ostvarivanje Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 11 minutes ago, petpapoy said: https://shop.samsung.com/gr/ Ευχαριστώ πολύ Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Συμφωνω απολυτως. Ισως καποιος που ξερει απο φωτογραφια να παιρνει το maximum. Και χωρις πολλα πολλα βγαζει πολυ καλες φωτος.Δεν μπορεις πειραζοντας τις ρυθμισεις να παρεις το maximum γιατι ετσι χανεις τη νυχτερινη λειτουργια η οποια τρεχει ειδικους αλγορυθμους για βελτιωση νυχτερινων φωτογραφιων. Εαν δηλαδη τραβηξεις μια φωτο με νυχτερινη λειτουργια και μια ιδια με χειροκινητες ρυθμισεις (εχοντς ιδιο iso και κλειστρο με αυτα της νυχτερινης λειτουργιας) το αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο με τη νυχτερινη λειτουργια. Οποτε, δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αλλα επεξεργασιας που κανει το κινητο (μονο στη νυχτερινη λειτουργια). Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 χωρίς την εφαρμογή glimpse notifications δεν γίνεται να ανάβει η οθόνη σε εισερχόμενα μηνύματα; (ΧΩΡΙΣ AOD ΛΈΩ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 χωρίς την εφαρμογή glimpse notifications δεν γίνεται να ανάβει η οθόνη σε εισερχόμενα μηνύματα; (ΧΩΡΙΣ AOD ΛΈΩ) Αν θέλεις να ανάβει κάτι βάλε aod notify και θα ανάβει η οθόνη σε διάφορα σημεία εκεί που εσύ θέλεις. Βέβαια είναι λίγο ξεπερασμένο τώρα με την aod αλλά είναι τι αρέσει σε κάποιον. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Καλά τα πάει στην κάμερα 😉✊️ 3 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Αν θέλεις να ανάβει κάτι βάλε aod notify και θα ανάβει η οθόνη σε διάφορα σημεία εκεί που εσύ θέλεις. Βέβαια είναι λίγο ξεπερασμένο τώρα με την aod αλλά είναι τι αρέσει σε κάποιον. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkόχι εγώ λέω όπως όλα τα άλλα κινητά που ΑΝΆΒΕΙ ΌΛΗ Η ΟΘΌΝΗ και βλέπεις και λίγο από το μήνυμα σε οριζόντιο tab δεν λέω χρωματισμούς αντί για led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Ειπα να το δουλεψω λιγο χωρις Nova. Εχω να το κανω 10ετια σχεδον σε κινητο. Στο 0.5x ειναι ανεκτα τα animations. Δεν ειμαι πολυ fan των εφε. Δεν προσφερουν για μενα κατι στην εμπειρια χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 (edited) 11 ώρες πριν, ilka71 said: 14 ώρες πριν, costsa41 said: Αν θέλεις να ανάβει κάτι βάλε aod notify και θα ανάβει η οθόνη σε διάφορα σημεία εκεί που εσύ θέλεις. Βέβαια είναι λίγο ξεπερασμένο τώρα με την aod αλλά είναι τι αρέσει σε κάποιον. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όχι εγώ λέω όπως όλα τα άλλα κινητά που ΑΝΆΒΕΙ ΌΛΗ Η ΟΘΌΝΗ και βλέπεις και λίγο από το μήνυμα σε οριζόντιο tab δεν λέω χρωματισμούς αντί για led. Δεν γίνεται. Οχι. Το μόνο που μπορείς να επιλέξεις πως θα φαίνονται οι ειδοποιήσεις στη lock screen, λεπτομερείς ή μόνο σύμβολο. Αλλά αυτό που θες να ανάβει για λιγα δευτερόλεπτα με το που έρχεται η ειδοποίηση, δεν γίνεται. Edited October 4, 2022 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Ειπα να το δουλεψω λιγο χωρις Nova. Εχω να το κανω 10ετια σχεδον σε κινητο. Στο 0.5x ειναι ανεκτα τα animations. Δεν ειμαι πολυ fan των εφε. Δεν προσφερουν για μενα κατι στην εμπειρια χρησης.Εγώ επειδή είμαι το ακριβώς αντίθετο από σένα, τα εφέ δηλαδή και τα ομαλά animations μου αρέσουν πολύ - εξού και το Χ στον νόβα….Sent from my iPad using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Στην beta 8.0.3 nova είναι απίστευτα γρήγορος και ο launcher της σαμσουνγκ φαίνεται αργός... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Πάντως στην συσκευή ταιριάζει καλύτερα για ίντερνετ browsing ο kiwi browser σε σχέση με τον μαμά της Samsung, ιδιαίτερα σε κάποια site φαίνεται η διαφορά. Στο myphone όχι τόσο όμως σε insomnia, techmaniacs & techblog εμφανώς καλύτερος ο Kiwi...chrome ούτε για αστείο. Πολύ καλή δουλίτσα γρήγορος ομαλός και με τικαρισμενη την επιλογή απόκρυψη ανεπιθύμητων όλα ρολόι, μια χαρά o Kiwi 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Πάντως στην συσκευή ταιριάζει καλύτερα για ίντερνετ browsing ο kiwi browser σε σχέση με τον μαμά της Samsung, ιδιαίτερα σε κάποια site φαίνεται η διαφορά. Στο myphone όχι τόσο όμως σε insomnia, techmaniacs & techblog εμφανώς καλύτερος ο Kiwi...chrome ούτε για αστείο. Πολύ καλή δουλίτσα γρήγορος ομαλός και με τικαρισμενη την επιλογή απόκρυψη ανεπιθύμητων όλα ρολόι, μια χαρά o Kiwiο kiwi έβαλε sync για τα bookmarks η μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Δεν χρησιμοποιώ η αλήθεια sync στον kiwi οπότε δεν το έχω προσέξει. Εξάλλου μόνο στο desk μου και σε chrome χρησιμοποιώ για αυτό. Ευχαριστώ για την ερώτηση-επισήμανση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Το αγόρασα και εγώ. Το στήνω τώρα. Βέβαια στα πλεονέκτημα στο Samsung members που λέει να πάω για το δώρο το ρολόι δεν βλέπω καμιά προωθητική ενέργεια.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Τελικά μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν κατά καιρούς για glitches, gps, κλήσεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, τι ισχύει; Το έχω δει από κοντά πρόσφατα και έπαθα λίγο πλάκα με το οπτικό 10Χ αν και μέσα σε μαγαζί τι να δεις. Ναι με ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία, έχω μπει σε πειρασμό και για το 13 pro max, απλά εδώ μπήκα για να ρωτήσω για το s22 ultra και την εμπειρία των χρηστών του. Επίσης βλέπω το 256 στο bestprice κοστίζει στα 950€. Αγοράζουμε κανονικά από εκεί. Υπάρχει εμπειρία; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 9 minutes ago, ostvarivanje said: Τελικά μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν κατά καιρούς για glitches, gps, κλήσεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, τι ισχύει; Το έχω δει από κοντά πρόσφατα και έπαθα λίγο πλάκα με το οπτικό 10Χ αν και μέσα σε μαγαζί τι να δεις. Ναι με ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία, έχω μπει σε πειρασμό και για το 13 pro max, απλά εδώ μπήκα για να ρωτήσω για το s22 ultra και την εμπειρία των χρηστών του. Επίσης βλέπω το 256 στο bestprice κοστίζει στα 950€. Αγοράζουμε κανονικά από εκεί. Υπάρχει εμπειρία; Όλα τα πρόβληματα που έχεις διαβάσει έχουν λυθεί. Καλό θα είναι να κοιτάξεις κάποιο μαγαζί με τις καλύτερες κριτικές κ να το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 1 minute ago, challenge143 said: Όλα τα πρόβληματα που έχεις διαβάσει έχουν λυθεί. Καλό θα είναι να κοιτάξεις κάποιο μαγαζί με τις καλύτερες κριτικές κ να το αγοράσεις. Ευχαριστώ πολύ για την πολύ γρήγορη απάντηση. θα περιμένω λίγο ακόμα, απλά ήθελα να ξέρω από χρήστες του κινητού πώς είναι όλο το θέμα. Οπότε όλα μια χαρά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Παιδια μια απορια Το gmail οπως και το outlook οταν εχεις εισερχόμενο στη lockscreen σου κανει προεπισκοπηση μονο μια γραμμη απ το εισερχόμενο μειλ...ξερετε υπαρχει ο οποιοσδήποτε τροπος το συγκεκριμενο preview να ειναι περισσότερες γραμμες? Στο iphone για παραδειγμα σου δειχνει 3-4 αν θυμαμαι οποτε εχεις απευθειας περισσοτερη πληροφόρηση απ τη lockscreen...αλλα και στο 22 ultra αλλες εφαρμογες οπως το chat η και το viber αν θυμαμαι δειχνουν παραπανω γραμμες με τα mail εχετε υποψη καποιο τροπο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 (edited) Καλησπέρα. Ότι ρύθμιση και να κάνω στο gmail δεν μπορώ να έχω ειδοποίηση για τα νέα email που έρχονται. Μπορώ να βλέπω τα νέα emails, μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή.Τι φταίει ρε παιδιά, τι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις; Edited October 5, 2022 by KLEO67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 5 minutes ago, KLEO67 said: Καλησπέρα. Ότι ρύθμιση και να κάνω στο gmail δεν μπορώ να έχω ειδοποίηση για τα νέα email που έρχονται. Μπορώ να βλέπω τα νέα emails, μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή.Τι φταίει ρε παιδιά, τι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις; Πρόσεχε μην έχεις εξοικονόμηση ενέργειας στην συσκευή να έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα, εκτός κ έχεις πειράξει κάτι άλλο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 2 minutes ago, challenge143 said: Πρόσεχε μην έχεις εξοικονόμηση ενέργειας στην συσκευή να έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα, εκτός κ έχεις πειράξει κάτι άλλο Όλα αυτά είναι οκ, με όλα τα δικαιώματα. Δεν καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 17 minutes ago, challenge143 said: Πρόσεχε μην έχεις εξοικονόμηση ενέργειας στην συσκευή να έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα, εκτός κ έχεις πειράξει κάτι άλλο Είχες δίκιο. Δεν είχα δώσει όλα τα δικαιώματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 1 hour ago, KLEO67 said: Είχες δίκιο. Δεν είχα δώσει όλα τα δικαιώματα. Το gmai έχει τα θέματα του με τις ειδοποιήσεις. Βάλε outlook και θα ησυχάσεις. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 14 minutes ago, vastegial_74 said: Το gmai έχει τα θέματα του με τις ειδοποιήσεις. Βάλε outlook και θα ησυχάσεις. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το έβαλα αλλά μου έδειχνε μονίμως κολλημένο σήμα νέου μηνύματος ενώ τα είχα διαβάσει όλα. Από ότι είδα σε σχόλια είναι bug της εφαρμογής. Όμως κάτι τέτοια με ενοχλούν και το απεγκαταστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 9 minutes ago, KLEO67 said: Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το έβαλα αλλά μου έδειχνε μονίμως κολλημένο σήμα νέου μηνύματος ενώ τα είχα διαβάσει όλα. Από ότι είδα σε σχόλια είναι bug της εφαρμογής. Όμως κάτι τέτοια με ενοχλούν και το απεγκαταστησα. Τι να πω, εγώ δουλεύω χρόνια αποκλειστικά το Outlook με δύο email και ένα τρίτο εταιρικό μέσω 365 και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση όχι μόνο cache αλλά και data, ξαναπέρνα τα email σου και παρακολουθήσε το. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μου κάνει εντύπωση. Για μένα είναι το καλύτερο με διαφορά. Με το gmail δεν κάνεις δουλειά. 3 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts