Jump to content

Thnitos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thnitos

  1. Καλημέρα στην παρέα, μετά από αρκετή ταλάντευση μεταξύ των δύο, κατέληξα στο να προπαραγγείλω το iphone 12 pro max 512. Νεώτερα όταν με το ακλό το παραλάβω.
  2. Παίδες όσοι ήδη έχετε πιάσει στα χέρια σας το note 20 ultra, και έχεται επίσης εμπειρία χρήσης iphone 11 pro max, ποιά είναι η άποψή σας? Αξίζει η αναμονή για το iphone 12 pro max ή όχι? Η συσκευή προορίζεται για επαγγελματική χρήση, δλδ καθημερινά 6-7 ώρες ομιλία, ανάγνωση/διαχείρηση ~400 email, παρακολούθηση διαφημιστικών σποτ / λήψη φωτογραφιών + βίντεο και αποστολή σε εταιρικό server, αρκετή χρήση social media fb insta tiktok κλπ. Παλιότερα είχα αρκετές high end android συσκευές, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια είμαι με iphone. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Thnitos

    iPhone X

    settings/accessibility/display & text size/ δεν υπάρχει το auto brightness
  4. Thnitos

    iPhone X

    Ενώ είμαι στο ios 13.3.1 δεν έχει επιλογή auto brightness στο display & text size.
  5. Thnitos

    iPhone X

    Καλημέρα, έχω την εντύπωση πως δε δουλεύει το auto dim της οθόνης. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει, πώς το ενεργοποιώ? (settings, display & brightness, μετά δε βλέπω κάτι σχετικό...)
  6. Κι εγώ σε δίλλημα και ζητώ τη συμβουλή των έμπειρων χρηστών παρακαλώ: mate 20 pro ή note 9 (8/512) ? Ευχαριστώ.
  7. Ευχαριστώ κατ'αρχάς όσους με βοήθησαν και με προέτρεψαν με θετικά σχόλια να προβώ στην αγορά της συσκευής, και την έχω πλέον στα χέρια μου :)
  8. Δε με βοηθάς ειδικά με το τελευταίο σου :lol: ίσα ίσα με φρενάρεις θα έλεγα!!!
  9. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μιας και ήθελα να διασφαλίσω αυτό που ήταν προτεραιότητα για τη συγκεκριμένη συσκευή.
  10. Σκέφτομαι την αγορά του εν λόγω κινητού (2ο χέρι ενός μήνα), και διαβάζοντας αρκετά σε αυτό το νήμα, διαπίστωσα πως αναφέρονται κάποια θέματα σχετικά και με την αυτονομία - που είναι κύριος παράγοντας για μένα. Ποιά είναι η συμβουλή σας, να προχωρήσω στην αγορά? Ευχαριστώ πολύ.
  11. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, είναι κάποιο αδιάβροχο από αυτά? Επίσης με προτεραιότητα την αυτονομία ποιά είναι η σειρά κατάταξης τους?
  12. Όποιος έχει την καλή διάθεση να με συμβουλεύσει σχετικά με την καλύτερη συσκευή μέχρι τώρα (όχι για συσκευές εν αναμονή), θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Τελευταία συσκευή iphone 8 plus, και παλαιότερα διάφορα high end android xiaomi, huawei, samsung... Mε ενδιαφέρει η αυτονομία, δίκαρτη συσκευή, χώρος, ταχύτητα, πολύ καλή ξεκούραστη οθόνη (>5.5" για ανάγνωση email & browsing (αδιάφορη 800 band), αγγλικό menu μόνο, ελληνικά μόνο στο πληκτρολόγιο αρκούν. Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι από Ευρώπη, ή Αμερική ή Ασία - δε με ενδιαφέρει γενικά η εγγύηση. Δε με περιορίζει το κόστος μιας και το ποσό θα προέλθει από εταιρία. Ευχαριστώ!
  13. 1) iphone 8 plus 2) galaxy note 8 3) S8+ 4) one+5 5) σε τρεις μέρες έρχεται το huawei mate 10
  14. Thnitos

    Phone 8 Plus

    Ευχαριστώ αδερφέ, θα το παραγγείλω σήμερα από vodafone στο χρώμα γραφίτης :)
  15. Thnitos

    Phone 8 Plus

    Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι την αγορά του 8 plus 64, μετά από κατοχή πολλών android συσκευών. Τελευταίο μήλο που χρησιμοποίησα ήταν το 3G! Θέλω την άποψη όσων προήλθαν επίσης από android πρόσφατα... Ευχαριστώ
  16. Thnitos

    Huawei Mate 9

    Ευχαριστώ φίλε μου για τις διευκρινήσεις, και αν κάποιος ακούσει για πώληση κάτι μου λέει.
  17. Thnitos

    Huawei Mate 9

    Καλημέρα παίδες, σκέφτομαι κι εγώ την αγορά του σε dual έκδοση, και βλέπω κάποιες αγγελίες να πωλούνται δίκαρτα με μια βδομάδα χρήση... (πρέπει να προσέξω κάτι ή να αποφύγω στο δίκαρτο?). Υπέρ/κατά πέρα από το πλεονέκτημα της δεύτερης sim, υπάρχει? Παίζει κανένα ρόλο η προέλευση του δίκαρτου μονόκαρτου για να έχω κανονικά εγγύηση?
  18. Έτσι όπως το θέτεις, πας για το νέο άιφον, ωστόσο: Προσωπικά δε μου αρέσει το νέο στυλ οθόνη σουράβλι (S8, note8 κλπ) Το note fe περσινό επίσης, με σωστή αναλογία οθόνης 16:9 Mate 9 και περσινό και πανάκριβο, το μόνο καλό οθόνη 16:9 και με προσφορά που παίζει cosmote??? Mi mix ii δε με ενθουσίασε η οθόνη και η μπαταρία!
  19. Χαχαχαχαααα, ελληναράδες πονηρούληδες με μαγαζί αποθήκη στα τούβλα, ζητά 1200 ευρώ για να σου το παραγγείλει μέσω ιντερνετομάγαζου από κίνα και να τσεπώσει ~500 ευρώ :lol:
  20. Καλά εντάξει ρε φίλε, ηρέμησε, δεν έχεις κ κανένα iphone :p
  21. Καλησπέρα παίδες, Χρειάζομαι τη βοήθειά σας να επιλέξω ανάμεσα σε high end κινητό, δλδ samsung galaxy note 5 - N9208 (dual) και Iphone 6s plus 64gb ή κάποια άλλη καλύτερη πρόταση? Ευχαριστώ ;)
  22. Μίλησα με το φίλο και μου είπε πώς το αγόρασε από Σιγκαπούρη (αν σε ενδιαφέρει θα μου στείλει με pm στοιχεία), ωστόσο μου είπε πιθανό να μην είναι διαθέσιμο γιατί είναι περσινό μοντέλο πλέον. Επίσης προσοχή μην το αγοράσεις από Ιαπωνία γιατί είναι branded με τον πάροχο softbank, και sim locked - δηλαδή δε λειτουργεί με άλλη sim card παρά μόνο με sim softbank!!! Είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη χρήση της συσκευής και από την αυτονομία της και την έχει σκάρτο ένα χρόνο σχεδόν. Προσοχή: δεν έχει εγγύηση, δεν έχει φορτιστή, και δε μπορεί να κάνει update firmware.
  23. Λοιπόν το κινητάκι αυτό το πήρε φίλος από Κίνα ή Σιγκαπούρη πέρσι, και αν και δεν έχει εγγύηση εκτός Ιαπωνίας, θυμάμαι πώς ήταν πολύ ευχαριστημένος γενικά. Θα μιλήσω μαζί του και θα σου πω λεπτομέρειες ;)
  24. Εγώ είπα τι λέει επίσημα η huawei φίλε μου: Double 4G TDD-LTE Δεν αναφέρει πουθενά FDD!
×
×
  • Create New...