Cris4524 Δημ. July 23, 2023 Δημ. July 23, 2023 Μπορεί ο assistant να του μιλήσω στα ελληνικά και να το γράφει; γιατί εμένα μου έχει μόνο επιλογή για Αγγλικά. π.χ όταν πάω να απαντήσω με φωνή σε ένα μήνυμα στο viber. Δεν έχει. Περιμένουμε μήπως το βάλουν στην νέα αναβάθμιση. Παράθεση
Alexakisd Δημ. July 23, 2023 Δημ. July 23, 2023 Αδέλφια βοήθεια....Εισερχόμενη κλήση, όσες φορές και αν προσπαθήσω να την απαντήσω από το ρολόι, μόλις το κάνω μου βγάζει ένδειξη ότι η κλήση μεταφέρθηκε στο τηλέφωνο. Τι λάθος κάνω?Στάλθηκε από το SM-F936B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση
nhariton Δημ. July 24, 2023 Δημ. July 24, 2023 19 ώρες πριν, Cris4524 said: On 23/7/2023 at 3:08 ΠΜ, nhariton said: Μπορεί ο assistant να του μιλήσω στα ελληνικά και να το γράφει; γιατί εμένα μου έχει μόνο επιλογή για Αγγλικά. π.χ όταν πάω να απαντήσω με φωνή σε ένα μήνυμα στο viber. Δεν έχει. Περιμένουμε μήπως το βάλουν στην νέα αναβάθμιση. Δυνατότητα για φωνητικό μήνυμα μέσω viber από το ρολόι υπαρχει; εννοώ να γίνει εγγραφή φωνής και να σταλεί σαν ηχητικό μήνυμα. Έψαξα στο playstore εφαρμογή viber για το ρολόι και δεν υπήρχε. Παράθεση
mobrol Δημ. July 24, 2023 Δημ. July 24, 2023 Παιδια στην θαλασσα το βάζουμε κανονικα για κολυμπι? (Εννοειται πλυσιμο μετα) Παράθεση alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S26 Ultra
Cris4524 Δημ. July 24, 2023 Δημ. July 24, 2023 Δυνατότητα για φωνητικό μήνυμα μέσω viber από το ρολόι υπαρχει; εννοώ να γίνει εγγραφή φωνής και να σταλεί σαν ηχητικό μήνυμα. Έψαξα στο playstore εφαρμογή viber για το ρολόι και δεν υπήρχε. Όχι δεν υπάρχει. Μόνο στο Whatsapp το βάλανε πριν μερικές μέρες αυτό. Ίσως το βάλει και το Viber κάποια στιγμή... Παράθεση
Cristofer Δημ. July 26, 2023 Δημ. July 26, 2023 Καλησπέρα σας, Έχει βγει ενημέρωση. 2 Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia
George K Δημ. July 26, 2023 Δημ. July 26, 2023 4 ώρες πριν, Cristofer said: Καλησπέρα σας, Έχει βγει ενημέρωση. Εδω και 2 μερες.... Παράθεση
kiriakos_tjet Δημ. July 26, 2023 Δημ. July 26, 2023 Για ποιά έκδοση μιλάμε; Γιατί εμένα σε Ελληνικό Pro δεν έχει έρθει κάτι.. 1 Παράθεση
valantis_8 Δημ. July 26, 2023 Δημ. July 26, 2023 28 minutes ago, George K said: Εδω και 2 μερες.... Ούτε σε εμένα έχει έρθει κάτι Άλλαξα κινητό πήρα το poco f5 pro αλλά έχει συνδεθεί κ δουλευει κομπλέ το watch Παράθεση
Cristofer Δημ. July 26, 2023 Δημ. July 26, 2023 Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia
lazlo Δημ. July 27, 2023 Δημ. July 27, 2023 On 24/7/2023 at 1:06 ΜΜ, mobrol said: Παιδια στην θαλασσα το βάζουμε κανονικα για κολυμπι? (Εννοειται πλυσιμο μετα) Ουτε για αστειο δεν το βαζεις σε θαλασσινο. Παράθεση
nikolasn80 Δημ. July 30, 2023 Δημ. July 30, 2023 Η lte έκδοση παίρνει esim? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ
papdoux Δημ. July 30, 2023 Δημ. July 30, 2023 10 minutes ago, nikolasn80 said: Η lte έκδοση παίρνει esim? φυσικά, μόνο esim παίρνει Παράθεση
Cristofer Δημ. July 30, 2023 Δημ. July 30, 2023 On 27/7/2023 at 9:35 ΜΜ, lazlo said: Ουτε για αστειο δεν το βαζεις σε θαλασσινο. Καλησπέρα σας, Εγώ όλα τα ρολόγια που είχα (samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 3 lte και samsung galaxy watch 5 pro 45mm lte) τα φόραγα και στο κολυμβητήριο και στη θάλασσα. Μόλις έβγαινα από την θάλασσα τα έπλενα με νερό βρύσης. Η samsung τα δίνει με πιστοποίηση IP68 και μέχρι 5atm εάν θυμάμαι καλά. Ειδικά το Galaxy watch 5 pro έχει έξτρα πιστοποίηση. Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia
redcom7 Δημ. July 31, 2023 Δημ. July 31, 2023 On 27/7/2023 at 9:35 ΜΜ, lazlo said: Ουτε για αστειο δεν το βαζεις σε θαλασσινο. Μονίμως στην θάλασσα το έχω... Και μάλιστα κάνω φουλ kitesurf και efoil.. Κομπλέ.. Η αλήθεια είναι ότι το 4αρι μου είχε χαλάσει 2 φορές αλλά έγινε άμεση αλλαγή από smartec Το 5 pro προς το παρόν δεν καταλαβαίνει τίποτα 1 Παράθεση
lazlo Δημ. July 31, 2023 Δημ. July 31, 2023 η εγγυηση το γραφει οτι δεν καλυπτει θαλασσινο νερο. Μην δινεται τροφη σε ολους για να γινει η ζημια, το οτι εσεις το βαζετε στη θαλασσα και δεν επαθε τιποτα ΔΕΝ σημαινει οτι δεν θα δεν θα συμβει στους αλλους!. 2 1 Παράθεση
redcom7 Δημ. July 31, 2023 Δημ. July 31, 2023 3 ώρες πριν, lazlo said: η εγγυηση το γραφει οτι δεν καλυπτει θαλασσινο νερο. Μην δινεται τροφη σε ολους για να γινει η ζημια, το οτι εσεις το βαζετε στη θαλασσα και δεν επαθε τιποτα ΔΕΝ σημαινει οτι δεν θα δεν θα συμβει στους αλλους!. Οκ αλλά αυτό πώς το εξηγείς? Παράθεση
Cristofer Δημ. August 1, 2023 Δημ. August 1, 2023 Έστειλα μήνυμα στην samsung hellas και η απάντηση της είναι η παρακάτω Eυχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas καθώς και για την προτίμηση που δείχνετε στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συσκευή έχει αντοχή στο νερό 5ATM σε γλυκό νερό και θάλασσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή όταν κολυμπάτε σε πισίνα ή στη θάλασσα, όπου η στάθμη του νερού δεν είναι πολύ βαθιά. Μην μένετε βυθισμένοι κάτω από το νερό, μην κάνετε καταδύσεις με αναπνευστήρα ή με μπουκάλες οξυγόνου ή θαλάσσια σπορ όπως θαλάσσιο σκι ή σέρφινγκ και μην κολυμπάτε σε νερό με γρήγορη κίνηση, όπως σε ποτάμι, ενώ φοράτε τη συσκευή σας. Επίσης, μην την εκθέτετε σε μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ή παρόμοια πράγματα. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα μια δραματική αύξηση της πίεσης του νερού, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει την αλλαγή της αντοχής στο νερό που εγγυάται η εταιρεία μας. Η αντοχή της συσκευής Galaxy στο νερό δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου. Συνιστούμε να ελέγχετε την αντοχή της συσκευής Galaxy στο νερό μία φορά το χρόνο σε ένα κέντρο σέρβις της Samsung ή σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Σε περίπτωση που έχετε κάποια άλλη απορία ή ερώτημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 2 Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia
coulis Δημ. August 1, 2023 Δημ. August 1, 2023 Κι αν γίνει ζημιά χωρίς να φταις?, θα πρέπει να χάσεις χρόνο + νεύρα, προσπαθώντας να τους αποδείξεις (δεν ξερω πως) πως δεν δέχτηκε πίεση ανω των 5 ατμόσφαιρων, οτι δεν πάτησες το κουμπί ενω κολυμπούσες κ.α.Οπότε βάζω ρολογάκι περιπτέρου με 5€ κ δεν έχω τέτοιου είδους έννοιες [emoji16]Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος
George K Δημ. August 1, 2023 Δημ. August 1, 2023 5 ώρες πριν, coulis said: Κι αν γίνει ζημιά χωρίς να φταις?, θα πρέπει να χάσεις χρόνο + νεύρα, προσπαθώντας να τους αποδείξεις (δεν ξερω πως) πως δεν δέχτηκε πίεση ανω των 5 ατμόσφαιρων, οτι δεν πάτησες το κουμπί ενω κολυμπούσες κ.α. Οπότε βάζω ρολογάκι περιπτέρου με 5€ κ δεν έχω τέτοιου είδους έννοιες Tapa Με την λογικη που το τοποθετεις ζημια μπορει να γινει οπουδηποτε. Οποτε μετα πως θα εξηγησεις τα ανεξηγητα..... Αν ειναι να το εχω στο κουτι του για να μην παθει καποια ζημια εκουσια ή ακουσια τοτε δεν θα το αγοραζα καθολου... ή θα επαιρνα ενα με 5 ευρω περιπτερου απο την αρχη. 5 1 Παράθεση
nikolasn80 Δημ. August 2, 2023 Δημ. August 2, 2023 To nfc πληρωμςες Google δουλεύει χωρίς το ρολόι να είναι συνδεδεμένο με το κινητό? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ
guy_fawkes Δημ. August 2, 2023 Δημ. August 2, 2023 To nfc πληρωμςες Google δουλεύει χωρίς το ρολόι να είναι συνδεδεμένο με το κινητό?Ναι, δεν χρειάζεται να έχεις το κινητό μαζί σου, αρκεί στην αρχή της ημέρας να συνδεθεί έστω μία φοράΣτάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro
Strofigkas Δημ. August 3, 2023 Δημ. August 3, 2023 Καλημέρα παιδιά.πηρα χθες το 5 pro Bluetooth,πέρασα το Google pay και την κάρτα μιας τράπεζας.οταν θα θέλω να κάνω πληρωμή ,θα πρέπει από το ρολόι να μπαίνω στην εφαρμογή του Google pay η δεν χρειάζεται;επίσης μετράει θερμοκρασία σώματος,και αν ναι πώς; Παράθεση Galaxy Z fold 5
coulis Δημ. August 3, 2023 Δημ. August 3, 2023 Καλημέρα παιδιά.πηρα χθες το 5 pro Bluetooth,πέρασα το Google pay και την κάρτα μιας τράπεζας.οταν θα θέλω να κάνω πληρωμή ,θα πρέπει από το ρολόι να μπαίνω στην εφαρμογή του Google pay η δεν χρειάζεται;Καλορίζικο. Θα σου πω για το 4άρι που εχω. -Το nfc πρέπει να είναι ανοιχτό. -Το Google pay ανοιχτό στην κάρτα που θες. -Και η οθόνη του watch ανοιχτή όταν θα περνάει απο το pos. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος
Strofigkas Δημ. August 4, 2023 Δημ. August 4, 2023 Υπάρχει ρύθμιση έτσι ώστε το βράδυ πχ όταν κοιμάμαι να μην πάνε ειδοποιήσεις στο ρολόι και να απενεργοποιείται το άναμμα της οθόνης με το σήκωμα του καρπού; Παράθεση Galaxy Z fold 5
Recommended Posts