tzouvar Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 19 ώρες πριν, challenge143 said: Συμφωνώ με τον φίλο. Αλλά αν είναι κυρίως για games γιατί δεν του παίρνεις ένα σκουπίδι σε xiaomi ποιο φτηνό κ ας το λιώσει. καλημερα, αυτο σκεφτομουν στην αρχή. πηγαινα για το realme 8 αλλα δεν το εβρισκα ευκολα σε μαγαζι και ψαχνοντας ανεβηκα σε χρηματα μεχρι που εφτασα στο samsung. xiaomi δεν εχω καλη εμπηρια (διαφημησεις μεσα στα μενου??). αλλα το σκεπτικο ειναι αφου θα δωσω γυρω στα 300 πανω κατω..ας τα δωσω για samsung που θα παιρνει αναβαθμησεις 3 χρονια + security... αλλα ακομα στην ουσια το σκεφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 18 minutes ago, tzouvar said: καλημερα, τι εννοεις +4? σορρυ αλλα δεν ξερω Η samsung (οπως κι αλλες εταιρειες) δινει τι δυνατοτητα σε καποια μοντελα οταν χρειαστει το κινητο περισσοτερη ram να αυξανουν την ram εως 4gb δανειζομενη χωρο απο την rom. Αρα 6ram+4rom (δανεικη)=10 ram 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 5 ώρες πριν, tzouvar said: καλημερα, τι εννοεις +4? σορρυ αλλα δεν ξερω ειναι η εικονικη μνημη ram plus που σου δινει η samsung σε περιπτωση που ζοριστει το τηλεφωνο ωστε να ανταπεξελθει, ετσι ειναι σαν να εχεις 10gb μνημη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjohng Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 11 ώρες πριν, powerup said: H τιμη στα μεγαλα μαγαζια ειναι fix.Πιθανον να μην εχουμε μεγαλυτερη μειωση.Αν κατεβασει καπεος μεγαλος την τιμη θα εχουμε price match κι απο τους υπολοιπους.Ποιο πιθανο ειναι αν υπαρξη να εχουμε καποια εχτρα εκπτωση μεσο yellow peireos η επιστροφης eurobank η καποια προσφορα απο amazon. Ο Γερμανός το συνηθίζει με eurobank επιστροφή αρκει να το προλάβεις διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Περι ασφάλεια κλοπής ή χάσιμο του κινητού μας. Τώρα πια που το κινητό έχει ενα καρω προσωπικά δεδομένα όπως λογαριασμοί email φωτό ταυτότηστς κάρτες πληρωμής κ.α σε περίπτωση κλοπής ή χάσιμο σημαίνει απόλυτη καταστροφή και άγχος Πλήν από δήλψση στην αστυνομία - εταιρειας τηλεφωνου δηλώνοντας ιΜΕ για κατάρηγηση και της SIM yp;arxei toyl;axiston ap;o thn Samsung κάτι πιο δυναμικό να σβήσει τα πάντα ! εξ αποστάσεως. Απο εφαρμογές είχα ασχολιθεί παλι αμε το https://www.cerberusapp.com/ τι οποια μου φανηκε αρκετα καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 1 hour ago, nkoumo said: Περι ασφάλεια κλοπής ή χάσιμο του κινητού μας. Τώρα πια που το κινητό έχει ενα καρω προσωπικά δεδομένα όπως λογαριασμοί email φωτό ταυτότηστς κάρτες πληρωμής κ.α σε περίπτωση κλοπής ή χάσιμο σημαίνει απόλυτη καταστροφή και άγχος Πλήν από δήλψση στην αστυνομία - εταιρειας τηλεφωνου δηλώνοντας ιΜΕ για κατάρηγηση και της SIM yp;arxei toyl;axiston ap;o thn Samsung κάτι πιο δυναμικό να σβήσει τα πάντα ! εξ αποστάσεως. Απο εφαρμογές είχα ασχολιθεί παλι αμε το https://www.cerberusapp.com/ τι οποια μου φανηκε αρκετα καλο Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω αν ρωτάς κάτι ή απλά παραθέτεις τις σκέψεις σου, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ως επικίνδυνο σε αυτή την περίπτωση είναι το να μην έχει βάλει κάποιος κωδικό / pin / δακτυλικό αποτύπωμα / κλπ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει αυτό στην περίπτωσή σου. Σε ό,τι αφορά επιπλέον "τρόπους προστασίας", δες σε κι αυτά: https://findmymobile.samsung.com/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm&hl=el&gl=US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 (edited) 16 ώρες πριν, powerup said: Η samsung (οπως κι αλλες εταιρειες) δινει τι δυνατοτητα σε καποια μοντελα οταν χρειαστει το κινητο περισσοτερη ram να αυξανουν την ram εως 4gb δανειζομενη χωρο απο την rom. Αρα 6ram+4rom (δανεικη)=10 ram Βοηθάει μεν αλλά δεν έχει καμία σχέση η ταχύτητα της ram με του αποθηκευτικού. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε καν ram στα συστήματα (ή αντίστοιχα λανθάνουσα μνήμη L1, L2 κλπ στους επεξεργαστές). Η εξυπηρέτηση που προσφέρει η swap είναι καθαρά για να μην κλείνουν εφαρμογές. Η ταχύτητα τους όμως (πχ όταν επαναφέρεις την εφαρμογή) δεν συγκρίνεται με τη ταχύτητα που θα είχε αν ήταν φορτωμένη στην ίδια τη ram. Οπότε δεν είναι 10 ram αλλά 6 που απλά έχει τη πολυτέλεια των επιπλέων 4 σε μορφή swap. Edited January 11, 2022 by Antretng 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 11 ώρες πριν, Antretng said: Βοηθάει μεν αλλά δεν έχει καμία σχέση η ταχύτητα της ram με του αποθηκευτικού. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε καν ram στα συστήματα (ή αντίστοιχα λανθάνουσα μνήμη L1, L2 κλπ στους επεξεργαστές). Η εξυπηρέτηση που προσφέρει η swap είναι καθαρά για να μην κλείνουν εφαρμογές. Η ταχύτητα τους όμως (πχ όταν επαναφέρεις την εφαρμογή) δεν συγκρίνεται με τη ταχύτητα που θα είχε αν ήταν φορτωμένη στην ίδια τη ram. Οπότε δεν είναι 10 ram αλλά 6 που απλά έχει τη πολυτέλεια των επιπλέων 4 σε μορφή swap. Έτσι είναι, πιο πολύ gimmick είναι αυτή η επέκταση μνήμης παρά μια επαναστατική ανακάλυψη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 (edited) On 10/1/2022 at 11:02 ΠΜ, tzouvar said: καλημέρα και χρονια πολλά ενδιαφέρομαι να ψωνίσω το εν λόγο κινητο για τον μικρό, ο οποίος κατα κύριο λόγο θα το λιώσει στο παιχνίδι... αρκει λέτε το 6/128 γιατι το 8/256 πάει πολυ ψηλά οικονομικα ή να στραφω σε κανα κινέζο? ευχαριστώ Καλημέρα. ¨Έχω το 6/128 και με ακόμη και 20 εφαρμογές ανοιχτές η διαθέσιμη μνήμη δεν πέφτει ποτέ κάτω από 0,8 gb, θεωρώ πως το 90% των χρηστών το καλύπτουν τα 6 gb Edited January 12, 2022 by Denant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 (edited) Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 12 στην Κορέα. Για να δούμε και σε εμάς πότε θα έρθει. https://www.rmupdate.com/2022/01/11/samsung-rolls-out-the-latest-android-12-one-ui-4-0-update-for-galaxy-series/ Edited January 12, 2022 by dimitrisarta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 3 ώρες πριν, fotisbasm said: Προσφέρει κατι καλό ή ουσιαστικο η 12 ή για το ψυχολογικο να λεμε οτι ειμαστε αναβαθμισμενοι? This latest update comes with improved stock apps, a Color Palette feature, redesigned widgets, better brightness settings, new color theme options, better privacy security features, etc. It will add polish to the overall user experience of this flagship model. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Ξεκίνησε και ΕυρωπηSent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 7 ώρες πριν, OculatusAbis said: It will add polish to the overall user experience of this flagship model. Ποιο flagship? Μήπως είναι από άλλη συσκευή αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 (edited) Φωνητική πλήκτρολογηση στα Ελληνικά υπάρχει ? δεν βρίσκω την ρύθμιση Edited January 13, 2022 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Φωνητική πλήκτρολογηση στα Ελληνικά υπάρχει ? δεν βρίσκω την ρύθμισηΜπες στις ρυθμίσεις του πληκτρολόγιο και στην φωνητική πληκτρολόγηση επέλεξε την google αντί για της samsungΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 34 minutes ago, Alexakisd said: Μπες στις ρυθμίσεις του πληκτρολόγιο και στην φωνητική πληκτρολόγηση επέλεξε την google αντί για της samsung Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ δεν δουλεύει οπότε Microsoft SwiftKey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Σε ευχαριστώ πολύ δεν δουλεύει οπότε Microsoft SwiftKey Δουλεύει....Βάλε την ρύθμιση όπως την έχω στην φωτογραφία... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Δεν φαίνεται καθαρά. Αν μπορείς ξανά βάλε την φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Και πάλι η φωτο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Κι το netmobiles εχει φυσικο καταστημα κι καλες κριτικες κι δωρο tember glass κι θηκη.Αν πηρε κανεις να πει εντυπωσεις ?Μια χαρά κατάστημα, το έλαβα σε 3 μέρες από 4 ως 10 που μου είχαν πει.Η θήκη και το τζαμακι οχι κάτι ιδιαίτερο αλλά με κάλυψαν μέχρι να παραγγείλω της spigen ,θηκη, τζαμακι,κάμερες Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 2 ώρες πριν, Jim_Pal said: Μια χαρά κατάστημα, το έλαβα σε 3 μέρες από 4 ως 10 που μου είχαν πει. Η θήκη και το τζαμακι οχι κάτι ιδιαίτερο αλλά με κάλυψαν μέχρι να παραγγείλω της spigen ,θηκη, τζαμακι,κάμερες Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με γεια, να το χαρεις . Η θηκη ειναι διαφανη ? το τζαμακι ειναι tember glass κι καλυπτει ολη την οθονη ? ειναι απο αυτα που πουλα η εταιρεια ξεχωριστα για το κινητο ? Ποιο tember glass επελεξες ? Η συσκευασια με ζελατινες και ολα στο κουτι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Με γεια, να το χαρεις . Η θηκη ειναι διαφανη ? το τζαμακι ειναι tember glass κι καλυπτει ολη την οθονη ? ειναι απο αυτα που πουλα η εταιρεια ξεχωριστα για το κινητο ? Ποιο tember glass επελεξες ? Η συσκευασια με ζελατινες και ολα στο κουτι οκ? Ευχαριστώ, Η θήκη είναι δίχρωμη(μαύρο και πλάτη προς το λευκο) και το τζαμακι δεν είναι full φαίνεται αρκετά στην οθόνη, σε σύγκριση με spigen είναι μέρα με τη νύχτα. Για προσωρινή λύση πάντως την δουλειά τους την κάνουν.Το κουτί κλειστό με τις ταινίες τους,απόδειξη με imei άρα όλα καλάΣου προτείνω spigen με κλειστά μάτια Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ, Η θήκη είναι δίχρωμη(μαύρο και πλάτη προς το λευκο) και το τζαμακι δεν είναι full φαίνεται αρκετά στην οθόνη, σε σύγκριση με spigen είναι μέρα με τη νύχτα. Για προσωρινή λύση πάντως την δουλειά τους την κάνουν.Το κουτί κλειστό με τις ταινίες τους,απόδειξη με imei άρα όλα καλάΣου προτείνω spigen με κλειστά μάτια Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤαίριαξαν όμορφα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Εγώ έβαλα στην γυναίκα μου της nilkin full face κ έχει κάτσει πάρα πολύ καλά κ δείχνει όντως κρισπι η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 7 minutes ago, Jim_Pal said: Ευχαριστώ, Η θήκη είναι δίχρωμη(μαύρο και πλάτη προς το λευκο) και το τζαμακι δεν είναι full φαίνεται αρκετά στην οθόνη, σε σύγκριση με spigen είναι μέρα με τη νύχτα. Για προσωρινή λύση πάντως την δουλειά τους την κάνουν. Το κουτί κλειστό με τις ταινίες τους,απόδειξη με imei άρα όλα καλά Σου προτείνω spigen με κλειστά μάτια Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ταίριαξαν όμορφα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το τσαμακι της καμερας δεν επηρεαζει τις φωτογραφιες ιδιος την νυχτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts