Jump to content

stavai

Members
  • Δημοσιεύσεις

    162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    POCO F3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

stavai's Achievements

  1. Μην τρελαίνεσαι ούτε σε έμενα δεν έχει έρθει επίσημη ενημέρωση για να κάνω update σε f5 pro είμαι στην miui ακόμα !
  2. Καλημέρα σε όλους . Παρέλαβα δέμα από Αγγλία μέσο ebay αξίας 20.06Ευρώ . και πλήρωσα 2.50 ευρώ φόρο ενω έχω πληρώσει ήδη φόρο όταν το αγόρασα Είναι φυσιολογικό? Η παράδοση έγινε μέσο ΕΛΤΑ COURIER i EUR 20.06 GBP 16.67 1 item GBP 8.95 Shipping GBP 4.49 VAT* GBP 3.23 Order total GBP 16.67
  3. Καλημέρα σε όλους ! Κάτοχος και εγώ του pro εδώ και μερικές ημέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο . Το τηλέφωνο. πάει σφαίρα χωρίς το παραμικρό κόλλημα ο 8+gen 1 κάνει τη δουλειά του τέλεια χωρίς υπερθερμάνσεις ! Η οθόνη απλά τέλεια ακόμα και κάτω από τον ήλιο ! Η κάμερα πολύ καλή ακόμα και τη νύχτα . Η λήψη σε COSMOTE σε προβληματική περιοχή απλά τέλεια ! Αυτονομία εκτός από την πρώτη ημέρα πολύ καλή, πάνω από μια ημέρα με ανθρώπινη χρήση ! Σε σχέση πάντα με το F3 που είχα άλλο τηλέφωνο ! ! !
  4. Καλημέρα για δώσε κάποιο σύνδεσμο να την κατεβάσουμε . Ευχαριστώ .
  5. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση . Σε COSMOTE το έχεις δοκιμάσει ? Γιατί αρκετά POCO έχουν θέμα με COSMOTE . Είμαι Μικρές Κυκλάδες και εδώ μόνο η COSMOTE έχει μέτριο προς καλό σήμα . Η vodafone εδώ είναι για τα μπάζα ! Μπήκα στον πειρασμό και παράγγειλα 12+512g !
  6. Καλησπέρα από θερμοκρασία μπαταρία και λήψη πως τα πάει ? Ρωτάω επειδή έχω το F3 και F4gt και ψήνονται από θερμοκρασίες με αποτέλεσμα , να κατεβάζουν την φωτεινότητα μου έχουν σπάσει τα νεύρα ! Το F3 έχει και χάλια λήψη στη COSMOTE !
  7. Μπορείς να το στείλεις και σε εμένα ? Παίζει καμιά προσφορά για το PRO ? Ευχαριστώ .
  8. stavai

    Poco F3

    Ούτε και εγώ έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Viber έρχονται κανονικά . Για δες τις ρυθμίσεις σου !
  9. stavai

    Poco F3

    Για δοκίμασε Luncher Poco Release 4.38 1.55
  10. stavai

    Poco F3

    Και η λύση του προβλήματος κουρεμένη εφαρμογή μετά από αναβάθμιση . Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και όλα ΟΚ ! ! !
  11. stavai

    Poco F3

    Καλημέρα σε όλους . Το μόνο κουλό που βλέπω μετά την αναβάθμιση σε εμένα είναι ότι πλέον ο Mi music player δεν παίζει κανένα mp3 αρχείο . Εκτός από ένα πολύ μικρο σε διάρκεια αρχείο . Όπως και να τον επιλέξεις πατώντας το εικονίδιο μουσική η και μέσα από την διαχείριση αρχείον σου γράφει ( άγνωστη μορφή η κατεστραμμένο αρχείο ) Εγκατέστησα όλον player και παίζουν κανονικότατα τα πάντα . Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος ?
  12. stavai

    Poco F3

    Καλημέρα . Και σε εμένα όλα καλά με την global
  13. Καλησπέρα σε ολους! Γνωριζει κανείς απο Amazon ? εκανα παραγγελία πριν 2 μήνες και περασε η ημερομηνία παραλαβής. εστειλα μήνυμα στον πωλητή αλλα δεν μου απάντησε.Γνωρίζει κανείς τι κάνουμε για την επιστροφή χρημάτων ή τα χάσαμε?
  14. stavai

    Poco F3

    Τελικά μου εμφανίστηκε πάλι και την πέρασα . Όλα καλά μέχρι τώρα .
×
×
  • Create New...