Jump to content

manousos4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    216
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manousos4

  1. Οχι τέλος ημέρας αλλά τέλος 8ωρου,αν δεν φορτίσω μετά δεν έχω κινητό 😂🥲
  2. Είμαι στην ίδια φάση λόγω ότι η μπαταρία πλέον πάω σπίτι με 40%, λέω για poco x5 (δεν θέλω να περάσω τα 250) αξίζει σαν "αντικατάσταση" μιας και με το 8 ήμουν ικανοποιημένος?
  3. Το τελευταίο καιρό στις κλήσεις δεν μου εμφανίζει τα ονόματα των επαφών ενώ είναι δοσμένα όλες οι άδειες, συμβαίνει και σε άλλους? Ότι και να δοκίμασα δεν αλλάζει κάτι. Δουλεύω με zepp και notify
  4. Καλησπέρα ομάδα,έχω πρόβλημα που δεν έχω ξανά συναντήσει,δεν δουλεύει το ηχείο από χθές, είτε ήχο κλήσης είτε ξυπνητήρι κτλπ. Έκανα επανεκκίνηση χωρίς τύχη,αξίζει επισκευή? Η πάει πέταμα? Ευχαριστώ
  5. Από το 19 το έχω, μισή μέρα Bluetooth λόγω ρολογιού, πάντα μαμά λογισμικά. Παλιά έβγαζε μέρα πλέον δεν ειδικά αν παίξει4g. Πάω για μπαταρία?και αν αξίζει.
  6. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ αρκετή πτώση της μπαταρίας, δεν κρατάει όπως παλιά,το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?
  7. Έχουν γίνει όλα αδερφέ ολααα,αλλά είναι μην πω τι είναι για χιαομι😂🤬
  8. Όλα αυτά ναι και πάλι δεν γουστάρει 😂
  9. Έχει γίνει αυτό προφανώς, αλλά πάλι δεν ..
  10. Εγώ όσο καιρό το έχω ενώ έχω δώσει παντού άδειες δεν μου δείχνει ούτε viber gmail!!!
  11. Έχει βγάλει κανείς άκρη με το μεσεντζερ και τις ειδοποιήσεις? Ότι και να κάνω κολαει,δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν δεν ανοίξω την εφαρμογή.
  12. Η δοκιμή έγινε με φορτιστή Huawei από p20 και παρατήρησα ότι στο 100% έσβησε η ένδειξη εμπρός ενώ με τον μαμά όχι.. μήπως είχε θέμα εξαρχής? Θα δοκιμάσω με το καλώδιο από του αμαξιού να δω μπας και. Ο εργοστασιακός είναι quick charge 3.0? Βρήκα σετ Huawei με καλώδιο 13€ pd νομίζω από πλαίσιο.
  13. Βρήκα χιαομι περίπου 16€ υποθέτω είναι ίδιος με τον εργοστάσιακο? Ιμιτασιον υπάρχει κάποια αξιόλογη μάρκα μιας και δεν γνωρίζω.?
  14. Κατάφερα και βρήκα άλλο σετ, πέρασε το 91% άρα έχει θέμα ο φορτιστής η το καλώδιο,να πάω σε ιμιτασιον?
  15. Στην αρχή το μόνο και μετά διπλό, σήμερα ακόμα χειρότερα,όλο το βράδυ φόρτιση πήγε 91% . Τι μπορεί να γίνεται?
  16. Ναι,τον εργοστάσιακο!
  17. Πάντα τον δικό του! Τώρα είναι στο 62% ανεβαίνει δλδ απλά αργά, τον κεραυνό τον δείχνει...
  18. Νέο προβλήμα σήμερα το έχω για φόρτιση και ενώ δείχνει φόρτιση αργεί παρά πολύ 8% σε μια ώρα...!!!! Έκανα επάνεκινηση χωρίς τύχη.... γίνεται και σε άλλους?
  19. Έκανα και εγώ εκαθαριση η πυξίδα δουλεύει, ο σαρωτής όχι και έχει κολλήσει ειδοποίηση mui sdk επαναφορά κτλπ τι φάση
  20. Ούτε εμένα δουλεύουν,δεν πατιουνται καν και ειναι πιο σκούρα αποκτά υπόλοιπα εικονίδια
  21. Τό θέμα που είχε χαθεί το σύννεφο στα μηνύματα, απλά τώρα είναι τετράγωνο (pop up)
  22. Βρήκα τελικά την ρύθμιση για τα σύννεφα των ειδοποιήσεων στο μεσεντζερ,μέσα από την εφαρμογή αν κάποιος παραμένει αλλιώς λόγω αναβάθμισης.
  23. Καλησπέρα παιδιά έχω σοβαρό προβλημα και θέλω την γνώμη σας/εμπειρία, ακολουθεί σεντόνι. Εδώ και 1χρονο έχω βάλει κόσμοτε αλλά συνεχώς έχω προβλήματα απλό ADSL (έχω αλλάξει 4ρουτερ, ρυθμίσεις βακαου, ρούτερ, καινούργια καλώδια κτλπ) αμέτρητες κλήσεις με αποτέλεσμα να μου πουν ότι δηλώθηκε ασυμβατότητα περιοχής και έτσι δεν αλλάζει κάτι, εκτός και βάλω το μπουστερ (προφανώς όχι δωρεάν που θα έπρεπε) άρα 30€ το μήνα από 25€.το κύριο προβλήμα πέρα ότι δεν πιάνει πανω από 8mbs είναι ότι δεν είναι σταθερό και κολανε τα streaming είτε ανοιγοκλείνει το ρούτερ. Με τεχνικό που μίλησα μου είπε να κάνω υπομονή να τελειώσει(ήδη ένα χρόνο παράταση/υποθετικά τέλος του 21) η wind τα έργα για οπτικές όπου έχει πάρει εργολαβία για την περιοχή είτε να παίξω μπάλα με δορυφορικο ίντερνετ τύπου skytelekom. Το ερώτημα είναι αν πάω σε Vodafone θα είναι καλύτερα η έστω το ίδιο χαλί η χειρότερα?στα 18€...?
  24. Συνεχίζουν τα προβληματα,άρα να κάνουμε επαναφορά λόγω 11 η να περιμένουμε καμία ενημέρωση?
  25. Τίποτα δυστυχώς έχουν παίξει τα νεύρα μου
×
×
  • Create New...