Jump to content

doghous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About doghous

  • Ημ. Γέννησης 21/10/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ολλανδία

doghous's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 2-3 φορές... :( και όχι τπτ άλλο και το bt την Πέμπτη το πήρα... :( EDIT: Κάτι βρήκα! Σύμφωνα με το manual που βρήκα εδώ στην σελίδα 210 αναφέρει: 3. Tap to select the hands-free or stereo headset from the list. Your phone will automatically pair with the Bluetooth headset. Note Your phone will automatically try one of the preconfigured passcodes (0000, 8888) to pair with the Bluetooth headset. If this fails, you have to manually enter the passcode delivered with your headset. Οπότε κάνει pair με το 0000 και τώρα πρέπει να βρω τώρα γιατί δεν παίζει σωστά (δεν κάνει connect μετά το pair). EDIT #2: Το βρήκα!!! (χαζή η λύση αλλά... δεν το είχα κοιτάξει) Το κινητό είχε επιλεγμένο το να μην είναι ορατό από bluetooth, το άλλαξα και όλα παίζουν μια χαρά! Thanks guys!
  2. athanaso77, το έκανα ήδη αυτό και έκανα pair με τις άλλες 2 συσκευές μου (έχω της itech που παίζει με 3 συσκευές). Στις άλλες 2 όταν κάνω pair μου ζητάει κανονικά κωδικό και δίνω 0000, στο HD-άκι μου όμως δεν ζητάει τίποτε και απλά φαίνεται σαν να κάνει pair αλλά όταν πάω να το συνδέσω... χιόνια :( Όταν βρεις το αρχείο που θες να στείλεις, το διαλέγεις και δεν κάνεις απλά "tap" αλλά το κρατάς πατημένο το δάχτυλό σου επάνω του και σου πετάει σαν "popup" τις επιπλέον επιλογές. Εκεί είναι και η αποστολή μέσω bluetooth.(Με τον δικό του file browser) Κώστας
  3. Καλησπέρα, χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός, έχω φάει το internet για το παρακάτω θέμα... any ideas? :rolleyes::(:(
  4. Mόλις έκλεισα 2 κομμάτια από εκεί που είχατε δείξει στο ebay! (Επειδή είμαι λίγο κανίβαλος στο να βάλω την ζελατίνα πήρα 2 σετ για να έχω :P
  5. Το πήρα!!!! Από εχθές το μεσημέρι είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος του HD2 :D:D Τελικά το πήρα από Vodafone στην Ηλιούπολη γιατί το τηλ.κέντρο του Πλαισίου μου έλεγε πως δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο πουθενά και πως έπρεπε να το κλείσω τηλεφωνικά... (τι κουφό και αυτό?!) Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, έβαλα και το NDrive και έπαιξα σήμερα, μια χαρούλα!!! Απλά έχω μια-δυο απορίες, για το θέμα με τα sms το διάβασα πως το έχετε όλοι οπότε δεν σας ρωτάω, αλλά έχω ένα θεματάκι με το bluetooth. Δεν μπορώ να το κάνω pair με το bt-hfree μου, έχω ένα itech που χρειάζεται κωδικό για να κάνει pair αλλά το HD κάνει pair μόνο του, χωρίς να μου εμφανίζει popup ή κάτι για να δώσω τον κωδικό και με αποτέλεσμα να μην κάνει connect μετά για να μιλήσω από αυτό... Οποιαδήποτε συμβουλή θα μου είναι χρήσιμη! Thank you guys!
  6. Thanks athanaso77!! έφυγα... παίρνω το πλαίσιο τηλ. και όπου μου πουν πως το έχουν πάω να το χτυπήσω :)
  7. Σίγουρα δεν το συζητώ, αλλά ρωτάω αν βγάζει έστω καλούτσικες φώτο. πχ. το μήλο αν και 2 mpixel έβγαζε καλές φώτο :) Και επειδή ψήνομαι κάργα για το HTCάκι ρωτάω έτσι για να είμαι σίγουρος :)
  8. Καλησπέρα και από εμένα... :) Ήρθε ο καιρός για να αξιοποιήσω την επιδότηση και ψήνομαι αρκετά να το πάρω. Έχω ήδη ένα iphone 2G και σκέφτομαι να μην πάω πάλι σε μηλαράκι (μιας και το χρησιμοποιώ ήδη σε ένα 2ο νούμερό μου) και ψήνομαι να "εγκαταλείψω" το c905 για το HD2, διαβάζω πολλά καλά για αυτή τη συσκευή αλλά μια απορία η κάμερά του τι λέει; Γιατί διαβάζω πως είναι μόνο 5mpixel αλλά σαν ποιότητα είναι καλά; Έχει auto rotate στις φωτογραφίες, σε διάφορες εφαρμογές, video όπως το μηλαράκι ή το satio? Θα περιμένω απαντήσεις σας και με βλέπω να πηγαίνω το απόγευμα από την Vodafone να το "χτυπήσω" Thanks!!
  9. To fritz-άκι που δίνουν πλέον (από το double play και μετά), σε σχέση με το προηγούμενο που δίνανε στις αρχές με τα 4Mbps κυκλώματά τους, είναι μια χαρά. Το έχω σπίτι, το δουλεύω εδώ και σχεδόν 5 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και το wifi του παίζει σε όλο το σπίτι και σταθερό είναι στα οριακά downloads (το παλιό με το που έπιανες τα όρια της γραμμής έκανε reboot), γενικά δεν έχω παράπονα... και στο Voice παίζει σωστά. Οπότε δε νομίζω να σου χρειαστεί να βάλεις κάποιο άλλο.
  10. ΟΚ, so... αντί για το router/modem θα πάρεις σκέτο το Routerάκι. Οπότε από τον υπάρχον εξοπλισμό σου θα παίξεις είτε με pppoE από το belkin προς το linksys/internet ή απλά το linksys θα κάνει τη δουλειά που έκανε και θα μπεί από πίσω το belkin με gateway το linksys. Από εκεί και πέρα θα σου πρότεινα ένα από τα 2 WiFi να το κάνεις disable... ή να πειραματιστείς :) . Απώλεια σε ταχύτητα δε θα έχεις αφού αυτά μεταξύ τους θα "μιλήσουν" στα 100Mbps από την ethernet (ενδεχομένως να χρειαστείς ένα cross-cable).
  11. Hello και από εμένα, έχω ένα VW Polo 6N '95 - 1050cc μικρό με αρκετές βελτιώσεις (όχι ότι πήρε τπτ το σημαντικό αλλά λέμε...) Green Air intake kit Sebring original Καταλύτης & τελικό ρυθμιστής πίεσης βενζίνης Malpassie από εκεί και πέρα έχουν γίνει πολλές εμφανισιακές αλλαγές με μεγαλύτερη το ολικό βάψιμο με αλλαγές look (badboy, clean trunk). για περισσότερες πληροφορίες δέστε το signature μου ;)
  12. χμμ... Cafe: -1+Ένα στου Ζωγράφου (απέναντι από πλατεία Γαρδένια) :up: , -Θησείο (συνήθως Αυλή), :cool: -Village Park Ρέντη για καφεδιά και ταινιούλα στα καπάκια (σχεδόν κάθε Παρασκευή standar αυτό) ;) :D ..όσο για... clubbing να σας πώ την αλήθεια δεν έχω πάει ακόμα να επισκευθώ κάποιο χειμερινό :o :o , οπότε θα μαζέψω ιδέες από εσάς... :) :)
×
×
  • Create New...