Jump to content

Poco F5 / F5 pro

fufutos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, εμένα μόλις μου ήρθε αυτό με Δανία χώρα, φυσικά δεν το έκανα Poco F5 pro 12/512

Screenshot_2026-03-31-15-38-48-482_com.android.updater.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• Απαντήσεις 732
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

1 hour ago, KIRIS said:

Καλησπέρα, εμένα μόλις μου ήρθε αυτό με Δανία χώρα, φυσικά δεν το έκανα Poco F5 pro 12/512

Μόλις εμφανίστηκε και σε εμένα σε Ελλάδα! Το πάτησα το κουμπί και περιμένω να δω τι θα γίνει!

Edited by n2700177

19 minutes ago, andreaspana said:

Και σε εμενα Ελλαδα, αλλα 2.0gb. 
Διορθωνει τιποτα ? ή τα διαλυει ολα ?

Τελικά την έκανα, πραγματικά θέλω να γελάσω με λίγμους, έδωσαν αναβάθμιση 2 γιγα σε νέο λογισμικό και το security patch είναι ακόμα στο Νοέμβριο 2025 🤣, έδωσαν απλά για να λένε ότι έδωσαν, όσον αφορά τις αλλαγές, δεν έχει τίποτα διαφορετικό, που να είδα εγώ τουλάχιστον γιατί ακόμα και γω μπάρα έχω επίλογη του παλιού τύπου μαύρο μπλε!!!αν σας βγάλει εκείνο το σπαστικό φακό που εβγαλε και σε μένα στο κέντρο ακριβώς της οθόνης υπάρχει τρόπος να φύγει μέσο επιλογών γιατί είμαι σίγουρος πως θα σαα σπάσει τα νεύρα, κατά τα άλλα θα δείξει, για την μπαταρία το γράφει στις ενημερώσεις και λέει κάντε υπομονή για 1 έως 3εις  ημέρες και πως θα έχει βελτίωση, γενικη ανάλυση αν δω κάτι θα ενημερώσω...

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους .  

Έσκασε και νέο update για το poco f5 pro 3.0 5.0 . Με χώρα Ελλάδα !

Έδωσε security update 1.2.2026. 

Σε εμένα με την global rom και το hyperos 3.0 5.0  δουλεύουν όλα ΟΚ . 

Το έχω περάσει πριν δυο ημέρες !   

εικόνα_Viber_2026-03-31_17-55-53-815.jpg

Edited by stavai

1 hour ago, stavai said:

Καλησπέρα σε όλους .  

Έσκασε και νέο update για το poco f5 pro 3.0 5.0 . Με χώρα Ελλάδα !

Έδωσε security update 1.2.2026. 

Σε εμένα με την global rom και το hyperos 3.0 5.0  δουλεύουν όλα ΟΚ . 

Το έχω περάσει πριν δυο ημέρες !   

εικόνα_Viber_2026-03-31_17-55-53-815.jpg

Άκυρο δικό μου λάθος κοιτουσα την έκδοση του security της εφαρμογής και μένα αυτό που λέει το παλικάρι γράφει... 

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 ώρες πριν, KIRIS said:

Καλησπέρα φίλε. Περίεργο πάντως γιατί εμένα ήταν 5.7 gb η ακριβώς ίδια έκδοση. 

Στο κέντρο της οθόνης, αν κάνω προς τα κάτω βγαίνει το παρακάτω μενού αναζήτησης ai. Άραγε υπήρχε αυτό πριν? 

Screenshot_2026-03-31-22-58-34-731_com.mi.android.globallauncher-edit.jpg

Καλημέρα, έβαλα χθές την έκδοση 3.0.2.0 σε Poco F5 Pro και σήμερα διαπίστωσα πως δεν είχα ειδοποίηση από το Microsoft Authenticator, έπρεπε να την αναζητήσω εγώ την ειδοποίηση κλπ. Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις; με το Viber σήμερα έλαβα ειδοποιήσεις κανονικά.

12 ώρες πριν, johnycccccc said:

Καλησπέρα φίλε. Περίεργο πάντως γιατί εμένα ήταν 5.7 gb η ακριβώς ίδια έκδοση. 

Στο κέντρο της οθόνης, αν κάνω προς τα κάτω βγαίνει το παρακάτω μενού αναζήτησης ai. Άραγε υπήρχε αυτό πριν? 

Screenshot_2026-03-31-22-58-34-731_com.mi.android.globallauncher-edit.jpg

Καλημέρα όχι  το μενού αναζήτησης ai. Δεν υπήρχε  πριν από 3.0.2.0 και 3.0.5.0 ! ! !

2 ώρες πριν, n2700177 said:

Καλημέρα, έβαλα χθές την έκδοση 3.0.2.0   και σήμερα διαπίστωσα πως δεν είχα ειδοποίηση από το Microsoft Authenticator, έπρεπε να την αναζητήσω εγώ την ειδοποίηση κλπ. Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις; με το Viber σήμερα έλαβα ειδοποιήσεις κανονικά.

Καλημέρα όχι δεν έχω  παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και στην 3.0.2.0 και 3.0.5.0 σε Poco F5 Pro έχω ειδοποιήσεις κανονικά ! 

Edited by stavai

58 minutes ago, stavai said:

Καλημέρα όχι  το μενού αναζήτησης ai. Δεν υπήρχε  πριν από 3.0.2.0 και 3.0.5.0 ! ! !

Καλημέρα όχι δεν έχω  παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και στην 3.0.2.0 και 3.0.5.0 σε Poco F5 Pro έχω ειδοποιήσεις κανονικά ! 

Ναι φίλε έρχονται κανονικα οι ειδοποιήσεις του microsoft authenticator, μόλις το δοκίμασα. 

22 ώρες πριν, johnycccccc said:

Ναι φίλε έρχονται κανονικα οι ειδοποιήσεις του microsoft authenticator, μόλις το δοκίμασα. 

Καλημέρα, σήμερα παίζουν και σε εμένα κανονικά

On 1/4/2026 at 11:29 ΠΜ, stavai said:

Υπάρχει κάποιος άλλος φίλος που να βρήκε κάτι καινούριο στην τελευταία έκδοση 3.0.2.0 ? 5.7 gb δεν είναι και λίγα, όταν έχουμε συνηθίσει σε μηνιαία security update των 100 mb. 

29 minutes ago, johnycccccc said:

Υπάρχει κάποιος άλλος φίλος που να βρήκε κάτι καινούριο στην τελευταία έκδοση 3.0.2.0 ? 5.7 gb δεν είναι και λίγα, όταν έχουμε συνηθίσει σε μηνιαία security update των 100 mb. 

Εσυ πιθανώς να μην είχες πάρει από την 2 όλες τις αναβαθμίσεις τρώνε κόλλημα καμία φορά 

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ώρες πριν, KIRIS said:

Εσυ πιθανώς να μην είχες πάρει από την 2 όλες τις αναβαθμίσεις τρώνε κόλλημα καμία φορά. 

Ναι είναι πιθανό. Ένα άλλο που παρατήρησα σήμερα είναι όταν έπεσε η μπαταρία στο 19%, πρότεινε να κάνω εξοικονόμηση, δεν έκανα και συνέχισε να πέφτει η στάθμη της μπαταρίας....σε μισό λεπτό είχε πέσει στο 9%, μήνυμα για ενεργοποίηση εξοικονόμησης, δεν το ενεργοποίησα και ανά 10 δευτέρα, έπεσε στο 5%< ύστερα μήνυμα υψηλή κατανάλωση  μπαταρίας 20%, και έφτασα στο 2% όπου και το φόρτισα. Με παραξενεύει αυτή η συμπεριφορά, πάντα η μπαταρία μου κατέβαινε ομαλά, ακόμα και κάτω από 20%. Ίσως να θέλει βαθμονόμηση η μπαταρία, ίσως να τα έπαιξε η μπαταρία. Πάντως στο bug report της xiaomi βρίσκω ότι η μπαταρία έχει υγεία 83.7%. 

12 minutes ago, johnycccccc said:

Ναι είναι πιθανό. Ένα άλλο που παρατήρησα σήμερα είναι όταν έπεσε η μπαταρία στο 19%, πρότεινε να κάνω εξοικονόμηση, δεν έκανα και συνέχισε να πέφτει η στάθμη της μπαταρίας....σε μισό λεπτό είχε πέσει στο 9%, μήνυμα για ενεργοποίηση εξοικονόμησης, δεν το ενεργοποίησα και ανά 10 δευτέρα, έπεσε στο 5%< ύστερα μήνυμα υψηλή κατανάλωση  μπαταρίας 20%, και έφτασα στο 2% όπου και το φόρτισα. Με παραξενεύει αυτή η συμπεριφορά, πάντα η μπαταρία μου κατέβαινε ομαλά, ακόμα και κάτω από 20%. Ίσως να θέλει βαθμονόμηση η μπαταρία, ίσως να τα έπαιξε η μπαταρία. Πάντως στο bug report της xiaomi βρίσκω ότι η μπαταρία έχει υγεία 83.7%. 

Το γράφει στα info της αναβάθμισης κατω κάτω για λίγες μέρες θα έχεις το τηλ ανεβασμένες θερμοκρασίες και αυξημένη χρήση μπαταρίας θα στρώσει λογικά 

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω πως θα πάει η μπαταρία θα δείξει αλλά βλέπω εμφανώς βελτίωση στο scroiling το τηλ πάει βούτυρο και ανοίγει τις σελίδες όλες σφεντονα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, πολύ ησυχία έπεσε ρε παλικάρια, τόσο καλή η hyperos 3 τελικά? 🤣 

Πέρα από κάποιες νέες επιλογές με το hyperland etc και κάτι έξτρα αποτυπώματα για ξεκλείδωμα και τέτοια χαζά στα θετικά είναι ότι τηλ πάει σφαίρα έγινε βούτυρο στο σκρολ στο άνοιγμα σελίδων στο browsing, στα μείον προς το παρόν η μπαταρία με ίδια χρήση το απόγευμα είχα 20% τώρα γυρνάω και είμαι στο 5% αυτοί λένε ότι στρώνει αλλά εγώ δεν είμαι αισιόδοξος...

Το μη αναμενόμενο ήταν ότι δεν παρουσίασε καμία αστοχία η πρόβλημα, συνήθως οι μεγάλες αναβαθμίσεις κάτι έβγαζαν στην πρώτη έκδοση, θα μου πεις ούτε android άλλαξε πόσο σκατα να τα έκαναν... Αυτά από μένα 

[sIGPIC][/sIGPIC]

η μπαταρια πράγματι έχει χάσει λίγο σε απόδοση αλλά λιγότερο απ' όσο περιγράφεις, τουλάχιστον με την δική μου χρήση...τώρα για τα υπόλοιπά....στα μάτια μου μία από τα ίδια με μικροβελτιώσεις

Εγώ πάλι τώρα με την αναβάθμιση βλέπω την μπαταρία να έχει φτιάξει από τότε που είχε χαλάσει κατά πολύ με την έκδοση 2.

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Έχει δωθει ενημέρωση στις ενημερώσεις εφαρμογών συστήματος το Ai engine και επανήλθε στο μενού, είναι 198 mb κατεβάστε το 

[sIGPIC][/sIGPIC]

21 ώρες πριν, KIRIS said:

Έχει δωθει ενημέρωση στις ενημερώσεις εφαρμογών συστήματος το Ai engine και επανήλθε στο μενού, είναι 198 mb κατεβάστε το 

Όταν λες ότι επανήρθε στο μενού, εννοείς όταν το πατάμε στην αναζήτηση. Το βρήκα κι εγώ και είναι απενεργοποιημένο. Αξίζει να το ανοίξουμε? Τελικά έχει ή δεν έχει ουσία?

Edited by johnycccccc

3 ώρες πριν, johnycccccc said:

Όταν λες ότι επανήρθε στο μενού, εννοείς όταν το πατάμε στην αναζήτηση. Το βρήκα κι εγώ και είναι απενεργοποιημένο. Αξίζει να το ανοίξουμε? Τελικά έχει ή δεν έχει?

Πριν δεν το είχε στο μενού καθόλου να το ενεργόπ. Τώρα το έχει, θεωρητικά αυτό αναγνωρίζει την χρήση της συσκευής που κάνεις και προσαρμόζει μπαταρία και κτλ, το εργαλείο εγώ δεν τι έχω ενεργό. Βασικά για να εικαο ειλικρινής δεν έχω ιδέα τι κάνει και πριν που το είχαμε 

Screenshot_2026-04-10-16-25-47-724_com.android.settings.jpg

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]