al_exis Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 On 2/9/2022 at 9:11 ΜΜ, carcaroth said: Και πάλι χαμηλά πέφτει, δυστυχώς. Χρειάζεται βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Οχι απλά χαμηλά. Απλά μάλλον βιάστηκα να γράψω. Πάλι στο εντελώς χαμηλό πάει.. Δυστυχώς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Μια βοήθεια. Αν καταλάθος χαθεί μια εφαρμογή από την "επιφάνεια εργασίας" πως δημιουργώ ξανά το εικονίδιο; Φυσικά η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Ανοίγεις τις εφαρμογές, (με σύρσιμο του δακτύλου από κάτω προς τα επάνω), βρίσκεις την εφαρμογή, πατάς επάνω της σταθερά και την μετακινείς εκεί που θέλεις 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 16 minutes ago, al_exis said: Ανοίγεις τις εφαρμογές, (με σύρσιμο του δακτύλου από κάτω προς τα επάνω), βρίσκεις την εφαρμογή, πατάς επάνω της σταθερά και την μετακινείς εκεί που θέλεις Ήταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν την σέρνει... Δεν κάνει κάτι αν κρατήσω παρατεταμένα κάποια εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 (edited) 17 ώρες πριν, broxopios said: Ήταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν την σέρνει... Δεν κάνει κάτι αν κρατήσω παρατεταμένα κάποια εφαρμογή. Εγώ έτσι το κάνω και δουλεύει μια χαρά 1527461561_Icontransfer.mp4 Edited September 17, 2022 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 (edited) 17 ώρες πριν, broxopios said: Ήταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν την σέρνει... Δεν κάνει κάτι αν κρατήσω παρατεταμένα κάποια εφαρμογή. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το κλείδωμα αρχικής οθόνης. Edited September 17, 2022 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το κλείδωμα αρχικής οθόνης.Αν ήταν κλειδωμένη δεν θα μπορούσε όμως να διαγράψει εφαρμογή από την αρχική οθόνη. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 6 minutes ago, chios said: 20 minutes ago, np60s said: Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το κλείδωμα αρχικής οθόνης. Αν ήταν κλειδωμένη δεν θα μπορούσε όμως να διαγράψει εφαρμογή από την αρχική οθόνη. Μήπως έχει να κάνει με την αυτόματη συμπλήρωση εικονιδίων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Έχει μια επιλογή όταν βλέπω όλες τις εφαρμογές για "Διαχείριση". Εκεί μου ανοίγει ένα μενού "Επιλογή", όπου επιλέγω ποια εφαρμογή θέλω και μετά άλλη επιλογή "Προσθήκη" όπου τότε μου δίνει την επιλογή για να την βάλω στην επιφάνεια εργασίας. Το περίεργο είναι ότι σε κάποιες άλλες εφαρμογές μου δίνει τη δυνατότητα να τις σύρω. Κάποιες όχι και θέλει την παραπάνω διαδικασία. Με παίδεψε λίγο αλλά τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 (edited) Με nova launcher, δεν έχω τέτοια προβλήματα. (.Και το chrome browser, έχει επιλογή, για εικονίδιο στην αρχική οθόνη.). Edited September 17, 2022 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Ρε παιδιά, καλημέρα. Έχω κολλήσει. Κάπου υπάρχει η ρύθμιση, όταν έχουμε εξερχόμενη κλήση, ο ήχος αυξάνεται και δυναμώνει ως την ένταση που έχουμε επιλέξει. Αυτό, πως το απενεργοποιώ ώστε να χτυπά απ' ευθείας δυνατά; 🤔 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Στα realme, δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Ο ήχος κλήσης, είναι αυξανόμενο. Αν βρεις κάποια εφαρμογή, στο play store (;;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 επειδή δεν μου μεταφέρει το google account τα wifi όλα απο Poco σε realme υπάρχει άλλος τρόπος? σκέφτηκα να παρω με backup and migrate απο το κινητό της γυναίκας που εχει περίπου τα ιδια και εχει realme αλλα και παλι δεν βλέπω διαφορά. Μήπως κάνω κάτι λάθος? με το local backup περνάνε τα wifi απο realme σε realme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 Έχει κάνει κανείς Root την συσκευή; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Έκανε ενημέρωση στην c 11, ένα αρχείο 190 mb. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 (edited) Καλημέρα παιδιά Έχω την έκδοση 6/128 από αρχές Μαϊου. Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά από προχθές άρχισε να μου κάνει κάτι κουλά... Δεν μπορώ να κάνω κλήση αλλά και αν κάποιος με παίρνει δείχνει μονίμως κατηλειμμένο. Μάλιστα όταν πάω να κάνω (αποτυχημένη) κλήση, έπειτα δεν έχω σύνδεση δεδομένων και πρέπει να το επανεκκινήσω. Έβαλα την δική μου κάρτα στο κινητό της συζύγου και τη δική της στο δικό μου και δουλεύουν και οι δυο κανονικά. Όταν ξαναβάζω τη δική μου πάλι μπλοκάρεται (ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον). Δοκίμασα να αλλάξω ρυθμίσεις VoLTE, wifi calling, έσβησα όλους τους αποκλεισμένους αριθμούς, ρύθμισα την εφαρμογή τηλεφώνου ώστε να μην μπλοκάρει τίποτα αλλά δεν αλλάζει κάτι. Κάποιες φορές κατάφερα να κάνω και να δεχτώ κλήσεις αλλά μετά τίποτα πάλι. Σκέφτηκα να πάω σήμερα στην Cosmote να αντικαταστήσω την κάρτα sim μήπως και αυτή μου κάνει νερά αλλά μου κάνει εντύπωση πως στην άλλη συσκευή λειτουργεί κανονικά. Έχετε καμία ιδέα γιατί κοντεύω να τρελαθώ (και φυσικά εδώ και 2 μέρες δεν έχω τηλέφωνο) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Edited October 4, 2022 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 1 hour ago, agmg said: Καλημέρα παιδιά Έχω την έκδοση 6/128 από αρχές Μαϊου. Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά από προχθές άρχισε να μου κάνει κάτι κουλά... Δεν μπορώ να κάνω κλήση αλλά και αν κάποιος με παίρνει δείχνει μονίμως κατηλειμμένο. Μάλιστα όταν πάω να κάνω (αποτυχημένη) κλήση, έπειτα δεν έχω σύνδεση δεδομένων και πρέπει να το επανεκκινήσω. Έβαλα την δική μου κάρτα στο κινητό της συζύγου και τη δική της στο δικό μου και δουλεύουν και οι δυο κανονικά. Όταν ξαναβάζω τη δική μου πάλι μπλοκάρεται (ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον). Δοκίμασα να αλλάξω ρυθμίσεις VoLTE, wifi calling, έσβησα όλους τους αποκλεισμένους αριθμούς, ρύθμισα την εφαρμογή τηλεφώνου ώστε να μην μπλοκάρει τίποτα αλλά δεν αλλάζει κάτι. Κάποιες φορές κατάφερα να κάνω και να δεχτώ κλήσεις αλλά μετά τίποτα πάλι. Σκέφτηκα να πάω σήμερα στην Cosmote να αντικαταστήσω την κάρτα sim μήπως και αυτή μου κάνει νερά αλλά μου κάνει εντύπωση πως στην άλλη συσκευή λειτουργεί κανονικά. Έχετε καμία ιδέα γιατί κοντεύω να τρελαθώ (και φυσικά εδώ και 2 μέρες δεν έχω τηλέφωνο) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Πού να μην ήταν και όλα καλά αγαπητέ.. Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Just now, carcaroth said: Πού να μην ήταν και όλα καλά αγαπητέ.. Ε είπαμε, μέχρι στιγμής 😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Δηλαδή το κινητό έχει σήμα αλλά δεν κάνει κλήση; ή δεν έχει καθόλου σήμα; Για αρχή κάνε αυτό που είπες με την κάρτα αν είναι και παλιά μια αλλαγή χρειάζεται. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 (edited) 1 minute ago, chios said: Δηλαδή το κινητό έχει σήμα αλλά δεν κάνει κλήση; ή δεν έχει καθόλου σήμα; Για αρχή κάνε αυτό που είπες με την κάρτα αν είναι και παλιά μια αλλαγή χρειάζεται. Δείχνει ότι έχει φουλ σήμα. Τουλάχιστον δεδομένα έχω κανονικά. Αφότου ακυρώσω την κλήση (που δε γίνεται ποτέ τότε δεν έχω ούτε δεδομένα και χρειάζεται επανεκκίνηση. Θα δοκιμάσω με νέα κάρτα και θα επανέλθω. Edited October 4, 2022 by agmg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Αντικατέστησα την κάρτα μου με καινούρια αλλά μάταια. Τζάμπα τα 8 ευρώ. Με οποιαδήποτε άλλη κάρτα (δοκίμασα και του γιου μου και της γυναίκας μου) οι κλήσεις δουλεύουν κανονικά. Και η δική μου κάρτα δουλεύει στα άλλα τηλέφωνα κανονικά. Σήμερα λέω να πάω να πάρω ένα καινούριο νούμερο να δοκιμάσω Ρε θα χαζέψουμε τώρα στα γεράματα... πρώτη φορά το συναντάω αυτό το πράγμα... είναι λες και η Google έχει μπλοκάρει τον αριθμό μου για κάποιο λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 42 minutes ago, agmg said: Αντικατέστησα την κάρτα μου με καινούρια αλλά μάταια. Τζάμπα τα 8 ευρώ. Με οποιαδήποτε άλλη κάρτα (δοκίμασα και του γιου μου και της γυναίκας μου) οι κλήσεις δουλεύουν κανονικά. Και η δική μου κάρτα δουλεύει στα άλλα τηλέφωνα κανονικά. Σήμερα λέω να πάω να πάρω ένα καινούριο νούμερο να δοκιμάσω Ρε θα χαζέψουμε τώρα στα γεράματα... πρώτη φορά το συναντάω αυτό το πράγμα... είναι λες και η Google έχει μπλοκάρει τον αριθμό μου για κάποιο λόγο... Με 2g λειτουργούν οι κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Όχι τίποτα... αν είχα μαλλιά θα μου είχαν πέσει όλα 😃 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 2 ώρες πριν, agmg said: Όχι τίποτα... αν είχα μαλλιά θα μου είχαν πέσει όλα 😃 Δοκίμασε να αλλάξεις τη θέση της sim από slot 1 σε slot 2. Μπορεί να ευθύνεται αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Κουφών συνέχεια. Πήγα πήρα καινούριο νούμερο. Βάζοντας και τις 2 sim και ορίζοντας την καινούρια για κλήσεις και την παλιά για ίντερνετ, δουλεύουν κανονικά και οι δύο. Βάζοντας μόνο τη μία από τις δύο (δηλαδή και για κλήσεις και για δεδομένα) το πρόβλημα επανέρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts