green dragon Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Από τη σειρά S, ελάχιστες - μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού - είναι οι αναφορές για battery drain. Οι υπόλοιποι χρήστες, αρκετά εκατομμύρια δηλαδή, δεν παρατήρησαν κάποια δυσλειτουργία και είναι ευχαριστημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 36 minutes ago, evris2013 said: Μάλλον ούτε εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω. Πήρε κάποια άλλη σειρά το UI 5.1; Μόνο η σειρά S το πήρε. Επομένως οι άλλες σειρές αφού δεν το πήραν πως να έχουν πρόβλημα; Όταν θα το πάρουν και οι άλλες σειρές θα δούμε αν θα έχουν πρόβλημα ή όχι. Μάλλον δεν καταλαβαινομαστε. Η σειρά s που έχουμε κ το 22 κ 21 αλλά κ τα άλλα παιδιά στο φόρουμ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΡΌΒΛΗΜΑ. όλα οκ όμως πάμε παρακάτω πολύ έμφαση δώσαμε χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 Εντάξει εδώ είμαστε στο topic του A52s. Ας έρθει κι εδώ το UI 5.1 και βλέπουμε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 On 28/2/2023 at 4:10 ΜΜ, evris2013 said: Εντάξει εδώ είμαστε στο topic του A52s. Ας έρθει κι εδώ το UI 5.1 και βλέπουμε. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο. Δόθηκε για το A52 5G και όπως γράφει και στο sammobile ακολουθεί το A52s 5G https://www.sammobile.com/news/galaxy-a52-5g-one-ui-5-1-update-released/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Ήρθε μια αναβάθμιση για το πληκτρολόγιο. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και δεν ξέρω αν έφτιαξε το πρόβλημα.....ριξτε μια ματιά στο Galaxy Store 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Μόλις το τσέκαρα, δεν έχει διορθωθεί τα ίδια όπως και πριν. Περιμένουμε το oneui 5.1 και βλέπουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Ναι, το είδα κι εγώ. Με το UI χάλασε με το UI θα διορθωθεί. 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-honey-board/samsung-honey-board-5-6-10-31-release/samsung-keyboard-5-6-10-31-android-apk-download/download/?key=0f7f25885240152266fe762aef22e073b06a3665Με αυτήν την έκδοση φτιάχνει. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε clear data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 5 ώρες πριν, siberiantiger said: https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-honey-board/samsung-honey-board-5-6-10-31-release/samsung-keyboard-5-6-10-31-android-apk-download/download/?key=0f7f25885240152266fe762aef22e073b06a3665 Με αυτήν την έκδοση φτιάχνει. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε clear data. Τι εννοείς με το clear data; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 Τι εννοείς με το clear data;Εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, τι άλλο θα μπορούσε να εννοεί; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 (edited) 27 minutes ago, chios said: 2 ώρες πριν, evris2013 said: Τι εννοείς με το clear data; Εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, τι άλλο θα μπορούσε να εννοεί; Ναι εντάξει, για σας μπορεί να είναι αυτονόητο αυτό. Για μένα που δεν έχω ιδέα θέλω διευκρίνιση. Edit: Το αρχείο μπορεί να είναι επιβλαβές μου γράφει. Το αφήνω. Προτιμώ να περιμένω την ενημέρωση του UI. Edited March 8, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 Από το apkmirror κατεβάζεις άφοβα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 (edited) 47 minutes ago, chios said: Από το apkmirror κατεβάζεις άφοβα. Πώς κάνεις clear data της εφαρμογής; Που την βρίσκω; Πάντως είδα στις ρυθμίσεις ότι περάστηκε η νέα έκδοση του πληκτρολογίου! Στο Galaxy Store έχει ακόμα την προηγούμενη. Πάντως η κεφαλοποίηση διορθώθηκε και χωρίς clear data. Edited March 8, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 (edited) Μια βοήθεια για GCam....... θέλω να περάσω αυτή https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl130/ και επιλέγω την έκδοση MGC_8.7.250_A11_V12_scan3d.apk (com.samsung.android.scan3d) λογικά . 1η ερώτηση : Config χρειάζεται και αν ναι ποιο ? 2η ερώτηση : Υπάρχει η αναφορά Added "Noise Model" to the "Additional settings" of the module with the ability to load from a file (the file must be *.c), to use the "user noise model" all 16 fields (A, B, C, D) must be filled. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ? Edited March 8, 2023 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Προς ενημέρωση, στο απλό Α52 έσκασε ενημέρωση ONE U.I 5.1😉 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 1 ώρα πριν, Nikos_96 said: Προς ενημέρωση, στο απλό Α52 έσκασε ενημέρωση ONE U.I 5.1😉 Ακόμα τίποτα εδώ. Διορθώθηκε η κεφαλοποίηση στο πληκτρολόγιο Samsung; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 35 minutes ago, evris2013 said: Ακόμα τίποτα εδώ. Διορθώθηκε η κεφαλοποίηση στο πληκτρολόγιο Samsung; Ούτε σε εμένα ήρθε ακόμη η αναβάθμιση. Εν αναμονή λοιπόν 👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 54 minutes ago, evris2013 said: Ακόμα τίποτα εδώ. Διορθώθηκε η κεφαλοποίηση στο πληκτρολόγιο Samsung; Ενημέρωση στο store υπήρχε..εγώ δέν χρησημοποιώ το συγκεκριμένο πληκτρολογιο..με έχει βολέψει το G board. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 4 minutes ago, Nikos_96 said: Ενημέρωση στο store υπήρχε..εγώ δέν χρησημοποιώ το συγκεκριμένο πληκτρολογιο..με έχει βολέψει το G board. Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Από περιέργεια ρωτάω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Κάτι λάθος μάλλον έκαναν και σε σημερινή ενημέρωση του Photo Editor μου ενεργοποιήθηκε η επιλογή για Object Eraser. Ταυτόχρονα πέρασε τις εφαρμογές Smart Photo Editor Engine, Reflection Eraser, Shadow Eraser και Object Eraser που τόσο καιρό έπαιζαν μόνο στη σειρά S και τις λοιπές ναυαρχίδες. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Κάπου κάποιος ανέβασε ένα λινκ που είχε κάποιες ρυθμίσεις φωτογραφιών οι οποίες μπαίνουν απευθείας στην εφαρμογή συλλογή και είχε μια ρύθμιση η οποία έσβηνε από τη φωτογραφία ότι δεν ήθελες να υπάρχει. Έφυγε αυτή η ρύθμιση από το κινητό μου ενώ την είχα κατεβάσει και τώρα δεν μπορώ να βρω το λινκ να την ξαναπεράσω! Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, evris2013 said: Κάπου κάποιος ανέβασε ένα λινκ που είχε κάποιες ρυθμίσεις φωτογραφιών οι οποίες μπαίνουν απευθείας στην εφαρμογή συλλογή και είχε μια ρύθμιση η οποία έσβηνε από τη φωτογραφία ότι δεν ήθελες να υπάρχει. Έφυγε αυτή η ρύθμιση από το κινητό μου ενώ την είχα κατεβάσει και τώρα δεν μπορώ να βρω το λινκ να την ξαναπεράσω! Ξέρει κανείς κάτι; πρωτα αναβαθμιση το photo editor απο το galaxy store στη συνεχεια κατεβαζουμε το παρακατω συμπιεσμενο αρχειο ,κανουμε αποσυμπιεση και τα βαζουμε με την σειρα. https://mega.nz/file/2NREXADL#5fdrYsXgGvwVWUBXuYf4hkao_kg8Uvd7WT0PiuSrxS8 Edited March 10, 2023 by s_nova 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_rasputin_ Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Καλησπέρα παιδιά. 28/2 αγοράσαμε ένα Α52s Enterprise Edition για την αδερφή μου από τον Κώτσο . 2/3 παραλάβαμε στο σπίτι μαζί με μια τηλεόραση την απλή έκδοση (τσεκαρισμένο από Samsung Hellas).Το πήγα πίσω στο κατάστημα( Mall ) και εχθές παρέλαβα ξανά ίδιο απλό A52s .Τώρα τους το πάω πίσω ξανά για δεύτερη φορά. Το κουτί δεν έγραφε πουθενά Enterprise Edition όπως είδα σε άλλες συσκευασίες από Ελλάδα και από εξωτερικό. Τούς το τόνισα στο κατάστημα και υποτίθεται ότι το έλεγξαν μέσο κάποιου συνεργάτη της Samsung και με διαβεβαιώσαν ότι είναι Enterprise. Προσοχή λοιπόν γιατί δεύτερη φορά λάθος δεν νομίζω να γίνετε τυχαία .Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Καλησπέρα παιδιά. 28/2 αγοράσαμε ένα Α52s Enterprise Edition για την αδερφή μου από τον Κώτσο . 2/3 παραλάβαμε στο σπίτι μαζί με μια τηλεόραση την απλή έκδοση (τσεκαρισμένο από Samsung Hellas).Το πήγα πίσω στο κατάστημα( Mall ) και εχθές παρέλαβα ξανά ίδιο απλό A52s .Τώρα τους το πάω πίσω ξανά για δεύτερη φορά. Το κουτί δεν έγραφε πουθενά Enterprise Edition όπως είδα σε άλλες συσκευασίες από Ελλάδα και από εξωτερικό. Τούς το τόνισα στο κατάστημα και υποτίθεται ότι το έλεγξαν μέσο κάποιου συνεργάτη της Samsung και με διαβεβαιώσαν ότι είναι Enterprise. Προσοχή λοιπόν γιατί δεύτερη φορά λάθος δεν νομίζω να γίνετε τυχαία .Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkποια η διαφορά του enterprise από την απλή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_rasputin_ Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση , Knox suite για ένα χρόνο, 4 χρονιά αναβαθμίσεις ασφαλείας. Αυτά διάβασα σε ξένα φόρουμ. Ο Κώτσος το είχε ίδια τιμή με το απλό και το παραγγελία χωρίς δεύτερη σκέψη Τελικά μετά από 2 ώρες τους αποδείξαμε από έχουν κάνει λάθος και μας είπαν ότι δεν μπορούν να μας φέρουν το Enterprise πήραμε τα χρήματα πίσω . Από σήμερα μαύρο στον Κώτσο από μένα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts