Arinos Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Έχει κανονικά 5g και με τους 3 πάροχους εδώ στην χώρα μας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 15 minutes ago, Arinos said: Έχει κανονικά 5g και με τους 3 πάροχους εδώ στην χώρα μας. Επιβεβαιώνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Ευχαριστω πολυ παιδια! Ειστε φοβεροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 2 ώρες πριν, yansta said: Ευχαριστω πολυ παιδια! Ειστε φοβεροι Σε ποιον πάροχο είσαι; Cosmote ενεργοποίηση κανονικά. Wind επέμενα και το ενεργοποίησαν (για να μην με ακούν) Vodafone είχε ενεργοποιηθεί και εκεί (δε θυμάμαι την διαδικασία) 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 Μόλις ήρθε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 Δεν δείχνει την ενημέρωση λογισμικού σε android 13. Πρέπει να την δίνουν πακέτα, σε ορισμένες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 Συσκευή από germanos ήρθε η αναβάθμιση Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 Το αγόρασα από eShop, δεν δείχνει την ενημέρωση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 On 2/2/2023 at 6:59 ΜΜ, GeorgeM16 said: Μόλις ήρθε Αυτό είναι beta version Android 13 Απο eshop που έχω κι εγώ πάντως τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_86 Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 Φίλε μου, αναμένουμε εντυπώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 Μέχρι τώρα το πιο ενδιαφέρον είναι οι μεγάλοι φάκελοι. Το είχα συνηθίσει εδώ και χρόνια με συσκευή της Huawei. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής . Βελτιώθηκε η AOD . Έχει καλύτερα γραφικά.. αυτά προς το παρόν παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 1 ώρα πριν, johnstef said: Αυτό είναι beta version Android 13 Απο eshop που έχω κι εγώ πάντως τπτ... Έχω VPN, ψάχνω σε Ολλανδία/ Γερμανία/ Γαλλία, δεν υπάρχει ενημέρωση λογισμικού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 Από e-shop.gr κι εγώ, δεν μου ήρθε κάτι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Σήμερα πρωί ήρθε η ενημέρωση, beta!!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Επειδή είναι beta, έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα; Κάτι που να αλλάζει προς το χειρότερο ή προς το καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα, ( άλλωστε έχω το OnePlus 8t, για κύρια συσκευή. ). Μάλλον μετάνιωσα που πέρασα beta version, για την ακρίβεια το καταλάβα όταν άρχισε να κατεβάζει, και η γνώμη μου είναι, περιμένετε την stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Μου ήρθε σήμερα κι εμένα αλλά θα περιμένω την stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 (edited) Μου γυρνάει χωρίς να το καταλαβαίνω στο αθόρυβο, μόνο δόνηση. πως μπορω να το απενεργοποιησω ? Edited March 13, 2023 by yansta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 2 ώρες πριν, yansta said: Μου γυρνάει χωρίς να το καταλαβαίνω στο αθόρυβο, μόνο δόνηση. πως μπορω να το απενεργοποιησω ? Όταν πατάω το πλήκτρο της έντασης γυρνάει και εμένα στο αθόρυβο, το βάζω κι εγώ συχνά λόγω δουλειάς, οπότε μία η άλλη. Απλά όταν θυμάμαι το κοιτάζω! Έμαθα να ζω μαζί του! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Καλημέρα σε όλους. Το κινητό το έχει η γυναίκα μου. Πώς γίνεται η ρύθμιση το κεντρικό κουμπί να σε στέλνει (κλασσικά) στην αρχική οθόνη? Ρωτάω γιατι τώρα δεν κάνει τίποτα.... Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 4 minutes ago, carcaroth said: Καλημέρα σε όλους. Το κινητό το έχει η γυναίκα μου. Πώς γίνεται η ρύθμιση το κεντρικό κουμπί να σε στέλνει (κλασσικά) στην αρχική οθόνη? Ρωτάω γιατι τώρα δεν κάνει τίποτα.... Αυτό εννοείς κεντρικό κουμπί; Αν ναι στην αρχική σε πάει κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 2 ώρες πριν, al_exis said: Αυτό εννοείς κεντρικό κουμπί; Αν ναι στην αρχική σε πάει κανονικά. Αυτό εννοώ, το πατάς και δεν κάνει τίποτα. Δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση από τα μενού.... Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 1 minute ago, carcaroth said: Αυτό εννοώ, το πατάς και δεν κάνει τίποτα. Δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση από τα μενού.... Μαλλον εισαι ηδη στην αρχικη οθονη, αλλιως θα επρεπε να σε πηγαινει. Ισως δηλωσες αρχικη οθονη αλλο tab. Αν θελεις κανε μας screenshot να καταλαβουμε. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 39 minutes ago, doganos said: Αν θελεις κανε μας screenshot να καταλαβουμε. Η ένα screen record ακόμα καλύτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Με ενδιαφέρει η προμήθεια ενός καλωδίου στα 2μ περίπου και ενός φορτιστή αυτοκινήτου. Εχει κάποιος φίλος υπόψη του ένα συνδυασμό που ακολουθεί το πρότυπο φόρτισης της συσκευής; Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts