Totos Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Πολύ φοβάμαι ότι για τα 64άρια δεν υπάρχει κάτι.Ήρθε μάλλον η ώρα να μεταβείς σε modem/router.... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Πολύ φοβάμαι ότι για τα 64άρια δεν υπάρχει κάτι.Ήρθε μάλλον η ώρα να μεταβείς σε modem/router.... Ναι, αυτο φοβαμαι και εγώ... Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 βρε παιδια προσφατα εκανα αναβάθμιση την γραμμη μου... απο τα 768 στα 2048... ειχα ενα modem speedtouch και επειδη ειχα προβληματα με την ταχύτητα μου προτειναν το crypto f350.... ολα καλα ολα ωραια.... αφου μου βγηκε η ψυχη να συνδεθω....παρατηρησα το εξης... κατεβαζω αρχεια απο το utorrent......αλλα μετα απο ωρες μου κανει αποσύνδεση..... (χθες πηρα το μοντεμ και μου το κανε 2 φορες...).. συμβαινει κατι....?:blink: εχουν καποιο προβλημα τα μοντεμ αυτα..η παιζει κατι με τις ρυθμισεις του utorrent κτλ που δεν εχω παρει χαμπαρι.....??? με την 768 δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα.... επισης δεν ειμαι ευχαριστημενος και παλι απο την ταχυτητα... αυτην την στιγμη κατεβαζω αρχειο απο rapidshare και δεν ξεπερναω τα 90 kb....:wacko: αντε που και που φτανω τα 130.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Είχες το speedtouch και σου πρότειναν για καλύτερο το Crypto; :blink: :X Το ότι έχεις προβλήματα στην ταχύτητα δεν συνεπάγεται ότι φταίει το router,και όπως διαπίστωσες και μόνος σου εξακολουθείς να έχεις τα ίδια προβλήματα οπότε θα σου πρότεινα να γυρίσεις στο speedtouch. Για τα torrent πολλά παίζουν ρόλο στο θέμα ταχύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Είχες το speedtouch και σου πρότειναν για καλύτερο το Crypto; :blink: :X Το ότι έχεις προβλήματα στην ταχύτητα δεν συνεπάγεται ότι φταίει το router,και όπως διαπίστωσες και μόνος σου εξακολουθείς να έχεις τα ίδια προβλήματα οπότε θα σου πρότεινα να γυρίσεις στο speedtouch. Για τα torrent πολλά παίζουν ρόλο στο θέμα ταχύτητας. την πατησα κανονικα φιλε....:mad: ξαναεβαλα το speedtouch και πιανω 230 με 250 σταθερα.....:confused: και καλα μου ειπαν οτι το speedtouch530 ειναι παλιο μοντελο και δεν πιανει την νεα ταχύτητα... και ομως απο οτι βλεπω τωρα δουλευει ρολοι... τι να κανω τωρα...? να το παω πισω το μοντεμ απο εκει που το πηρα...??? και να τους το φορέσω κολάρο....?:mad: (το εχω ανοιξει απο το κουτι κτλ θα το δεχτουν πισω...?).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paras Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Παιδια πως σας φαινεται αυτο modem PSTN SPEEDTOUCH 530 v6? Καλο? Παράθεση http://www.myphone.gr/banners/myphone/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Exw dsl me th tellas 1024 kai prosexws 4Mbps.Gia eksoplismo tha mou feroun apo ti tellas to thomson Speedtouch 585 ADSL2+ Wireless Router.Auto tha to exw monima syndedemeno me to forito mesw ethernet kai opote xreiazete wireless kai thelw na syndew kai ena desktop pc asyrmata sto router gia na mpainw internet.Ti karta proteinete na parw gia to desktop pc kai yparxei tropos na to rythmisw etsi wste o enas ypologistis na exei gia paradeigma 10% tis synolikis taxititas k o allos to ypoloipo 90%?? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 geia sas pedia.exo to modem sagem fast 800 k kata diastimata eno eimai sto internet sbinoun k ta 2 lampakia kai gia na to kano na ksananoixoi prepei na patiso reset apo ti monada giati to restart apo ta windows den pianei kolaei otan pao na to kano.(mono otan to modem nekrosei)alios einai ola ok sto pc.kamia idea ti pezaite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Παιδιά έκανα αίτηση για νέο αριθμό από ΟΤΕ και σύνδεση conex talk 768 σήμερα και θα έρθουν την τετάρτη. Το modem/router pstn speedtouch 530v6 ή to 536v6 να παραγγήλω και ποιά η διαφορά τους? Ευχαριστώ. Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Kalispera! Exw ena provlima kai pisteuw pws einai apo to router!!! Enw exw anoixto to utorrent i to azureus katevazei me midamini taxitita eos miden kb/s Mou vgazei cannot establish connection kai diafora tetoia!!!kai leei diafora ip !!!! Mour8e na spasw to laptop kai to router mazi Plz Help <ME> paidia !~! Na ste kala Euxaristw Exw to Linksys wag200g Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Γειά σας παιδιά.Εχω σύνδεση Forthnet 2play στο σπίτι.Πείτε μου ένα καλό και προσιτό ασύρματο router.Είναι εύκολο να το εγκαταστήσω εγώ; Ενας φίλος μου έχει το Speedtouch 585i v6, και μου το δίνει.Θα κάνει με το 2play που έχω μιάς και είναι pstn η σύνδεση μου,ενώ η συγκεκριμένη συσκευή είναι για isdn; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Θα πρεπει να εχειs ρουτερ adsl over pstn!!!!!δεν ξερω αν μπορειs να μετατρεψειs την γραμμη σοu σε isdn!!!!:););:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitsanas Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 γεια σας παιδια! θα ηθελα μια βοηθεια γιατι εχω τρεις μερες πανω απο το pc και δεν βγαζω ακρη. εχω συνδεση dsl απο το διοδος της vivodi και εχω τον εξης εξοπλισμο modem router liknsys wag200g wireless, καρτα δικτυου και καρτα για wireless gigabyte gn-wp07gs. τα εχω εγκαταστησει ολα αλλα μπορω να μπω στο ιντερνετ μονο συνδεοντας το modem-router στην καρτα δικτυου. οταν προσπαθω να συνδεθω ασυρματα, το pc βλεπει το μοντεμ, συνδεεται, αλλα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. ενω οταν παταω επιδιορθωση μου βγαζει οτι δεν μπορει να ανανεωσει το IP, εχει κανεις καμια ιδεα? ειμαι σε απογνωση!! ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 pedia ti pezetai me to sagem fast 800?oti drivers kai na balo ayto synexizei akathekto na sbinei kai ta 2 lampakia kata diastimata.why? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 pedia pira to router tis level one fbr-1161 alla den mporo na syndetho me to internet.exo ondsl foititiko kai eno me to modem to sagem mpainei me to router oute kan anoigei i syndesi.den exo karta diktyou kai etsi to syndeo me usb.kamia idea ti paizetai?please einai megali anagki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 entaxei to syndesa.ola ok.alla exo ena mikro problima.exo adsl 768 alla den blepo pouthena tin taxytita para mono to eikonidio tou router pou leei 10 mbps.pos mporo na bro to eikonidio na blepo tin taxytita mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 βρε παιδια θα τρελαθω μιλαμε.... εχω εδω και 2 βδομαδες βαλει 2mb......και δεν μπορω να κατεβασω με πανω απο 80.... ναι το καλαβαινω ο οτε μας δουλευει κανονικα....αλλα τοσο πολυ.....??? 200 μονο μετα τις 2 το βραδυ και αυτο αμα ειμαι τυχερος......:mad: :mad: σκεφτομαι σκεφτομαι μηπως τελικα φταιει το μοντεμ μου....? spedtouch 530.........(το παλιο....)... το crypto οπως ειπα και πιο πανω το δοκιμασα και το αποτελεσμα ηταν καταστροφη.....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Απο τη στιγμή που πιάνεις αργά το βράδυ 200άρια σημαίνει, κατά πάσα πιθανότητα, ότι είσαι σε μπουκωμένο dslam. Δεν μπορείς να κάνεις τπτ παρά μόνο υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Τωρα τελευταια με πεταει η συνδεση της Altec (με router speedtouch 530 συνδεδεμενο μεσω ethernet) και παροτι σχεδον παντα με ενα disconnect και ακριβως μετα connect φτιαχνουν τα παντα, καποιες φορες δεν δεχεται καν τον κωδικο με αποτελεσμα να μενω χωρις συνδεση επι ωρα. Προφανως ο κωδικος δεν εισαγεται ποτε λαθος (μιας και ειναι αποθηκευμενος ηδη στον browser) ενω ακομα και το οτι με πεταει για λιγο ειναι προβλημα, μιας και αφηνω το pc να seedαρει, οποτε αν δεν ειμαι σπιτι, μπορει να μεινει ολη μερα χωρις συνδεση! :mad: Υπαρχει περιπτωση να φταιει το modem αυτο καθαυτο, ειναι προβλημα γραμμης ή της Altec; οριστε και τα στοιχεια απο το router: Properties Output Power (dBm) up/down = 2.5 / 16.0 Attenuation (dB) up/down = 26.5 / 49.0 Noise Margin (dB) up/down = 7.0 / 21.5 Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Απο τη στιγμή που πιάνεις αργά το βράδυ 200άρια σημαίνει, κατά πάσα πιθανότητα, ότι είσαι σε μπουκωμένο dslam. Δεν μπορείς να κάνεις τπτ παρά μόνο υπομονή. τι υπομονη βρε παιδια....??? πληρωνουμε 30 εβρω το μηνα και κατεβαζουμε με 50 και 60 kb.......:mad: αν ειναι να κρατουσα την 768...τουλάχιστον εκει ειχα μονιμα 80 kb..... καλα δεν ντρεπονται λιγο....??? απαραδεκτοι......:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdim Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Έχω ένα πρόβλημα με το port forward του jetspeed 520 και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Το modem είναι συνδεδεμένο με Ethernet στον υπολογιστή και έχει το τελευταίο firmware. H ip του υπολογιστή είναι 192-168-1-2 και του modem 192-168-1-1. Θέλω να ανοίξω την port 45936 για το utorrent. Πάω services, nat, nat rule entry, add, και βάζω τοις ρυθμίσεις Local address to: 192-168-1-2 Local address from: 192-168-1-1 Global address to: 0-0-0-0 Global address from: 0-0-0-0 Destination port from: 45936 Destination port to: 45936 Local port: 45936 Αλλά δεν δουλεύει. Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί; Έχω ψάξει στο http://www.portforward.com αλλά δεν με βοήθησε σε τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Όταν λες ότι δεν δουλεύει,τι εννοείς? Να ξέρεις πως στο utorrent πρέπει να ξετσεκάρεις το enable UpnP port mapping. Να είσαι επίσης σίγουρος πως βάζεις το σωστό rule id και ότι μετά το άνοιγμα της πόρτας στο ip filter έχεις security level : low και όλα τα άλλα accept. Και φυσικά commit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Σε ποιον αριθμό πρέπει να τηλεφωνήσω για να ενεργοποιήσω τη γραμμή adsl στο σπίτι μου; Πρέπει να γίνει κάποια ειδική εγκατάσταση ή απαιτείται απλώς μία ενεργοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lb058 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Να κάνω και γω μια αρκετά χαζή ερώτηση? Έχω έναν παλιό υπολογιστή, ο οποίος δεν έχει wi-fi και θέλω να πάρω ασύρματο μόντεμ. Εκτός από το να αγοράσω υπολογιστή, υπάρχει κάποια άλλη λύση? (Μη με πάρετε με τις ντομάτες σας παρακαλώ :O :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Σε ποιον αριθμό πρέπει να τηλεφωνήσω για να ενεργοποιήσω τη γραμμή adsl στο σπίτι μου; Πρέπει να γίνει κάποια ειδική εγκατάσταση ή απαιτείται απλώς μία ενεργοποίηση; Με ποια εταιρία; Πήρες πακέτο; Αν βάλεις ΟΤΕ (connx) μιλάς με το 134 για να στην ενεργοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts