Jump to content

gjohng

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gjohng

  • Ημ. Γέννησης 18/04/1972

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samung A52s

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

gjohng's Achievements

  1. Με τα διάφορα που διαβάζω και λόγω βαρεμάρας σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα έχω παγώσει την αναβάθμιση σε 5.1. Δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα απ'ότι καταλαβαίνω, σωστά;
  2. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα πρώτα καταστήματα του bestprice/skroutz που να έχει και φυσικό σημείο παραλαβής και σε τιμή κάτω από 280 ευρώ. Εγώ έτσι έκανα και το πήρα στα 303(6/128) πριν 1,5 μήνα από Αθήνα αλλά έχει και αλλού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε το 20% των δυνατοτήτων του. Ναι η οθόνη είναι οριακά μεγάλη δεν είναι για να το βάζεις στην κωλότσεπη.
  3. Εγώ δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα αλλά είδα στο δικό μου το παραπάνω και αντί για EUR έχει ROM και 0005ROM αντί για 0004. Υπάρχει κάτι να ανησυχώ; Δεν ακολούθησα ακόμα την διαδικασία που προτείνεις γιατί δεν έχω προλάβει.
  4. Τα τιπς έχουν ημερομηνία λήξεως γιατί μου βγάζει spacer.png σε όλα.
  5. Bestprice και αυτή την στιγμή έχει το white στα 299,50. Κέντρο Αθήνας η παραλαβή Πανεπιστημίου. Σας λέω και πιο είναι άμα θέλετε.
  6. Πολύ σωστός και μου έφυγε και ένα ανομολόγητο άγχος! Είχε κολλήσει το κουτάκι με τα βιβλιαράκια και δεν κατέβαινε!
  7. Πήρα σήμερα το 6/128 από το σημείο παραλαβής, μιλάμε πολύ σπαρτιάτικη συσκευασία μόνο το τηλέφωνο και ο φορτιστής ούτε ακίδα για την σιμ, εντάξει έχω βέβαια. Σφραγισμένο και βλέπουμε.
  8. Άσε καλύτερα μην μου κόψουν κανα δάχτυλο στον ύπνο για να το ανοίξουν καλύτερα κωδικός!
  9. Πάντως η τιμή πια είναι 300 € για 6/128 και τώρα θα το πάρω και γω από τα πρώτα bestprice/skroutz μαγαζιά και με παραλαβή από το μαγαζί. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το κάνουν πολύ δύσκολο να το πάρεις με απαλλαγή ΦΠΑ προφανώς για όλα τα κινητά. Βέβαια στις μεγάλες αλυσίδες που είναι ακόμα στα 400 δεν υπάρχει θέμα. Μόλις το πάρω θα βάλω search s_wind και θα περάσω το σ/κ ρυθμίζοντας το! Νομίζω ότι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν πέσει και άλλο οι τιμές αλλά δεν έχω άλλη υπομονή.
  10. @όποιονγνωρίζει. Αν κάνω το hard reset και μετά όχι σε όλα, μπορώ να βάλω κανονικά το smart switch μετά για να μεταφέρω τα πάντα από το παλιό samsung στο A52s ή θα έχω κάποιο θέμα;
  11. Ο Γερμανός το συνηθίζει με eurobank επιστροφή αρκει να το προλάβεις διαθέσιμο.
  12. Εντάξει δεν είναι και τραγικές οι διαφορές. Επίσης στους μικρούς του skroutz/bestprice το μικρό που με ενδιαφέρει είναι πιο φθηνό.
  13. Λέτε να πάει παρακάτω στις μεγάλες αλυσίδες ή θα ξεπουλήσουν και θα ανεβάσουν και οι μικροί ; δηλαδή να περιμένουμε μερικές ημέρες εκπτώσεων ή οχι; στην black friday πόσο κόστιζε;
  14. Τελικά σήμερα που έχω χρόνο έριξα μια ματιά στο τμήμα Επιλογή συσκευής και ο κύβος ερρίφθη. Τα ξαναλέμε μόλις θα το έχω στα χέρια μου. καλή χρόνιά.
  15. Για τις δικές μου απαιτήσεις το A6+ όταν το πήρα ήταν καλό. Τώρα θεωρώ ακόμα ότι με το Α52s θα είμαι ακόμα καλύτερα συν ότι θέλω samsung πάλι αν γίνεται και 5g. τα specs του Α52s είναι υπεραρκετά και αν μπορώ να βγάλω και καλύτερες φώτο ακόμα καλύτερα. Δεν περιμένω θαύματα και είπα ότι θέλω να πειραματιστώ. Αν όσοι το έχουν πάρει και είναι πιο μέσα από μένα στην φωτογραφία θεωρούν ότι είναι καλό εμένα μου κάνει. Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση δεκτή(s21u αν κερδίσω το πρωτοχρονιάτικο).
×
×
  • Create New...