cmvr Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) 22 ώρες πριν, panos.k2 said: Νομίζω υπερβάλλεις. Δεν ειμαι φαν καμίας εταιρείας αλλά αυτο που λες το θεωρω υπερβολικό. Καταρχήν αναφέρομαι στις Περιοχές που ανάφερα στο προηγούμενο post μου Αθηνά, Αττική, Στερεά Ελλάδα, Ανατολική μακεδονιά και Θράκη. Εννοείται ότι μέσα στις πόλεις σε πολύ κεντρικά σημεία και στα αλλά έστω και αργές ταχύτητες παίζει αλλά πως παίζει είναι το θέμα και είναι πολύ πίσω δυστυχώς για τις περιοχές που αναφέρθηκα στο εκτός κέντρων των πόλεων και στο εκτός πόλεων σε χωριά και δρόμους. Κάνανε μπαλώματα για να φανεί ότι έχουν ταχύτητες αλλά φάνηκε η γύμνια παρότι έχει τους λιγότερους συνδρομητές από όλες και κάνοντας τις λιγότερες δυνατές αναβαθμίσεις από ότι φάνηκε δεν έπιασε για αυτό αποφεύγουν τα απεριόριστα στις γιορτές όπως ο διάολος το λιβάνι. Οπού έχει αναβαθμίσει μαζί με τη Vodafone κάτι γίνεται στις πόλεις και σε κάποια σημεία στην επαρχία τουριστικού ενδιαφέροντος και καλά κάνουν και αναβαθμίζουν παράλληλα γιατί πέφτει το κόστος αλλά δε βάζουν τα ίδια πράγματα στους σταθμούς στο 5g. Αθηνά κάνεις χαρακίρι σε εσωτερικούς χώρους σε πολλούς δήμους και δεν μπορείς να μιλήσεις και στο κέντρο που υποτίθεται αναβάθμισαν μαζί. Όσο για τις n78 όταν βάζεις ένα sector λογικό είναι ότι δε φτάνει και το έχουμε δει το έργο όταν μετακινείσαι και όλο είναι 5g disconnected. Ανοίγοντας τις εφαρμογές καταλαβαίνεις στο κινητό με τη μια τι παίζει. Ανάβει το 5g για τους ιθαγενείς που δεν έχουν ιδέα ότι δεν είναι συνδεμένοι σε αυτό και μετά γκρινιάζουν ότι είναι πολύ αργό για 5g. Στα πολύ κεντρικά σημεία όπως πλατείες πλακώνει 1000ρι πας 50 μετρά παρακάτω και κλαις. Για εσωτερική κάλυψη τι να πω και στις μικρές επαρχιακές πόλεις. Για τα πολύ βασικά είναι μια χαρά όπως όλες αλλά αν χρειάζεσαι καλύτερες ταχύτητες για τη δουλειά σου δεν κάνει ακόμα αν δε μένεις η κινείσαι σε κεντρικά σημεία. Για εκτός πόλης τουλάχιστον στα σημεία που ανάφερα και έχω πελάτες b20 και άγιος ο θεός άντε και καμία b28 όταν η άλλη βάζει b1,b3,n28,n1 και n78 το ελάχιστον στους ιδίους ιστούς που αναβαθμίζουν μαζί. Η Cosmote παραμένει king of the Speed ακόμα στην επαρχία μας αρέσει δε μας αρέσει εκτός πόλεων πάντα σε αναλογία με τις άλλες και στην εθνική που χρησιμοποιώ συχνά και σε δύσκολα σημεία είναι παρούσα με τριψήφια νούμερα στα περισσότερα σημεία. Έχει τις τρύπες της και αυτή τα έχω αναφέρει σε άλλα Post. Που να είχε τις θέσεις της victus θα είχε 5g έστω με 2100 ακόμα και στα πηγάδια. Έχει αρκετά θέματα και αυτή και έχει γεμίσει σε κάποια σημεία αλλά καμία σχέση με τον ανταγωνισμό στην περιφέρεια για τις Περιοχές που έχω αναφέρει στην αρχή του post. Έχεις αναλογικές ταχύτητες μέσα έξω από τις πόλεις όχι 1000 και μετα 15 ή 5 μόλις βγεις λίγο έξω όπως συμβαίνει στον ανταγωνισμό. Το καλοκαίρι μπορεί να αλλάζει αυτό σε πολύ τουριστικές Περιοχές και να έχουν πτωτική τάση αλλά είναι λογικό όταν το 50% είναι πάνω στο δίκτυο της. Ναι έχει και μέσα στην Αθηνά προβληματικά σημεία όπως το σπίτι μου στο κέντρο 2g αλλά αν έχει 10 τρύπες αυτή η δεύτερη έχει 30 και η τρίτη 80. Όταν αναβαθμίζει το κάνει χωρίς τσιγκουνιές και κορδελάκια. Δειγματοληπτικά αυτά βλέπω από τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στα σημεία που έχω αναφέρει και δεν είναι 1 ή 2 άτομα αλλά πολλοί άνθρωποι. Η νόβα παίζει μια χαρά το παιχνίδι της και ήταν αυτή που ανάγκασε τον ανταγωνισμό να ρίξει τις τιμές σε συμβόλαια και δεν έχει κάνεις κάτι με την εταιρία. Έχουμε θέμα με αυτούς που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο συνέχεια και φυσικά και για τους αντίστοιχους φανατικούς των άλλων δυο εταιριών. Απλά είναι απαράδεκτο το hype που κάνανε για την νόβα εδώ μέσα οι γνωστοί άγνωστοι μια για τα δυο δις, μια για το δίκτυο και τελικά φάνηκε ότι όλα είναι μπαρούφες μαρκετιστικες και πάντα ακολουθεί μια δικαιολογία για όλα από πίσω. Τώρα η τελευταία δικαιολογία είναι ότι είναι νωρίς ακόμα και να περιμένουμε μέχρι το 2027 και έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι άλλες εταιρίες θα μείνουν με σταυρωμένα τα χεριά. Η Cosmote τον Μάρτιο θα έχει sa ενεργό και μπαίνει στη φάση 5g+ κάτι που από ότι φάνηκε ο ανταγωνισμός είναι πίσω. Όσο για την πανελλαδική γεωγραφική κάλυψη που λένε σε 5g για την nova για να αλλάζει τις β20 στην επαρχία είναι τόσο πίσω που ούτε το χρήμα έχει ούτε το 2027 φτάνει γιατί είναι πάρα μα πάρα πολλές. Ξέρουν αυτοί φυσικά όπως και με τις b20 θα καρφώσουν n28 μαζί με τις b20 για να λέει ότι έχει γεωγραφική κάλυψη 100% 4g/5g.🤣 Αρέσει δεν αρέσει προσωπικά θα λέω αυτό που βλέπω για όλες τις εταιρίες για τις περιοχές που έχω στοιχεία και μέχρι στιγμής δεν έχω διαψευστεί γιατί αναφέρω αυτό που βλέπω και είναι πολύ εύκολο κάποιος να το ελέγξει. Πάει βλέπει μετράει και τέλος. Οι άνθρωποι που σχετίζονται με τις εταιρίες και είναι κρυμμένοι πίσω από διαφορά προφίλ ας κοιτάνε να ενημερώνουν τις εταιρίες τους για να διορθώσουν τα χάλια τους και όχι για να μας πουλάνε βρακιά και μεταξωτές κορδέλες μετρώντας στα 5 καλύτερα σημεία που μπορούν να βρουν σε μια περιοχή για εντυπωσιασμό. 37 minutes ago, Nikolas14 said: Ακριβώς, δεν είπαμε αυτό. Σημερα έπεσε το μάτι μου στο ράδιο Θεσσαλονίκη, όσοι είστε από Θεσσαλονίκη ξέρετε και είχε ενα ωραίο άρθρο για το σήμα στη κινητή όπου στην περιφερειακή όδο από Τριανδρία μέχρι Νεάπολη έχει θέματα και κυριως στα δεδομένα. Και όσοι βγήκαν στον αέρα στα ηχητικά έχουν τυχαίως Nova & Vodafone. Όσο για τη Nova ειδικα έχει θέματα και σε γειτονιές όπως ο Εύοσμος που παλιότερα ήταν κορυφή. Εγώ Θεσσαλονίκη που κινουμαι από δυτικά μέχρι ανατολικά της πόλης βλέπω θέματα. Στο κέντρο είναι άνετα δεύτερη, σε σημεία που έχει θέματα η Vodafone κερδίζει η Nova. Αλλά αν πάμε προς δυτικά προς τα ΚΤΕΛ, Μενεμένη, Εύοσμο στα όρια με Κορδελιο επι Μοναστηριού έχει θέματα. Προς Περιφερειακό είναι ανεκτή σε πολλά σημεία. Να γράψω για Πεύκα και προς Ασβεστοχώρι όπου η Cosmote έχει ομιλία και δεδομένα αξιοπρεπώς. Vodafone και nova δεν έχουν βρει μια θέση να βάλουν ενα σταθμό ή έστω εκεί που είναι η Cosmote να λύσουν το θέμα κάλυψης. Ανατολικα θα γράψω για περιοχές που έχουν κενά 4G, ένας σταθμός στην ανάληψη που λείπει διότι παίζει γεμάτη με Micro καθώς και θα προσθέσω την περιοχή της Θερμής και τη περιοχη ΙΚΕΑ & Αεροδρόμιο όπου θέλει μια κεραια ακόμα καθώς και ενα σταθμό ανάμεσα Θερμή με Νέα Ραιδεστο. Μπράβο Νικόλα πάντα σωστός, ακριβής και δίκαιος. Edited 16 Ιανουαρίου by cmvr 9 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Αυξήθηκαν οι συνδρομητές της και κάτοχοι με συσκευή 5G. Δεν τελείωσαν. Να περιμένουμε λίγο καιρό... Μπορείς να εξηγήσεις πως όταν οι συνδρομητές αλλάζουν απο 4G --> 5G συσκευή, αυτό ειναι λόγος να μειωθεί overall η ταχυτητα στο δικτυο ? Επίσης, το οτι αυξήθηκαν οι συνδρομητές, δεν με πείθει. Ποσα net adds ειχε για το β' εξάμηνο ? Σαν % αυξησης? Επίσης..ξαναλέω..το δικτυο δεν ηταν στατικό. Αναβάθμισε ενα σεβαστοτατο ποσοστο μεσα στο 23. Αυτό θα έπερε να δώσει "αερα" Ειχε μια οριακη αυξηση συνδρομητων, σχεδόν αδιαφορη συγκριτικα με την υφιστάμενη βαση. Αν λες οτι αυτή η αυξηση ευθυνεται για την μειωση, ενω παράλληλα μεγαλες περιοχες της χωρας αναβαθμιστηκαν, τι να πω. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) Όσοι αναρωτιόνται τι γίνεται με το σήμα στο Μετρό, προς το παρόν έχει γίνει εγκατάσταση εξοπλισμού μόνο στον σταθμό Άλιμος! Υποτίθεται ότι το περασμένο Καλοκαίρι θα είχαν σήμα όλες οι εταιρίες, από τον Άγιο Δημήτριο έως και το τέρμα στο Ελληνικό. 😂 Τώρα λένε για το φετινό Καλοκαίρι. Πηγή:https://www.ethnos.gr/greece/article/297856/akomapsaxnoyntoshmaoiepibatesstometrosepoioysstathmoysthaleitoyrgoynarxikatakinhtakaipote On 13/1/2024 at 10:57 ΠΜ, panos.k2 said: Ανακατατάξεις για το Q3-Q4 του 2023 στα Speedtest Awards Που πηγαν οι επενδύσεις της Nova στο 5G; Φαινεται η δουλειά μου εκανε η Vodafone το περασμένο εξάμηνο. Αναμενόμενο. Η Vodafone έχει βάλει πολύ περισσότερο n78 στο 5G της, σε σχέση με τη Nova. Επίσης, η Vodafone αξιοποιεί πολύ περισσότερες μπάντες, πχ μπορεί μία κεραία να έχει 5-6 (ακόμα και 700αρα) και η Nova από την ίδια κεραία να παίζει μόνο με 1,3, 20, αν δεν παίζει μόνο με 20 (4G). 😝 Edited 17 Ιανουαρίου by MitsosDaBest13 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 10 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Όσοι αναρωτιόνται τι γίνεται με το σήμα στο Μετρό, προς το παρόν έχει γίνει εγκατάσταση εξοπλισμού μόνο στον σταθμό Άλιμος! Υποτίθεται ότι το περασμένο Καλοκαίρι θα είχαν σήμα όλες οι εταιρίες, από τον Άγιο Δημήτριο έως και το τέρμα στο Ελληνικό. 😂 Τώρα λένε για το φετινό Καλοκαίρι. Πηγή:https://www.ethnos.gr/greece/article/297856/akomapsaxnoyntoshmaoiepibatesstometrosepoioysstathmoysthaleitoyrgoynarxikatakinhtakaipote Αναμενόμενο. Η Vodafone έχει βάλει πολύ περισσότερο n78 στο 5G της, σε σχέση με τη Nova. Επίσης, η Vodafone αξιοποιεί πολύ περισσότερες μπάντες, πχ μπορεί μία κεραία να έχει 5-6 (ακόμα και 700αρα) και η Nova από την ίδια κεραία να παίζει μόνο με 1,3, 20, αν δεν παίζει μόνο με 20 (4G). 😝 Βάζει νομίζω και Β8 η Vodafone, στο cellmapper έτσι δείχνει, απλά με αστερίσκο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 7 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Όσοι αναρωτιόνται τι γίνεται με το σήμα στο Μετρό, προς το παρόν έχει γίνει εγκατάσταση εξοπλισμού μόνο στον σταθμό Άλιμος! Υποτίθεται ότι το περασμένο Καλοκαίρι θα είχαν σήμα όλες οι εταιρίες, από τον Άγιο Δημήτριο έως και το τέρμα στο Ελληνικό. 😂 Τώρα λένε για το φετινό Καλοκαίρι. Πηγή:https://www.ethnos.gr/greece/article/297856/akomapsaxnoyntoshmaoiepibatesstometrosepoioysstathmoysthaleitoyrgoynarxikatakinhtakaipote Αναμενόμενο. Η Vodafone έχει βάλει πολύ περισσότερο n78 στο 5G της, σε σχέση με τη Nova. Επίσης, η Vodafone αξιοποιεί πολύ περισσότερες μπάντες, πχ μπορεί μία κεραία να έχει 5-6 (ακόμα και 700αρα) και η Nova από την ίδια κεραία να παίζει μόνο με 1,3, 20, αν δεν παίζει μόνο με 20 (4G). 😝 Και στο Ελληνικό έχω δει 1 micro τουλάχιστον νομίζω πως ήταν micro, είχα ανεβάσει μερικέ φωτογραφίες και στο φορουμ Εντομεταξύ οι υπογραφές για το σήμα στο μετρό έπεσαν στο καλοκαίρι του 2022. Πάμε δηλαδή για μέσα του 2026 στην καλύτερη περίπτωση, πες καλύτερα 31/12/2027 που θα έχει τελειώσει και το επενδυτικό πλάνο της Nova. 😂 Στο εξωτερικό έχουν σήμα στο μετρό με δεδομένα κλπ; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 23 minutes ago, Arinos said: Στο εξωτερικό έχουν σήμα στο μετρό με δεδομένα κλπ; Όχι παντού. Στο Παρίσι πχ, οι περισσότερες από τις γραμμές έχουν στους σταθμούς και πιάνουν συνήθως και εντός της γραμμής. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 41 minutes ago, Arinos said: Και στο Ελληνικό έχω δει 1 micro τουλάχιστον νομίζω πως ήταν micro, είχα ανεβάσει μερικέ φωτογραφίες και στο φορουμ Εντομεταξύ οι υπογραφές για το σήμα στο μετρό έπεσαν στο καλοκαίρι του 2022. Πάμε δηλαδή για μέσα του 2026 στην καλύτερη περίπτωση, πες καλύτερα 31/12/2027 που θα έχει τελειώσει και το επενδυτικό πλάνο της Nova. 😂 Στο εξωτερικό έχουν σήμα στο μετρό με δεδομένα κλπ; Νέα Υόρκη, οι T-Mobile και AT&T είχαν 5G σε πολλούς σταθμούς μετρό, αλλά μάλλον έπιαναν απέξω. Όταν έβγαινε το τρένο από τον σταθμό, ήμουν εκτός δικτύου. Μιλάω κυρίως για τη γραμμή "R", που χρησιμοποίησα περισσότερο, στο κομμάτι από χαμηλά Brooklyn (95th street)- Times Square. Βέβαια εκεί έχουν σχεδόν 500 σταθμούς Μετρό, αμφιβάλλω αν το φτιάξουν ποτέ να πιάνει παντού. 😝 Edited 17 Ιανουαρίου by MitsosDaBest13 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 hour ago, MitsosDaBest13 said: Όσοι αναρωτιόνται τι γίνεται με το σήμα στο Μετρό, προς το παρόν έχει γίνει εγκατάσταση εξοπλισμού μόνο στον σταθμό Άλιμος! Υποτίθεται ότι το περασμένο Καλοκαίρι θα είχαν σήμα όλες οι εταιρίες, από τον Άγιο Δημήτριο έως και το τέρμα στο Ελληνικό. 😂 Τώρα λένε για το φετινό Καλοκαίρι. Πηγή:https://www.ethnos.gr/greece/article/297856/akomapsaxnoyntoshmaoiepibatesstometrosepoioysstathmoysthaleitoyrgoynarxikatakinhtakaipote Αναμενόμενο. Η Vodafone έχει βάλει πολύ περισσότερο n78 στο 5G της, σε σχέση με τη Nova. Επίσης, η Vodafone αξιοποιεί πολύ περισσότερες μπάντες, πχ μπορεί μία κεραία να έχει 5-6 (ακόμα και 700αρα) και η Nova από την ίδια κεραία να παίζει μόνο με 1,3, 20, αν δεν παίζει μόνο με 20 (4G). 😝 Πολύ σωστά, και επίσης επαρχία σε πολλές θέσεις της Vodafone πατάει η Nova. 7 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Πολύ σωστά, και επίσης επαρχία σε πολλές θέσεις της Vodafone πατάει η Nova. Και στην Αθήνα οι περισσότερες καινούργιες για την Nova είναι θέσεις που είχε ήδη η Vodafone. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 6 minutes ago, Arinos said: Και στην Αθήνα οι περισσότερες καινούργιες για την Nova είναι θέσεις που είχε ήδη η Vodafone. Θεσσαλονίκη πάντως βλέπω και εγώ συνεγκαταστασεις. Γενικα θέλει στο κέντρο Micro ή κεραίες οπωσδήποτε. 8 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Νέα Υόρκη, οι T-Mobile και AT&T είχαν 5G σε πολλούς σταθμούς μετρό, αλλά μάλλον έπιαναν απέξω. Όταν έβγαινε το τρένο από τον σταθμό, ήμουν εκτός δικτύου. Μιλάω κυρίως για τη γραμμή "R", που χρησιμοποίησα περισσότερο, στο κομμάτι από χαμηλά Brooklyn (95th street)- Times Square. Βέβαια εκεί έχουν σχεδόν 500 σταθμούς Μετρό, αμφιβάλλω αν το φτιάξουν ποτέ να πιάνει παντού. 😝 Είναι δύσκολο το έργο για πολλούς λόγους. Αλλά γίνεται σταδιακά. 7 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) Στο πατρικό μου σε ένα από τα κεντρικά σημεία, που είναι η Δωδώνης στα Γιάννενα. Edited 17 Ιανουαρίου by katsiletra 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Nikolas14 said: Πολύ σωστά, και επίσης επαρχία σε πολλές θέσεις της Vodafone πατάει η Nova. Όπως και το αντίθετο. 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, katsiletra said: Στο πατρικό μου σε ένα από τα κεντρικά σημεία, που είναι η Δωδώνης στα Γιάννενα. Να φανταστώ είσαι στο κομμάτι της Δωδώνης που περνάει από Κιάφα-Βελισσάριο. Εμενα παλιά εκεί, αυτή ήταν η εικόνα. Παρομοίως με τη Vodafone παίζει και η Nova, και οι δυο εξαιρετικές στις προαναφερθείσες περιοχές. Και η Cosmote καλή είναι εκεί Edited 17 Ιανουαρίου by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, p_k said: Όπως και το αντίθετο. Οι θέσεις της telestet ήταν φρούρια. 6 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, p_k said: Όπως και το αντίθετο. Μάλλον το ξέχασες ή νόβα πια δεν έχει δικές της θέσεις όπως και όλος ο όμιλος που ξεπούλησε στο 2023 και σε πόσες χώρες για να πάρει γύρω στο 1,3δις για να βγει το μαγαζί γιατί χρειάζονταν χρήμα. Η νόβα την Ελλάδα νοικιάζει θέσεις πια από τη θυγατρική της Vodafone, οπότε όπου και να βάλει σταθμούς είναι της Vodafone ουσιαστικά. Απλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους 😉. Το συμβόλαιο εκμίσθωσης ήταν για 8 χρόνια όταν ως wind τις πούλησε και έχει όρους ανανέωσης για άλλα 8 χρόνια από αυτά που ανάφεραν όλα τα site του χώρου. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, Arinos said: Και στο Ελληνικό έχω δει 1 micro τουλάχιστον νομίζω πως ήταν micro, είχα ανεβάσει μερικέ φωτογραφίες και στο φορουμ Εντομεταξύ οι υπογραφές για το σήμα στο μετρό έπεσαν στο καλοκαίρι του 2022. Πάμε δηλαδή για μέσα του 2026 στην καλύτερη περίπτωση, πες καλύτερα 31/12/2027 που θα έχει τελειώσει και το επενδυτικό πλάνο της Nova. 😂 Στο εξωτερικό έχουν σήμα στο μετρό με δεδομένα κλπ; Στη Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη έχουν 5g παντού στο μετρό. 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, mixtri said: Στη Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη έχουν 5g παντού στο μετρό. Ε αυτό έλειπε, να μην είχε η Στοκχόλμη. εγω και για πόλη του Μεξικου ξέρω ότι υπάρχει σημα στο μέτρο εδώ και χρόνια, άλλο που ζούσα εκεί και δεν μπηκα ποτέ(ευνόητοι οι λόγοι) Για Σαο Πάουλο Επισης ξέρω ότι έχει σημα στο μέτρο από εποχες 3G. Δεν ξερω Τώρα τι γίνεται αλλά παλιά είχε ακόμα και στα τρένα (2 φορές εχω μπει, αφού δεν βγήκα γυμνος όλα καλα). Η Αθήνα τουλάχιστον έχει καλό μέτρο, βγαινεις όπως μπήκες αν είσαι προσεκτικός. Edited 17 Ιανουαρίου by panos.k2 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 hour ago, cmvr said: Μάλλον το ξέχασες ή νόβα πια δεν έχει δικές της θέσεις όπως και όλος ο όμιλος που ξεπούλησε στο 2023 και σε πόσες χώρες για να πάρει γύρω στο 1,3δις για να βγει το μαγαζί γιατί χρειάζονταν χρήμα. Η νόβα την Ελλάδα νοικιάζει θέσεις πια από τη θυγατρική της Vodafone, οπότε όπου και να βάλει σταθμούς είναι της Vodafone ουσιαστικά. Απλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους 😉. Το συμβόλαιο εκμίσθωσης ήταν για 8 χρόνια όταν ως wind τις πούλησε και έχει όρους ανανέωσης για άλλα 8 χρόνια από αυτά που ανάφεραν όλα τα site του χώρου. Και για αυτό όπου βάζει σε Vodafone σημεία παίζει με τις μισές συχνότητες ενώ η Vodafone έχει πολύ καλύτερες ταχύτητες. Θα μου πεις έχει παραπάνω φάσμα και συνδρομητές αλλά και πάλι. 9 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, cmvr said: Μάλλον το ξέχασες ή νόβα πια δεν έχει δικές της θέσεις όπως και όλος ο όμιλος που ξεπούλησε στο 2023 και σε πόσες χώρες για να πάρει γύρω στο 1,3δις για να βγει το μαγαζί γιατί χρειάζονταν χρήμα. Η νόβα την Ελλάδα νοικιάζει θέσεις πια από τη θυγατρική της Vodafone, οπότε όπου και να βάλει σταθμούς είναι της Vodafone ουσιαστικά. Απλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους 😉. Το συμβόλαιο εκμίσθωσης ήταν για 8 χρόνια όταν ως wind τις πούλησε και έχει όρους ανανέωσης για άλλα 8 χρόνια από αυτά που ανάφεραν όλα τα site του χώρου. Αν μετά τα οκτώ χρόνια(όχι αυτά που λήγουν στο κοντινό χρονικό διάστημα),δηλαδή τα άλλα δεν ανανεωθεί η σύμβαση τι γίνεται;;;;Λογικά πρέπει να έχουν προβλέψει να είναι συνεχής η σύμβαση 33 minutes ago, Nikolas14 said: Και για αυτό όπου βάζει σε Vodafone σημεία παίζει με τις μισές συχνότητες ενώ η Vodafone έχει πολύ καλύτερες ταχύτητες. Θα μου πεις έχει παραπάνω φάσμα και συνδρομητές αλλά και πάλι. Μπορεί να είναι και θέμα μη αναβάθμισης,αλλά γενικά στην επαρχία όπου έχει περάσει η Vodafone,αλλά και η Nova ισχύει Vodafone>Nova. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, mixtri said: Οι θέσεις της telestet ήταν φρούρια. Ελπίζω να τις τουμπανίασουν από εξοπλισμό και με Full band set! 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) 8 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Ελπίζω να τις τουμπανίασουν από εξοπλισμό και με Full band set! Κάτσε να ρωτήσω την Victoriya, αν αυτό είναι εφικτό, και αν φυσικά περισσεύει κανένα ψιλό για extra band. Επίσης η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... Edited 18 Ιανουαρίου by memoriesradio 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) On 12/1/2024 at 11:57 ΜΜ, panos.k2 said: Διαβάζοντας σήμερα κάποια άρθρα και χαζεύοντας λίγο Cellmapper για να περάσει η ώρα μου γεννήθηκαν οι εξής δυο απορίες που πιστεύω θα ήταν ενδιαφέρον να απαντηθούν από τους ειδικούς -Το Bandwidth επηρεάζει την διαπερατότητα του σηματος μιας μπάντας; Για παράδειγμα έχουν καλύτερη διείσδυση σε εσωτερικους χωρους 10MHz N28 απ ότι έχουν 15MHz N28; -Είναι εφικτο το carrier aggregation συχνοτήτων FDD με TDD; Και βέβαια. Σε λιγότερα MHz η συσκευή σου δίνει την ίδια ισχύ σε λιγότερο φάσμα και έτσι ΝΑΙ , τα 25 dBm σου φτάνουν ... ψηλά " ευκολότερα " σαν "ψηλή πινέζα " αντι για ....." χαμηλό μολύβι " 😉 Βέβαια, υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι ακόμη και μην ξεχνάμε πως η " διαδρομή " θελει ...Uplink ΚΑΙ ....Downlink ( ο σταθμός βάσης " ακούει " εκει ψηλά ...θόρυβο που δεν ακούει η συσκευή σου και ..το αντίστροφο.) Στο Carrier Aggregation υπάρχουν πλεονεκτήματα και πολλα μειονεκτήματα.... Η Uplink ισχύς μοιράζεται συνηθως Η Primary συχνότητα μπορεί να κρεμάσει τις υπόλοιπες.... Βλέπε.... Band 20 MIMO 2 primary που " κολλάει " και " αδικεί " τις υπόλοιπες MIMO 4 ... Edited 18 Ιανουαρίου by HORGRAP 3 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) Άρα πώς εμείς μιλάμε και συγκρίνουμε ενώ ουσιαστικά η μία συσκευή από την άλλη μπορεί να έχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις ταχύτητες;; https://techmaniacs.gr/to-speedtest-tis-ookla-apokalyptei-to-pio-grigoro-tilefono-gia-to-tetarto-trimino-toy-2023/?fbclid=IwAR0rDWJK6iSg4N-CcGfoGb5DISLIZUImSBtUY7UxzkCyKqNyFOPPZKY422U Edited 18 Ιανουαρίου by kalitexnis_g 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Άρα πώς εμείς μιλάμε και συγκρίνουμε ενώ ουσιαστικά η μία συσκευή από την άλλη μπορεί να έχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις ταχύτητες;; https://techmaniacs.gr/to-speedtest-tis-ookla-apokalyptei-to-pio-grigoro-tilefono-gia-to-tetarto-trimino-toy-2023/?fbclid=IwAR0rDWJK6iSg4N-CcGfoGb5DISLIZUImSBtUY7UxzkCyKqNyFOPPZKY422U Θα εμπιστευόμαστε μόνο Speedtest από iPhone τελευταία μοντέλα 😄😄 😄 😄 10 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts