_NikitaS_ Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Να κάνω μια ερώτηση; Έχω συνδεδεμένα στη συσκευή τα ακουστικά Huawei freebuds 3i και το ρολόι Huawei gt 2. Αν και τα δύο είναι συνδεδεμένα και με πάρει κάποιος τηλέφωνο, τότε απαντάει εκεί που πάτησα να γίνει η απάντηση. Δηλαδή αν απαντήσω στο τηλέφωνο, απαντάει από το τηλέφωνο, αν απαντήσω από τα ακουστικά απαντάει από τα ακουστικά και αντίστοιχα αν απαντήσω από το ρολόι μιλάω με το ρολόι. Αν δεν έχω ρολόι και έχω μόνο τα ακουστικά όλες οι κλήσεις δρομολογούνται απευθείας και σωστά στα ακουστικά. Υπάρχει τρόπος να ορίσω προτεραιότητα στις κλήσεις να προηγούνται τα ακουστικά απ' οτιδήποτε άλλο είναι συνδεδεμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Παιδιά καλημέρα. Σκέφτομαι για αγορά ενός pixel από amazon.uk ξερω ότι δεν εχουν εγγύηση στην Ελλάδα; Δηλαδή μπορούμε αν βγάλει κάτι να το στείλουμε πίσω στο amazon.uk; Ή θα μπλέξουμε με τελωνεία κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 41 minutes ago, patrik said: Παιδιά καλημέρα. Σκέφτομαι για αγορά ενός pixel από amazon.uk ξερω ότι δεν εχουν εγγύηση στην Ελλάδα; Δηλαδή μπορούμε αν βγάλει κάτι να το στείλουμε πίσω στο amazon.uk; Ή θα μπλέξουμε με τελωνεία κτλ; Θα μπλέξεις.Παρτο από Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Δηλαδή τέρμα τα προβλήματα πλέον με τις κλήσεις και το 4G πλέον; Είμαι με Vodafone Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 (edited) 3 minutes ago, PARGINOS said: Δηλαδή τέρμα τα προβλήματα πλέον με τις κλήσεις και το 4G πλέον; Είμαι με Vodafone Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι με Vodafone με φυσική SIM και δεν έχω καμμιά χαμένη κλήση είτε με ενεργοποιημένο το LTE είτε όχι.Δεν έχω volte και 5g.Το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια εκτός από αυτά τα δύο που προανέφερα. Edited February 11, 2023 by spyridon70 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 (edited) Και ξαφνικά, σήμερα το πρωί....τον ήπιαμε...🤐 το google wallet σκάλωσε και δεν πέρναγε ασύρματα συναλλαγή. Το safetynet test βγάζει fail στο CTS profile ! Έχει δει κανείς κάτι ? 1)(προφανώς μιλάω για unlocked-rooted-safetynet fix 2.4.0) 2) ό,τι είχα στο denylist του magisk, παραμένει... και γενικά δεν έγινε κάποια αλλαγή... Edited February 11, 2023 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas23a Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Καλησπέρα. Συνοψίζοντας μέχρι στιγμής έχουμε τα εξής από ότι καταλαβαίνω: 1. Σε cosmote μόνο παίζει το VoLTE με την τελευταία beta αλλά όχι το VoWIFI, χωρίς ρουταρισμα η patches και χωρίς 5G. (έχω Vodafone) 2. Υπάρχει η δυνατότητα χωρίς ρουταρισμα με την χρήση patch να ενεργοποιηθεί το VoLTE και το VoWIFI αλλά όχι το 5G και στους 3 παρόχους. 3. Με ρουταρισμα της συσκευής ενεργοποιούνται και το 5G και VoLTE και VoWIFI και στους 3 παρόχους. Δεδομένων των παραπάνω θεωρείτε πως αξίζει η επένδυση των ~= 900 ευρώ για την αγορά του, εν αντιθέσει με την αγορά μιας συσκευής που τα κάνει όλα out of the box όπως το S23 που είναι στην ίδια τιμή; Σημειώστε πως δεν αλλάζω συχνά συσκευές . Είμαι ακόμη με το V30. Προσπαθώ να βρω αντικαταστάτη αλλά δεν το έχω καταφέρει. Ημουν στο τσακ να πάρω το 6pro αλλά η έλλειψη του VoLTE με απέτρεψε από την αγορά του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Δε νομίζω να βγαίνει 900 το pixel 7 pro https://www.bestprice.gr/item/2157991261/google-pixel-7-pro-12gb-128gb.html Δεν ξέρω από ευρωπαϊκό amazon πόσο παίζει 1 hour ago, spyridon70 said: Θα μπλέξεις.Παρτο από Γερμανία Υπάρχει κανένα λινκ από amazon.de; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 27 minutes ago, Nikos_s3 said: Και ξαφνικά, σήμερα το πρωί....τον ήπιαμε...🤐 το google wallet σκάλωσε και δεν πέρναγε ασύρματα συναλλαγή. Το safetynet test βγάζει fail στο CTS profile ! Έχει δει κανείς κάτι ? 1)(προφανώς μιλάω για unlocked-rooted-safetynet fix 2.4.0) 2) ό,τι είχα στο denylist του magisk, παραμένει... και γενικά δεν έγινε κάποια αλλαγή... μάλλον φταίει το safetynet fix 2.4.0 , με το update Φεβρουαρίου. πέρασα νέα έκδοση 2.3.1 MOD 3 ....και βλέπουμε.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 18 minutes ago, kostas23a said: Καλησπέρα. Συνοψίζοντας μέχρι στιγμής έχουμε τα εξής από ότι καταλαβαίνω: 1. Σε cosmote μόνο παίζει το VoLTE με την τελευταία beta αλλά όχι το VoWIFI, χωρίς ρουταρισμα η patches και χωρίς 5G. (έχω Vodafone) 2. Υπάρχει η δυνατότητα χωρίς ρουταρισμα με την χρήση patch να ενεργοποιηθεί το VoLTE και το VoWIFI αλλά όχι το 5G και στους 3 παρόχους. 3. Με ρουταρισμα της συσκευής ενεργοποιούνται και το 5G και VoLTE και VoWIFI και στους 3 παρόχους. Δεδομένων των παραπάνω θεωρείτε πως αξίζει η επένδυση των ~= 900 ευρώ για την αγορά του, εν αντιθέσει με την αγορά μιας συσκευής που τα κάνει όλα out of the box όπως το S23 που είναι στην ίδια τιμή; Σημειώστε πως δεν αλλάζω συχνά συσκευές . Είμαι ακόμη με το V30. Προσπαθώ να βρω αντικαταστάτη αλλά δεν το έχω καταφέρει. Ημουν στο τσακ να πάρω το 6pro αλλά η έλλειψη του VoLTE με απέτρεψε από την αγορά του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν κρίνεις ότι το VoLTE είναι σημαντικό ή μένεις σε περιοχή με σήμα ζόρικο περίμενε λίγο ακόμη. Μόλις βγει η επόμενη stable έκδοση θα δεις τι θα ισχύει και τι όχι. Φαίνονται να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις (και μέσω μιας εφαρμογής που υπάρχει) τον τελευταίο καιρό και γενικά κάτι κινείται, αλλά σιγουριά όχι. Αν δεν σε ενοχλεί το ρουτάρισμα (εγώ π.χ. δεν το κάνω σε κινητά) τότε προχώρα από τώρα. Η συσκευή κατά τα άλλα είναι εξαιρετική. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim96 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 (edited) Καλησπέρα, έχει αγοράσει κάποιος το κινητό από ελληνικό κατάστημα ; Edited February 11, 2023 by dim96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas23a Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 1 hour ago, Sotnem said: Αν κρίνεις ότι το VoLTE είναι σημαντικό ή μένεις σε περιοχή με σήμα ζόρικο περίμενε λίγο ακόμη. Μόλις βγει η επόμενη stable έκδοση θα δεις τι θα ισχύει και τι όχι. Φαίνονται να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις (και μέσω μιας εφαρμογής που υπάρχει) τον τελευταίο καιρό και γενικά κάτι κινείται, αλλά σιγουριά όχι. Αν δεν σε ενοχλεί το ρουτάρισμα (εγώ π.χ. δεν το κάνω σε κινητά) τότε προχώρα από τώρα. Η συσκευή κατά τα άλλα είναι εξαιρετική. Ευχαριστώ για την απάντηση. Από την στιγμή που το 3G οδεύει προς κατάργηση(στην περιοχή μου ήδη έχω λάβει το σχετικό μήνυμα) θεωρώ πως το VoLTE είναι απαραίτητο καθώς οι κλήσεις θα δρομολογούνται από το δίκτυο του 2G με τις επιπτώσεις που έχει στην ποιότητα και στο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 1 ώρα πριν, Nikos_s3 said: μάλλον φταίει το safetynet fix 2.4.0 , με το update Φεβρουαρίου. πέρασα νέα έκδοση 2.3.1 MOD 3 ....και βλέπουμε.. τζίφος...δεν παίζει με τίποτα το wallet...έχει κάνει revoke access η google σε συγκεκριμένα κλειδιά και μας μάμ*σε... Πολύ σημαντικό το wallet για μένα, αλλά πιο σημαντικό τα volte/vowifi, οπότε παραμένω unlocked/rooted και βλέπουμε... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 τζίφος...δεν παίζει με τίποτα το wallet...έχει κάνει revoke access η google σε συγκεκριμένα κλειδιά και μας μάμ*σε... Πολύ σημαντικό το wallet για μένα, αλλά πιο σημαντικό τα volte/vowifi, οπότε παραμένω unlocked/rooted και βλέπουμε...Η αλήθεια είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ. Εβγαλα το 2.4 και έβαλα το 2.3.1 mod3. Η εφαρμογή wallet μου ανοίγει μια χαρά και με αφήνει να προσθέσω πιστωτική. Να υποθέσω ότι αυτό δεν σημαίνει κάτι;Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 όχι, δεν έχει σχέση...ανοίγει κανονικά και προσθέτεις κάρτες...αλλά δε σε αφήνει να κάνεις ασύρματη συναλλαγή. Για δες, πάνω από κάθε κάρτα , το σηματάκι του wireless είναι μπλε ή έγχρωμο (μπλε-κοκκινο-κίτρινο-πράσινο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpap Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 όχι, δεν έχει σχέση...ανοίγει κανονικά και προσθέτεις κάρτες...αλλά δε σε αφήνει να κάνεις ασύρματη συναλλαγή. Για δες, πάνω από κάθε κάρτα , το σηματάκι του wireless είναι μπλε ή έγχρωμο (μπλε-κοκκινο-κίτρινο-πράσινο)?Είχα και εγώ πρόβλημα χτες. Χρησιμοποίησα το safetynet fix που είναι modded από τον displax και δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα. Έχω πραγματοποιήσει 6 ασύρματες συναλλαγές μέχρι τώρα. FYIΣτάλθηκε από το Pixel 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Ακόμη κι αν λέει στο wallet η συσκευή ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας, πολλες φορές οι ανέπαφες συναλλαγές γίνονται κανονικά. Κι εμενα πριν από λίγο έφτιαξε πάλι και δεν βγάζει το μήνυμα περί ασφαλείας.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 από το μεσημέρι που έβαλα το 2.3.1 mod 3.0 , δεν πετάει το μήνυμα στο wallet, αλλά στην εφαρμογή safetynet test , μία περνάει και μία βγάζει fail....προφανώς και θα δοκιμάσω να περάσω ασύρματη συναλλαγή (έχοντας και τις φυσικές κάρτες μαζί για καβάτζα αυτή τη φορά) , αλλά θυμάμαι ότι αν το σηματάκι πάνω από τις κάρτες είναι απλά μπλε, δε σε αφήνει... τσεκάρετε μία και στα wallet settings (μέσα από την εφαρμογή του wallet) αν σας βγάζει ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim96 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Με αγορά από ελληνικό κατάστημα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την εγγύηση σε περίπτωση προβλήματος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Θα εισαι στην ευχαιρεια του καταστήματος αν σε καλύψει ή όχι. Θα προτιμούσα αγορά από αμαζον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 από το μεσημέρι που έβαλα το 2.3.1 mod 3.0 , δεν πετάει το μήνυμα στο wallet, αλλά στην εφαρμογή safetynet test , μία περνάει και μία βγάζει fail....προφανώς και θα δοκιμάσω να περάσω ασύρματη συναλλαγή (έχοντας και τις φυσικές κάρτες μαζί για καβάτζα αυτή τη φορά) , αλλά θυμάμαι ότι αν το σηματάκι πάνω από τις κάρτες είναι απλά μπλε, δε σε αφήνει... τσεκάρετε μία και στα wallet settings (μέσα από την εφαρμογή του wallet) αν σας βγάζει ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσειςΕγώ με το MOD 3.0 είμαι κι όλα καλά. Ούτε το μύνημα πετάει περί ασφαλείας ούτε με την εφαρμογή Yasnac βρίσκει κάτι περίεργο. Τσεκαρε και το playstore εάν είναι certified. Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Με αγορά από ελληνικό κατάστημα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την εγγύηση σε περίπτωση προβλήματος ;Εγγύηση από σκρουτζομαγαζο ίσον νερό στην έρημο. Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpolydoros Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Καλημέρα παιδιά, έχει παρατηρήσει κάποιος αυξημένο battery drain από τότε που έβαλε το patch για το rootless VoLTE/VoWiFi; Το έβγαλα χθες το βράδυ με 100% μπαταρία και σήμερα το πρωί ξύπνησα με 50%... Στα στατιστικά δείχνει ότι 49% καταναλώθηκε από το ImsService... Πολύ περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 11 ώρες πριν, dim96 said: Με αγορά από ελληνικό κατάστημα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την εγγύηση σε περίπτωση προβλήματος ; θα πρέπει να γνωρίζεις αν το κατάστημα είναι σε αυτόν τον τομέα τυπικοί. Η απο amazon ή αν έχεις γνωστό σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα που πωλείται, κατευθείαν τότε απο store google. 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 και σήμερα, με το κινητό στο ένα χέρι και με την φυσική κάρτα στο άλλο, ....τσουπ, πέρασε κανονικά η συναλλαγή 👌👏🏼 για να δούμε πως θα πάει...το store certified είναι κανονικά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts