baiosss Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 και σήμερα, με το κινητό στο ένα χέρι και με την φυσική κάρτα στο άλλο, ....τσουπ, πέρασε κανονικά η συναλλαγή για να δούμε πως θα πάει...το store certified είναι κανονικά..Βγήκε καινούριο mod. 2.4.0 MOD 1.0.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 το είδα...το πέρασα...και πέρασε και η επόμενη συναλλαγή 👏🏼👏🏼 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 την γάτα με το ποντίκι παίζουμε με την google...το πρωί στο τσακ πέρασε η συναλλαγή και καπάκι πέταξε μήνυμα ότι δεν πληρεί προϋποθέσεις κτλ.... βλέπω νέα έκδοση πάλι, mod1.1 , την περνάω....και στην επόμενη συναλλαγή όλα καλά... 🙂 για να δούμε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, Nikos_s3 said: την γάτα με το ποντίκι παίζουμε με την google...το πρωί στο τσακ πέρασε η συναλλαγή και καπάκι πέταξε μήνυμα ότι δεν πληρεί προϋποθέσεις κτλ.... βλέπω νέα έκδοση πάλι, mod1.1 , την περνάω....και στην επόμενη συναλλαγή όλα καλά... 🙂 για να δούμε... Πολύ σπάταλος είσαι, όλο πληρώνεις... 😂 Γενικά δες όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα σε τη κατάσταση είναι το play store, δηλαδή αν σου γράφει ότι η συσκευή είναι πιστοποιημένη. Αν όχι, κάνε ένα καθαρισμό στην εφαρμογή του play store. Edited February 13, 2023 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpap Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 την γάτα με το ποντίκι παίζουμε με την google...το πρωί στο τσακ πέρασε η συναλλαγή και καπάκι πέταξε μήνυμα ότι δεν πληρεί προϋποθέσεις κτλ.... βλέπω νέα έκδοση πάλι, mod1.1 , την περνάω....και στην επόμενη συναλλαγή όλα καλά... για να δούμε...Δες το παραπάνω μήνυμα μου. Χρησιμοποίησε εκδόσεις modded by displaxΣτάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 35 minutes ago, djivo said: Πολύ σπάταλος είσαι, όλο πληρώνεις... 😂 Γενικά δες όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα σε τη κατάσταση είναι το play store, δηλαδή αν σου γράφει ότι η συσκευή είναι πιστοποιημένη. Αν όχι, κάνε ένα καθαρισμό στην εφαρμογή του play store. όλες αυτές τις μέρες, το play store είναι κανονικά certified. Μπαίνοντας μέσα στο wallet, συνήθως, πετάει το μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει ανέπαφες πληρωμές, λόγω unlocked bootloader κτλ. Anyway, προς το παρόν το σώζουμε... 8 minutes ago, sokpap said: Δες το παραπάνω μήνυμα μου. Χρησιμοποίησε εκδόσεις modded by displax Στάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτές χρησιμοποιώ...τελευταία 2.4.0 mod 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpap Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Αυτές χρησιμοποιώ...τελευταία 2.4.0 mod 1.1Νομίζω αυτή είναι η πιο πρόσφατη, αυτή τουλάχιστον δούλεψε σε μένα. https://cloud.tapatalk.com/s/63ea48ba27076/safetynet-fix-v2.3.1-MOD_3.0.zipΣτάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 (edited) 13 minutes ago, sokpap said: Νομίζω αυτή είναι η πιο πρόσφατη, αυτή τουλάχιστον δούλεψε σε μένα. https://cloud.tapatalk.com/s/63ea48ba27076/safetynet-fix-v2.3.1-MOD_3.0.zip Στάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://github.com/Displax/safetynet-fix/releases 😉 Edited February 13, 2023 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Ισως καποιος μπορεί να με βοηθήσει κ εμενα, προσπαθώ να ενεργοποιήσω με το shizuku το volte vowifi (cosmote) και ενώ φαίνεται να ενεργοποιείται και να το εμφανίζει και στις ρυθμίσεις του τηλεφώνουν κανονικά, για κάποιο λόγο δε δουλεύει. IMS status: Not registered. Καμια ιδέα γιατι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Ισως καποιος μπορεί να με βοηθήσει κ εμενα, προσπαθώ να ενεργοποιήσω με το shizuku το volte vowifi (cosmote) και ενώ φαίνεται να ενεργοποιείται και να το εμφανίζει και στις ρυθμίσεις του τηλεφώνουν κανονικά, για κάποιο λόγο δε δουλεύει. IMS status: Not registered. Καμια ιδέα γιατι συμβαίνει?Πρέπει να ειναι ενεργοποιημένα στην κάρτα σου. Οπότε η βάζεις την κάρτα σου σε κάποιο πιστοποιημένο κινητό και στέλνεις το κατάλληλο μύνημα η παίρνεις την cosmote και τους πριζεις για να στα ενεργοποιησουνε!Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Με το μηνυμα WIFICALL ενεργοποιούνται και τα 2 στην καρτα? 46 minutes ago, vasilisN900 said: Πρέπει να ειναι ενεργοποιημένα στην κάρτα σου. Οπότε η βάζεις την κάρτα σου σε κάποιο πιστοποιημένο κινητό και στέλνεις το κατάλληλο μύνημα η παίρνεις την cosmote και τους πριζεις για να στα ενεργοποιησουνε! Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Με το μηνυμα WIFICALL στο 1333 ενεργοποιούνται και τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Ναι και πρέπει το μήνυμα να σταλθεί από συμβατό τηλέφωνο Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Της γυναίκας μου το τηλέφωνο δεν τα είχε ενεργοποιημένα.Έβαλα τη sim της στο vivo x80 pro που έχω εγώ, έστειλα στο 1333 και ανοιξαν volte vowifi και 5G.Δεν είχε ενεργοποιήσει ούτε 5G ποτέ.Την έβαλα στο pixel και έπαιξε αμέσως.Sent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 έπαιξε στο pixel 5G ?? τρέλανε μας τώρα....(φαντάζομαι μιλάς για μαμά και όχι ρουταρισμένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 55 minutes ago, Nikos_s3 said: έπαιξε στο pixel 5G ?? τρέλανε μας τώρα....(φαντάζομαι μιλάς για μαμά και όχι ρουταρισμένο) Λογικά ρουταρισμενο εννοεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Όχι σε μαμά παιδιά sorry!! Sent from my V2145 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Πάμε πάλι....είναι μαμά και παίζει 5G ???????!!!!! Ερώτηση για χρήστες twitter : Μόνο σε μένα , την πρώτη φορά που κάνω swipe down για refresh του feed , γυρνάει το κυκλάκι αλλά σε λίγο σταματάει χωρίς να φέρνει τα νέα tweets? την δεύτερη φορά τα φέρνει κανονικά...το κάνει εδώ και καιρό ( από τότε που ήρθε ο Έλον) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 2 minutes ago, Nikos_s3 said: Πάμε πάλι....είναι μαμά και παίζει 5G ???????!!!!! Ερώτηση για χρήστες twitter : Μόνο σε μένα , την πρώτη φορά που κάνω swipe down για refresh του feed , γυρνάει το κυκλάκι αλλά σε λίγο σταματάει χωρίς να φέρνει τα νέα tweets? την δεύτερη φορά τα φέρνει κανονικά...το κάνει εδώ και καιρό ( από τότε που ήρθε ο Έλον) Στο δικο μου ενεργοποιήθηκε volte vowifi. Ελπιζω πως πλέον δε θα χω θεματα με ιντερνετ. Για 5g δεν ειμαι σιγουρος, πρεπει να βαλω σιμ σε αλλο τηλ παλι, αλλα μαλλον οχι γιατί ειχα 5g στην ιδια sim με το προηγούμενο κινητό Ευχαριστώ πολυ παιδες για την βοηθεια. Υ.γ εχω την εντύπωση πεφτει πιο φαστ η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 48 minutes ago, sm4rt said: Στο δικο μου ενεργοποιήθηκε volte vowifi. Ελπιζω πως πλέον δε θα χω θεματα με ιντερνετ. Για 5g δεν ειμαι σιγουρος, πρεπει να βαλω σιμ σε αλλο τηλ παλι, αλλα μαλλον οχι γιατί ειχα 5g στην ιδια sim με το προηγούμενο κινητό Ευχαριστώ πολυ παιδες για την βοηθεια. Υ.γ εχω την εντύπωση πεφτει πιο φαστ η μπαταρια Έχεις cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 2 minutes ago, jimma1987 said: Έχεις cosmote; Ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 20 minutes ago, sm4rt said: Ναι Αφού έγινε "φυσικά" χωρίς root κλπ για να δούμε...😎 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpolydoros Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 8 ώρες πριν, jimma1987 said: Αφού έγινε "φυσικά" χωρίς root κλπ για να δούμε...😎 Ούτε και σε μένα παίζει το 5G unrooted με Cosmote, παρ' όλο που στο Poco F3 που είχα πριν δούλευε κανονικά (και ούτε είχε χρειαστεί κάποια ενεργοποίηση για να παίξει). Να σημειώσω ότι κι εγώ παρατήρησα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας μετά το rootless VoLTE patch που ενεργοποίησε το WiFi calling. Δεν έχω καλό σήμα γενικώς με την Cosmote στην περιοχή μου και είχα χαμένες κλήσεις ακόμα και με το VoLTE ενεργό - πολύ λιγότερες βέβαια απ' ό,τι τότε που ήμουν με 2G. Από τότε που ενεργοποίησα το WiFi calling με το patch δεν έχω χάσει ούτε μια πάντως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 ΝαιΑνεβάστε και κάνα screenshot ρε παιδιά.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Τι να κάνω τώρα; Είμαι με Vodafone. Είμαι μεταξύ Google Pixel 7 pro vs OnePlus 11. Ο ενδοιασμός μου είναι αν θα δουλεύει το Volte ή έστω να μη χάνω κλήσεις. Αλλιώς πήγαινα καρφί γιατί το Pixel. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) 42 minutes ago, PARGINOS said: Τι να κάνω τώρα; Είμαι με Vodafone. Είμαι μεταξύ Google Pixel 7 pro vs OnePlus 11. Ο ενδοιασμός μου είναι αν θα δουλεύει το Volte ή έστω να μη χάνω κλήσεις. Αλλιώς πήγαινα καρφί γιατί το Pixel. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα σου προτεινα να περιμενεις μεχρι την ενημερωση του Μαρτιου και να δεις τι θα παιζει χωρις ρουτ κτλ και αναλογα να πραξεις. Εγω αυτο θα περιμενω για να φυγω απο oneplus 10 pro και να παω σε πιξελ ξανα. Η μεταβαση απο το 10 στο 11 δεν θεωρω πως αξιζει να την κανω. Edited February 14, 2023 by FoT1s 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts