Jump to content

antonis_86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonis_86

  1. Σχετικά με την τελευταία ενημέρωση, η κάμερα έχει βελτιωθεί αλλά νομίζω οτι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα από πριν.
  2. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Ναι, για bugs έλεγα. Ενθαρρυντικό οτι μου είπατε. Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως και.
  3. Καλησπέρα! Έχει προλάβει να εγκαταστήσει κάποιος την καινούρια έκδοση .F07? Αν ναι, εντυπώσεις;
  4. Το έχω κάνει αυτό. Συνεχίζει και δεν με ειδοποιεί για instagram, viber, sms.... Άκυρο. Δουλεύει κανονικά. Εγκατέστησα μια άλλη εφαρμογή για το mi band (Notify for mi band), το δοκίμασα και με ειδοποιούσε. Έβγαλα την εφαρμογή αυτή, μένω με το zepp life και συνεχίζει και με ειδοποιεί.
  5. Αναβάθμισα το τηλέφωνο στην τελευταία έκδοση στο UI 3.0. Για την τελευταία αναβάθμιση σε UI 4.0 μου βγάζει την f1 που είναι beta. Αναμένω για την stable. Έχω το εξής πρόβλημα: έχω συνδέσει κανονικά το mi band 4 που έχω. Όταν καλεί κάποιος, δονείται κανονικά. Ειδοποιήσεις από εφαρμογές όμως δεν δονείται. Ξέρει κάποιος γιατί;
  6. Έχεις δίκιο φίλε σχετικά με την προστασία της συσκευή. Έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά όμως για την 12, που το έχω πάρει αυτό το ρίσκο. Ειδικά κάμερα και το πόσο smooth είναι το κινητό με την 11 σε σχέση με τη 12. Τέλος πάντων, αν αυτά είναι κομπλέ, θα την κάνω την αναβάθμιση. Μια τελευταία ερώτηση: Το edge lighting δουλεύει; Για να βάλω την 13, πιστεύετε οτι θα μου έρθει ειδοποίηση οτι μπορώ να την κατεβάσω κατευθείαν από την 11 ή θα χρειαστεί να περάσω την 12 πρώτα; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Οτι παρατηρήσεις έχετε από την 13, παρακαλώ να τις αναφέρετε!
  7. Σε ευχαριστώ ξανά για την απάντηση. Προτείνεις δηλαδή να κάνω την αναβάθμιση σε 12 ; Και όταν έρθει η 13, να κάνω και αυτή;
  8. Και από κάμερα; Πώς το βλέπεις; Στο δικό μου, έχω μείνει στην έκδοση 11. Την 12 δεν την έχω περάσει γιατί έχω διαβάσει για θεματάκια που υποβαθμίζουν το τηλέφωνο. Γι αυτό ρωτάω για την 13. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
  9. Σου είναι εύκολο φίλε να πεις εντυπώσεις; Γενικά αλλά και πιο ειδικά όπως σχετικά με κάμερα, μπαταρία...
  10. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την έκδοση 8/256, την οποία την έχω αφήσει στην τελευταία έκδοση UI 2.0. Δεν έχω κάνει τις αναβαθμίσεις στο UI 3.0 λόγο οτι έχω διαβάσει σε κάποια forum για διάφορα προβλήματα όπως στη κάμερα, μπαταρία και lag. Τις τελευταίες ημέρες, μου ήρθε ενημέρωση για την τελευταία έκδοση στο UI 3.0. Πιστεύεται οτι αξίζει να προχωρήσω στην αναβάθμιση; Να ενημερώσω, το κινητό στο UI 2.0 πραγματικά πετάει! Και η κάμερα είναι εξαιρετική (είναι κ ο λόγος που αγόρασα το κινητό)!!!
  11. Φίλε μου, αναμένουμε εντυπώσεις..
  12. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!:)
  13. Καλησπέρα! Αν δεν έχουμε fb, μπορούμε να πάρουμε μέρος;
  14. Καλή επιτυχία!! Ωραίο δώρο!! Ευχαριστούμε!! :)
  15. Η έκδοση 6 είναι πλέον έτοιμη για κατέβασμα!!!! Για αρχή μόνο με το Xperia Companion. http://www.xperiablog.net/2016/07/19/xperia-m4-aqua-android-marshmallow-26-3-a-0-131/
  16. Όπως σωστά ανέφερε ο φίλος, το Ε2363 είναι μία από τις 6 εκδόσεις που βγαίνει το Μ4. Το συγκεκριμένο είναι Dual και 16GB. ;)
  17. Η επόμενη αναβάθμιση έρχεται σύντομα. Είναι σε φάση πιστοποίησης. Και μάλλον είναι η ΜΜ. https://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=29926
  18. Βγήκε καινούργιο update! Είναι ακόμα η έκδοση 5.0 http://www.xperiablog.net/2016/03/08/new-android-5-0-update-rolling-for-xperia-m4-aqua-26-1-a-3-111-and-m4-aqua-dual-26-1-b-3-109/
  19. Το είχα πάθει και εγώ αυτό μέσα στο πρώτο μήνα.. Σου χάλασε το μεγάφωνο.. Πήγαινε το στο service της sony.. είναι μέσα στην εγγύηση.. (το έχεις πάρει από Ελλάδα?)
×
×
  • Create New...