Nikolas14 Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 On 28/12/2021 at 11:03 ΠΜ, GeorgeKac said: Έκανα χθες μόλις την καταγγελία . Θα ρωτήσω για συνδυαστικό ραντεβού επίσης . Ευχαριστώ ! Καλή τυχη,έμπλεξες. Εγώ από 26/11 παλεύω να γλυτώσω τα τέλη αποσύνδεσης λόγω προβληματικής κάλυψης σε W Unlimited. Υπόψιν να ζητήσεις τυχόν συνομιλίες για το πρόβλημα σου να τις παραθέσουν στην απάντηση τους διότι σκοπίμως τις απέκρυψαν στην περίπτωση μου και έγραφαν αερολογίες ότι έχουμε 98% κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ τους ανέφερα ότι έχω θέμα στη Κεφαλονιά. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Μου είπαν από τη Wind ότι επειδή έχουν μπει καλωδιώσεις για οπτική ίνα στην πολυκατοικία μου πλέον δεν μπορώ να βάλω Vdsl παρά μόνο το επιδοτούμενο fiber. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Ναι. Μπες στο sfbb.gr και στον Έλεγχο Διαθεσιμότητας βάλε τη διεύθυνση σου για να δεις αν υπάρχουν προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stak5505 Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Καλησπέρα φίλοι, Έχω σταθερή σύνδεση wind VDSL 50 από Α/Κ και έχω αργή απόκριση στις ιστοσελίδες, υψηλό ping και τις 2 τελευταίες ημέρες έχω τουλάχιστον μια αποσύνδεση καθημερινά.Έχω αλλάξει ήδη τους dns στο router. Σας παραθέτω και στατιστικά: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 (edited) Καλησπερα μεταφερα το σταθερο της γιαγιας μου στην wind στο φθηνοτερο προγραμμα χωρις voip με τα 20,90 ευρω με 300 λεπτα προς κινητα και απεριοριστα σταθερα και το ιντερνετ το 24ρι αν και δεν ζητησα modem διοτι δεν θα το χρησιμοποιησει το ιντερνετ!. Σημερα μου λεει οτι δεν λειτουργει το τηλεφωνο , και την παιρνω εγω και πεφτει η γραμμη απο το κινητο! , οταν την παιρνω απο σταθερο τηλεφωνο κανει τουτ τουτ δηλαδη σημα κατειλλημενου. Επειδη ειναι η πρωτη φορα που κανουμε μια μεταφορα γραμμης σε αλλον παροχο , δεν ξερω τι γινεται. Καλεσα το 13700 και δηλωσα βλαβη και το κουλο ητανε οτι μου ειπανε να αποδεκτο το ενδεχομενο η βλαβη να ειναι στον χωρο και να χρεωθω 9,90 ευρω!! , τραγικο!! χωρις καν να δουνε αμα υπαρχει προβλημα , Ε ειπα ενταξει δηλωσε την βλαβη , τι χαζη πολιτικη ειναι αυτη; . Ουτε στον οτε δεν το κανουνε αυτο! για εξτρα χρεωση. Καλωντας ενα αλλο νουμερο wind στην περιοχη ακουγεται το ιδιο τουτ τουτ πιστευω οτι ειναι βλαβη λογω βροχης, αλλα τετοιο χαλι; δεν το περιμενα; στον οτε η γιαγια μου ειχε προγραμμα χωρις ομιλια και ιντερνετ και πληρωνε 72 ευρω το δημηνο διοτι το παγιο ητανε εξτρα και οι κλησεις εξτρα αλλα ειχε κατι παρασιτα στο τηλεφωνο αλλα δουλευε το τηλεφωνο , Τι γινεται με το δικτυο wind ; αφου χρησιμοποιουνε τον ιδιο χαλκο ; . Καλω μια γειτονισσα με δικτυο οτε διπλα και καλει κανονικα . Τελος παντων μπορει να ειναι βλαβη , μου ειπανε οτι το δηλωνει βλαβη και δινουνε εντελως δωρεαν νουμερο wind αμα δεν υπαρχει με κωδικο βλαβης και δινει 1500 λεπτα προς ολους και 1500sms και 1500mb για 1 μηνα .Δεν κρατησα το νουμερο βλαβης αλλα λεει μπορει να μας το δωσουνε , καλωντας ξανα το 13700 αμα το θελουμε για να παρουνε το νουμερο . Εκτος αυτου σημερα κτυπησε sms στο κινητο μου για εκδοση λογαριασμου wind για το σταθερο της γιαγιας μου . Το κουλο ειναι οτι δεν γραφει ημερομηνια ληξης, καλα δεν παιζονται!. στελνουνε sms για εκδοση λογαριασμου και να το κατεβασω σε ενα link μονο απο κινητο wind που δεν εχω και δεν γραφει ημερομηνια ληξης; πανε καλα ; . Παει αυτο, εκανα εγραφη στο mywind πριν εκδοθει ο λογαριασμος και μπαινω σημερα στο my wind να δω τον λογαριασμο και δεν υπαρχει σε pdf ; παμε καλα; ή αργει να εμφανιστει οπως γινεται και στο my cosmote ; Γενικα οταν κανει καποιος εγραφη στο my wind του στελνεται sms και email με τον λογαριασμο σε pdf ; ή οχι; επειδη στην συμβαση που καναμε τηλεφωνικα γραφει εκδοση λογαριασμου με sms ; . κατι που δεν με ρωτησε αυτη! και δεν γινεται αλλαγη σε εντυπο λογαριασμο αλλα μονο απο το 13800, αληθευει; . Καλα τι ασχημο ειναι το my wind ; ελαχιστα πραγματα καμια σχεση με το mycosmote που ειναι πιο αναλυτικο και ομορφο. Edited January 29, 2022 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 (edited) Το pdf θα γίνει διαθέσιμο σε 1-2 μερες. Δεν βγαίνει αμέσως. Επίσης έρχεται και στο email το pdf. Edited January 29, 2022 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 (edited) On 29/1/2022 at 10:29 ΜΜ, kmpatra said: Το pdf θα γίνει διαθέσιμο σε 1-2 μερες. Δεν βγαίνει αμέσως. Επίσης έρχεται και στο email το pdf. σημερα μου ηρθε και το email με τον λογαριασμο μεσα και , ηρθε και στο wind app οταν πατας πανω στο νεο εκει που γραφει το ποσο λογαριασμου πανω δεξια γραφει pdf και επιτελους κατεβηκε και απο εκει .Επισης και στο my wind to site σημερα εμφανιστηκε η επιλογη pdf . Παντως η επιλογη να γυριζεις τον λογαριασμο σε ταχυδρομικο - εντυπο λογαριασμο θα επρεπε να γινεται και στο my wind . Επισης μου ειπανε οτι γινεται μονο με κληση στο 13800 αν δεν θελεις να πας σε καταστημα. Αλλα πολυ κουλο να το γυρισεις σε εντυπο λογαριασμο και να καταργειται η εγραφη στο my wind , γιατ να μην μπορεις να εχεις και τα 2 ενεργα; χωρις ειδοποιηση με sms και email αλλα να μπορεις να το βλεπεις και μεσω mywind αλλα και σου ερχεται και εντυπως. Η βλαβη μου ειπανε οτι εως 1/2/2022 θα εχει διορθωθει στο Κουβαρα Αττικης διοτι απαιτουνται εργασιες στο δικτυο και ο χρονος επιλυσης ειναι εως 3 εργασιμες ημερες απο την ωρα που δηλωσα την βλαβη. , Προφανως απο το αστικο κεντρο της κερατεας διοτι εκει ειναι το αστικο κεντρο που εξυπηρετει και τον Κουβαρα Αττικης, για συνδεσεις σε απλο adsl παντα,απο το αστικο κεντρο !, διοτι υπαρχουνε καμπινες vdsl του οτε στον κουβαρα για vdsl αλλα δεν δινουνε απο εκει adsl οπως κανει ο οτε στην περιοχη. Επισης θελω να αναφερω απο τον θειο μου που μενει στην ιδια περιοχη με προγραμμα vdsl 50ρι και πιανει 40mbs αλλα γενικα εχει τυχει να κοβεται η γραμμη οταν μιλαμε στο τηλεφωνο και αρκετες αποσυνδεσεις στο ιντερνετ . Αλλα εδω το τηλεφωνο ειναι voip οταν ειναι σε οπτικη ινα η γραμμη , ενω σε adsl δεν εχει voip . Αντιστοιχα στο οτε μονο οταν η γραμμη δεν εχει επανω πακετο ιντερνετ τοτε και μονο δεν ειναι voip αλλιως ειναι παντα voip. Μου ήρθε το παρακάτω μυνημα : TEXNIKH OMAΔA WIND: ΣTIΣ 01/02/2022 ΘA ΣAΣ EΠIΣKEΦΘEI TEXNIKOΣ TOY OTE ΓIA EPΓAΣIEΣ. ΠAPAKAΛOYME EΞAΣΦAΛIΣTE ΣTON TEXNIKO THN ΠPOΣBAΣH ΣTO KTIPIO ΠOY ΠIΘANON NA XPEIAΣTEI KAI YΠOΔEIΞTE TOY TO KOYΔOYNI ΠOY MΠOPEI NA XTYΠHΣEI. EYXAPIΣTOYME Πότε ο ΟΤΕ όταν είμαστε στο ΟΤΕ δεν είχε έρθει μέσα στο σπίτι. Η Wind γιατί στέλνει τεχνικό του ΟΤΕ ? Μας δουλεύει? . Αύριο δεν μπορώ να είμαι εκεί . Τι θα γίνει? Θα με χρεώσουν έξτρα πάνε καλά?? Edited January 31, 2022 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 On 28/1/2022 at 2:27 ΜΜ, Stak5505 said: Καλησπέρα φίλοι, Έχω σταθερή σύνδεση wind VDSL 50 από Α/Κ και έχω αργή απόκριση στις ιστοσελίδες, υψηλό ping και τις 2 τελευταίες ημέρες έχω τουλάχιστον μια αποσύνδεση καθημερινά.Έχω αλλάξει ήδη τους dns στο router. Σας παραθέτω και στατιστικά: πως αλλαξες dns στο ρουτερ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 (edited) Αν έχεις το ZTE H288A : Local network - LAN - DHCP server - ISP DNS στο off. Edited February 4, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 (edited) On 4/2/2022 at 11:44 ΜΜ, Brainmorf said: Αν έχεις το ZTE H288A : Local network - LAN - DHCP server - ISP DNS στο off. και τι βαζεις εκει ? στο off ειναι στο δικο μου Edited February 14, 2022 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 και τι βαζεις εκει ? στο off ειναι στο δικο μουΒαλε 8.8.8.8 Και 4.4.8.8OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 (edited) 56 minutes ago, optostyle said: Βαλε 8.8.8.8 Και 4.4.8.8 OptoStyle εκει που λεει primary dns και secondary dns ? γιατι στο primary εχει 192.168 κτλ το ασπρο ρουτερ που ειναι ορθιο αυτο δε λες h288a ? Edited February 16, 2022 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 (edited) Από τότε που το ZTE H288A πήρε update (νομίζω την περασμένη εβδομάδα), έχω χάσει 2-3 Mbps ταχύτητα. Από 43 συγχρονισμό πήγε 40 και το speedtest από 39 στα 36-37... 😒 Έκδοση H288A V1.1.0_WND1T12 Edited February 19, 2022 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 11 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Από τότε που το ZTE H288A πήρε update (νομίζω την περασμένη εβδομάδα), έχω χάσει 2-3 Mbps ταχύτητα. Από 43 συγχρονισμό πήγε 40 και το speedtest από 39 στα 36-37... 😒 Έκδοση H288A V1.1.0_WND1T12 Αν σε βοηθάει , εμένα είναι στα ίδια με το προηγούμενο ( 109998 Down ). Στην περιοχή που είμαι έχει καμπίνες η εταιρεία , δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Από τότε που το ZTE H288A πήρε update (νομίζω την περασμένη εβδομάδα), έχω χάσει 2-3 Mbps ταχύτητα. Από 43 συγχρονισμό πήγε 40 και το speedtest από 39 στα 36-37... 😒 Έκδοση H288A V1.1.0_WND1T12 πως πηρε update που το βλεπουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 On 19/2/2022 at 4:41 ΜΜ, Brainmorf said: Αν σε βοηθάει , εμένα είναι στα ίδια με το προηγούμενο ( 109998 Down ). Στην περιοχή που είμαι έχει καμπίνες η εταιρεία , δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Επειδή παίρνεις από καμπίνα, έχει παραπάνω περιθώριο να "τερματίζει" η γραμμή σου, οπότε μάλλον δε θα δεις διαφορά. On 19/2/2022 at 7:17 ΜΜ, Tr3LaRaS said: πως πηρε update που το βλεπουμε ? Δεν είναι εμφανές. Απλά μπήκα στο μενού του ρούτερ και είδα ότι έχει αλλάξει λίγο. Η έκδοση του λογισμικού φαίνεται στο κάτω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Έλειπα σε διακοπές και είχα κλείσει ρουτερ. Όταν επέστρεψα διαπίστωσα στο speedtest ότι είχε μειωθεί το ping. Από 15-16 ms είχε πέσει στα 7-8 ms. Είδε κανείς άλλος τέτοια διαφορά; Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 On 19/2/2022 at 7:17 ΜΜ, Tr3LaRaS said: πως πηρε update που το βλεπουμε ? Log in στο μενού του router Management & Diagnosis - status για ποιο αναλυτικές πληροφορίες. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 On 21/2/2022 at 9:34 ΠΜ, stilskin said: Έλειπα σε διακοπές και είχα κλείσει ρουτερ. Όταν επέστρεψα διαπίστωσα στο speedtest ότι είχε μειωθεί το ping. Από 15-16 ms είχε πέσει στα 7-8 ms. Είδε κανείς άλλος τέτοια διαφορά; Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Είναι πιθανό να ενεργοποιήθηκε G.INP, που έχει τέτοια συμπεριφορά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 Ανανέωσε γνωστός από 24αρα σε 50αρα.Ενώ πριν είχε 2 συσκευές τηλεφώνου στις πρίζες του σπιτιού τώρα δουλεύει η μία.Ποια είναι η σωστή συνδεσμολογία για να δουλεύουν και οι δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 Λογικά έχει πλέον VoIP τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει πως δεν φτάνει στο σπίτι του πλέον τηλεφωνικό σήμα, αλλά μόνο internet ενώ το τηλέφωνο συνδέεται στο ρούτερ. Πρέπει να ανοίξει την πρίζα που συνδέεται το ρούτερ, να βρει τα καλώδια που πάνε στην 2η πρίζα και να τα απομονώσει, να βάλει ένα διακλαδωτή στην έξοδο τηλεφώνου του ρούτερ και να συνδέσει από τη μια το τηλέφωνο που έχει εκεί δίπλα και από την άλλη ένα καλώδιο που θα δώσει τηλεφωνικό σήμα στα καλώδια που απομόνωσε πριν για να πάει και στην άλλη πρίζα. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχει 2 μόνο πρίζες. Αν έχει παραπάνω θα πρέπει να μπει το ρούτερ στην κεντρική πρίζα (αυτή από την οποία παίρνουν σήμα όλες οι υπόλοιπες), να απομονωθούν τα καλώδια που στέλνουν στα υπόλοιπα δωμάτια και να πάρουν ξεχωριστά σήμα όπως έγραψα πριν.Sent from my TCL 20 5G 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 Λογικά έχει πλέον VoIP τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει πως δεν φτάνει στο σπίτι του πλέον τηλεφωνικό σήμα, αλλά μόνο internet ενώ το τηλέφωνο συνδέεται στο ρούτερ. Πρέπει να ανοίξει την πρίζα που συνδέεται το ρούτερ, να βρει τα καλώδια που πάνε στην 2η πρίζα και να τα απομονώσει, να βάλει ένα διακλαδωτή στην έξοδο τηλεφώνου του ρούτερ και να συνδέσει από τη μια το τηλέφωνο που έχει εκεί δίπλα και από την άλλη ένα καλώδιο που θα δώσει τηλεφωνικό σήμα στα καλώδια που απομόνωσε πριν για να πάει και στην άλλη πρίζα. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχει 2 μόνο πρίζες. Αν έχει παραπάνω θα πρέπει να μπει το ρούτερ στην κεντρική πρίζα (αυτή από την οποία παίρνουν σήμα όλες οι υπόλοιπες), να απομονωθούν τα καλώδια που στέλνουν στα υπόλοιπα δωμάτια και να πάρουν ξεχωριστά σήμα όπως έγραψα πριν.Sent from my TCL 20 5GΠριν την αναβάθμιση είχαν βάλει σπλιτερ στη πρίζα και από κει πήγαινε 1 γραμμή στο τηλέφωνο και 1 γραμμή στο ρούτερ.Σε άλλο δωμάτιο απλά έβαζε τη 2η συσκευή τηλεφώνου στη πρίζα.Τώρα δε γίνεται αυτό.Θα έρθει τεχνικός μεθαύριο να κάνει τη σωστή διαδικασία δωρεάν ειπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Καλησπέρα!Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει.Μπορώ να έχω στο ίδιο σπίτι 2 συνδέσεις;Και σταθερό και ίντερνετ; Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Φυσικα και μπορειςOptoStyle 1 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 17 ώρες πριν, optostyle said: Φυσικα και μπορεις OptoStyle σε ειχα ρωτησει για αλλαγη dns στο ρουτερ και μου ειχες πει να βαλω της google λογικα αλλα σε καποιο σημειο λεει primary dns και secondary dns.εκει τι βαζω γιατι στο primary εχει 192.168 κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts