Jump to content

andreaspana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

andreaspana's Achievements

  1. Τιποτα δεν παιζει ρολο. Γιατι ουτε περιοχη αλλαξα, ουτε το βιασα, ουτε το κακοποιω. Απλα το τηλεφωνο με το που αναβαθμιστηκε σε Hyper OS χρειαζομαι φορτιστη το μεσημέρι. Τόσο απλό ειναι!
  2. τραγικη κατασταση!
  3. αυτα ειναι συστηματα Xiaomi. Δεν ειναι συστηματα σοβαρης εταιριας. Αν συμφωνησω με hard reset, μετα πρεπει να το πεταξω στην θαλασσα και να μην ξαναασχοληθω με τους γελοίους.
  4. να μην το κανεις. Δεν εχεις να κερδισεις τιποτα. Μονο να χασεις.
  5. την εβαλα και εγω. Το smooth που ειχε πιο παλια το τηλεφωνο γυρισε πισω. Δουλευει πολυ πιο γρηγορα απο οτι πριν. Τιποτα αλλο δεν ξερω...
  6. Απολυτως τιποτα καλυτερο δεν εχει το Hyper Os απο το MIUI που ειχε. Ουτε πιο smooth ειναι , ουτε φυσικα καλυτερη διαχειριση μπαταριας. Το τηλεφωνο θελει φορτιση το απογευμα, και απο τοτε που πηγε σε Hyper Os , τρωει και κολληματα. Αναμφισβητα ειναι πιο αργο στην χρηση.
  7. Δεν υπηρχε λογος να βγει αυτη η μπουρδα το Hyper os. Μονο το λογοτυπο αλλαζει και οτι σου τρωει μπαταρια.
  8. Ηταν η τελευταια φορα που πηρα Xiaomi. Ειπα να τους δωσω μια ευκαιρια σε ακριβο τηλεφωνο, αλλα τελικα σε ολα ιδιοι ειναι.
  9. Οτι πρεπει να κανουμε ολοι. Να βρουμε τροπο να γυρισουμε στο MIUI 14 και στο μελλον να μην ξαναπαρουμε Xiaomi
  10. αυτη που την εχεις βρει? Η 1,.0.3.0 εχει ερθει σε εμενα, και απο τοτε τιποτα.
  11. hard reset θα κανουμε οποτε καβλαντιζει η xiaomi να βγαλει αναβαθμιση ? δεν πανε καλα!
  12. γιατι το λες αυτο? μας εδωσε Hyper Os ομως για να πουλαει power bank. Εχω κινητο απο το 1993 μαζι με τους ταξιτζηδες. Δεν θυμαμαι ποτε να φορτιζα στην μεση της ημερας. Τωρα μετα το μεσημαριανο φαγητο πρεπει να φορτισω κινητο. Τι στο διαολο εχουν κανει σε αυτη την Hyper Os δεν καταλαβαινω. Γιατι τα σκαλιζουν, παλι δεν καταλαβαινουν. Τι παπαριες εφτιαξαν δηλαδη? τιποτα δεν εφτιαξαν. Μια χαρα δουλευε το τηλεφωνο πριν.
  13. Να κατεβάσεις την hyper os γιατί; Μην την χάσεις; Έλα.να.ανταλλαξουμε.τηλεφωνα.αν έχεις τέτοιον καημο
  14. δεν ξερω αν βοηθαει στην υγεια της μπαταριας , παντως στην διαρκεια της μπαταριας δεν βοηθαει. Δεν ξερω εν ολιγης αν τα παιζει η μπαταρια ή χανει το calibration και δειχνει οτι να ναι η ενδειξη. Εμενα δεν μου πετυχε αυτη η τακτικη. Παντα φουλ φορτισεις. ΠΟΤΕ δεν το βγαζω πριν φτασει 100%
×
×
  • Create New...