Jump to content

gregkerkyra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    164
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gregkerkyra

  1. Παιδιά παρέλαβα και εγώ χτες από welcome stores αφού με διαβεβαίωσαν ότι υποστηρίζει Β20, έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις οπότε σας γράφω με βάση αυτό που παρέλαβα και πείτε μου τη γνώμη σας. 1.Στα welcome stores έλεγε 4Χ ενώ στο κουτί το κινητό έχει με κόκκινα γράμματα Global Version. 2. Ο αριθμός μοντέλου στο κουτί γράφει 2017.02 ενώ στο αυτοκόλλητο πίσω από το κινητό γράφει 2016102. (wtf?) 3. Στη συσκευασία περιέχεται βιβλιαράκι στα ελληνικά που αναφέρει "Τεχνική υποστήριξη από infoquest" με κάποιες γενικές οδηγίες. 4.Βάρος δεν μπορώ να σας πώ ακόμα. 5. Πως ελέγχουμε για Β20? ΥΓ. Το χρυσό το φοβόμουν, τελικά είναι πολύ ωραίο...!
  2. Ποιος είναι ο σωστός κωδικός τελικά της συσκευής; Γιατί γράψατε 2 διαφορετικούς παραπάνω.
  3. Έχεις παραλάβει και έχεις επιβεβαιώσει ότι είναι η έκδοση που υποστηρίζει Β20;
  4. Την B20 που συζητάτε είναι μόνο για χρήστες wind? Με cosmote έχει θέμα;
  5. Επειδή ενδιαφέρομαι και βλέπω ότι είναι πολύ δυνατό βρήκα την παρακάτω προσφορά http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_613146.html Είναι η εκδοση με snapdragon? 161€ λέει μόνο, αξίζει να παραγγειλω η θα την πατήσω;
  6. Μόλις παρέλαβα και εγώ. Το πήρα σε κόκκινο και απλά τα σπάει, ίσως ότι πιο όμορφο έχω δει. Το πήρα από lenovo γιατί από Ασία δεν το έβρισκα (σε κοκκινο) και το ήθελα άμεσα μετά από ατύχημα του παλιού κινητού. Φοράει ΡΟΜ x2.EU.v28, έχω μείνει άφωνος με την ταχύτητα του κινητού και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η μπαταρία με απασχολεί γιατι στη δουλειά μου μιλάω πολύ και φοβάμαι δεν θα βγάζει μια μέρα. Κολλήματα κλπ τίποτα 2 μέρες τώρα. Έχει κανείς ιδέα γιατί μου κρασαρει το playstore μετά από κάνα 20λεπτο χρήσης? Μόνο εκεί έχω θέμα.
  7. Όπως έρχεται απο τη μάνα του (minidieal) το 4g της cosmote λειτουργεί κανονικά η θέλει ρομ?
  8. μολις το πηρα και εγω το κινητο, εχω ενα προβλημα με το touch, ειναι λες και πατιεται μονο του, με αποτελεσμα τα πολλα κολήματα, δοκιμάζω ένα hard reset οπως μου ειπαν να κανω απο Minideal, είχε και άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα;
  9. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Από minideal. Έχει βγάλει κανείς άκρη με το να περνάει τις εφαρμογές στην εξωτερική SD? Με link2sd απλά μου τα μεταφέρει ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ μεταξύ εσωτερικού χώρου(2.53gb) και χώρου τηλεφώνου που το ονομάζει sd (1.55gb) Στον root explorer /mnt υπάρχει φάκελος sdcard και sdcard2, όπου το πρώτο είναι ο αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου 1,55GB και το δεύτερο η εξωτερική SD 16GBπχ. Πιστεύω εκεί είναι το πρόβλημα. Ξέρει κανείς πως θα το λύσουμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην εξωτερική SD?
  10. gregkerkyra

    Lenovo A660

    1. Σε παλιότερο android πήγαιναν όλα στην sd (με super user), αν κάποιος ξέρει να μας πει για το android 4. (μάλλον δεν όπως τα λέει ο AndreasQtek) 2. Ήθελα να φτιάξω φακέλους στο μενού δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;
  11. gregkerkyra

    Lenovo A660

    2 Ερωτήσεις για το τέλειο τηλέφωνο που πήραμε :) 1. Πώς εγκαθιστώ εφαρμογές στην εξωτερική sd που του έβαλα. (16gb class 10) 2. Γίνεται να φτιάξουμε "φακέλους" να οργανώσουμε τις εφαρμογές γιατί ήδη γίνεται χαμός; (πχ παιχνίδια όλα μαζί)
  12. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Κάποιος να με βοηθήσει να μου πει τι ρυθμίσεις να κάνω για να μην χρεώνομαι ίντερνετ! Υπάρχει κάποια εφαρμογή; Έχω απενεργοποιημένα τα δεδομένα και πάλι κάθε μέρα μου έρχεται μήνυμα από wind ότι χρεώνομαι ιντερνετ.
  13. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποια ρύθμιση για να μην με χρεώνει internet όλη την ώρα;
  14. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Τελικά δεν έχει πρόβλημα όντως θέλει να το έχεις πατημένο για να βγάλει το κανονικό "σ" , δεν το παρατήρησα λόγο απειρίας περί κινητών και ειδικά android. :p
  15. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Τελικά δεν ήταν στις ρυθμίσεις μηνυμάτων αλλά στις γενικές. Ενεργοποίηση ελληνικού πληκτρολογίου Ρυθμίσεις-> Γλώσσα και εισαγωγή -> Κάτω από τον τίτλο Πληκτρολόγιο & Μέθοδοι εισόδου πατάμε εκεί που έχει πληκτρολόγιο android το εικονίδιο δεξιά του που έχει κάτι "μπάρες" -> Γλώσσες εισόδου-> και βάζουμε όσες γλώσσες θέλουμε. Μετά πατώντας το space γυρίζουμε το πληκτρολόγιο σε όποια γλώσσα έχουμε ρυθμίσει.
  16. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Από minideal έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά πρέπει να το ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Βέβαια έχει θέμα με το "σ" που το έχει "ς" μόνιμα σχεδόν.
  17. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Και εγώ μόλις παρέλαβα, όντως μπλε θήκη με πορτοκαλί απλά τραγικό, αλλά δεν πειράζει κάπου θα χρησιμέψει. Όντως πολύ γρήγορο, Σε κάποια σημεία δεν υπάρχει μετάφραση δεν ξέρω και από android (μέχρι 2.1) αλλά θα το συνηθίσω. Τις εφαρμογές που λέτε είναι άχρηστες όντως να τις βγάλω και εγώ;
  18. gregkerkyra

    Lenovo A660

    http://imageshack.us/photo/my-images/4/660td.jpg/ Να περιμένω χαρτί από τον ταχυδρόμο ή με τον κωδικό μπορώ να το παραλάβω απευθείας;
  19. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Τελικά 3/6 είναι το δικό μου στα ΕΛΤΑ μου λέει ότι δεν βρεθήκανε στοιχεία. Αύριο θα πρέπει να μου λέει κάτι λογικά.
  20. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Που βλέπεται ότι πότε θα έρθει; Εγώ σε http://en.4px.com/ και singpost απλά μου λέει "Despatched to overseas (Country code: GR)" από 2/6. Στα ελτά μπορούμε να το βρούμε γιατί όταν βάζω τον κωδικό(RF*****) μου λέει μη έγκυρος.
  21. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Αυτός που έκανε το φλασάρισμα έκανε πατάτα, μου φαίνεται θα μας έρθουν τα περισσότερα με πρόβλημα.
  22. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Δοκίμασε και εδώ: http://en.4px.com/
  23. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Αλλά θα έρθει κανονικά μήνυμα ότι σε κάλεσαν;
  24. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Πιστεύω δεν θα έχει κανείς πρόβλημα με τα ελληνικά, γράφει καθαρά "this model will be rooted and install google play before sending" οπότε πιστεύω θα μας το ρυθμίσουν στα μέτρα μας.
  25. gregkerkyra

    Lenovo A660

    Μου απάντησαν ότι θα έχει ελληνικά αλλά όχι ελληνικούς χάρτες. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να τους βάλουμε μόνοι μας.
×
×
  • Create New...