guy_fawkes Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 έχει έρθει του Δεκεμβρίου η ενημέρωση! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Το 5G εφτασε, δε ξερω κλήσεις απο forthnet αν εφτιαξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 (edited) Μόλις την έκανα την ενημέρωση over air.Με κοσμοτε μαμά χωρίς σουτζουκι εχω Volte και 5g.Στην περιοχή μου Καισαριανή έχει ένα κομμάτι που μένω εγώ, που δεν πιάνει καθόλου καλά η κοσμοτε και πιάνει τέλεια η βονταφον.Οσοι έχουν μαμά βονταφον και πέρασαν το QPR1 έχουν 5G και Volte χωρίς το σουτζουκι;Αν ναι , αύριο θα πάω να βάλω κάρτα βονταφον. Edited December 12, 2023 by spyridon70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elightme Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Λοιπόν έχω και Vowifi χωρίς σουτζούκι. Εκανα το εξής Έβαλα σουτζούκι και pixelims. Εμφανισα την επιλογή use vowifi. Απεγκατασταση και των δύο και επανεκκίνηση. Δημιουργία apn με στοιχεία: Name: IMS APN: ims APN type: ims APN Protocol: IPv4/IPv6 Και πλέον λειτουργεί κανονικά. Cosmote, stock rom Δεκεμβρίου πλέον έχω 5g, VoLTE, Vowifi. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gi_viper Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 1 ώρα πριν, sm4rt said: Το 5G εφτασε, δε ξερω κλήσεις απο forthnet αν εφτιαξαν Οι κλησεις απο nova/forthnet ειχαν ηδη φτιάξει στην beta qpr1 οπου το ειχα δοκιμασει. Μολις μπηκε η κανονικη εκδοση Δεκεμβριου αλλα αυτη τη στιγμή δεν εχω τρόπο να δοκιμασω, φανταζομαι ομως οτι θα ειναι ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 5 ώρες πριν, gi_viper said: Οι κλησεις απο nova/forthnet ειχαν ηδη φτιάξει στην beta qpr1 οπου το ειχα δοκιμασει. Μολις μπηκε η κανονικη εκδοση Δεκεμβριου αλλα αυτη τη στιγμή δεν εχω τρόπο να δοκιμασω, φανταζομαι ομως οτι θα ειναι ΟΚ! Μετά λένε ξανά χαλασαν ομως Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 52 minutes ago, doganos said: Μετά λένε ξανά χαλασαν ομως Και μετά από 5 μέρες ξαναέφτιαξαν με ένα update 17 mb. Είμαι beta και το ξέρω. Αν και σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω σταθερή έκδοση. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να μένω beta. Το μόνο που σκέφτομαι είναι που βαριέμαι να φτιάχνω τη συσκευή από την αρχή... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pixeluser Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Το θέμα με την έλλειψη σήματος διορθώθηκε δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Και μετά από 5 μέρες ξαναέφτιαξαν με ένα update 17 mb. Είμαι beta και το ξέρω. Αν και σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω σταθερή έκδοση. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να μένω beta. Το μόνο που σκέφτομαι είναι που βαριέμαι να φτιάχνω τη συσκευή από την αρχή... Ίσως μπορείς να γλιτώσεις τον κόπο για σετάρισμα της συσκευής κάνοντας backup τα πάντα με το titanium backup και κάνοντας επαναφορά τους μετά την νέα εγκατάσταση Λοιπόν έχω και Vowifi χωρίς σουτζούκι. Εκανα το εξής Έβαλα σουτζούκι και pixelims. Εμφανισα την επιλογή use vowifi. Απεγκατασταση και των δύο και επανεκκίνηση. Δημιουργία apn με στοιχεία: Name: IMS APN: ims APN type: ims APN Protocol: IPv4/IPv6 Και πλέον λειτουργεί κανονικά. Cosmote, stock rom Δεκεμβρίου πλέον έχω 5g, VoLTE, Vowifi.Υπάρχει μήπως κάπου κάποιος πιο αναλυτικός οδηγός για το Pixel IMS και την ρύθμιση του APN ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) On 12/12/2023 at 11:41 ΠΜ, nikolasn80 said: Η καινούργια έκδοση της βετα είναι όλα οκ?εχουμε αλλαγές? On 12/12/2023 at 11:41 ΠΜ, nikolasn80 said: Η καινούργια έκδοση της βετα είναι όλα οκ?εχουμε αλλαγές? Με την καινούργια βετα βγάζει και την έκδοση vo5g Edited December 13, 2023 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 11 ώρες πριν, elightme said: Λοιπόν έχω και Vowifi χωρίς σουτζούκι. Εκανα το εξής Έβαλα σουτζούκι και pixelims. Εμφανισα την επιλογή use vowifi. Απεγκατασταση και των δύο και επανεκκίνηση. Δημιουργία apn με στοιχεία: Name: IMS APN: ims APN type: ims APN Protocol: IPv4/IPv6 Και πλέον λειτουργεί κανονικά. Cosmote, stock rom Δεκεμβρίου πλέον έχω 5g, VoLTE, Vowifi. Μα και πριν μπορούσες να το βγάλεις το Shizuku μετά. Δεν ήταν πρόβλημα. Το Shizuku δεν αλλάζει κάτι από μόνο του, απλά σου δίνει τη δυνατότητα να πειράξεις κάποιες ρυθμίσεις. Αυτό χρησιμοποίησε ο dev που έφτιαξε το Pixel IMS. Άπαξ και τις άλλαζες τελείωνε μέχρι το επόμενο update. Μπορούσες να τα βγάλεις και τα δύο. Συνεπώς τώρα έχει στην Cosmote 5G/VoLTE από μόνο του πλέον και αν κάποιος θέλει και VoWiFi πρέπει να κάνει τη γνωστή διαδικασία. 3 ώρες πριν, Nikos2k5 said: Υπάρχει μήπως κάπου κάποιος πιο αναλυτικός οδηγός για το Pixel IMS και την ρύθμιση του APN ? https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md Το APN το κάνεις μέσα από το μενού του κινητού. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 το έγραψα από την πρώτη μέρα του update Δεκεμβρίου, αλλά δε βλέπω να το "πρόσεξε" άλλος.... σε κοσμοτέ δεν σας έφτιαξε νέο ΑΡΝ με όνομα hos ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 6 ώρες πριν, Pixeluser said: Το θέμα με την έλλειψη σήματος διορθώθηκε δηλαδή? δεν υπήρχε έλλειψη σήματος 2 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 το έγραψα από την πρώτη μέρα του update Δεκεμβρίου, αλλά δε βλέπω να το "πρόσεξε" άλλος.... σε κοσμοτέ δεν σας έφτιαξε νέο ΑΡΝ με όνομα hos ?Στο 8 Pro αλλά και στα 7αρια απ' όσο διαβάζω σε group στο Telegram, ναι. Νομίζω αυτό είχε εμφανιστεί όταν μας έδωσαν γενικότερα , VoLTE. Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) Σήμερα πήγα σε μια Vodafone και έκανα αλλαγή φορητότητας λόγο κακού σήματος στην περιοχή μου της κοσμοτε.Πριν την κάνω πήρα μια ντέμο κάρτα βονταφον και όταν την έβαλα στο pixel εμφανίστηκε κανονικά το Volte αλλά όχι το 5G.Σιγουρα θα θέλει SMS ενεργοποίησης σε κάποιο συμβατό 5G κινητό πριν παίξει στο pixel μου κανονικά.Ενα νέο είναι ότι ο πωλητής μου είπε ότι έχουν κυκλοφορήσει φήμες στην εταιρεία της βονταφον ότι θα φέρει το pixel 9 επίσημα του χρόνου. Edited December 13, 2023 by spyridon70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 3 ώρες πριν, Nikos_s3 said: το έγραψα από την πρώτη μέρα του update Δεκεμβρίου, αλλά δε βλέπω να το "πρόσεξε" άλλος.... σε κοσμοτέ δεν σας έφτιαξε νέο ΑΡΝ με όνομα hos ? Ναι υπάρχει .τι είναι ακριβώς αυτό Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickNT Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 20 ώρες πριν, guy_fawkes said: έχει έρθει του Δεκεμβρίου η ενημέρωση! Η οποία φαίνεται να έχει φέρει το 5G σε Vodafone, πάντα με Shizuku και Pixel IMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 εν τω μεταξύ υπάρχει μεγάλο drain battery με την αναβάθμιση Δεκεμβρίου. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpolydoros Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 4 ώρες πριν, nikolasn80 said: Ναι υπάρχει .τι είναι ακριβώς αυτό Είναι το APN που χρησιμοποιεί η συσκευή αποκλειστικά για υπηρεσίες RCS (ο απόγονος των SMS/MMS). 6 minutes ago, guy_fawkes said: εν τω μεταξύ υπάρχει μεγάλο drain battery με την αναβάθμιση Δεκεμβρίου. Πιο πιθανό (αν δεν είχες ήδη 5G με root τόσο καιρό) είναι να σου έχει κάτσει άσχημα η επίπτωση που έχει το 5G στη μπαταρία. Δοκίμασε να το γυρίσεις σε LTE. Πάντως θυμάμαι και από την προηγούμενη συσκευή μου ότι μεταξύ 5G και LTE η διαφορά στην κατανάλωση ήταν τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 19 minutes ago, gpolydoros said: Είναι το APN που χρησιμοποιεί η συσκευή αποκλειστικά για υπηρεσίες RCS (ο απόγονος των SMS/MMS). Πιο πιθανό (αν δεν είχες ήδη 5G με root τόσο καιρό) είναι να σου έχει κάτσει άσχημα η επίπτωση που έχει το 5G στη μπαταρία. Δοκίμασε να το γυρίσεις σε LTE. Πάντως θυμάμαι και από την προηγούμενη συσκευή μου ότι μεταξύ 5G και LTE η διαφορά στην κατανάλωση ήταν τεράστια. οχι με LTE το έχω , δεν το γύρισα σε 5g και είναι φανερό το baterry draining. Το έχουν διαπιστώσει και σε ξένα forums Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι με την διάρκεια της μπαταρίας.Θα το τσεκαρω και αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 συνήθως για το battery draining φταίει είτε τα play services, είτε το google app. εγώ με beta play services, έχω εξαιρετική απόδοση σε pixel 8 pro. (αυτό σαφώς αλλάζει κατά περιόδους, σε γενικές γραμμές όμως είναι καλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 (edited) Σε σύνδεση Vodafone πρέπει να στείλουμε SMS ενεργοποίησης με συμβατή συσκευή στο 1339 για να ισχύει το volte και το 5G;Αν ναι τι γράφουμε στο SMS; Edited December 15, 2023 by spyridon70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraan Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 Εγώ δεν βλέπω κάποιο battery drain . Το περίεργο είναι ότι σταμάτησε να μου δουλεύει το wifi calling. Το volte δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα και με shizuku αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 2 minutes ago, petraan said: Εγώ δεν βλέπω κάποιο battery drain . Το περίεργο είναι ότι σταμάτησε να μου δουλεύει το wifi calling. Το volte δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα και με shizuku αλλά τίποτα Η αλήθεια είναι οτι μετά την πρώτη φόρτιση απο την αναβάθμιση , έστρωσε και το δικό μου! Την ημέρα της αναβάθμισης, η μπαταρία τελείωνε και δεν την προλάβαινα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts