Jump to content

Christos kitsos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Christos kitsos

  1. Αυτο σκεφτομαι να το πουλησω και να παω στο pro max.
  2. Καλημερα.Για αρχη βαζεις τον google λογαριασμο στο chrome και εχεις ολους τους κωδικους που ειχες σε σελιδες και αλλα.Πολυ ωραια το ΙΟS πολυ ελεφρυ!Ανοιγουν ολα αστραπιαια!Εχασα σιγουρα το ρυθμο ανανεωσης που ειχα 144 HZ στο xiaomi 13 T Pro.Αυτο εχει 60hz και θα το καταλαβεις αμεσως αλλα θα το συνιθισεις.Πολυ δυνατες καμερες.ποιοτητα κατασκευης πολυ ποιοτικη.Δεν νομιζω πως εχασα κατι αντιθετως τωρα δεν γυριζω σε android ξανα.Το μεγαλυτερο ατου που μου αρεσε το face id .Ανοιγει αστραπιαια και σε απολυτο σκοταδι.ουτε δαχτυλικο αποτυπωμα να πατας 2-3 φορες να ανοιξει.Μπαταρια 1,5 μερα ανετα και το λιωνω ολη μερα.Και παιζω και βαρια games.θεμα υπερθερμανσης ουτε να το σκεφτεσαι.Λιγο με ξενερωσαν τα 20W μονο φορτισης.Αλλα φορτιζει σε μια ωρα απο το 0% που δεν νομιζω να το παει καποιος τοσο χαμηλα.Αυτα εχω να σου πω.Οτι αλλο θες ρωτα με.
  3. Με το κανονικό φορτίζει μια χαρά χωρίς προβλήματα.Με το Philips βλέπω μετά τα 80% σταματάει λόγω υπερθέρμανσης γράφει.
  4. Όχι βελτιστοποιημένη το έχω μόνο .Εβαλα το καλώδιο το δικό του και φορτίζει ποιο γρήγορα νομίζω.
  5. Καλησπέρα έχω αγοράσει ένα καλώδιο type c της Philips .φορτισα 1-2 φορές πήγε μέχρι 80-85% κ μπήκε σ αδράνεια μέχρι ν κρυώσει τ κινητό.το ζέστανε λίγο.Να φορτίσω μόνο μ τον εργοστασιακό που είχε στο κουτί του η θ έχω θέματα με υπερθερμανση όλη την ώρα?
  6. Εγώ αυτά έβαλα και είναι κομπλέ.
  7. Το πήρα σήμερα και μπορώ να πω ότι πρώτη φορά σε μήλο και τα πέρασα όλα καλά.Πολυ ελαφρύ το IOS τρέχει σφαίρα σε όλα.Τελικα κράτησα το apple iPhone 15 plus
  8. Γιατί στο Xiaomi 13 T pro τα έχω αποθηκευμένα στο λογαριασμό μου google ..Δεν θυμάμαι τους κωδικούς..Δεν ξερω πως θα τα βάλω στο iphone τις τράπεζες.
  9. Μάλλον αυτό θα κάνω....Θα το ανοίξω θα το δοκιμάσω και ότι με βολεύει περισσότερο..Θα χάσω λογαριασμούς e banking και τέτοια με το iphone.αυτο δεν θέλω.
  10. Όχι παίζω και games πολύ ..
  11. Καλησπέρα είμαι κάτοχος Xiaomi 13 T pro και κέρδισα σε διαγωνισμό apple iPhone 15 plus...Να το κρατήσω το Xiaomi η να κρατήσω το iPhone?αξίζει η μετάβαση?
  12. Κοίτα αναλόγως πως τη χρήση του καθενός....Εγώ το δουλεύω όλη μέρα το κινητό..Αν έχεις τα 144hz όπως εγώ τελειώνει σχετικά γρήγορα..Εγώ κάνω μικρές φορτίσεις..Μόλις πάει 60-70 % το βάζω 5 λεπτά και το βγάζω...Πιστεύω βγάζει μέρα με αυτόματο Ρυθμό ανανέωσης.
  13. Εμένα έρχονται κανονικά.
  14. Εγώ είχα δηλώσει για beta tester me IMEI μήπως για αυτό μου ήρθε ποιο νωρίς..
  15. Ωραίο γραφικό περιβάλλον...Ποιο smooth ...Νομίζω πως η μπαταρία τρώει ποιο γρήγορα...(Μπορεί να κάνω και λάθος) Γενικά δεν άλλαξαν και πολλά πέρα των εικονιδίων και γραφικού περιβάλλοντος.Ελαφρυ ποιο γρήγορο από MIUI και χωρίς περιττές εφαρμογές.
  16. Ναι και έχει android 14 μέσα...Κάνε χειροκίνητο για ενημερώση θα σου εμφανιστεί..
  17. Xiaomi 13 T pro σήμερα με region ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΤΑ
  18. Δεν πειράζω εφαρμογές και τέτοια ..Κανονική χρήση κάνω απλώς σκέφτομαι να δοκιμάσω και μήλο...Το βρίσκω από ένα φίλο μου μεταχειρισμένο ελαφρώς και ψήνομε να το πάρω....Το μόνο λάθος στο plus πιστεύω τα 60hz αλλά θα το συνηθίσω πιστεύω.
  19. Καλησπέρα παίδες....Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση σε μήλο από Xiaomi 13 T pro...αξίζει η αλλαγή σε iPhone 15 plus???
  20. ΟΤΑ μου ήρθε δεν την έβαλα εγώ.
  21. Εγώ πάντως έχω ακόμα την 14.0.14 και έχω security patch Οκτωβρίου...
  22. Έχει πολύ καλές κάμερες πίσω .!Η σελφι μια απλή 20αρα δεν τρελάθηκα...Η always on διαρκεί μόνιμα...
  23. Καλημέρα...Είχα poco f4 GT με snap gen 1 και είχα τα ίδια προβλήματα.!Πολύ υπερθέρμανση!Πιστεύω είναι θέμα επεξεργαστή .
×
×
  • Create New...