Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ την τσέκαρα με το λαπτοπ κ ethernet καλώδιο.

Πολύ καλύτερα,πιάνει μεταξύ 80-90.

Θα περιμένω ίσως να περάσει το σκ και θα τους κάνω κ ένα τηλεφώνημα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μετά από μέρες, θετικά δείγματα του ίντερνετ μετά την ρύθμιση τού τεχνικού, κατέβασμα και νετφλιξ μαζί 0 κολημα η αλειωση τής ποιότητας.έβαλα και λίγο πιο ψηλά σε θέση το ρούτερ δε ξέρω αν βοήθησε.

Λέτε αυτή η προσφορά 100άρας με 35 ευρώ να πηγαίνει ακόμη "πιο κάτω" από εξωτερικό συνεργάτη;

Ξέρουμε κάτι;:lol:

Λέτε αυτή η προσφορά 100άρας με 35 ευρώ να πηγαίνει ακόμη "πιο κάτω" από εξωτερικό συνεργάτη;

Ξέρουμε κάτι;:lol:

Δεν νομίζω από ότι βλέπω εδώ μέσα. Μόνο του ότι την δίνουν μαζί με το w unlimited στα 65 ευρω.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Εχει πεσει σε ολους η ταχυτητα λογω ημερων ή ειναι μονο σε μενα?

Εχω 50αρα vdsl που συνηθως επιανα 45-45 Mbps και τωρα δεν παει πανω απο 20-25...

Το ίδιο ακριβώς κι εδώ. Από 43-45 δίπλα στο ρούτερ είναι γύρω στα 22. Οκ, τη δουλειά σου την κάνεις βέβαια

Sent from my Mi A3

Εχει πεσει σε ολους η ταχυτητα λογω ημερων ή ειναι μονο σε μενα?

Εχω 50αρα vdsl που συνηθως επιανα 45-45 Mbps και τωρα δεν παει πανω απο 20-25...

Το ίδιο ακριβώς κι εδώ. Από 43-45 δίπλα στο ρούτερ είναι γύρω στα 22. Οκ, τη δουλειά σου την κάνεις βέβαια

Sent from my Mi A3

Δεν έχω κάποιο θέμα, 110 με WiFi, 120 με καλώδιο.

49626d06f97ad89e23fc3b1524059f86.jpg

Edited by siberiantiger

Λογικά έχει να κάνει και με πόσους έχεις στη γειτονιά με τον ίδιο πάροχο.

Sent from my Galaxy S10e

Τι πιθανότητες δίνουμε να ισχύει το παρακάτω που έλαβα; Εγώ αναρωτιέμαι τι θα γίνουν οι συνδρομητές όλων των παροχών που εξυπηρετούνται στην περιοχή. Είναι δυνατόν να περάσουν οπτικές ίνες σε όλους; Θέλω να πω, κάτι τέτοιο θα απαιτούσε σκάψιμο κλπ. Πράγμα που δεν το βλέπω ούτε εύκολο, και ούτε πιστεύω πως ακόμα και τώρα να το κάνω θα μου φέρουν οπτική ίνα. Από το καφαο που συνδέομαι το μόντεμ βγάζει ότι μπορεί να πιάσει μέχρι 130mbps...

Να ρωτήσω τον ΟΤΕ θα ήταν καλή ιδέα;832156c50a96d18d7c04017f7f49cf80.jpg

Sent from my Mi A3

Προφανώς θα μπορούσες να ρωτήσεις τον ΟΤΕ αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ισχύει. Γιατί πολύ εύκολα θα μπορούσαν θα διασταυρωθούν όλα αυτά που γράφει η επιστολή δεν τους παίρνει να πούνε ψέματα. Είπαμε δεν είναι και οι καλύτεροι αλλά όχι και έτσι. Ένα ζήτημα είναι η τιμή στην οποία θα σου δώσουν την κατοστάρα κι αν θα ξαναμπείς πάλι σε δέσμευση...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

από ότι καταλαβαίνω αυτό που επικαλείται ο οτε ως αδυναμία ανακατασκευής μάλλον σημαίνει ότι η κατασκευή που περνάει τις γραμμές από το ρέμα παίζει να είναι και...αυθαίρετη

Θα ψάξω να βρω κανέναν από τον ΟΤΕ να μάθω.

Η απορία μου είναι η εξής. Ο αδερφός μου μένει στην απέναντι πολυκατοικία από εμένα, και έχει βάλει πρόσφατα οτε vdsl 50. Παίρνει από το ίδιο καφάο και αυτός. Στην περίπτωση αυτή δεν θα πρέπει να υπάρξει κάποια ενημέρωση και από τον οτε; Και αν αναγκαστικά πάμε σε οπτικές ίνες, δεν θα πρέπει να γίνει κάτι για να περάσει η οπτική ίνα μέχρι το κτίριο;

Τροφή για σκέψη...

vdsl 50 έχω.

Μπήκα και στο site της wind όπου βάζεις τον αριθμό σου και στη συνέχεια το ΑΦΜ και σου λέει αν υπάρχουν προσφορές για τη γραμμή σου.

Βγάζει λοιπόν 200/20 fiber από 85€->55€ και 100/10 fiber από 74€->30€. Το τελευταίο δεν είναι τόσο άσχημο, αλλά δεδομένου ότι πληρώνω 17€ για το 50άρι, μάλλον με συμφέρει να κάτσω στα αυγά μου μέχει να δημιουργηθεί πρόβλημα και να αναγκαστώ να κάνω κάτι. Θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω και μαζί τους μπας και υπάρχει κάτι διαφορετικό, αλλά δεν πιστεύω.

vdsl 50 έχω.

Μπήκα και στο site της wind όπου βάζεις τον αριθμό σου και στη συνέχεια το ΑΦΜ και σου λέει αν υπάρχουν προσφορές για τη γραμμή σου.

Βγάζει λοιπόν 200/20 fiber από 85€->55€ και 100/10 fiber από 74€->30€. Το τελευταίο δεν είναι τόσο άσχημο, αλλά δεδομένου ότι πληρώνω 17€ για το 50άρι, μάλλον με συμφέρει να κάτσω στα αυγά μου μέχει να δημιουργηθεί πρόβλημα και να αναγκαστώ να κάνω κάτι. Θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω και μαζί τους μπας και υπάρχει κάτι διαφορετικό, αλλά δεν πιστεύω.

17 Ευρώ για το 50άρι πως το κατάφερες αλήθεια;

Το δίνει όταν ζητήσεις φορητότητα σε άλλο πάροχο. Το είχα πάρει πριν από 3 χρόνια.

To αρχικό συμβόλαιο ήταν 32 και έγινε το 2015. Μετά από απειλή για φορητότητα το 2017 μου το έριξαν τόσο χαμηλά. Το 2019 με πήραν για ανανέωση στην ίδια τιμή.

Λοιπόν σας έχω νέα....

Επικοινώνησα με κάποιον που είναι τεχνικός στον ΟΤΕ, από την περιοχή εδώ. Μόλις το είδε μου είπε ότι δεν ισχύει. Μάλιστα τα καλώδια που περνάνε από το ρεύμα της πικροδάφνης τα είχε φτιάξει πριν λίγο καιρό ο ίδιος, και δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Πιθανότητα λέει το κάνουν για να πιέσουν να πας σε fiber. Κάποια στιγμή όλοι θα πάμε, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη κάποια τέτοια οδηγία για την περιοχή, τουλάχιστον. Επίσης είπε πως δεν έχει ενημερώσει τίποτα τέτοιο ο ΟΤΕ τους άλλους παρόχους για να στείλουν στους συνδρομητές.

Επίσης, το πρωί κάλεσα στο 13800 και μίλησα με 3 διαφορετικούς. Ο τελευταίος που ήταν στο εμπορικό τμήμα μου είπε πως γνώριζε την ιστορία, και είχε μιλήσει και με άλλους από την περιοχή από το πρωί (το πιστεύω γιατί οι επιστολές ταχυδρομήθηκαν μαζικά). Έδειχνε να δίνει ιδιαίτερη προσοχή, πολύ περισσότερο από ότι όταν μιλάς με κάποιον από εξυπηρέτηση πελατών. Και βέβαια όταν είδε πόσο πληρώνω, δεν προσπάθησε να με πείσει ιδιαίτερα όταν είπα ότι θα το σκεφτώ λιγάκι. Ναι, βεβαίως και τον άλλο μήνα να το κάνετε αν θέλετε κλπ. Η τιμή που μου έδωσε είναι η ίδια με το site. 30€ το 100άρι. Μου είπε πως στην τωρινή κατάσταση δεν χρεώνουν καθόλου το vdsl. Μου πρότεινε να το βγάλει εντελώς και να κάνει νέα αίτηση για 50άρι fiber για να γλυτώσω 2€, αλλά δεν ήταν άξιο λόγου καν.

Με έναν τεχνικό που μίλησα πιο πριν, μου είπε πως έρχεται συνεργείο και μελετάει το χώρο και είτε σου φέρνουν στο σπίτι οπτική ίνα, είτε αν μπορεί να γίνει πάει μέχρι το καφάο και συνεχίζεις να παίρνεις από εκεί.

Δεν το πιστεύω, και θα το αφήσω ως έχει, να δω το καλοκαίρι αν υπάρχει θέμα. Επίσης μου κάνει μεγάλη εντύπωση που την επιστολή δεν την υπογράφει κανείς.

Εκεί που θα γελάσουμε είναι με το εξής. Η θεία μου που μένει από κάτω έχει επίσης wind 50αρι vdsl από καφαο και πληρώνει 34€. Την έχουν φάει από κατάστημα επανειλημένα να πάει στο 100άρι. Θέλω να μπω στο site με το νούμερο και το ΑΦΜ να δω τι προσφορά της βγάζει (την ίδια επιστολή έλαβε και εκείνη). Αν της λέει πχ 35-40 και εμένα μου το δίνουν 30€ θα έχει πλάκα να το χρησιμοποιήσουμε.

Έχουν κι άλλοι πρόβλημα με adsl wind σήμερα από το πρωί;
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Έχουν κι άλλοι πρόβλημα με adsl wind σήμερα από το πρωί;

Παρασκευη 27 Μαρτιου εχει σπασει το ρεκορ κινησης του ελληνικου ιντερνετ.

Και με vdsl που πιάνω σε speedtest 25-40mbps την ίδια στιγμή πολλά πράγματα αργεί πολύ να τα φορτώσει. Πχ ακόμα και μια εικόνα 1-1,5 mb έκανε 20-30" να την κατεβάσει. Μετά τις 9-10 το βράδυ πάει μια χαρά. Μάλλον λογικό με την πολλή κίνηση.

Sent from my Galaxy S10e

Και με vdsl που πιάνω σε speedtest 25-40mbps την ίδια στιγμή πολλά πράγματα αργεί πολύ να τα φορτώσει. Πχ ακόμα και μια εικόνα 1-1,5 mb έκανε 20-30" να την κατεβάσει. Μετά τις 9-10 το βράδυ πάει μια χαρά. Μάλλον λογικό με την πολλή κίνηση.

Sent from my Galaxy S10e

Καλημέρα σε όλους,

σαν ΠΡΩΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δυσαρεστημένος της WInd, και νυν της VOdafone, έχω να πω το εξής:

ειδικά ΕΝΤΟΣ Αττικής, πλέον, ΜΟΝΟ η Cosmote είναι σοβαρή..και εγώ με Vodafone, Παρόλο που συγχρονίζω σταθερά στα 49 και 5 up, κατεβάζω με μέσο όρο γύρω 1500kb/sec...με άλλα λόγια σαν να μην είναι VDSL...

ΔΡΑΜΑ.. αλλά... ΥΓΕΙΑ ρε παιδιά πάνω από όλα..

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Εδώ και κάτι μέρες σέρνεται η γραμμή μου

Ήρθε σήμερα ο τεχνικός και μια μου έλεγε μπορεί το φίλτρο μια το καλώδιο που είναι μεγάλο

Βάλαμε μικρό καλώδιο για δοκιμή και ως δια μαγείας δούλεψε

Έβαλα πάλι το μακρύ καλώδιο που είχα και δουλεύει μια χαρά

Δεν έκανε τίποτα λεει

μήπως με δουλεύει;;;

Πως δεν έκανε κάτι και τώρα όλα είναι μια χαρά

Από το τηλέφωνό πριν έρθει μου είπανε πως βλέπουνε μια χαρά την ταχύτητα την ώρα που μιλούσαμε αλλά βλέπει λέει αρκετές αυξομειώσεις στην διάρκεια της ημέρας

Και όταν ήρθε ο τεχνικός μου είπε πως βλέπει κοντά στα 1000 σφάλματα

Τώρα που μιλάμε δουλεύει φουλ καλά

Εδώ και κάτι μέρες σέρνεται η γραμμή μου

Ήρθε σήμερα ο τεχνικός και μια μου έλεγε μπορεί το φίλτρο μια το καλώδιο που είναι μεγάλο

Βάλαμε μικρό καλώδιο για δοκιμή και ως δια μαγείας δούλεψε

Έβαλα πάλι το μακρύ καλώδιο που είχα και δουλεύει μια χαρά

Δεν έκανε τίποτα λεει

μήπως με δουλεύει;;;

Πως δεν έκανε κάτι και τώρα όλα είναι μια χαρά

Από το τηλέφωνό πριν έρθει μου είπανε πως βλέπουνε μια χαρά την ταχύτητα την ώρα που μιλούσαμε αλλά βλέπει λέει αρκετές αυξομειώσεις στην διάρκεια της ημέρας

Και όταν ήρθε ο τεχνικός μου είπε πως βλέπει κοντά στα 1000 σφάλματα

Τώρα που μιλάμε δουλεύει φουλ καλά

Δυστυχωσ, ΔΕΝ θα επρεπε να ισχυει...αλλα..οι τεχνικοι της wind ειναι κατι παλικαρια.....ουτε ορθογραφια δεν ξερουν...κριμα :-(

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Sent from my Galaxy S10e

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι ειναι λογικο.Τελος παντων,προς το παρον θα εχουν μια κατανοηση απο μερους μου αλλα αν συνεχιστουν οι χαμηλες ταχυτητες και μετα την αρση των απαγορευσεων κτλ,δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω.Δεν γινεται να πληρωνουμε 50αρα και να εχουμε ταχυτητες 10-15mbps...

Τι να σου πω, ο καθένας ότι θέλει πιστεύει. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν μου ανοίγει βιντεάκι που μου έστειλαν στο messenger, αλλά σε speedtest βλέπω αυτό : 65f9ce8449e81ca6dd4a3abf512f3f52.jpg

Edit: δοκίμασα και με άλλους servers από εξωτερικό, και μπορεί να πιάνει μέχρι και 2,5mbps. Αν αυτό δεν είναι λόγω κίνησης που έχει γονατίσει τη διασύνδεση με εξωτερικό, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να είναι...

Sent from my Galaxy S10e

Edited by Mark_K

Edit: δοκίμασα και με άλλους servers από εξωτερικό, και μπορεί να πιάνει μέχρι και 2,5mbps. Αν αυτό δεν είναι λόγω κίνησης που έχει γονατίσει τη διασύνδεση με εξωτερικό, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να είναι...

Sent from my Galaxy S10e

Ακριβώς όπως το είπες και είναι το φαινόμενο που υπάρχει σε όλα τα δίκτυα αυτήν την περίοδο. Οι συνδέσεις εξωτερικού είναι πολύ φορτωμένες λόγο του ότι όλος ο πλανήτης είναι μέσα.