μπαταρια .🤣 ...

On 11/8/2025 at 6:49 ΜΜ, KIRIS said:

Καλα με το one plus πεταξου μια βολτα στην ενοτητα του καινουργιου  one plus 13 διαβασε τις τελευταιες 4-5 σελιδες ....😂

Edited by s_nova

17 ώρες πριν, valantis_8 said:

Λογικό αφού έκανες κακή αγορά εξ αρχής συμφορουμίτη.

Αντί να πάς σε μια συσκευή με software/hardware και οικοσύστημα ανάλογο των iphone(βλέπε Galaxy S), πήγες σε poco.

5 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Είχα πάρει δώρο από giveway το Apple iPhone 15 plus 256 και αγόρασα apple watch 9 45mm και μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα που γύρισα στα android..έχεις δίκιο αν πας στο οικοσύστημα της apple δύσκολα γυρνάς στα android..γνώμη μου πάντα .

Και εδώ μια από τα ίδια.

Συγκρίνεις συμφορουμίτη το Iphone 15 Plus που ειναι κατηγορίας Galaxy S25+, με τα mid range φθηνότερα κινητά που είχες πιο πριν.

Κλασσική ανούσια σύγκριση μήλα με πορτοκάλια ειναι να συγκρίνετε ορισμένοι συσκευές των 300-400ευρώ με τα μήλα των 1000ευρώ.

3 ώρες πριν, s_nova said:

Καλα με το one plus πεταξου μια βολτα στην ενοτητα του καινουργιου  one plus 13 διαβασε τις τελευταιες 4-5 σελιδες ....😂

Καλά και για τα Poco κάθε χρόνο γράφονται πόσα πράγματα αν υπάρχει ανάλογη συμμετοχή όπως σε Oneplus/Samsung, ασχέτως που έσυ κάνεις τα στραβά μάτια 😉

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, επειδή έχω δοκιμάσει τα διαφορετικά στρατόπεδα και επειδή συχνάζω και στα αντίστοιχα υποφόρουμ, καταλαβαίνω ότι σε Xiaomi/Poco, έχουμε θέμα με κάθε αναβάθμιση και φοβόμαστε μη χαλάσει κάτι που λειτουργεί οκ, κάτι το οποίο δε συμβαίνει συχνά σε Apple και OnePlus (τις αναφέρω επειδή ήδη έχουν αναφερθεί).

Σε πολύ συγκεκριμένες αναβαθμίσεις έχω την εντύπωση ότι έχουν προκύψει προβλήματα βέβαια, ακόμα και το τι εστί πρόβλημα, επαφίεται και λίγο στην κρίση του καθενός. 

Αλλά νομίζω ότι είναι κανόνας πως σε αναβαθμίσεις Xiaomi/Poco, πάντα κάτι θα συμβεί. Και ναι, συμβαίνει σε όλες τις κατηγορίες τιμών της γκάμας....

Edited by tsimisde

Καλημέρα στην παρέα, εγώ δεν πήρα ποτέ και δεν έχω σκοπό να πάρω μηλοφωνο γιατί το θεωρώ μια καλοστημένη απάτη, άποψη μου, απλά κρίνω το τηλ που έχω το οποίο κόστιζε τότε 560 ευρώ, δεν το λες και οικονομικό, η γενική μου τοποθέτηση είναι ότι κάποτε η σειρά poco ήταν βράχος και με λιγα λεφτά έπαιρνες ένα τηλ τούμπανο, πλέον δεν ισχύει, η εταιρία δεν ήταν έτοιμη να περάσει στην εποχή με το νέο οικοσύστημα, θα μου πεις πάντα οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και αστοχίες, ναι αλλά θα μπορούσαν να πάψουν επιτέλους να έχουν τοσες σειρες συσκευων poco, mi, redmi κτλ και να έδιναν όλη την προσοχή τους σε μία στο κομμάτι του software και το πιστεύω ακράδαντα πως θα πατούσαν όλους τους ανταγωνιστες, έκανα την 2.2 μια έκδοση που την έχουν άλλοι ήδη εδώ και μήνες και το τηλ σέρνεται κόλλημα λαγκ μπαταρία ότι χειρότερο όλα ένα χάλι, νομίζω πως η τελευταία έκδοση ή αλησμόνητη miui ήταν το ταβάνι, μετά το χάος...πολύ διαφήμιση για το τίποτα το hyperos.... 

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

34 minutes ago, KIRIS said:

πως η τελευταία έκδοση ή αλησμόνητη miui ήταν το ταβάνι,

δεν προλαβα να το χαρω. Το πηρα με MIUI 14 και ηταν ενα ΑΡΙΣΤΟ τηλεφωνο. Στον 1ο μηνα καταστραφηκε και καθε μερα ειναι και χειροτερα. Παιζει να φορτιζω και 2 φορες την ημερα τωρα με την ζεστη. Το βγαζω το πρωι, φορτιζω κατα την 1, και μετα κατα τις 7 το απογευμα. Το αυτοκινητακι του μικρου με την μπαταρια μολυβδου, κραταει περισσοτερο!

..ειχα μια ατυχεs τουμπα χωριs θηκη..στο F5 Pro μου..και ραγισε πανω γωνια πισω πλατη..η οθονη μπροστα ευτυχωs οχι λογω προστατευτικο τζαμακι...να ρωτησω..απο alliexpress αν φερω αυτην την θηκη..(original λεει....)..και το παω το τηλεφωνο σε κανα πακιστανομαγαζο επανω κεντρο να μου κανει την μετακομιση hardware στο καινουργιο case............ξερετε τι χρεωνουν..?..διοτι να κατσω να ασχοληθω μονοs μου με ψιλα βιδακια και κατσαβιδακια παρολο τα αναλυτικα βιντεο στο tube ουτε καν..θα κανω πατατα...ευκαιρια να του αλλαξω και χρωμα απο μαυρο σε ασπρο..παντα μου αρεσε το λευκο..

https://www.aliexpress.com/item/1005007930290055.html?spm=a2g0o.cart.0.0.150538daaNVDxn&mp=1&pdp_npi=5%40dis!EUR!EUR 15.58!EUR 12.46!!EUR 11.84!!!%40211b61ae17554300956174781e0769!12000045060637686!ct!GR!126723146!!1!0

Edited by Christos_Tz

14 minutes ago, Christos_Tz said:

..ειχα μια ατυχεs τουμπα χωριs θηκη..στο F5 Pro μου..και ραγισε πανω γωνια πισω πλατη..η οθονη μπροστα ευτυχωs οχι λογω προστατευτικο τζαμακι...να ρωτησω..απο alliexpress αν φερω αυτην την θηκη..(original λεει....)..και το παω το τηλεφωνο σε κανα πακιστανομαγαζο επανω κεντρο να μου κανει την μετακομιση hardware στο καινουργιο case............ξερετε τι χρεωνουν..?..διοτι να κατσω να ασχοληθω μονοs μου με ψιλα βιδακια και κατσαβιδακια παρολο τα αναλυτικα βιντεο στο tube ουτε καν..θα κανω πατατα...ευκαιρια να του αλλαξω και χρωμα απο μαυρο σε ασπρο..παντα μου αρεσε το λευκο..

https://www.aliexpress.com/item/1005007930290055.html?spm=a2g0o.cart.0.0.150538daaNVDxn&mp=1&pdp_npi=5%40dis!EUR!EUR 15.58!EUR 12.46!!EUR 11.84!!!%40211b61ae17554300956174781e0769!12000045060637686!ct!GR!126723146!!1!0

Δοκιμασε πρωτα εδω , πριν ψωνισεις οτιδηποτε.

https://www.vrisko.gr/details/5acd77456e3_34bhce3k31__d3b6520e

Με εχει σωσει πολλες φορες!

2 minutes ago, andreaspana said:

Δοκιμασε πρωτα εδω , πριν ψωνισεις οτιδηποτε.

https://www.vrisko.gr/details/5acd77456e3_34bhce3k31__d3b6520e

Με εχει σωσει πολλες φορες!

..ok..γιατι οχι.?....εχει τετοια μπινελικια δηλαδη.?....ασχολειται και με φτιαξιματα..?...αλλιωs αγορα απο Alie..ειναι μονοδρομοs..

Edited by Christos_Tz

Just now, andreaspana said:

Ναι πολύ! εχω επισκευασει κινητα και λαπτοπ πολλες φορες.

ok..ευχαριστω..θα του κανω τηλ να μαθω...

7 ώρες πριν, KIRIS said:

θα μπορούσαν να πάψουν επιτέλους να έχουν τοσες σειρες συσκευων poco, mi, redmi κτλ και να έδιναν όλη την προσοχή τους σε μία στο κομμάτι του software και το πιστεύω ακράδαντα πως θα πατούσαν όλους τους ανταγωνιστες,

Παιδιά τα έχουμε πει πόσες φορές.

Δεν τους ενδιαφέρει το software κομμάτι, Specs πουλάνε οι κινέζοι.

Δεν θέλουν να κρατάς την συσκευή σου για καιρό, αλλά να την αλλάζεις συχνά.

Πάρε μεγαλύτερη μπαταρία από την Samsung, πάρε πιο γρήγορη φόρτιση από την Samsung κλπ.

Μια από τα ίδια και σε security patches που ειναι τα ζώα μου αργά, και κάθησε άλλαζε χώρες μπας και σου έρθει νωρίτερα το patch.

Γιαυτό έγραψα και στους από πάνω, ότι έκαναν κακές αγορές, και κάθονται τώρα και χρυσοπληρώνουν χωρίς λόγο τα μήλα(μονο το APple Watch έχει όσο ένα Poco F7 ξερω γω).

Βέβαια και που τα τονίζουμε ορισμένοι, έχουμε συμφορουμίτες να βάζουν γελάκια και να λένε μόνο τι φοβερά είναι τα Poco επειδή βγάζουν μεγάλο score στο Antutu ή επειδή έχουν καλή κεραία.....

Edited by Fulgore1

Ποσα χρονια να δινει αναβαθμισεις  πχ. στην καινουργια σειρα F7 δινει 6 χρονια οσο για το hardware  δινει τα καλυτερα και στην μεσαια και στην μεγαλη κατηγορια απ ολες τις εταιριες . Εαν εχει καλυτερα σπεκς και εχει μεγαλο σκορ στο Antutu τι να κανουμε εμεις φταιμε😀 και σημα οπως λες το καλυτερο οσο για τις αλλες εταιριες μαρτυρες ειναι οι ιδιοι κατοχοι με αυτα που γραφουν στις ενοτητες καθε συσκευης πληρωνοντας ενα σκασμο χρηματα . .  .😀

5 ώρες πριν, s_nova said:

1)Ποσα χρονια να δινει αναβαθμισεις  πχ. στην καινουργια σειρα F7 δινει 6 χρονια

2)οσο για το hardware  δινει τα καλυτερα και στην μεσαια και στην μεγαλη κατηγορια απ ολες τις εταιριες .

3)οσο για τις αλλες εταιριες μαρτυρες ειναι οι ιδιοι κατοχοι με αυτα που γραφουν στις ενοτητες καθε συσκευης πληρωνοντας ενα σκασμο χρηματα . .  .😀

1)δεν δίνει 6 αναβαθμίσεις στην σειρά F7.

4 δίνει και 6χρόνια security patches. Οσο δίνουν και άλλες εταιρείες ή πίσω από κάποιες άλλες(μέχρι και η Nothing δινει 5 και 7χρονια security στο φετινο Nothing 3).

Στο φθηνότερο Poco M7 Pro 5G πχ , το έβγαλε φέτος με Android 14 και εκτός Ευρώπης θα πάρει μέχρι Android 16.

2)Ούτε αυτό ισχύει.

Στην μεγάλη κατηγορία πχ το F7 Ultra, έχει μικρότερη μπαταρία από άλλες Κινέζικες εταιρείες, δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ούτε έχει LTPO οθόνη και σε τηλεφακό, δεν έχει καν 3X zoom.

3)Το ίδιο ισχύει και για την Poco συμφορουμίτη. Απλά η κύρια διαφορά ειναι ότι πλέον δεν σχολιάζει κόσμος στα ακριβότερα Poco, παρά στα φθηνότερα X που και εκεί δεν ειναι λίγα τα παράπονα που έχουμε διαβάσει....

Το τελευταίο θέμα στο οποίο σχολιάζουν πολλοί κάτοχοι Poco F σειράς, είναι αυτό εδώ, που όπως βλέπεις δεν λένε οι κάτοχοι τα καλύτερα, αλλά και αυτό το προσπερνάς 🙂 

Βέβαια και για το Xiaomi Pad 6, όταν ανέφερα τι τραγική που ήταν η Xiaomi που έκοψε την υποστήριξη του, μετά από μόλις 1 μεγάλη αναβάθμιση, δεν θυμάμαι να είχες κριτικάρει καθόλου την εταιρεία.

Edited by Fulgore1

Δεν έχω τύχει κάτοχος POCO και δεν ξέρω αν θα κάνω τη δοκιμή καθώς, ήδη έχουν περάσει τρείς συσκευές Xiaomi από τα χέρια μου και νομίζω ότι έχω χορτάσει για τα καλά την εμπειρία. Μπορώ όμως να τοποθετηθώ σχετικά καθώς, έχουμε ένα κοινό εδώ, το MIUI/HyperOS. 

Κάποτε, τα POCO είχαν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χαμηλότερης τιμής. Έδιναν σούπερ ντουπερ χαρακτηριστικά τα οποία όντως, έπρεπε να τα σκάσεις χοντρά για να τα αποκτήσεις και η POCO, τα έδινε κοψοχρονιά σχεδόν. 

Με την περσινή και τη φετινή σειρά μοντέλων όμως, μπήκε οικονομικά στα χωράφια των ανταγωνιστών, με αποτέλεσμα να χάσει αυτό το πλεονέκτημα που είχε. 

Και μιας και ανέφερα το HyperOS. Το έχω δοκιμάσει σε φθηνή, σε midrange και τώρα σε flagship συσκευή. Δεν το δέχομαι ως καταναλωτής να δίνω τόσα λεφτά και να έχει το λογισμικό τα θεματάκια του. Θα μου πει κάποιος, δεν έχουν και τα υπόλοιπα λογισμικά bugs? Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, το κάθε λογισμικό έχει τα δικά του. 

Δεν μπορεί όμως η Xiaomi, να ζητά τόσα λεφτά σε Redmi, POCO & Mi μοντέλο, χωρίς να έχει δουλέψει αντίστοιχα το λογισμικό της. Όσο ανεβαίνει η τιμή, ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις μας και εκεί, το χάνει η εταιρεία. 

Θεωρώ περιττές κοκκορομαχίες τα AnTuTu score, τις συνεργασίες με LEICA, όταν δεν μπορείς να προσφέρεις μια όσο το δυνατόν απροβληματιστη εμπειρία χρήσης. 

Για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά και θεωρώ πολύ ανταγωνιστικά τα προϊόντα της εταιρείας, σε όλες τις υπομάρκες, σε θέμα χαρακτηριστικών. Χωλαίνουν όμως στο πώς θα αναδείξουν όλα αυτά τα προσόντα και εκεί φταίει το λογισμικό. Είναι σαν να έχεις ένα υπέρλαμπρο τούρμπο μοτέρ σε ένα αυτοκίνητο και να πάσχει στα ηλεκτρολογικά του. Όσο καλό και να είναι το μοτέρ, κάπου μπουχτίζεις με τα λοιπά ζητήματα. 

Και δεν τα λέω με κακία αυτά τα πράγματα, είναι επειδή τη γουστάρω ως φίρμα και πραγματικά θλίβομαι με αυτές τις κακοτοπιές. Τη θεωρώ από τους μεγάλους παίκτες της αγοράς, κάπου όμως το έχουν χάσει, με τόσα πολλά μοντέλα όμως που κυκλοφορούν, το βρίσκω απόλυτα λογικό....

Edited by tsimisde

Ποιος σας εμποδιζει να παρετε το samsung a56 των 128mb εν ετη 2025  , το one plus που παρακαλας μπας και βγει  update να διορθωσει τα απειρα bugs , το google pixel που περιμενεις να στειλει το update απ το Αμερικα μπας και δουλεψει καλυτερα το 5G ειλικρινα Ποιος... Η το Μηλο οοοοο.😂

Οσο για το Poco F7 Ultra  που αναφερθηκε πιο πανω  τυχαινει να το εχω  εδω και κανα μηνα αγγιζει την τελειοτητα αμαν τι εβγαλες βρε Poco 😘

"Amazing Poco F7 Ultra"

330 ευρω μου βγηκε καινουργιο απο κωτσοβολο 😁

20250818_222604.jpg

Edited by s_nova