Jump to content

Andrgry

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Andrgry

  1. Andrgry

    Moto G84

    Εδώ και δύο μέρες με android 14 στο g84. Το κινητό πραγματικά φυσάει είναι πάρα μα πάρα πολύ γρήγορο και smooth. Από μπαταρία και λοιπές λειτουργίες θα δείξει είναι ακόμα σε δοκιμή.
  2. Andrgry

    Moto G84

    Φίλε μου, γνωρίζω πως λειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα δεν είμαι νέος στο "άθλημα". Έχω και άλλες συσκευές, συνήθως ως πρώτη την εκάστοτε ναυαρχίδα της Samsung, επίσης ασχολούμαι πολλά χρόνια με smartphones και customisation από εποχή symbian. Στο δια ταύτα, στη συγκεκριμένη συσκευή, όπως αναφέρεται και σε ξένα φόρουμ, η αυτόματη φωτεινότητα δεν λειτουργεί σωστά σύμφωνα με τη φωτεινότητα του χώρου. Είτε κάνει υπερβολικό dimming είτε απενεργοποιείται από μόνη της και πάει στο χειροκίνητο. Αν θέλεις την άποψη μου είναι θέμα software. Τη λειτουργία αυτή την χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια κατά κόρον και μου λύνει τα χέρια. Αν ήταν να το κάνω χειροκίνητα, πολλές φορές ανάλογα την κατάσταση είναι αδύνατο κιόλας, δεν θα έπαιρνα τέτοιο κινητό. Εξάλλου ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του, αλλά εν έτη 2024 δεν νοείται smartphone χωρίς αυτόματη φωτεινότητα, εδώ έχουμε πάει σε εποχή AI δυνατοτήτων. Το συγκεκριμένο κινητό βέβαια το χρησιμοποιώ ελάχιστα ως τρίτο, πιστεύω όμως ότι σε επερχόμενο update, που είναι το android 14 έχει αρχίσει ήδη το rolling out, θα στρώσει. Κατά τα λοιπά όπως ήδη έχω πει το κινητό συνολικά είναι πολύ καλό και value for money, αν λάβεις υπόψη ότι το έχω πάρει black friday στα 190 ευρώ τελική τιμή.
  3. Andrgry

    Moto G84

    Ναι δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα, σε G32 φίλου μου δεν δουλεύει!!!
  4. Andrgry

    Moto G84

    Συμφωνώ εν' μέρη.. όμως στο φόρουμ συζητούνται και θέματα αναβαθμίσεων και εμπειριών ή διάφορα tips κλπ. πέραν τούτου προβλήματα με τη συσκευή υπάρχουν και είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθούμε ξένα φόρα επί αυτών πχ. υπάρχουν θέματα με την αυτόματη φωτεινότητα που απενεργοποιείται αυτόματα όποτε γουστάρει ή πέφτει απότομα στην χαμηλότερη βαθμίδα φωτισμού κ.α. γενικά όμως είναι ένα καλό τηλέφωνο σε σχέση με άλλα της ίδιας τιμής.
  5. Andrgry

    Moto G84

    Όλα καλά παίδες άλλα δε βλέπω υποστήριξη για το τηλέφωνο ούτε καν εδώ στο συγκεκριμένο φόρουμ. Το έχω εδώ και δύο μήνες, από αξεσουάρ άσε μη μιλήσω ούτε διεθνώς δε παίζει κάτι της προκοπής πόσο μάλλον Ελλάδα. Πάρα ταύτα, το κινητό είναι πολύ καλό, γρήγορο χωρίς bloatware, καλές κάμερες (βίντεο με OIS), αναμένεται από μέρα σε μέρα android 14 και πιστεύω το απόλυτο value for money.
  6. Κι όμως το κινητό μας, από ότι αναφέρεται στο λινκ παρακάτω, θα πάρει OneUi 6.1 https://techblog.gr/mobile/one-ui-6-1-poies-samsung-galaxy-syskeyes-tha-paroyn-to-update/?fbclid=IwAR2fBPn23u5-ZfzOFA_JfJzr_Q0rsXYxkQWf60fJf-PyJNeTf_LytlnNTzI
  7. Για να αλλάξουμε τη σιμ πρέπει να πάμε με την παλιά ή μόνο αναφέρουμε το πρόβλημα και δίνουν την καινούργια;
  8. Επομένως, το ίδιο πράγμα έγινε και στη δική μου περίπτωση. Να όμως που τα data δεν λειτουργούν. Είναι δοκιμασμένο σε τρεις διαφορετικές συσκευές. Τι να πω..... άβυσσος.....
  9. Είχε λήξει, φαντάζομαι όμως από τη στιγμή που δουλεύουν τα άλλα δύο θα έπρεπε να λειτουργούν και τα data. Λέω εγώ τώρα.....
  10. Στο δικό μου ενώ εμφανίζονται τα data στη εφαρμογή όπως στο δικό σου, Δεν ενεργοποιούνται. Δουλεύουν μόνο τα λεπτά ομιλίας και τα sms. Πάντα για μηδενικό υπόλοιπο μιλάμε ...
  11. Όντως το κινητό είναι πολύ γρήγορο και smooth. Γεγονός είναι ότι λειτουργεί στα 10gb Ram (6+4) από προεπιλογή. Αυτό φαίνεται αν πας ρυθμίσεις-φροντίδα συσκευής-μνήμη-Ram plus. Είναι ήδη ρυθμισμένο στην μεσαία επιλογή (4gb). Διαθέσιμες επιλογές είναι: 2gb ή 4gb ή 6gb Ram επιπλέον των βασικών 6gb.
  12. Andrgry

    Moto G32

    Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass; Ευχαριστώ!!
  13. Φίλε μου, λόγω επικείμενης λήξης του συμβολαίου του σταθερού, μου έγινε προσφορά για την ανανέωση του. Αυτη περιελάμβανε και "δώρο" για το κινητό. Δεν γνωρίζω αν είναι στάνταρ σε όλους, είναι και θέμα διαπραγμάτευσης.
  14. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Κάτι άλλο όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Μου έκανε η cosmote προσφορά μαζί με το σταθερό και 10 ευρώ στο καρτοκινητό μου κάθε μήνα και 3gb. Κάρτα ανανέωσης υπολοίπου θα βάζω κάθε 3 μήνες λόγω φραγής ή δεν θα βάζω καθόλου μέχρι τη λήξη της προσφοράς, λόγω του ότι με τα 10 ευρώ κάθε μήνα που θα βάζουν ανανεώνεται και η λήξη του υπολοίπου για άλλους 2 μήνες και η φραγή 3, κάθε φορά; Ευχαριστώ!
  15. Ερώτηση: Αν λήγει το υπόλοιπο μου πχ σήμερα αλλά, πακέτο ομιλίας ενεργό λήγει σε 5-10 ημέρες αργότερα και δεν βάλω χρήματα, το πακέτο συνεχίζει μέχρι να λήξη ή λήγει και αυτό νωρίτερα με τη λήξη του υπολοίπου; Ευχαριστώ!
  16. Εδω και αρκετό καιρό έχω ρουτίνα με χρονικό όριο να ανοίγει το bluetooth. Οταν λήξη το όριο δεν κλείνει, όπως θα έπρεπε, το bluetooth αν και είναι τσεκαρισμένο να γίνεται αντιστροφή της αρχικής ενέργειας. Σε s22 λειτουργεί κανονικά η αντίστοιχη ρουτίνα. Το έχει δοκιμάσει κανείς; απόψεις;
  17. Καλησπέρα, το GoodLock πλέον διαθέσιμο στο Galaxy Store για Ελλάδα και το κινητό μας. Φοβερή εφαρμογή παραμετροποίησης.
  18. Τελικά σήμερα το πρωί ήρθε η αναβάθμιση, CSC: EUR.
  19. Με csc: EUR πρώτη φορά δεν μου έχει έρθει ακόμα. Μέχρι τώρα τις έπαιρνε πρώτο. Χρόνια πολλά σε όλους, ιδιαίτερα στους εορτάζοντες!!
  20. Το πρόβλημα λύθηκε μέσω store. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που μπορείς να διαλέγεις τον τύπο του δικτύου που επιθυμείς. Άρα η δυνατότητα υπάρχει integrated στο σύστημα απλά δεν είναι εμφανή στον χρήστη. Θεωρώ πως είναι bug. Θα δείξει....
  21. Δε νομίζω, τουλάχιστον εγω γνωρίζω αρκετούς. Επίσης, γιατί δεν ισχύει και για την Nova; κάτι άλλο παίζει. Προφανώς είναι κάποιο bug, το οποίο μάλλον θα διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση.
  22. Τουλάχιστον εγώ την 2G την χρησιμοποιώ καθημερινά. Αλλάζω δίκτυο μόνο όταν θέλω να χρησιμοποιήσω δεδομένα. Έτσι δεν καταναλώνει γρήγορα την μπαταρία. Δεν κάνει αυτόματα searching για αυτόματη αλλαγή δικτύου, επομένως καταναλώνει λιγότερη ενέργεια όπως και εκπέμπει πολύ χαμηλότερη ακτινοβολία (όταν βρίσκεται στην επιλογή μόνο 2G).
  23. Καλησπέρα, δεν είναι μόνο ο διακόπτης του volte, είναι και το γεγονός πως δεν υπάρχει πλέον επιλογή δικτύου Μόνο 2G, 3G κλπ Σε κάρτα cosmote πάντα γιατί με nova υπάρχει κανονικά. Άρχισε και η Samsung τα κουλά της Xiaomi. Δλδ Σε κάθε αναβάθμιση πλέον, κάτι δίνει-διορθώνει αλλά χαλάει τουλάχιστον 5-6 σωστές λειτουργίες.
  24. Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε κάποια καλή, μαλακή θήκη back cover σιλικόνης; ευχαριστώ!!
  25. Φίλε μου σε όλα συμβαίνει, έχει αναφερθεί εκτενώς σε αρκετα φόρουμς εξωτερικού και της επίσημης samsung, αν είναι κάπως σκληρή TPU θήκη εσωτερικά, όπως η spigen rugged armor, το πλαστικό κάνει γρατσουνιές και χωρίς σκουπιδάκια πάρα μόνον από τη θήκη και την πίεση που δέχεται όταν βρίσκεται σε τσέπες πχ παντελονιού, δεν είναι ανθεκτικό. Φαίνεται περισσότερο στο μαύρο χρώμα. Αν η θήκη είναι μαλακή σιλικόνη ή εσωτερικά έχει επίστρωση από υλικό μαλακό (μικρο ίνες) τότε δεν έχει πρόβλημα. Πάντως είναι το μόνο κινητό που μου έκανε γρατσουνιές με spigen rugged armor.
×
×
  • Create New...