Starenios Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Λογικά προώθηση γίνεται αφού έχεις τηλέφωνο σε λειτουργία,άμα δεν έχεις πως θα γίνει ; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 οχι δεν καταλαβες, στο help desk τους μου ειπαν οτι γενικα δεν ισχυει ακομη η προωθηση οχι μονο σε εμενα που δεν εχω τηλ. Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 To λιγότερο είναι αυτό προς το παρόν. Προηγείται η σταθερότητα στην επικοινωνία που δεν υπάρχει για τους τεχνικούς λόγους που είναι γνωστοί και η οργάνωση τους για εξυπηρέτηση που κατάντησε από τις χειρότερες:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 οχι δεν καταλαβες, στο help desk τους μου ειπαν οτι γενικα δεν ισχυει ακομη η προωθηση οχι μονο σε εμενα που δεν εχω τηλ. χρονια πολλα σε ολους ! καλα μην νομιζεις οτι ξερουν και πολλα !! :lol: :lol: τωρα μολις το εψαξα και βρηκα ακρη! μεσα απο το FRITZ!Box πας : Settings -->Telephony-->Call Diversion--> και πατας το κουμπι ''new call Diversion AΛΛΑ οταν κανεις εκτροπή π.χ. στο κινητο σου ΔΕΝ θα φαινεται ποιος ειναι , αλλα θα φαίνεται η γραμμη σου (που χρεώνετε) FON1 ή FON2 !:( Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind01 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Παιδια ολοι στη hol einai toylaxiston απατεωνες!6 μηνεσ κανανε να με συνδεσουνε σε double play !ελεγα να φυγω απο τον οτε αλλα παλι εκει με βλεπω να ξαναγυρναω !μεσοσ χρονοσ αναμονησ στο 13844 ειναι η μια ωρα!οι ανθρωποι ειναι τουλαχιστον ασχετοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 μωρε ας με συνδεσουνε και εμενα και ας περιμενω (παλι) 1 ωρα στο τηλεφωνο!!!!!!!!!! Αληθεια βρε παιδια απο αυτα που εχετε ακουσει ποσο μπορουν να σε αφησουν χωρις τηλεφωνο?Εγω μετραω απο τις 14 του μηνα και οι δικαιολογιες φταει ο οτε,και ο οτε φταει η hol πανε και ερχονται.Αφου την δευτερα που πηγα παλι απο εκει ακουσα το εξης.Ο τεχνικος της hol δεν βρηκε βλαβη αλλα και ο οτε μας απαντησε οτι η γραμμη ειναι οκ και απο αυτους.Αντε τωρα να βγαλεις ακρη......μαλλον πρεπει να την κανω για οτε παλι σιγα σιγα. Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς αν το Fritz της Hol είναι καλό μόντεμ και αν δέχεται άλλη κεραία εκτός από τη δική του για μεγαλύτερη εμβέλεια; Μου προτείνετε κάποιο άλλο ή θα κάνω μ'αυτό τη δουλειά μου; Ευχαρστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 μωρε ας με συνδεσουνε και εμενα και ας περιμενω (παλι) 1 ωρα στο τηλεφωνο!!!!!!!!!! Αληθεια βρε παιδια απο αυτα που εχετε ακουσει ποσο μπορουν να σε αφησουν χωρις τηλεφωνο?Εγω μετραω απο τις 14 του μηνα και οι δικαιολογιες φταει ο οτε,και ο οτε φταει η hol πανε και ερχονται.Αφου την δευτερα που πηγα παλι απο εκει ακουσα το εξης.Ο τεχνικος της hol δεν βρηκε βλαβη αλλα και ο οτε μας απαντησε οτι η γραμμη ειναι οκ και απο αυτους.Αντε τωρα να βγαλεις ακρη......μαλλον πρεπει να την κανω για οτε παλι σιγα σιγα. 14 ποιανού μήνα;Εγώ πάντως μετράω από τις 20 Οκτωβρίου χωρίς σταθερό όπως έχω γράψει και στο παρελθόν.Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είσαι εσύ,αν δηλαδή είσαι σε φάση ενεργοποίησης ή όχι,πάντως αν δεν έχεις τηλέφωνο θα αναγκαστείς να πας στα γραφεία τους και θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου δώσουν ένα καρτοσταθερό σαν αυτό που δίνει η Vodafone.Είναι ένα ασύρματο+voicebox που λειτουργεί με sim κινητού αλλά δουλεύει σαν σταθερό.Αν δεν το ζητήσεις εσύ ο ίδιος δεν πρόκειται να φιλοτιμηθεί κανείς να στο δώσει από μόνος του.Με λίγα λόγια δεν δίνουν δεκάρα αν εσύ δεν έχεις τηλέφωνο ενώ έχουν την δυνατότητα να σου προσφέρουν μια προσωρινή λύση μέχρι να φτιαχτεί η βλάβη. Όσον αφορά την περίπτωσή μου..τσάμπα χάρηκα με την ενεργοποίηση τελικά του double play.Μπορεί μεν το internet να παίζει πλέον στο ιδιόκτητο χωρίς πρόβλημα αλλά η τηλεφωνία εξακολουθεί να είναι off.Και μαντέψτε ποιος φταίει πάλι...ο αγαπημένος μας ΟΤΕ σύμφωνα πάντα με την HOL γιατί είμαι λέει εκτός ορίων στην πόρτα που με έχουν βάλει στο dslam της HOL. Σήμερα μου ήρθε κοινοποίηση από την ΕΕΤΤ σχετικά με την καταγγελία που είχα κάνει,και η οποία έχει προωθηθεί πλέον στην HOL από όπου περιμένουν ενημέρωση ονομαστικά για κάθε έναν που έχει κάνει καταγγελία.Ίσως γι' αυτό με παίρνουν τηλέφωνο αυτοί (από την HOL) για να με ενημερώνουν για τις εξελίξεις και δεν αναγκάζομαι εγώ να κάθομαι με τις ώρες στο τηλέφωνο για να πιάσω γραμμή στην τεχνική υποστήριξη. Για να μην μακρυγορώ,2 συμβουλές σε όσους έχουν προβλήματα.Όσοι μπορείτε πηγαίνετε στα γραφεία τους και φροντίστε να γίνετε φορτικοί,να το πω όσο πιο κομψά γίνεται.Σημειώστε το όνομα αυτού που θα σας εξυπηρετήσει εκεί και ζητήστε από τον ίδιο να σας ενημερώνει προσωπικά από κει και πέρα. Αν δεν δείτε βελτίωση μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα,κατευθείαν καταγγελία στην ΕΕΤΤ.Έτσι απλά.Πάρτε τους τηλέφωνο πρώτα,ενημερώστε αναλυτικά για το τι έχει γίνει και θα σας πουν τι πρέπει να γράψετε στην καταγγελία και πως να την στείλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Για να μην μακρυγορώ,2 συμβουλές σε όσους έχουν προβλήματα.Όσοι μπορείτε πηγαίνετε στα γραφεία τους και φροντίστε να γίνετε φορτικοί,να το πω όσο πιο κομψά γίνεται.Σημειώστε το όνομα αυτού που θα σας εξυπηρετήσει εκεί και ζητήστε από τον ίδιο να σας ενημερώνει προσωπικά από κει και πέρα. Αν δεν δείτε βελτίωση μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα,κατευθείαν καταγγελία στην ΕΕΤΤ.Έτσι απλά.Πάρτε τους τηλέφωνο πρώτα,ενημερώστε αναλυτικά για το τι έχει γίνει και θα σας πουν τι πρέπει να γράψετε στην καταγγελία και πως να την στείλετε. Εγώ έτσι έφυγα από την On...Πήγα από κει, διέκοψα, πήρα και το τέλος ενεργοποίησης πίσω και adios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Εγώ έτσι έφυγα από την On...Πήγα από κει, διέκοψα, πήρα και το τέλος ενεργοποίησης πίσω και adios. Και πήγες που;Σε άλλον εναλλακτικό ή στον ΟΤΕ; Να πάω σε άλλον εναλλακτικό αυτή την στιγμή και ενώ έχω μπει σε τέτοια διαδικασία το θεωρώ χαζομάρα.Όλοι τους έχουν προβλήματα και όλοι τους αντιμετωπίζουν προβλήματα από τον ΟΤΕ.Αποδεδειγμένο στην περίπτωσή μου καθώς ο ΟΤΕ με έκοψε από πελάτη του,μου έκοψε το τηλέφωνο αλλά εξακολουθούσα να είχα internet μέσω αυτού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρωθεί η φορητότητα στην HOL.Αν δεν το είχα διαπιστώσει μόνος μου δεν θα τους πίστευα όταν μου έλεγαν ότι φταίει ο ΟΤΕ. Την περίπτωση του να γυρίσω στον ΟΤΕ αν και ομολογώ ότι την σκέφτηκα την απέρριψα αμέσως.Το θεωρώ κοροϊδία να πληρώνω στον ΟΤΕ 100 ευρώ όταν στην HOL/Forthnet/Tellas κλπ μπορώ να έχω τα ίδια και καλύτερα με 40 ευρώ.Νομίζω δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Και πήγες που;Σε άλλον εναλλακτικό ή στον ΟΤΕ; Πουθενά δεν πήγα ακόμα. Να ναι καλά το wireless. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doghous Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς αν το Fritz της Hol είναι καλό μόντεμ και αν δέχεται άλλη κεραία εκτός από τη δική του για μεγαλύτερη εμβέλεια; Μου προτείνετε κάποιο άλλο ή θα κάνω μ'αυτό τη δουλειά μου; Ευχαρστώ To fritz-άκι που δίνουν πλέον (από το double play και μετά), σε σχέση με το προηγούμενο που δίνανε στις αρχές με τα 4Mbps κυκλώματά τους, είναι μια χαρά. Το έχω σπίτι, το δουλεύω εδώ και σχεδόν 5 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και το wifi του παίζει σε όλο το σπίτι και σταθερό είναι στα οριακά downloads (το παλιό με το που έπιανες τα όρια της γραμμής έκανε reboot), γενικά δεν έχω παράπονα... και στο Voice παίζει σωστά. Οπότε δε νομίζω να σου χρειαστεί να βάλεις κάποιο άλλο. Παράθεση VW Polo PoWeR http://www.vwclub.gr HTC - HD 2 iPhone 2G 16GB 3.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. December 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Και πήγες που;Σε άλλον εναλλακτικό ή στον ΟΤΕ; Την περίπτωση του να γυρίσω στον ΟΤΕ αν και ομολογώ ότι την σκέφτηκα την απέρριψα αμέσως.Το θεωρώ κοροϊδία να πληρώνω στον ΟΤΕ 100 ευρώ όταν στην HOL/Forthnet/Tellas κλπ μπορώ να έχω τα ίδια και καλύτερα με 40 ευρώ.Νομίζω δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση αυτό. γιατι θα πληρωνεις 100 ευρω στον ΟΤΕ? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind01 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 παιδια και καταγγελια εχω κανει και τιποτα !απλα θα μου απαντησει το νομικο τουσ τμημα !εχουνε περασει κατι μηνεσ και τιποτα !απλα μασ κοροιδευουνε!αν θελετε οσοι θελουν και εχουνε προβληματα με την hol ασ μαζευτουμε να κανουμε ομαδικη καταγγελια στην εετ με κοινοποιηση σε αυτουσ η ακομη και να παμε απο ταγραφεια τουσ ομαδικα και να ζητησουμε να σταματησουνε να μασ κοροιδευουνε!!περιμενω απλα εμαιλ στο wind@pathfinder.gr για να οργανωθουμε και να δωσουμε εκταση στην ατελειωτη κοροιδια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 φιλε βασιλη απο τις 14 αυτου του μηνα ειμαι με ενεργοποιηση μεν αλλα χωρις νετ και τηλεφωνο.Την παρασκευη πρωι βρηκα απο ενα πολυ καλο και ευγεναστατο προισταμενο του οτε της περιοχης μου και ενω μου εξηγησε οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να μου απαντησει,μου ειπε τεκμηριωμενα οτι το προβλημα ειναι-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΤΟ ΒΡΟΓΧΟ ΜΑς- και πιστεψε με ειναι οτι πιο "τεχνικο"εχω ακουσει αυτον τον καιρο.Τερμα τα ψεμματα φταιει ο οτε,τη δευτερα εχει χαμηλες πτησεις στα γραφεια τους.Μια ο οτε μου εχει κανει ζημια στο καφαο μια οτι καπου κοπηκε ο χαλκος αποτον οτε μεχρι το σπιτι,και ενα σωρο λαλακιες.Οσο για το καρτοτηλεφωνο που λες οτι δινουν ειναι με το ιδιο νουμερο γιατι με καινε τρομερα οι εισερχομενες που χανω....... ΑΓΓΕΛΙΑ Ζητηται ταλιμπαν με αριστη γνωση και χειρισμου εκρηκτικων,για ντου σε γραφεια γνωστης εταιρειας τηλεπικοινωνιων...... Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Εγώ απο σεπτέμβρη περιμένω να μπώ στο ιδιόκτητο! τουλάχιστον έχω 2ΜΒ και κάνω την δουλειά μου... Την άλλη εβδομάδα που θα είμαι Αθήνα θα πάω και θα τους χέσω!!! Υποτίθεται ότι είμαι κ παλιός πελάτης και θα το έκαναν γρήγορα! Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Υπάρχει περίπτωση να μην σε θυμούνται προσωρινά και σαν πελάτη ,μετά την αναβάθμιση του λογισμικού τους στα συστήματά τους.:X Επίσης είναι πια γνωστό ότι δίνουν "προτεραιότητα" στους νεους πελάτες γιατί θεωρούν τους παλιούς σίγουρους:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Υπάρχει περίπτωση να μην σε θυμούνται προσωρινά και σαν πελάτη ,μετά την αναβάθμιση του λογισμικού τους στα συστήματά τους.:X Επίσης είναι πια γνωστό ότι δίνουν "προτεραιότητα" στους νεους πελάτες γιατί θεωρούν τους παλιούς σίγουρους:!: ε καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος για τους καινουργιους πελατες...... Παντως γενικα στο ιδιο καζανι βραζουμε Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 ΑΓΓΕΛΙΑ Ζητηται ταλιμπαν με αριστη γνωση και χειρισμου εκρηκτικων,για ντου σε γραφεια γνωστης εταιρειας τηλεπικοινωνιων...... Εύκολο... Δεν χρειάζεται να σαι ταλιμπάν για να τους τα κάνεις γης μαδιάμ...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 http://www.rx-pharmacy.cc/images/broma660all.jpg :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PITHELLAS Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Θα ήθελα να σας πω και εγώ την δικιά μου ιστορία για την HOL, όπου είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής και δεν είχα ως τώρα κανένα παράπονο. Νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον. Μέρος πρώτο. Καταρχήν να σας πω ότι έχω μια συνδρομή internet 1024/256 kbit/s όπου πριν από ένα χρόνο μου την αναβαθμίσανε δωρεάν σε 2048/256 kbit/s. Αρχές Σεπτέμβρη έλαβα ένα e-mail το οποίο έλεγε ότι λόγω αναβάθμισης τον μηχανημάτων της θα μου ανεβάσουνε την ταχύτητα στα 6Mbit/s χωρίς επιπλέον χρέωση και αμέσως είπα, ουαου αυτή είναι εταιρία. :up: Μόνο που η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Αρχές Νοεμβρίου η ταχύτητα γίνεται 500/500Kbit/s. Μετά από πολλές προσπάθειες ένα Σάββατο καταφέρνω να μιλήσω με τον τεχνικό και αφού ελέγχουμε τα πάντα μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού και ότι θα το έδινε την Δευτέρα ως επείγον για να διορθωθεί άμεσα!! Μέχρι σήμερα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Μέρος δεύτερο. Αρχές Αυγούστου ακυρώνω την πιστωτική μου κάρτα και βγάζω μια καινούργια. Παίρνω στην HOL τηλέφωνο!!! για να τους ενημερώσω για τον νέο αριθμό και μου λένε να στείλω με fax όλα τα στοιχεία μου. Στέλνω το fax και παίρνω τηλέφωνο!!! ”…κορίτσια πήρατε το fax; - Ναι το πήραμε. Η ιστορία επαναλαμβάνετε τρεις φορές!!! γιατί το fax τελικά χανότανε ώσπου τον 10/2007 βλέπω την χρέωση στην πιστωτική μου και φωνάζω ζήτω και όλεεε.:yahoo: Και αν νομίζετε ότι η ιστορία τελειώνει εδώ γελιέστε. Για τους δυο επόμενους μήνες δεν μου έρχεται καμία χρέωση στην πιστωτική και αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια. Πριν από δυο μέρες με παίρνουν τηλέφωνο και διαπιστώνω ότι οι δυο τελευταίες χρεώσεις έγιναν στην ακυρωμένη κάρτα και φυσικά δεν εισπράχτηκαν και τον αριθμό της καινούργιας δεν τον έχουνε.:shock::w00t::dizzy::tease: Όπως καταλαβαίνετε και αυτή η εταιρία προσαρμόστηκε στα ελληνικά δεδομένα, του μπάχαλου και του ωχ βρε αδερφέ ποιος τους γ…. τα λεφτά να πάρουμε. Εδώ δεν μπορούν να διαχειριστούν ένα fax και να καταχωρίσουν έναν αριθμό στην εξέλιξη της τεχνολογίας θα είναι συνεπείς. Το κακό είναι από ότι ακούω και διαβάζω ότι παρόμοια γίνονται και στις υπόλοιπες εταιρίες. Άντε πολλά είπα. Σας εύχομαι καλή χρονιά και σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Καταρχήν να σας πω ότι έχω μια συνδρομή internet 1024/256 kbit/s όπου πριν από ένα χρόνο μου την αναβαθμίσανε δωρεάν σε 2048/256 kbit/s. Αρχές Σεπτέμβρη έλαβα ένα e-mail το οποίο έλεγε ότι λόγω αναβάθμισης τον μηχανημάτων της θα μου ανεβάσουνε την ταχύτητα στα 6Mbit/s χωρίς επιπλέον χρέωση και αμέσως είπα, ουαου αυτή είναι εταιρία. :up: Μόνο που η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Αρχές Νοεμβρίου η ταχύτητα γίνεται 500/500Kbit/s. Μετά από πολλές προσπάθειες ένα Σάββατο καταφέρνω να μιλήσω με τον τεχνικό και αφού ελέγχουμε τα πάντα μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού και ότι θα το έδινε την Δευτέρα ως επείγον για να διορθωθεί άμεσα!! Μέχρι σήμερα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Κάπως έτσι ήμουν και εγώ.Είχα 2048/256 HOL μέσω ΟΤΕ και έλαβα e-mail ότι από τη HOL ότι θα μου 4πλασιάσει τη ταχύτητα δωρεάν βάζοντας με στο ιδιόκτυτο της δίκτυο.Αφού πέρασαν 2 μήνες από τότε που πήρα το e-mail και ήμουν ακόμη στα 2048/256,η ταχύτητα έπεσε στα 512/512.Ωραία λέω,σε 1-2 εβδομάδες θα με βάλουν στα 8mbit.Αμ δε.Αφού πέρασε 1+ μήνας,τους έστειλα ένα e-mail ότι θα με χάσουν από πελάτη και ότι θα μεταβώ στο δίκτυο του ΟΤΕ.Την επόμενη μέρα ακριβώς (τονίζω ότι ήταν κυριακή) με πήρε τηλέφωνο ένας τεχνικός της HOL και του εξήγησα πως έχει η κατάσταση.Ε,σε 10' είχα πάει στα 8mbit έτσι απλά.Δηλαδή άμα δε τους απειλήσεις δουλειά δε κάνεις.:ninja: Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Παιδια χρονια πολλα καταρχας σε ολους Ειμαι κι εγω ενας πελατης της HOL αλλοτε ευτυχισμενος και αλλοτε δυστιχισμενος αλλα ετσι για πλακα μπορειτε να γραψετε τι ταχυτητες εχετε δει???? Εγω παντως doubleplay 24mb ειδα για καμια βδομαδα download γυρω στα 400-500 ΕΣΕΙΣ???? Μετα αστα.................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Κάπως έτσι ήμουν και εγώ.Είχα 2048/256 HOL μέσω ΟΤΕ και έλαβα e-mail ότι από τη HOL ότι θα μου 4πλασιάσει τη ταχύτητα δωρεάν βάζοντας με στο ιδιόκτυτο της δίκτυο.Αφού πέρασαν 2 μήνες από τότε που πήρα το e-mail και ήμουν ακόμη στα 2048/256,η ταχύτητα έπεσε στα 512/512.Ωραία λέω,σε 1-2 εβδομάδες θα με βάλουν στα 8mbit.Αμ δε.Αφού πέρασε 1+ μήνας,τους έστειλα ένα e-mail ότι θα με χάσουν από πελάτη και ότι θα μεταβώ στο δίκτυο του ΟΤΕ.Την επόμενη μέρα ακριβώς (τονίζω ότι ήταν κυριακή) με πήρε τηλέφωνο ένας τεχνικός της HOL και του εξήγησα πως έχει η κατάσταση.Ε,σε 10' είχα πάει στα 8mbit έτσι απλά.Δηλαδή άμα δε τους απειλήσεις δουλειά δε κάνεις.:ninja: Mαλλον αστεία το λές φιλαράκο "για απειλές" επειδή απλά "σου έκατσε" . Δεν διαβαζεις παραπάνω να δεις πόσοι κάνουν το ίδιο και δεν βρίσκουν άκρη στο μπάχαλο ?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Mαλλον αστεία το λές φιλαράκο "για απειλές" επειδή απλά "σου έκατσε" . Δεν διαβαζεις παραπάνω να δεις πόσοι κάνουν το ίδιο και δεν βρίσκουν άκρη στο μπάχαλο ?:X Φυσικά,μα γι αυτό έβαλα και το smilie (άμα δεν επικοινωνούσα μαζί τους θα με θυμόντουσαν μετά από κανα 6μηνο).Ένας φίλος μου περιμένει 2+ μήνες για να μπει στα 24mbit και τους έχει τρελάνει στα τηλέφωνα και τα e-mail χωρίς αποτέλεσμα.:X (το κακό είναι ότι εγώ του πρότεινα να μπει στο double play της HOL.Ακόμα με κυνηγάει :p) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts